Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het gebeurt regelmatig dat Helena wordt ingehuurd door mensen uit het bedrijfsleven. Meestal hebben deze zakenmensen de behoefte aan lekker klaarkomen na een lange dag werken. Ze betalen haar dan een goede boterham, om haar ook ’s nachts nog bij te houden. Helena vind dat niet erg, en ziet deze mensen dan ook als zielige mensen omdat ze anders alleen moeten slapen.
Voor vandaag had Helena de opdracht gekregen om naar het Amsterdamse Hilton te gaan. Dit hotel leek zowat wel haar tweede huis. Veel zakenmensen kwamen hier voor een overnachting en een stevige wip. Helena had te horen gekregen dat deze klant wel een goede vergoeding over had. Hij bleek namelijk te werken op een toppositie binnen een welbekende bank.

Helena had voor deze avond haar laarzen met naaldhak aangedaan. Deze kwamen bijna tot haar knieën. Haar benen waren verder bedekt door kousen, die vast zaten aan een zwarte jarretelgordel. Verder droeg ze een pikante zwarte string en bijpassend bh. Haar witte blouse verhulde deze opwindende bh als je goed keek. Verder had ze nog een zwart rokje aan. Dit alles maakte haar een elegante dame.

Ze zat aan de bar toen de barman haar op de komst van haar cliënt wees. Een in pak gehulde man van half in de veertig kwam op haar af. Zijn donkere haar en knappe gezicht maakte hem een aangename verschijnen. Hij nam plaats naast haar en bestelde wat pittig garnituur en twee wodkacola’s. Terwijl de barman dit ging klaarmaken, zei de man tegen Helena dat ze een flinke som geld kon verdienen als ze de hele nacht zou blijven. Daarbij zou ze gewoon mee gaan met wat de man deed. Dus geen weigeringen. Hij betaalde exact tien keer zoveel als was afgesproken, wat betekende dat Helena een enorm bedrag zelf kon houden, contant. Dit stemde haar tevreden en ze stemde in.

De drankjes arriveerden en het gesprek kwam op gang. Al snel bleef het niet meer bij één drankje. In een moordend tempo zopen de twee hun drankjes op. Ze dronken het als limonade. Helena moest nu wel erg nodig naar de wc. Toen ze op stond om te gaan, mocht ze niet. Ik wil hier niet alleen zitten, je drinkt maar door. Je kunt het makkelijk ophouden, zei de man. Helena baalde een beetje. Haar blaas stond op knappen en ze kon hem niet leeg maken.

De man merkte op dat Helena niet meer kon. Dronken als ze waren, gingen ze naar de kamer. Daar aangekomen kleedde de man zich uit. Een mooi afgetraind lichaam toonde zich voor Helena. De luxe kamer werd verlaten voor de badkamer. De man zei Helena te volgen. Zij kwam ook naar de badkamer. Hij stapte in de lege jacuzzi. De fles bronwater opende hij, terwijl de mooie dame het bad in moest stappen, gekleed. Zijn hand reikte onder haar rokje. Hij gleed over de zachte stof van haar string. Helena voelde wat opwinding komen. Haar string werd onder haar rokje uitgetrokken. De hakken die ze aanhad, verwijderde de man ook. Haar kousen bleven wel zitten. Terwijl hij haar kutje met zijn hand masseerde, trok ze zijn pik stijf. Zijn 18 centimeter mannelijke trots kwam mooi overeind. Haar kutje was nu vochtig, maar brandde wel van het verlangen om te plassen. Helena ontdeed zich nu van haar blouse. Haar cup C oogde prachtig in de kanten zwarte bh. Haar tepels waren duidelijk hard. Helena zakte nu, om zijn lid in zich te krijgen. Hij hield zijn pik omhoog. Helena voelde zijn eikel tegen haar natte kutje. Ineens moest ze stoppen. Hij zei haar dat ze naar de wc moest in aan de bar en toen niet mocht. Nu mocht ze wel. Helena wist even niet wat ze hoorde. Deze topman wilde haar pis over zich heen hebben. Een beetje onwennig gaf Helena toe aan haar blaas. Een harde straal kwam uit haar kale kutje. Helena piste nu recht over de pik van haar klant. De man genoot zichtbaar. Helena voelde zich opgelucht. Haar kutje was nu dubbel zo nat. De man ramde nu zijn pik omhoog, keihard haar kutje in. Slecht een paar keer gaf hij vol kracht. Toen haalde hij zijn pik uit haar. Hij stond op en beval haar te knielen voor hem. Helena deed wat er werd verwacht. Hij duwde zonder te vragen zijn lid in haar hoerenmondje. Ze had al veel pikken geproefd, maar deze was erg speciaal. Ze proefde voor het eerst van haar leven haar eigen pis. Dit gebeurde in combinatie met zijn voorvocht.

Helena pijpte de man. De smaak wende. Ineens deed de man een stap achteruit. Hij pakte zijn pik in haar handen en beval haar haar ogen te sluiten en haar mond te openen. Blijkbaar kwam hij al, dacht Helena. Toen voelde ze een warme straal in haar mond, over haar borsten, haar bh werd zeiknat. Ze voelde de straal verder over haar kutje. De warme straal was duidelijk geen sperma. De kracht nam af. De man nam haar hoofd en duwde deze om de nog half pissende pik. Helena moest hem schoon likken. De man genoot. Helena vond het een hele aparte ervaring. De topman pakte haar vast en vroeg haar mee om te douchen.
De rest van de nacht zouden ze nog wel normale sex hebben gehad. Helena verdiende een smak geld met deze man. Plassex behoorde vanaf nu ook tot haar diensten, maar dan alleen voor deze klant.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen