Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was allemaal heel vervelend geweest. Ik had een flinke klap gemaakt met de auto en nu lag ik al een tijdje in het ziekenhuis. Mijn rug was verre van in orde. Daarom moest ik ook echt plat blijven liggen. Als er iets saai en vervelend is, is het dat wel! Ik was het de eerste dag dat ik het goed en wel besefte al helemaal beu. Helaas kon ik er niets aan veranderen en zou ik deze tijd toch moeten doorkomen.
Ikzelf ben een man van voor in de vijftig. Mijn vrouw is enkele jaren geleden na een lang ziekbed overleden. Onze twee kinderen zijn allebei het huis uit. Beide zijn gelukkig in hun relaties en komen ook nog geregeld thuis. Dat is natuurlijk fijn. Veel mensen vragen dan wel of het niet eens tijd wordt voor een nieuwe vrouw in huis. Nee, daar ben ik eigenlijk helemaal niet aan toe. Ik kan nu mijn dingen doen en mijn vrouw is nog steeds elke seconde van de dag bij me. Die zal ook altijd mijn vrouw blijven. Om toch mijn behoeftes te verzadigen, zondig ik maar op het internet. Dat is tenminste een vorm van vermaak dat altijd voor me klaar staat op de tijden dat ik wil. Daarom is op het gebied van intimiteit mijn rechterhand mijn beste vriend. Het bevalt me prima. Telkens als mijn rechterhand in actie komt, voelt het voor mij nog alsof ik mijn vrouw daar beneden voel. Daar heb ik mooie herinneringen aan.
Nu lag ik dan in het ziekenhuis. Aan mijn behoeftes werd nu niet gedacht. Ik lag er al een paar weken. Dan merk je ook dat het bezoek minder wordt. Mijn kamergenoten waren gelukkig allemaal geen ernstig zieke mensen. Daarom konden we veel praten, waardoor we nog wat afleiding hadden. Soms maakten we dan wel eens wat grapjes op seksueel gebied over de verpleegsters. De vrouw die schuin tegenover mij lag was daarin het ergste. Die nam geen blad voor haar mond. Normaal verafschuwde ik dat, maar nu moest ik er vaak mee lachen.
Een van de verpleegsters die altijd flink de klos was in onze gesprekken, was de jonge Irma. Deze blonde meid was zeker nog geen dertig. Gezien haar nette uniform en de serieuze daden die ze verrichtte, kon het zelfs zijn dat ze misschien zelfs nog jonger was dan we dachten. De meid had een mooi figuurtje. Een beetje stevig maar wel lekker. Het spitse kopje was gesierd met felblauwe oogjes die altijd een beetje priemend keken.
Het was deze zuster die me kwam helpen toen ik een plasje moest plegen. Dat was iets dat ik nog niet goed kon. Ik had moeite met de fles, en daarom kwamen de zusters me dan helpen. Het gordijn ging dan dicht en meestal wasten ze me dan ook gelijk. Gezien ik weinig dronk, hoefde ik niet zo veel. Deze was zij dus degene die me kwam helpen.
Ik lag daar en zij sloot het gordijn. De spullen om me te wassen had ze ook bij. De meid trok haar handschoenen aan en ontdeed me van mijn kleding. Ik vond het wel apart. Bij de andere zusters had ik geen emotie in mijn pik gevoeld bij het uitdoen van mijn broek en ondergoed, nu wel. Mijn staaf wilde weer een beetje hard worden. Dat kon ik alleen niet gebruiken, want ik moest nodig plassen. Ik baalde daarvan, terwijl ik ook genoot van dit gegeven.
Irma pakte de fles en hield hem om mijn pik. Het gevoeld dat ze met haar hand, ook al was het met handschoen, mijn jongeheer vast hield, was ongelooflijk. Het was alsof ik dat nog nooit had gevoeld. Daarom kon ik ook niet meer plassen. Dat was een nadeel. Ik schaamde me een beetje. Ik vond het gênant dat ik op de knop had gedrukt voor het plassen en dat ik nu niet kon!
De meid in het witte uniform keek me aan met een blik dat ze hier wel een oplossing op wist. Ik was blij dat het gordijn ervoor zat, zodat geen van de kamergenoten iets kon zien. De meid legde de fles neer en pakte mijn pik goed vast. Dat gevoel was geweldig. Het was alsof ik dat nog nooit had gevoeld. Haar hand omvatte mijn schacht en hield hem omhoog. Het leek wel of ze verlekkerd naar mijn pik keek.
Toen deed ze iets wat ik minder plezant vond. Ik voelde hoe ze een vinger in mijn kont stopte. Ze begon daar wat te drukken. Nu voelde ik dat ik het niet meer kon houden. Ik had nog nooit zo’n lekker gevoel gehad om te gaan plassen. De zuster had al een zeiltje onder me gelegd. Ik vroeg me af waar de fles bleef. Ik begreep het ineens helemaal. Deze zuster was een pervers meisje. Ze ging met haar mond naar mijn pik. Ze opende haar mond en liet mijn straal zo haar mondje in gaan. De straal spetterde uiteen tegen haar tanden. Het deel dat binnen kwam, slikte ze gewoon door. Ik werd hier gewoon geil van. Mijn pik werd steeds harder naarmate ik tot het einde van het plassen kwam. Ik zat zelf ook onder, maar dat maakte me niet uit. De meid sloeg haar mond om mijn pik en pijpte nu het laatste beetje pis uit mijn pik. Tot de laatste druppel slokte ze op. Wat was dit een verrassing. Geil keek ze me aan toen mijn pik weer plat op mijn buik viel. Ze gaf me een veel betekenende knipoog. De meid was nog niet klaar. Irma bracht haar mond weer naar mijn kruis en likte mijn ballen. Langs mijn schacht ging ze omhoog. Ik voelde hoe haar tong bij mijn eikel aan kwam.
Gulzig nam ze mijn pik in haar mond en begon ze me te pijpen. In een hoog tempo zoog ze aan mijn pik. Het was heerlijk om weer eens een dame aan mijn pik te hebben en wat Irma deed was gewoon super. Gezien de lange tijd droog staan hield ik het niet lang vol. Ik moest me bedwingen om geen geluid te maken. Ik voelde hoe vele stralen sperma nu haar bekkie ingeschoten werden. Ook dit slikte ze door. Ze zoog mijn pik helemaal leeg.
Deze meid had nu alles wat er uit mijn pik kon komen in vijf minuten in haar mondje genomen. Voldaan ging ze me wassen. Irma beloofde dat ze nog vaker zou komen als ik moest plassen.
Nu ik uit het ziekenhuis ben, kan ik zeggen dat ze nog regelmatig is geweest. Binnenkort komt ze me thuis opzoeken. Ik zorg dat mijn kinders dan niet langskomen!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen