Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Ik heb zelf wel eens verhalen op het internet gelezen van plassex, maar het leek me allemaal een beetje vies en die mening delen velen denk ik met mij.

Mijn naam is Gerdina, ik ben een vrouw van 31 jaar. Wanneer ik op het internet lees, zie ik de meest uitlopende sex ervaringen van mensen, waar ik zelf al helemaal geil van word. Jammer genoeg heb zelf in mijn leven bijna niets meegemaakt, wat een beetje apart was op sex gebied.
Nu heb ik 2 weken terug iets meegemaakt, wat ik zelf helemaal niet had gewild, maar het gebeurde en achteraf gezien ben ik blij dat het zo is gelopen.

Op mijn werk ben ik vaak bezig in een team met 3 verschillende collega’s. Met hen werk ik aan verschillende projecten op de computer. Nu precies 3 weekjes geleden begonnen we samen aan een project dat we voor een klant moesten maken.

De vergadering:

Maandag ochtend was ik op tijd op mijn werk, omdat er een vergadering stond gepland om 9.00 uur. Ik was om 08:55 in de vergaderruimte waar ‘Jan’ 1 van de collega’s al plaats had genomen. “Hoi Jan! Jij bent er vroeg bij!” “Ja ik ben altijd op tijd, net als jij he! Nou weet jij al met wat voor project we beziggaan?” “Ik heb geen flauw idee Jan! Ik hoor het zo wel!”
5 minuten later kwamen ook de andere 2 collega’s binnen. Maike en Yorick zijn hun namen. Maike had de project map in haar hand en vertelde dat zij de uitleg zou komen geven over het project. Ze was hierover ingelicht door de baas, die ons normaal de projecten voorlegt en de wensen van de klant aan ons doorgeeft.

Uitleg van het project:

“Er zal een website ontworpen moeten worden voor een klant voor ons. De inhoud van de website zal Adult materiaal gaan bevatten, die wij al klaar hebben liggen. Al de foto’s en filmpjes zullen door ons online gezet worden en er moet een layout gemaakt worden voor de website! De website zal alleen maar foto’s en filmpjes met Plassex gaan bevatten.”

Op het moment dat ik het woord Plassex hoorde kreeg ik rare beelden in mijn hoofd en ik kon me niet voorstellen dat er sex zou zijn met plas. “Moeten wij een sex site ontwerpen? Ik wist niet dat wij ook sex site’s ontwierpen!”
“Ja Gerdina, ik weet dat dit niet een normaal project is, maar dit is een belangrijke klant die in de toekomst nog meer opdrachten aan ons zal uitbesteden als we het goed doen!”
Ik hield me verder stil, maar begreep niet hoe deze klant bij ons kwam. “Ik heb nog nooit een sex site ontworpen en van plassex heb ik al helemaal geen verstand!”
Toen Maike ons de foto galerijen liet zien, kreeg ik iets een idee van het gebeuren ‘Plassex’ Al leek het mezelf niet smakelijk om onder gezeken te worden!

Maike vervolgde haar verhaal:
“We hebben 100 foto’s meegeleverd gekregen die op de pagina’s gezet moeten worden met een beschrijving en 150 sexfilms met plassex, waar een omschrijving bij moet komen! Deze taken zullen moeten worden verdeeld en het leek mij het handigst dat we alles door 4en splitsen, zodat niet 1 iemand al de filmpjes hoeft te bekijken!
“Ik neem er wel een aantal mee naar huis! Anders gaat er zoveel tijd in zitten, als we dat hier op kantoor moeten bekijken!” Gaf ik aan.
“Dat is een goed idee! Als we nu eens zeggen dat iedereen over 2 dagen 25 sexfilms bekeken heeft en hier een korte omschrijving bij gegeven heeft!”
Nadat iedereen akkoord ging en de rest van de taken ook verdeeld waren sloot Maike de vergadering en ik ging richting mijn kantoor.
Ik was net een bakje koffie aan het drinken toen er aan de deur geklopt werd:”Hallo, kan ik binnenkomen?” “Kom erin!” Antwoorde ik. Daar kwam maike binnen lopen met een grote map onder haar armen. “Hier zitten de foto galerijen en de sexfilms in die jij moet maken!” “Oke! Dankjewel!”
Ik dronk mijn koffie op en was zeer benieuwd naar de plassex films die ik gekregen had van Maike. Ik pakte gelijk een cd’tje en stopte deze in mijn laptop. Ik opende het bestand met windows media player en de film begon.
2 mannen en een vrouw zaten een hapje te eten aan tafel toen 1 van de mannen ineens zei dat hij naar het toilet moest. “Dat mag ook in mijn mond, schat!” Zei de vrouw heel ontspannen. (ik vond het al goor om te horen, maarja!)
De man ging naast haar staan, ritste zijn broek open en er verscheen een grote slappe lul. Hij richte op haar en opeens zag ik zijn pis uit zijn pik komen spuiten. Recht in het gezicht van de vrouw die nog met haar vork in haar hand zat. “Hahaha!” Ik begon hard te lachen en tegelijkertijd vond ik het maar een vieze bedoeling allemaal.
Na de film afgekeken te hebben liep ik naar Jan toe, die in zijn kantoor zat en ook een sexfilm aan het bekijken was. “Nou Jan, wat vind je ervan! Dat is toch geen sex!”
“Haha! Vind je van niet! Ik zou het ook niet weten hoor! Ik heb nog nooit zoiets uitgeprobeerd!” Ik keek hem aan en zei:”Heb je er behoefte aan om het te proberen dan!” Met een toon alsof hij gek was als hij ja zou zeggen. “Nou! Het zou toch wel handig zijn, omdat we er teksten over moeten schrijven, dat we weten wat het is he!”

Nu zei Jan iets wat me aan het denken zetten, “Ja waarrempel Jan! Hoe kan ik er iets over schrijven, als ik geen flauw benul heb wat het inhoud!”
“Ik ga dit even met Maike bespreken Jan!”

“Maike! Ik heb een vraag: Hoe kan ik hier iets over schrijven, als ik er zelf geen ervaringen mee heb? Dat komt toch heel amateuritisch over lijkt mij!”
“Nou, dan weet je wat je doen moet Gerdina! Deze klant moeten we binnen zien te slepen! En dat wil natuurlijk alleen als we iets professioneels opzetten voor hem!”
“Nou, ik zal wel eens op het internet gaan zoeken!”

Na uren te hebben gezocht op het internet had ik vele verschillende filmpjes en foto’s bekeken waarop/in plassex te zien was, maar ik kreeg nog niet echt het idee dat het lekker moest zijn. “Die mensen spelen gewoon alsof het lekker is!” Zei ik tegen mezelf.

In de middag pauze ging ik bij Jan en Maike in de katine zitten om een broodje te eten. “Het wil me nog niet echt lukken, Maike! Ik krijg geen inspiratie, wanneer ik de films bekijk!” “Als het je niet lukt, laat ik iemand anders aan dit project meewerken Gerdina, maar dan zul je ook bij de volgende projecten niet mee kunnen doen en er zullen er nog veel gaan volgen van deze klant!” Ik dacht even na na de woorden van Maike en wou wel graag meedoen aan het project, omdat ik altijd met hen samenwerk en me niet zomaar aan de kant liet zetten. “Zijn er geen andere taken, Maike?” “Nee! Je zal het hier mee moeten doen!” “Oke, dan ga ik mijn best doen!”

Na dit gesprek moest ik gewoon iets doen om me in te kunnen leven in de plassex scenes en ik besloot om het voor te leggen aan mijn vriend.
S’avonds toen ik thuiskwam was mijn vriend bezig met het eten en ik omhelsde hem. “Schat! Ik wil zo even wat met je bespreken!” “Oke! Dat kan wel onder het eten!”
“Haha! Nou dat lijkt me niet schat, het is niet echt gepast om dit onder het eten te bespreken, dat zul je vast niet leuk vinden!” “Oke! Dan bespreken we het nu even, ik zet het vuur wel even laag!”
“Kom we gaan even aan tafel zitten!” Zei Bastiaan(Mijn vriend)terwijl hij aan de keuken tafel ging zitten.
“Okeeee! Hoe zal ik beginnen! Hihi!” Ik schaamde me en wist bij god niet hoe ik mijn verhaal moest beginnen. “Zeg maar gewoon waar het op staat schat! Dat is het duidelijkst!”
Na enige twijfel legde ik uit met wat voor project we op het moment bezig zijn en leg uit dat ik eigenlijk ervaring nodig heb om er over te kunnen schrijven. Hierna zei ik wat ik wou:”Zou je mij vanavond onder de sex onder willen pissen schat?”
“Maar natuurlijk! Als jij dat wilt, dan doe ik dat! Maar ik wil niet dat jij mij onder zeikt!” “Oke, dat is redelijk! Haha!”
Ik gaf mijn vriend een zoen en we gingen aan tafel om te eten.

De hele avond was ik behoorlijk zenuwachtig en ik keek op naar het moment dat we naar boven zouden gaan. Ik besloot om eerder naar boven te gaan en alvast wat lakens op het bed te leggen,zodat we wel in een droog bed konden slapen.

Toen ik daarmee bezig was en de laatste laken net neergelegd had werd ik van achteren beetgepakt. “He schat! Ga eens lekker op je buik liggen!” Ik liet me voorover op bed vallen en gelijk trok mijn vriend mijn broek van mijn kont af. Ik voelde hem boven mij neerkomen en zijn pik drong mijn kutje binnen. Aaaah! Oeeee, kreunde ik zachtjes. “Kom schatje,ik ga je laten komen!” Terwijl hij dat zei voelde ik dat hij harde stoten begon te maken. Zijn pik raakte mijn baarmoeder wand , wat geweldige aanvoelde.
Eventjes liet ik hem gaan en ik merkte dat hij bijna kwam, door het wilde gehijg en de bewegingen die hij maakte. Ik draaide me vlug om en vroeg hem te doen wat we hadden afgesproken. “Moet ik je onder plassen! Nou zeg maar waar!” “Zeik me maar helemaal onder en op het laatst in mijn mond!” Hij ging op zijn knieen boven mij hangen en pakte zijn lul in zijn hand. Er kwamen wat druppels plas uit zijn lul en hij deed zijn best om te pissen. Opeens kletterde zijn pis op mijn buik neer. Ik rook de urine geur en hij plaste mij onder van mijn kutje tot aan mijn tieten. Ik zat helemaal onder de pis en ik wachte tot hij mij in mijn bek kwam zeiken. “Ik ben bijna uitgepist, ik ga je in je bek pissen, schat!” Ik opende mijn mond en kneep mijn ogen dicht. Ik voelde zijn straal pis nu van mijn tieten richting mijn mond lopen. De spetters kletterden al op mijn gezicht neer voordat de straal mijn mond bereikte. Ik likte de plas spetters van mijn gezicht en er volgende een straal pis recht mijn bek in. Mijn mond liep over en de urine liep langs mijn wangen en ik slikte iets van de urine door. Ik probeerde te genieten van de geur en de nattigheid en dat begon aardig te lukken, toen mijn vriend opeens ophield met plassen.
De laatste pis wat in mijn mond zat slikte ik door en ik opende mijn ogen, en keek mijn vriend aan met een glimlach. “Nou, was mijn pis lekker schat! Haha!” “Nou schat! Het is beter als ik verwacht had!”
Hij lachte en stond op waarna hij naar het toilet liep, om waarschijnlijk zijn pik droog te vegen.
Ik stond van het bed op en droog mezelf af met een handdoek die ik daarvoor klaar gelegd had.

Ik pakte gelijk een notitie blokje waarop ik vermelde wat ik ervaren had en dit nam ik de volgende dag mee naar kantoor.

Het vervolg van dit project zal later nog verschijnen!

X Gerdina

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen