Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was niet makkelijk geweest. Een goede vriend uit het verleden ging trouwen. Dat was natuurlijk erg leuk. Ik was uitgenodigd. Helaas woonde ik ver weg. Daarom had ik zelf het idee een andere keer op bezoek te gaan. Ik had immers sinds kort geen vriendin meer. Hierdoor had ik niet d behoefte aan een vrolijke bruiloft. Het was echter een andere vriend, die bij hem in de plaats woonde, die er voor zorgde dat ik toch in de auto zou stappen en me op het feest zou begeven. Hij had me beloofd dat ik bij hem thuis dan kon blijven overnachten. Hierdoor kon ik ook wel een aantal pilsjes drinken. Hij had me hiermee om. Het voordeel was dat hij nu een stekje voor zichzelf had. Sinds kort woonde hij samen met zijn vriendin, Elvira. Het was een meid die hij nog niet zo lang kenden. Omdat ze het toch al samen wilden proberen, hadden ze daarom een huisje voor hen twee gehuurd. Ik had haar nog nooit ontmoet, maar gezien het karakter van die vriend, moest het wel een aardige meid zijn.
Hierdoor was ik de hele avond toch te genieten op de drukke bruiloft. Veel ouder vrienden waren er. Helaas vroegen vele ook waar mijn vriendin was. Die moest ik dan telkens teleurstellen met het gegeven dat zij liever iemand anders tussen haar benen had. Gelukkig was de sfeer goed, en moest ik niet denken aan al onze plannen die we ooit hadden.
Het viel me op dat Elvira, de vriendin van de gast waar ik bleef slapen, een erg leuke spontane meid was. Het blondje zag er hip uit. Ze kwam vlot over. Hij was maar een bofkont. Ze sprak tegen me op een manier waarop het leek dat we elkaar al jaren kenden. Hierdoor vond ik het ook niet erg om daar te blijven slapen. Ik was helemaal op mijn gemak.
Als een van de laatste vertrokken we uit de feestzaal. We konden lopen naar het huis van die vriend. Iedereen had genoeg op. De twee dartelden als verliefde mensen doen om elkaar. Door de alcohol stoorde ik me er niet aan. Ik vond het niet erg dat ze hem helemaal aflebberde in het openbaar. De alcohol speelde hier ook een grote rol in.
Aangekomen in hun huisje, gingen ik gelijk richting bed. Ik merkte dat zij ook behoefte hadden aan tijd samen. Ik hoopte alleen dat ik er niet te veel van zou meekrijgen. Twee neukende mensen in de kamer naast je hebben, is niet erg, zolang je er niet te veel last hebt.
Al snel hoorde ik de twee ook naar boven komen. De wc ging twee maal en al snel was het licht op de overloop ook gedoofd. Heerlijk. Mijn ogen waren al gesloten. Toen hoorde ik wat gekreun. Het was van een vrouw. Ik kon al snel goed horen hoe Elvira kreunde dat hij sneller moest likken en dat ze zo geil was. Ik kon het niet voorstellen, maar in mijn gedachten zag het er wel erg lekker uit. Elvira was slank en goed gevormd. Ze was ook een stuk jonger. Ik geloofde dat ze vierentwintig was.
Het gekreun werd al snel weer een tikkeltje harder. Gezien het rammelende bed was zijn pik waarschijnlijk al in haar kutje aan het soppen.
Mijn pik reageerde hierop. Die groeide. Daarom deed ik de zwarte boxershort van mijn billen. Het kon nu toch geen kwaad dat mijn leuter wat ruimte zou krijgen. Hierna groeide hij nog sneller. Blijkbaar was het tweetal niet zachtjes aan het neuken. In een hoog tempo hoorde ik het bed tegen de muur tussen onze kamers bonken. Ik hoorde Elvira allerlei ontzettend geile dingen zeggen. Het was dat ik haar stem kon herkennen, want anders zou je denken dat er gewoon porno op stond. Zou zij echt zo’n geil beest zijn?
Ik was mezelf ondertussen aan het aftrekken. Mijn hand gleed heel rustig om mijn harde pik. Ik had de deken weggeslagen, zodat het vocht niet tegen hun deken zou komen. Dat zou ook een beetje gênant zijn. Ik genoot van de geluiden. Het gehijg werd luider. Elvira kreunde op een ontzettend geile tong dat ze zijn dikke pik in haar hoerenkontje wilde voelen. Die meid sloeg echt geile taal uit. Al snel hoorde ik haar tevreden kreunen. Ze hijgde dat het lekker was om zijn lekkere pik in haar nauwe kontje te voelen. Hij was haar dus overduidelijk anaal aan het neuken. Spontaan kreeg ik zin om deze griet ook te gaan neuken. Helaas kon ik niet zomaar die kamer binnenstappen met de vraag of ik mee kon doen, aangezien ik met hem nog nooit over dit onderwerp had gesproken. Maar wat zou ik dat graag doen.
Toen verstomde het geluid. Ik hoorde hoe hij gromde dat hij haar kontje helemaal vol spoot. Zij kermde daarentegen dat ze het heerlijk vond om zijn warme zaad in haar kontje te voelen. Dit was het ultieme. Hij spoot gewoon haar kontje vol. Ik begon me sneller te trekken.
Het tweetal was al een tijdje stil, toen ik zachtjes naar de badkamer sloop. Ik kon moeilijk zijn logeerbed onderspuiten met mijn sperma. Stilletjes deed ik de deur dicht. Ik switchte het licht aan. Deze knop maakte gelukkig geen geluid. Mijn pik was door de trip naar de badkamer iets minder hard. Rustig begon ik het aftrekken opnieuw. Wat was dit zalig. Ik zag voor me hoe ik die lekkere Elvira neukte.
Ineens voelde ik een hand op mijn mond. Wat was dit! Het was een zachte meisjeshand. Elvira!? Ik draaide me verschrikt, met mijn harde pik in mijn hand om. Ik keek in de geile ogen van de meid inderdaad. Ze vroeg of ze me kon helpen door me te pijpen. Kun je zo’n aanbod afwimpelen? Ik stamelde zachtjes of haar vriend niet vreemd zou opkijken als ze zolang wegbleef. Ze fluisterde me in me oor dat hij altijd als een blok sliep als hij was gekomen. Mee ging de lekkere griet door haar knieën. Ze had alleen een donkerpaars lingeriesetje aan. Het was afgewerkt met zwart kant. Wat een geile meid. Haar borsten waren vol. Ik voelde haar mond om mijn pik. Ze keek me geil aan. Even hield ze hem in haar hand en zei dat die erg lekker was. Toen nam ze hem helemaal in haar mondje. Wat kon deze meid pijpen! Als een volleerd deepthroatster werkte ze mijn pik in een hoog tempo telekns tot achter in haar keeltje.
Ik zag hoe ze met een hand in haar slipje speelde. Ze ging nog sneller. De geile meid trok echter haar slipje uit. Even haalde ze mijn pik uit haar mond. Geil zei ze dat het sperma eruit moest. Ze ging op de pot zitten en trok me weer naar haar toe. Terwijl ze het sperma uit haar kontje liet lopen, begon ze me weer in een hoog tempo te pijpen. Dit was zalig. Ik voelde mijn zaad al opkomen. Ze merkte aan me dat ik ging komen. Geil zoog ze mijn pik diep naar binnen. Toen kwam ik. Ze drukte haar mondje helemaal om mijn pik, zodat ik diep in haar keeltje spoot. Het leek wel of ik bleef spuiten. Dit had ik in tijden niet gehad. Ze likte mijn hele pik schoon.
Toen trok ze haar slipje op en trok door. Ze gaf me een kus en zei me welterusten. Toen ze de badkamer uit liep, draaide ze even om en gebaarde naar me met een vinger op haar lippen. Haar geweldige lippen. Stiekem hou ik nu ook van Elvira. Die meid kan pijpen!

Reacties/MSN: frans1984[at]live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen