Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Dit is deel 2 van een groot sexverhaal.

Deel 1 kan je vinden  onder de rubriek "extreme sexverhalen"!

Ze stapte van zijn lul af en ging met haar kut boven zijn lekkere gezicht hangen en liet haar billen zakken. De jongen begon haar meteen lekker te likken en Marga zakte met haar hoofd over de lekkere pik van de jongen heen en begon hem lekker te pijpen. Ze liet na een paar lekkere likjes aan zijn eikel zijn lul diep achterin haar keel glijden en maakte gorgelende geluiden toen die lul helemaal achterin haar keeltje zat. Ze liet hem daar een paar tellen zitten en haalde haar hoofd terug, snakkend naar adem. Dit deed ze nog een aantal keren waarna ze hem wild af begon te zuigen.


Marga speelde met zijn ballen en terwijl ze dit deed, voelde ze hoe de jongen haar klitje bewerkte. Ze moest plassen weer en begon lekker te persen. De jongen had het door en hield op met likken en opende zijn mond wijd. Met gesloten ogen voelde hij het warme zeik in zijn mond komen. Het was behoorlijk veel weer, maar dat kon hem niet schelen. Met moeite slikte hij alles door. Hij stikte er haast in, maar ook dat was geen punt. Het gevoel van even geen adem hebben, maakte hem klaarwakker en intens geil. Alsof hij dat al niet was. Nu begon hij haar nog harder te beffen. Zijn tong begon lekker over haar schaamlippen te gaan en zonder waarschuwing duwde hij zijn tong diep in de kut van Marga, die een beetje omhoog veerde en het genot van die tong intens in zich opnam. Na een paar minuten zo op elkaar te hebben gelegen, ging Marga op haar knieën zitten en liet ze de jongeman achter haar staan.


Hij wilde haar weer lekker in haar mooie kutje gaan neuken, maar Marga stuurde zijn door kutvocht nat geworden pik naar haar sterretje toe. De jongen wist niet wat hem overkwam! Eerst lekker pissen en dan anale seks! Wat een lekker wijf. Het leek wel alsof ze zijn gedachten had gelezen op één of andere manier. Hij was helemaal wild van anale seks, bijna net zo wild als hij op plasseks was. Hij stak zijn eikel tegen haar sterretje en wilde deze rustig naar binnen schuiven, maar Marga drukte haar kont meteen naar achteren en de jongen schoof meteen tot aanzijn ballen in haar darmkanaal. Ze was blijkbaar al gewent aan anale seks. Des te lekkerder kon hij in haar kontje tekeer gaan. Hij ramde haar kontje keihard vol. In een hoog tempo begon hij tussen haar heerlijke billen te neuken. Hij kneedde haar zachte zitvlees alsof het deeg was. Hij deed zijn uiterste best om niet te snel klaar te komen, maar het was al te laat. Hij trok zijn lul terug uit haar darmen en spoot zijn vele zaad over haar rug. Snel draaide Marga zich om, voordat de jongen uitgespoten was, en ving het restant op met haar tieten en haar gezicht. Ze veegde het zaad van haar gezicht met haar vingers en likte de heerlijkheid op. Ze had in lange tijd niet zo genoten van een lekkere vent en kuste de eikel van de jongen met een glimlach en een knipoog als bedankje. De jongen keek plotseling op. Hij hoorde iemand roepen. Snel trok hij zijn kleren weer aan en rende hij weg. Marga keek hem een beetje verbaast na en zag dat hij een meisje van een jaar of 20 aan het omhelzen was. Blijkbaar was het zijn vriendin. Ze liepen weg en de jongen keek nog eventjes stiekem om en zwaaide voorzichtig naar Marga. Daarna verdween hij tussen de bomen en kon Marga weer rustig gaan zonnen. Maar eerst zou ze het water maar eens in gaan om het zaad van haar mooie lijf te gaan wassen. Het was een prachtige dag geweest en ook al had ze niet zo lang kunnen zonnen als ze wilde, toch had ze heerlijk genoten, dat mag wel duidelijk zijn.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen