Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Anja en Peter gaan als sinds mensenheugenis met elkaar om. Vanaf de kleuters zaten ze bij elkaar in de klas. De twee waren onafscheidelijk. Dat zorgde soms wel voor wat irritaties in de relaties die beide ook vaak hadden gehad. Nu hadden ze geen relaties op het moment. Sinds dat de twee lichamelijk richting het volwassen zijn gingen, hadden ze elkaar ook regelmatig bekeken en betast. Zo had Anja als eerst Peter zijn stijve pik getrokken en had Peter op zijn beurt voor het eerst Anja gevingerd. Ze waren dan ook niet vies van elkaar. Samen douchen gebeurde ook regelmatig, en in het zwembad genoten ze van één hokje.
Nu ze regelmatig uit gingen in hun woonplaats, vertrokken ze altijd samen en kwamen ze ook altijd samen thuis. Veel van de vaste bezoekers van deze Haagse discotheek hadden dan ook het idee dat de twee iets met elkaar hadden. Ze dansten dan ook veel samen en ook de vrienden waren eigenlijk allemaal dezelfde.
Anja was in de loop der jaren wel een mooie meid geworden. Haar lange blonde lokken met een modieuze ponny, en haar slanke prachtige lichaam deed er voor zorgen dat Peter haar altijd zijn eigen Paris Hilton noemde. Het enige voordeel was dat Anja geen mediageile slet was, zei Peter altijd. Haar cup B was nog altijd het lekkerste van alle borsten die hij in zijn handen had gehad. Ze hadden een stevige vorm en de tepels leken haast perfectionistisch geplaatst. Peter genoot er altijd van als Anja topless bij hem zonde.
Deze avond genoot Peter ook. Zijn lange gespierde lijf had veel gedanst op de muziek. De drank had rijkelijk gevloeid. Zijn jeans had alleen regelmatig erg krap gezeten. De hete Anja had hem de hele tijd zitten opgeilen. Ze had hem veel vol verlangen aangekeken en bij het dansen raakte ze hem vaak sensueel aan. Een paar keer had ze even net iets te lang zijn kruis aangeraakt. Daarbij had ze telkens vurig naar hem gekeken. Het korte rokje wat ze aan had, maakte Peter nog gekker. Hij moest telkens denken aan dat overheerlijke kutje wat daar onder bedekt zat. Hij had zich afgevraagd of ze al nat wat. Dat had ze even later beantwoord door zijn hand even onder haar rokje te laten voelen. Het stringetje dat ze aanhad droop al helemaal. Peter voelde zijn bobbel alleen maar groter worden. Anja danste daarentegen gewoon lekker door.
Tegen sluitingstijd hadden te twee al heel veel op. Peter had in een hoog tempo zijn pilsjes op, en Anja had in het zelfde tempo telkens cocktails gedronken. Waar Peter al een paar keer zijn blaas had geleegd op de wc, was Anja nog steeds aan het dansen met een volle blaas. Toen de twee dan ook aanstalten maakte om richting huis te gaan lopen, stond Anja al op knappen. Anja wilde alleen wachten tot ze thuis was. Dat vond ze fijner. Haar blaas zat nu wel helemaal vol, en ze wist dat het tijdens het lopen geen pretje zou zijn. Ze was echter te dronken om hier serieus aan te denken. Het kwam wel goed dacht ze. Eigenlijk dacht ze bijna niet aan haar volle blaas. Ze had enorm veel zin in de pik van Peter.
Buiten liepen de twee hand in hand. Dat deden ze eigenlijk altijd na het uitgaan. Het was een warme zomerse nacht. Anja klaagde dat ze het warm was. Peter had hierop gesuggereerd dat ze wat uit moest doen. Gezien Anja alleen een blouse en een rokje aan had, kon ze niet veel uit doen. Ze wilde niet naakt over straat. Haar geile bui kreeg toen de overhand. Even leunde ze met een hand op Peter zijn schouder. Toen gaf ze hem haar slipje. Met een geile lach zei ze dat ze het nu wel wat koeler had. Peter rook de lekkere geur van het natte kutje van zijn beste vriendin. Hij wist nu dat ze botergeil was.
Toen ze bij een steegje kwamen wat ze al kenden uit eerder escapades, trok Peter haar mee. Uit het zicht van de straat liet hij Anja voor hem knielen. Hij haalde zijn harde leuter uit zijn broek. Een zucht kwam er uit zijn mond toen zijn verlengstuk eindelijk de benodigde ruimte buiten zijn broek kreeg. Anja begon gelijk aan zijn lange lul te likken. Geil keek ze omhoog toen ze haar hele mond om zijn geslacht liet glijden. Peter werd gek van opwinding. Anja rukte zijn broek uit. Ook zijn shirt moest er aan geloven. Hij stond nu, op zijn schoenen na, helemaal naakt in de donkerte van de nacht. Anja trok haar rokje ook uit. Peter rukte wild haar blouseje open. Daarbij vlogen twee knoopjes naar de vrijheid. Dat maakte het geile koppel niets uit. Die wilde alleen maar kei hard neuken. Anja nam nu plaats tegen de muur met haar rug. Ze sloeg een been om Peter. Die bracht zijn harde pik in haar natte kutje. Wild begon hij in haar kutje te stoten.
Na enkele stoten voelde hij een warme gloed rond zijn pik. Anja stond gewoon met haar ogen dicht te genieten. Terwijl Peter die geile doos stond te naaien, had Anja’s blaas het niet meer gehouden. De geile bui van Anja has de overhand en daardoor liet ze haar pis maar de vrije loop. Peter had het door. Hij vond het wel een heel geil idee dat Anja nu zijn pik onder aan het pissen was. Hij ging er harder van stoten. Anja werd gek. Het leek ook wel of haar kutje niet meer stopte met plassen. De geile meid drupte nog wat toen Peter zijn gespannen pik uit haar natte gleufje trok. Hij vroeg haar weer om te zakken. Langs de muur zakte Anja gewillig omlaag. Ze nam zijn pik in haar mond. Wat ze proefde was vreemd. Ze had er niet bij nagedacht dat ze nu haar eigen pis zou proeven. Geil als ze was begon ze zijn geslacht schoon te likken. Peter hield het daardoor niet meer. Terwijl Anja zijn ballen aan het likken was, spoot Peter zijn volle lading over Anja. Klodders sperma kwamen in het gezicht van Anja. Andere dropen via haar borsten omlaag. Wat was dit genieten geweest.
Nadat de kleren half waren gefatsoeneerd liep het tweetal weer terug naar huis. Een geile tongzoen volgde bij het afscheid. Peter proefde nu ook nog de lichte smaak van het pis en ook wat sperma. Eigenlijk hadden ze toch helemaal geen relatie nodig zo?

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen