Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het stel was aan het trekken door Australië. Ze hadden een auto gehuurd en voor een maand doorkruiste ze het hele land. De uitgestrekte vlaktes waar je niemand tegen kwam inspireerde het tweetal, dat in de bloei van hun relatie zat.
Kas en Inge waren al jaren samen. Ze hadden het goed, maar wilden zich aan de sleur van het dagelijks leven onttrekken. Daarom hadden ze een maand vrijaf genomen om lekker te toeren in Australië. Dat wilde ze altijd al een keer doen. Nu ze nog geen kinderen hadden en dertig waren, was de tijd rijp hiervoor. Kinderen wilden ze wel, en ze besefte dat, als die er waren, ze niet meer zoiets konden doen. Het atletische stel genoot nu.
Kas keek rond terwijl hij het stuur van de terreinwagen alleen vast had uit gewoonte. De weg was eindeloos recht. De weg was tevens een van de weinige dingen wat er in de vlakte was. Het was een soort van rotsachtige woestijn die ze in het midden van dit immense land doorkruiste. Niemand was te zien. Geen auto, geen leven. Geen plantje groeide er. Het was droog en de zon stond al niet meer hoog aan de hemel. Over een uurtje zou de zon onder gaan. Dan zou er een mooie sterrenhemel zijn. Kas keek opzij. Wat was hij toch blij met Inge. De meid was lang, net als hij. Ze was slank en goed getraind. Inge sportte veel. Ze had een mooi figuur. Haar volle stevige borsten had ze zonder bh in het shirtje gestoken. Ze lag met haar ogen dicht ietsjes achterover. Kas vroeg zich af waar ze over zou dromen. Hij zag haar tepels door de stof heen. Zou het een geile droom zijn? Wat was het toch een stuk.
Kas nam nog een slok water. Weer een fles leeg. Door de hitte dronk hij heel veel water. Dat had zijn uitwerking op zijn blaas. De gast voelde dat hij moest plassen. Geen wc in de buurt. Waarom zou het hier niet kunnen? Hij stopte de auto langs de verlaten weg. Dit zou gaan opluchten. Inge opende hierop haar ogen. Vragend keek ze haar vriend aan. Kas vertelde haar dat zijn nood hoog was en dat hij daarom even ging plassen.
Spontaan zei Inge tegen Kas dat ze zin had om al haar kleren uit te trekken. Ze voegde daad bij woord en gooide het shirtje de auto in toen ze uitstapte. Wat waren haar borsten toch mooi! De tieten hadden tepels die niet te groot waren. De harde knopjes wezen naar de zon. De mooie meid trok ook het broekje van haar billen. Heerlijk naakt stond ze daar. Ze smeerde zich in tegen de zon. Kas voelde een ander gevoel in zijn pik. Hij werd geil door de naakte schoonheid. Inge spoorde Kas aan hetzelfde te doen. Waarom ook niet.
Kas was snel net zo naakt als zijn vriendin. Ook hij smeerde zich goed in. Zijn grote pik was half hard. Inge keek verlekkerd naar het geslacht. Ze vroeg aan haar vriend of die nog steeds moest plassen. Dat was hij bijna vergeten. Hij bevestigde. Inge zei dat het haar geil leek dat hij zijn vocht over haar zou laten vloeien. Wat? Had zijn vriendin zin in plassex? Dat hadden ze wel eens gezien op het internet, maar ze hadden het nog nooit gedaan. Ze vroeg het, dus waarom ook niet.
Inge ging op de grond zitten. Die was warm. Ze spreidde haar benen. Haar geschoren kutje glom in de zon. Kas kwam voor haar staan. Het geile was dat de meid alleen een zonnebril op had. Zo zag je de dames in de erotische fotoshoots. Kas pakte zijn lid in zijn handen. Hij ontspande. Daar kwam het. Zijn plas kletterde op het lichaam van Inge. Het vlocht schitterde in de zon. De meid was aan het genieten. Ze streelde haar borsten. Haar geile tepels waren hard.
Kas bleef plassen. Zijn vocht bleef komen. Hij besproeide het hele lichaam. Van haar kutje naar haar borsten. Zou hij ook in haar mond richten? Dit was geil! Hij richtte er even langs. Inge deed haar mond open. Wilde ze het proeven? Inge stak haar tong uit. Kas was blij dat er nog steeds vocht kwam. Hij piste nu haar hele mond vol. Het liep langs haar mondhoeken en tong naar beneden. Ze glom door zijn pis. Dit was echt geile plassex. Kas voelde dat zijn pik harder werd. Het voelde heel apart om te plassen door een halve erectie. Hij wilde sex.
De geile meid richtte zich nu wat op. Ze pakte de pik van Kas vast. Nu was het haar beurt. De straal plas was geëindigd. Nu kwamen er alleen nog wat druppels. De meid likte dit op. Ze trok aan zijn pik om de laatste druppels plas te bemachtigen. De sfeer van de Australische vlakte en de naaktheid in de zon, zorgden ervoor dat de pik van Kas nog harder werd. De hand die om zijn lul geklemd zat, zorgde er natuurlijk ook voor! Zijn lid was nu keihard. Hij stond mooi overeind.
Inge keek hem met geile ogen aan. De blik van achter haar modieuze zonnebril was geil. Kas hoopte dat ze het ging doen. Hij droomde al dat haar lippen om zijn pik sloegen. Geen woord was nodig. Een blik langs de weg was voldoende. Niemand.
Toen sloegen de lippen van Inge om de pik van Kas. Hij genoot. Langzaam begon ze hem te pijpen. Dit was pas porno. Kas zag het tafereel in de autoruit. Met een hand hield de geile meid zijn leuter vast. Rustig nam ze de pik steeds dieper in haar mondje. Bij elke haal ging ze telkens ietsjes verder. Ze plaagde hem. Wat was dit geil. Het vocht van het plassen was op de grond al opgedroogd. Kas zag dat er nu ander vocht op de grond kwam. Inge zat zelf te plassen, terwijl ze hem zat te pijpen. Met een hand vingerde ze haar plassende kutje.
Nu nam ze zijn pik helemaal in haar mondje. Dat was het geile aan haar. Deze meid hield van deepthroat pijpen. Kas hoorde haar plas op de grond kletteren en voelde het ook aan zijn voeten. Plassex en pijpen, dit had hij niet eens durven dromen. De sex was altijd goed, maar niet zo extreem bizar. Buitensex hadden ze nog nooit gedaan. Nu in de Australische woestijn was het zo ver. Hij ging het mondje van de meid die klaar was met haar plasje, volspuiten.
Heerlijk. Hij kreunde. De kreun verdween in het enorme niemandsland. Hij pakte haar bij haar hoofd. Het kwam uit zijn tenen. Waar er eerst plas uit zijn pik kwam, kwam er nu heerlijk zaad. Hij spoot de meid helemaal vol. Dit was genieten. Het sperma droop langs haar mondhoeken naar buiten. Druppels kwamen op de grond. Wat een orgasme!
Verlekkerd kijkend kwam Inge omhoog. De laatste druppels sperma gleden van haar bezwete lichaam. Dit was geweldig. Ze duwde haar tong in de mond van Kas. Een innige tongzoen volgde. Hun naakte lijven tegen elkaar. De grond onder hen had kunnen genieten van twee plasjes en sperma. De droge grond had alleen van de laatste nog wat sporen toen het tweetal verder reed. Wat een avontuur van dit stel!


Reacties/MSN: frans1984[at]live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen