Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Het was een lekker rustig dagje op het werk en iedereen kon lekker vroeg naar huis. Dat kwam bijzonder goed uit want het was Vrijdag en het weekend stond dus voor de deur. Ashley had dat weekend geen plannen, gewoon lekker thuis een beetje hangen en wat klusjes doen. Daar had ze totaal geen zin in. Ze wilde lekker op stap, een beetje flirten, maar geen van haar vriendinnen had dat weekend tijd. Allemaal druk met hun kersverse gezinnetjes. Dat was iets waar Ashley voorlopig nog helemaal niet aan denken moest. In tegendeel, ze wilde gewoon lekker vrij zijn, ze wilde lekker genieten van de rust die het vrijgezelle leven met zich meebracht. Alleen kon dat dit weekend niet zoals ze zelf had ingepland. Ze wilde lekker stappen maar niet alleen. Ze liep van haar kantoorruimte naar de lift en had haar jas net aangetrokken toen ze aan deze werd getrokken. Ze stond stil en draaide zich een beetje geërgerd om. Het was Frits, haar bijzonder aantrekkelijke collega van dezelfde afdeling. Hij was nooit echt geïnteresseerd geweest in haar, tenminste, niet op de manier zoals zij in hem geïnteresseerd was.
‘Hey, heb jij nog plannen dit weekend meid?’ Hij keek haar vragend en lachend tegelijk aan. Het was overduidelijk dat hij haar wat wilde vragen. Ashley vertelde dat ze dat weekend niets te doen had. ‘Oh, jammer zeg. Ik ga dit weekend naar die nieuwe film, waar we het allemaal de hele week al over hebben, weet je wel? Zeg, misschien een te gek idee hoor. Maar als je zin hebt kun je met mij meegaan? Ik heb nog niemand die met mij meegaat en zo alleen naar een film als deze is niets aan. Ik wil alles delen namelijk wat ik zie.’ Ashley was helemaal van slag. Haar hart sloeg een paar slagen over en ging daarna als een razende tekeer. ‘Lijkt me leuk om met je naar de film te gaan Frits. Je hebt mijn nummer. Als je mij nou vanavond eventjes opbellen gaat, spreken we eventjes wat af.’ Tevreden hadden ze nu een afspraak gemaakt, nog voor de lift er was. Ze gingen de lift in toen de deuren eenmaal open waren en gingen als enigste twee naar binnen. Ze drukte op het knopje voor de begane grond en de liftdeuren sloten zich achter hen en de lift begon te bewegen. Tot hij ergens halverwege de 3de en 2de verdieping bleef steken. Ze stonden daar elkaar een beetje vertwijfeld aan te kijken.


‘Nou, wat moeten we nu doen? ‘ Frits drukte na een paar minuten wachten op het knopje en kreeg door de speaker te horen dat het wel eventjes kon duren voordat de lift het weer zou doen. Daar stonden ze dan. Ze kletsten wat over van alles en nog wat toen Ashley ineens besloot om hem te zoenen. Frits wist niet wat hij moest doen en zoende dus maar terug en kwam erachter dat hij dit wel erg aangenaam vond. Ze streelden elkaar overal en kwamen heel erg dicht tot elkaar in die lift, letterlijk en figuurlijk. Frits trok zijn jasje uit en deed zijn stropdas af. Ashley maakte zijn knoopjes los en begon zijn borstharen te strelen Ze wreef met haar lange nagels over zijn tepels en deze werden hard van pure opwinding. Nu maakte Ashley meteen zijn broek los. Ze maakte op zeer handige wijze zijn riem los en rukte zijn knoop en rits open. Het was een klein wonder dat ze die niet kapot trok. Ze stak haar hand in zijn onderbroek en haalde zijn pik tevoorschijn, die nog redelijk slap in haar hand lag, maar toch al een aanzienlijke lengte en dikte bevatte. Ze nam zijn pik in twee handen en merkte dat ze hem niet eens normaal omsluiten kon met haar handen dus twee handen waren zeker nodig om hem lekker af te rukken. Ze trok zijn velletje naar achteren en begon hem langzaam en ervaren af te trekken.


Zijn dikke mast lag heerlijk in haar handen terwijl ze lekker aan de blootliggende eikel likt. Ze genoot van de lekkere smaak van het druppeltje voorzaad wat al snel uit zijn dikke eikel kwam zetten. Hij was echt zo geil als boter die dag, dat kon ze duidelijk merken aan hoe zijn lul schokte bij iedere aanraking die ze deed. Ze streelde over zijn ontblote onderbuik en ging nu lekker liggen op de grond. De vloer was koud maar dat deerde haar niets op dat moment. Ze nam zijn ballen lekker in haar mondje en begon heerlijk aan die volle dingen te sabbelen en te zuigen. Ze zoog ze om de beurt helemaal naar binnen en genoot van de heerlijke smaak. Nu was het moment aangebroken dat ze hem ging pijpen. Ze nam zijn ballen in haar ene hand en met haar andere hand hield ze zijn enorme gegroeide pik van wel zeker 27 cm vast en nam ze zijn eikel in haar mond. Ze had hem al flink diep in haar mondje, die lekkere lul, maar toch was ze nog maar halverwege. Ze probeerde hem in haar keel te laten glijden, iets wat har nog nooit eerder gelukt was. Ditmaal lukte het haar wel! Ze kon haar strot openzetten om zo zijn enorme leuter diep naar binnen te zuigen. Ze maakte kokhalzende geluiden en snakte naar adem toen ze het grote ding uit haar mooie mondje liet ontsnappen. Frits keek lekker genietend toe hoe die lekkere slet van een Ashley zijn pik op meesterlijke wijze aan het afzuigen was. Pijpen was ze gewoon erg goed in maar ze deed nu ook wel flink haar best op Frits zijn pik om hem zo goed mogelijk kennis te laten maken met haar geile orale kwaliteiten. Ze nam zijn lekkere leuter weer in zijn mond nadat ze er een flinke klodder spuug op had achtergelaten. Zijn pik was nu lekker nat doordat Ashley het spuug over zijn lul uitmeerde met haar hand.


Nu was het zijn eikel die weer lekker gezogen werd. Hard zoog ze aan die lekkere eikel en maakte korte op en neer bewegingen met haar hoofd, terwijl ze zijn lul erbij aftrok met inmiddels weer twee handen.


Ashley zoog als een bezetene en trok heerlij kaan zijn pik terwijl ze hem met zaadvragende ogen strak aankeek zo nu en dan. Dit was gewoon teveel van het goede en Frits gaf aan dat hij ging spuiten. Ashley nam zijn hele pik in haar mond en ontving de flinke klodders zaad achterin haar keel en slokte alles gulzig op. Ze voelde haar keel helemaal warm worden door het dikke, romige zaad wat langs haar keel naar beneden gleed, op weg naar haar buik, waar ze het heerlijk in op zou nemen, als een tijdelijke herinnering aan een heerlijke pijpsessie in de lift van het kantoorgebouw waar ze samen werkzaam waren. Uitgeput leunde Frits achterover terwijl Ashley nog lekker aan zijn eikel likte en zoog, tot hij helemaal ontdaan was van het zaad. Zijn lul werd inmiddels alweer slap en Ashley stopte hem netjes weer in zijn broek en maakte deze op een keurig beleefde wijze weer dicht. Ze pakte een doekje uit haar tas en een spiegeltje en veegde de resten spuug en zaad uit haar mondhoeken. Ze deed snel haar lippenstift weer op en fatsoeneerde zich verder, terwijl Frits zich aan het aankleden was. Ze waren allebei weer keurig netjes, alsof er niet gebeurd was, toen de lift ineens weer aanging. Hij zette zijn weg voort naar beneden en kwam binnen enkele tellen op de begane grond aan, waar ze de lift verlieten en elkaar stiekem lachend aankeken, als waren ze twee stiekeme schoolgaande pubers die voor het eerst elkaars kut en lul hadden laten voelen.
Ashley liep met Frits naar zijn auto en gaf hem voor de zekerheid haar kaartje. ‘Bel mij vanavond en dan maken we voor de film van morgen een afspraak. Ik zou graag de vroege voorstelling willen zien, dan hebben we daarna de tijd aan onszelf om.. Andere dingen te doen, als je begrijpt wat ik bedoel.’Ze knipoogde naar Frits en gaf hem een klein verleidelijk kusje op zijn mond en liep naar haar auto. Haar buik leek nog warm aan te voelen van zijn zaad en haar mondje voelde een beetje ruw aan vond ze zelf, maar dat was allemaal de moeite waard geweest vond ze. Ze had een date en zou, als alles liep zoals zij wilde, voorlopig niet meer alleen zijn. Tevreden reed ze naar huis. In haar achteruitkijkspiegel zag ze Frits haar nog even nazwaaien en ze toeterde vrolijk, zodat hij wist dat ze het gezien had. Ze voelde zich weer op en top vrouw.

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen