Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De neukpartij in het vliegtuig lag nog niet zo lang achter ons. Het vliegtuig was geland op het vliegveld van Kreta. Linda en ik keken elkaar stralend in elkaars ogen. We waren waar we altijd al op hadden gehoopt. Haar kastanjebruine ogen waren om in te verdrinken. We pakten snel de handbagage mee en verlieten onze stoelen.
In de hal moesten we wachten. Duidelijk was dat we allebei nog in een ontzettend geile bui waren. De hete porno in het vliegveld had onze lusten niet alleen verzadigd, het had ze ook nog verder opgewerkt. Het liefst zou ik haar nu ter plekke eens hard neuken. We praatten ook de hele tijd over sex. We fantaseerden wat we allemaal in deze vakantie gingen doen, en waar. De Nederlandse mensen om ons heen moeten wel apart over ons hebben gedacht. Ons deerde het helemaal niet. Wij waren geil en hadden een speciale vakantie voor sex geboekt. Hier hadden we naar uitgeleefd en hier zouden we het dan ook zo vaak mogelijk gaan doen. We konden niet wachten om elkaars kleren van de lijven te rukken.
De bagage liet lang op zich wachten. De lopende bank bracht eindeloos koffers die niet bij ons hoorden. Linda gebruikte dit moment om naar de wc te gaan. Ze zoende me geil voordat ze in de richting van de toiletten ging. De meid liet haar tong lekker door mijn mond glijden. Het was een super lekkere tongzoen. Daarbij gaf ze een zachte, maar o zo geile, aai over mijn kruis. Mijn pik, die nog niet zo lang geleden al had gewerkt, was alert genoeg om hier op te reageren. Ik voel hem wat harder worden. Ze trok haar wenkbrauwen veel betekenend op en liep heupwiegend naar de toiletten. Ik genoot van het feit dat ik met deze ontzettend geile en lekkere dame op vakantie was in een land waar niemand ons kent.
Terwijl de lekkere meid op het toilet zat, ging mijn telefoon. Als je in een ander land zit, krijg je altijd in het begin talloze smsjes over nieuwe en andere netwerken. Ik vermoedde daarom ook al zoiets. Ik pakte mijn Samsung uit mijn broekzak. Ongeïnteresseerd deed ik het scherm aan. Een berichtje van Linda! Ik opende het snel. Dit was niet wat ik verwachtte. De meid stuurde me vanaf het toilet dat ze een geil idee had. Ze had een plan en ik moest alleen zorgen dat ik een harde pik had. Dat was natuurlijk niet zo moeilijk. Na zo’n smsje heb je dat gelijk al.
Ik was hartstikke benieuwd wat deze meid in petto had. Ik had nu moeite om met mijn gedachte bij de saaie rij koffers te blijven. Gelukkig zag ik de onze al aankomen. Die lagen mooi naast elkaar op de band. Terwijl mijn gedachtes naar de sex uitgingen, pakte ik de koffers van de band. Net toen ik haar koffer, die als tweede van het paar kwam, eraf had getild, voelde ik twee armen om me heen. Het was Linda die haar lekkere lichaam tegen me aan drukte. Ze liet onopvallend haar hand weer even naar beneden glijden. Ik draaide me om en fluisterde in haar oor dat ik erg benieuwd was naar het plannetje dat ze gesmeed had. Ze knipoogde en zei alleen dat we snel naar de taxi’s moesten, zodat we uit deze drukte konden. Daarom snelden we ons daar weg, met de koffers achter ons aan.
De taxistandplaats was druk. Vele Grieken stonden klaar om ons te vervoeren naar het hotel. Ze wilden allemaal ons van dienst zijn. We besloten om te kiezen voor iemand die niet zo opdringerig was. Dat waardeerde we. We spraken af waar we heen moesten. Hij zei dat het een eindje rijden was. Dat klopte ook volgens onze belevingen.
Linda en ik namen plaats op de achterbank. De man zette de airco aan en startte de meter. Het was een stille man. Linda kroop tegen me aan. De geur van haar associeerde ik met sex, met hele hete sex. We hadden nu pas een keer flink geneukt, en toch wist ik dat het heel heet zou gaan worden. Dat zou niet komen door de temperatuur buiten, die ook ontzettend warm was, maar door de sex die we wilden.
Toen de auto reed, begon Linda me te zoenen. Heel even maar. Haar ondeugende fonkel in haar ogen was gelijk terug. Ze keek me aan en ondertussen voelde ik hoe haar hand heel langzaam mijn bovenbeen begon te strelen. Zou dit bij haar plannetje horen? Ze legde haar hoofd op mijn schouder. Haar hand streelde nog steeds zachtjes mijn bovenbeen en daarbij ging ze telkens iets hoger. Toch ging ze niet zo ver dat ze mijn kruis raakte. Dit wond me enorm op. Het voelde als een geil voorspel. Ik had zo’n zin in hete sex. Linda moest zien dat mijn pik al wat harder was geworden. Je kon een duidelijk bobbel in mijn broek zien.
We waren al een stukje op weg, toen Linda voor het eerst over mijn bobbel in mijn broek begon te strelen. Mijn pik werd hier nog harder van. De chauffeur zei niets, maar ik zag wel dat hij het in de gaten had. Hij had zijn spiegeltje iets verzet. Linda begon harder en harder te knijpen. Mijn lul had gewoon te weinig ruimte. Gelukkig merkte ook zij dat.
De meid haalde mijn broek open. Ze liet haar hand er in glijden. Het voelde heerlijk om mijn pik heen. Mijn paal was zo hard als staal. Ze begon lekker rustig te trekken. Ze schaamde zich niet voor wat ze deed. De meid haalde namelijk mijn hele pik uit mijn broek. Ze keek lekker naar mijn pik en zakte toen met haar hoofd omlaag. Dit was heftig. Haar tong draaide cirkeltjes om mijn eikel, terwijl een onbekende chauffeur toekeek.
Linda likte lekker aan mijn pik. Ondertussen trok ze rustig aan mijn schacht. Het was zo ontzettend geil om bevredigd te worden in een taxi. Bij stoplichten konden andere mensen die opletten, ook goed zien wat er gebeurde op de achterbank van deze taxi. Onze chauffeur lette ook minder op het verkeer. Hij vergat een keer bij groen zelfs gas te geven, wat een hels getoeter opleverde.
Linda zakte na dat verkeerslicht met haar hele mond om mijn pik. Geil zoog ze mijn harde paal af. Haar mondje ging in een hoog tempo op en neer. Het voelde zo verdomde zalig. Ze stopte af en toe om even op adem te komen. De draden kwijl hingen dan tussen haar mond en mijn pik. Snel hervatte de meid dan het gepijp. Heerlijk was het.
Ik kon het tempo niet lang volhouden. Ik voelde mijn zaad al opkomen en Linda gaf me geen rust. De meid verhoogde juist het tempo. Daardoor kwam ik heerlijk klaar. Ik spoot haar mondje helemaal vol. Gulzig slikte ze alles door. De meid was echt een toppertje in het pijpen. Mijn cumshot leverde een klein applaus van de chauffeur op.
Toen mijn pik weer in mijn broek zat, draaiden we de straat in van het hotel. De taxi stopte er voor. Hij zette onze koffers uit de laadbak. Ik vroeg de man hoeveel het kostte. Hij zei dat dit ritje gratis was, omdat hij nog nooit zo had genoten tijdens een rit. Hij stelde wel een voorwaarde, de volgende rit moesten we hem maar weer bellen. Die deal was snel gemaakt! De vakantie was begonnen.Ik ben benieuwd naar de reacties van meiden. MSN kan ook: frans1984 [at] live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen