Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was de hele week al mooi weer. We troffen het daarom enorm met deze vakantie. Het blijft natuurlijk een risico om de meivakantie in Nederland te besteden. Ik had samen met mijn vriendin gekozen om een weekje te gaan uitwaaien op het Noord Hollandse eiland Texel. Het grootste Waddeneiland zouden we een weekje aan doen. Onze verblijf was is een leuke bungalow vlakbij de meest levendige plaats, de Koog. Overdag hielden we ons met vanalles en nog wat bezig. Het strand deden we ook vaak aan, al was het nog te koud voor ons om de zee in te duiken. Daar waaiden we dan lekker uit. In het begin van de avond kozen we elke avond voor een leuk restaurantje. In de Koog zaten heel veel kleine gezellige en niet dure restaurantjes. Voor ons was het dan ook prima vertoeven in deze badplaats. Als de avond vorderde gingen we meestal naar café De Sjans. Dat was een hip café waar veel jongeren kwamen. Wij als begin twintigers voelden ons daar prima thuis. We leerden er veel andere bezoekers kennen die ook even een weekje op het eiland waren.

De kroeg had voor mij buiten de gezelligheid om, nog een reden om er vaak te gaan genieten. De meid achter de bar was geweldig. Deze dame wist precies wat er met de naam van het café bedoeld werd. Elke jongen die bij haar in de buurt kwam, was een prooi voor haar. Haar betoverende blauwe ogen zorgden er wel voor dat je niet meer weg kon kijken. De haren van deze blondine waren modieus tot boven haar schouders geknipt. Ze was niet echt mager, maar haar figuur was erg mooi. Menig klant van deze kroeg zag je een keertje extra omkijken als ze langsliep.


Mijn vriendin had al een paar keer laten merken dat ze gevleid was door de barmeid. Die had haar heel lief geholpen. De barmeid keek telkens net iets te lang. Toen ze even met mijn vriendin aan het praten was aan de bar, had ze een hele tijd voorover gehangen. Hierdoor had mijn schatje een goede blik kunnen werpen in haar voorgevel. De dame had niet achteraan gestaan bij het uitdelen! De truitjes die de meid droeg, waren dan ook de dingen die haar dat extra’s gaf. Als ze voorover hing, kon je altijd haar mooie witte vlees zien. Meestal kon je ook precies zeggen wat voor bh ze aan had. Blijkbaar genoot ze hier wel van, want elke avond liep ze er zo bij en ging ze zo naar de klanten hangen. Lichamelijk contact schuwde ze ook niet. Ze legde al snel een hand op je hand als ze met je aan de bar stond te praten. Dat was ook het fijne. Als er iets mis ging, was ze er altijd om je op je gemak te stellen en te zeggen dat er niets ergs was! Een geweldige meid dus!
Deze avond was ze veel met ons bezig. Het was een niet zo hele drukke avond en de meeste mensen dronken ook niet in een hoog tempo. Wij waren aan het poolen op de pooltafel achter in het café. Daar was echter weinig ruimte. Toen mijn vriendin daardoor een paar glazen, inclusief haar rode wijn, om stootte, kwam de dame gelijk met een doekje. Ze pakte mijn vriendin gelijk bij haar schouder om te zeggen dat het helemaal niet erg was. Daarna zakte ze door haar knieën. We wisten allebei niet waar we moesten kijken. Haar truitje hing nu iets naar voren en wij hadden een geweldig uitzicht op haar grote borsten. De cup die ongeveer een D moest zijn, was van heerlijk wit vlees. Haar zwarte bh hield de twee grote bollen goed bij elkaar, maar zorgde ook voor een extra sexy tint. Het kant zorgde gewoon dat je als jongen zijnde een harde leuter in je broek kreeg. Ik en mijn vriendin staarden elkaar aan. Ik wist dat zij hier ook van hield. Even keek de poetsende barmeid me aan met haar felblauwe ogen. Het was een blik alsof ze keek of ik wel zag wat ze me liet zien. Ze keek weer weg en een glimlachje kwam op haar gezicht. Toen ze klaar was, zette ze voor ons nieuw drinken weg, van het huis.
De avond ging sneller en we waren weg bij de pooltafel. Samen met wat nieuwe bekenden stonden we gezellig te praten bij een statafel. De drankjes gingen in een hoog tempo voorbij en dat heeft dan ook zijn uitwerking. Zat was ik niet, maar ik moest wel nodig naar de wc. Ik meldde mijn vriendin dat ik even ging en zij snapte dat. Ik liep richting de achterkant van het café waar de toiletten waren. Toen ik de wc instapte, voelde ik een hand op mijn schouder. Ik draaide me om en voordat ik kon reageren had de barmeid al haar hand op mijn mond gedaan. Ze duwde me de wc in en draaide deze op slot. Geil fluisterde ze in mijn oor de vraag of ik genoten had bij wat ik zag. Dat kon ik zeker niet ontkennen! Ze kneep me in mijn halfharde pik en meldde me dat ze inderdaad kon voelen dat ik had genoten. Zo kon ze me toch niet laten lopen? Ik stond met mijn rug tegen de muur. Ze zakte door haar knieën en nam mijn broeksluiting in haar handen. Ze bracht haar mond dichterbij. Langzaam opende ze mijn broek. Die stroopte ze omlaag. Niet veel later volgde ook mijn boxershort. Nu stond mijn pik rechtop vlak voor haar gezicht. Ze streelde even mijn kaal geschoren ballen. Daar begon ze ook te likken. Trekkend aan mijn pik likte ze van mijn ballen zo richting mijn eikel. Daar draaide ze wat cirkeltjes omheen. Geil keek ze me aan. Ze meldde me dat ze niet veel tijd had. Daar had ik geen problemen mee. Dat zo;n schoonheid al op haar knieën zat was een hemelse gift.
Snel begon ze me nu met lange halen te pijpen. Ik voelde haar tong telkens langs mijn eikel gaan. Wat was dit lekker zeg! Hier kon mijn vriendin nog heel wat van leren! Deze barmeid zoog zo geweldig aan mijn pik dat er geen kans voor me was om bij te komen. In een hoog tempo zoog ze aan mijn twintig centimeter mannelijkheid. Dit was niet te houden. Ik pakte haar bij haar hoofd, zodat mijn pik diep in haar mond verdween. Al mijn zaad moest eruit. Ik hield het niet meer, en kwam met een flinke zucht klaar. Het leek wel of ik in dat mondje bleef spuiten. Al mijn sperma slikte deze barslet door. Toen ze langzaam mijn nu halfharde pik uit haar mond liet glijden, likte ze hem nog even schoon. Ow, wat was dit lekker geweest!
Niet veel later stond ik weer bij mijn vriendin aan de tafel. Ze vroeg me om nog wat drinken te gaan bestellen. Bij de bestelling werd ik door de superbarmeid geholpen. De koningin van De Sjans kende ik nu wel anders. Ik ben benieuwd hoe vaak ze dat daar heeft gedaan!

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen