Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Bianca was lekker bezig geweest in de sportschool. Ze had echt goed haar best gedaan en had in haar hoofd het gevoel dat het kleine beetje vet was ze nog kwijt wilde eraf was gevlogen. Dus met een goed gevoel ging ze aan het barretje wat in de sportschool aanwezig was zitten om lekker een gezond sportdrankje te nuttigen. Ze bestelde een drankje en naast haar kwam een ontzettend mooie man zitten. Ze kende hem wel, het was Bart die bij haar in de buurt woonde. Ze kwamen elkaar wel eens tegen als de kinderen met elkaar gingen spelen. Hij was een erg aangename man om te zien en ook in de omgang was hij dik in orde. Maar hij was getrouwd. Bianca zelf was een alleenstaande moeder met een erg goede baan. Ze wilde echter maar wat graag een kerel hebben, die haar ook eens af en toe het gevoel kon geven dat ze een echte vrouw was. Kortom, ze wilde een lekkere dikke pik in haar lichaam voelen. Het was immers al weer zo lang geleden. Dus ook al was Bart getrouwd, het maakte haar niets uit. Ze wilde hem gaan verleiden. Het zou haar misschien wat moeite kosten, maar dat had ze er zeer zeker voor over. Ze draaide naar hem toe en wilde hem aanspreken, maar Bart nam als eerste die stap.


‘We zien elkaar nu al heel vaak he, Bianca? Zullen we eens de tijd nemen om elkaar beter te leren kennen, als je begrijpt wat ik bedoel?’ Bianca kon haar oren niet geloven. En toen ze een antwoord wilde geven, voelde ze zijn stevige hand op haar bovenbeen, die langzaam omhoog gleed. Vlak voor haar kutje hield hij zijn hand stil en gleed hij weer naar beneden om daar op haar knie een klein klopje te geven, vlak voor hij zijn hand weer terug trok. Ze keek hem strak aan. ‘Ja, ik wil je beter leren kennen en het liefst nu. Ik moet je alleen wel waarschuwen.

Voor je verder met mij gaat, ik hou van plassex. Als de man waarmee ik ga neuken er niet open voor staat, dan wil ik er nog niet eens aan beginnen. ‘ Bart begon zachtjes te lachen en vertelde Bianca dat hij maar wat graag ondergezeken zou worden door haar lekkere kutje. En als ze er behoefte aan zou hebben, zou hij haar ook heerlijk onder zeiken. Bianca stond op en trok Bart meteen mee. Ze gingen zich allebei razendsnel omkleden en toen ze beiden waren omgekleed, liepen ze naar buiten en reden ze achter elkaar aan naar haar huis. Zijn kinderen en haar kinderen zaten op school, dus ze hadden echt meer dan genoeg tijd om lekker met elkaar van bil te gaan.

Ze liepen naar de badkamer. Daar was de vleor verwarmt en trokken ze al hun kleren uit. Bianca ging meteen op haar knieën zitten en ze zoog de pik van Bart lekker hard. Hij was een beetje overrompeld maar hij kon zich al gauw weer aanpassen. Hij keek toe hoe die heerlijke slanke mond om zijn eikel sloot en zag hoe zijn eikel in en uit haar mond verdween. Als zijn lul even uit haar mond was, likte ze zijn leuter helemaal af en trok ze zijn voorhuid heen en weer terwijl ze met zijn ballen speelde. Dan begon ze weer heerlijk te zuigen en dat wisselde ze een paar minuten af. Daar stond Bart gewoon te genieten. Hij keek wat om zich heen en begon zich een beetje te vervelen. ‘Ik wil je neuken en wel nu!’


Nou, Bianca was helemaal geil door alleen die woorden al. Maar ze wilde niet in haar kutje geneukt worden. ‘Ik wil je pik in mijn reet voelen. Dan mag je mij zo meteen neuken waar je maar wilt en hoe je maar wilt, maar echt, ik wil eerst anaal opgevuld worden.’ Bart ging uiteraard akkoord. Hij had wel uitgekeken naar haar kutje, maar eest even droog in haar reet leek hem ook wel botergeil. Hij stond achter haar n Bianca leunde op het bad met haar handen.

Het was duidelijk dat deze geile milf ontzettend lenig was. Dat was precies wat hij nodig had. Zijn eigen vrouw was natuurlijk wel lekker, maar ze hield meet van recht toe recht aan neuken. Dus dat verveelde Bart al snel. Hij was seksueel erg avontuurlijk ingesteld en hij wilde dus het liefst in alle rare standjes neuken. Niet altijd, maar bijvoorbeeld anaal, plassex, dat soort dingen, dat was allemaal erg geil, zo vond Bart. Nu stond hij achter Bianca, die hij al vaak had gezien en waar hij al vaak stiekem op had lopen geilen en drukte hij zijn dikke lul langzaam in haar kont. Haar kringspier begon wijder te staan toen zijn dikke eikel er diep in drong. Stukje bij beetje begon zijn lul helemaal in haar darmkanaal te verdwijnen, tot hij er tot aan zijn ballen in zat. Hij begon langzaam in en uit haar lekkere kontje te schuiven en Bianca voelde hoe haar kontje heerlijk gevuld was. Ze voelde zijn eikel langs de binnenkant van haar darmen glijden en ze was erg geil nu. Ze voelde ook dat ze moest pissen. ‘Oh Bart, ik ga lekker zeiken. Bart trok meteen zijn lul uit haar kont en ging op de grond liggen. Bianca stond boven zijn lul en liet haar pis lopen en ze plaste heerlijk over Bart heen. Het warme goudgele goedje gutste over zijn pik en ballen heen. Ze zag hoe haar pis uit haar kutje liep en ze zag hoe zijn lul zeikend nat was geworden.

Nu wilde ze zijn lul in haar mond, om zichzelf lekker te proeven. Ze ging naast hem op de vloer liggen en nam zijn pik in haar mond en zoog haar eigen smaak naar binnen. Wat een heerlijk geil gevoel gaf dat in haar buik. Ze voelde zich helemaal hitsig worden en ze wilde nu zijn pik in haar kutje. Ze steeg op zijn lul en liet zich over die natte pik zakken en reed op en neer terwijl ze met geilheid in haar ogen Bart recht aankeek. Ze reed als een wilde op zijn pik en voelde die dikke eikel diep in haar kutje drukken. Hij raakte bijna haar baarmoederhals, zo diep zat hij erin. Hij voelde hoe ze lekker op zijn ballen neerkwam elke keer en greep haar intens smalle heupen stevig vast en begeleidde haar op en neer op zijn dikke, lange pik. Hij bewoog zijn heupen omhoog als ze neet daalde zodat zijn eikel zo diep als mogelijk in haar kutje drukte.


Nu moest Bart plassen. Hij liet Bianca van zijn lul afstijgen en deze wist hoe laat het was. Ze opende haar mond en Bart kon lekker zijn ferme pisstraal diep in haar keel laten schiten. Bianca dronk alles heerlijk op en stikte zowat in zijn pis. Bart werd hier zo enorm geil door dat meteen daarna hij aan zijn lul bleef trekken tot het zaad eruit schoot. Heerlijk spoot hij zijn sperma in Bianca haar openstaande mondje en ook dat slikte ze heerlijk gulzig op. Ze likte aan zijn pik tot al het zaad er vanaf was. Daarna zoog ze plagerig aan zijn eikel en toen zijn lul helemaal slap was, kroop ze naar hem toe en gaf ze hem een kus, de smaak van zijn eigen pis en zaad aan hem teruggevend. Bart keek haar aan en het leek erop dat Bianca spijt in zijn ogen las.
‘Maak je maar niet druk, je vrouw komt hier nooit achter. Ze is gewoon aan het werk als je hier komt en als mensen erover praten, zijn we gewoon vrienden. In de tussentijd kunnen wij lekker neuken op allerlei geile plekken. Dus maak je niet druk, het komt allemaal dik in orde.’De moed leek weer even in Bart zijn ogen zichtbaar en alle spijt was weggeëbd. Bianca knuffelde even met Bart en ze gingen even samen douchen. Toen was het alweer tijd om de kinderen van school te halen. Ze trokken hun kleren aan en vertrokken samen naar de school. Niemand leek hen gezien te hebben toen ze de deur achter zich dichttrokken.


Zo liepen ze samen naar school als gewone buren. Ze kletsten met andere mensen en lieten elkaar een beetje links liggen. Toen Liepen ze ieder apart met de kinderen naar huis en snel keken ze elkaar nog even vluchtig aan, alsof ze vluchtig met hun ogen tegen elkaar spraken en een nieuwe afspraak maakten. De volgende dag stond Bart weer voor haar deur en na een kopje thee te hebben gedronken, kon het plassex feest weer helemaal opnieuw beginnen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen