Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het feestje was erg uit de hand gelopen. Een groepje goede vrienden was overgebleven en waren bezig meer dan alleen goede vrienden te worden. De meiden waren opgehitst door Bianca, een slanke, kleine maar zeer geile slet die van één seksuele handeling wel haar beroep zou kunnen maken. Ze kon namelijk heel goed pikken diep in haar keel nemen. Ze was de mannen aan het opgeilen die avond op het feestje en degenen voor wie het te heet onder voeten werd, verdwenen langzamerhand.

Totdat een select groepje mannen en vrouwen was overgebleven die wel zin hadden aan lekkere orale actie, vooral toen ze het woord deepthroat hadden gehoord. Bianca speelde met haar lange blonde lokken toen ze op haar doelwitten afliep. ‘Zo mannen, wij gaan jullie dus eens laten zien wat pijpen is. We hebben besloten er een wedstrijd van te maken. Degene die het beste een lul diep in haar keel kan laten glijden, is de officiële deepthroat koningin.’ De mannen zaten te wippen op hun stoelen. Wat een heerlijk idee, een zestal vrouwen die hen pijpen gingen. Ze konden gewoon niet wachten en maakten haast simultaan hun broeken los en lieten deze op de vloer zakken.

Terwijl ze daar zaten met hun broeken op hun enkels hangend, wist Bianca allang dat het geen competitie zou worden. Het zou een regelrechte deepthroat orgie zijn, waar pikken diep in kelen zouden glijden en later misschien wel in kutjes en opengesperde kontjes. De zes vrouwen waaronder Bianca, liepen naar de harde pikken toe en gingen lekker comfortabel tussen hun benen zitten. Ze keken allemaal naar Bianca, tot zij zou beginnen. Bianca glimlachte ondeugend en nam de eikel van haar beste vriend Fred in haar mond. Ze zoog gewillig aan zijn eikel alsof het een lekkere lolly was. Nu liet ze zijn lul verder en dieper in haar mond glijden en opende ze haar strot. De lul slikte ze diep naar binnen, totdat haar lippen Fred zijn onderbuik raakten. Fred kreunde het uit van genot. Terwijl Bianca zijn pik in haar keel liet glijden, keek ze opzij en zag ze dat álle meiden het ook deden. Ja, de één kwam wat verder dan de ander, maar ze zaten er lekker diep in, die bikkelharde pikken. Het was een lekker geluid. Heerlijke sabbelende en kreunende geluiden echode door de feestzaal. Bianca zoog Fred lekker af en elke keer dat haar hoofd naar beneden ging, verdween zijn hele lul achterin haar keel. Bianca zoog haar wangen hol en hield even op met haar deepthroat actie en likte aan het randje van Fred zijn eikel.

Een andere meid wist haar vriend die voor haar zat zo te pijpen, dat ze ondertussen ook zijn ballen kon likken. Grote slierten spuug liepen van haar pik naar de lul eikel van de man als ze even ophield met pijpen om op adem te komen. Een andere lekkere brunette ging haast over haar nek toen de pik die ze heerlijk aan het klaarmaken was achter in haar keel schoot. Verderop, aan het einde van de rij was een meid opgestaan en op schoot van haar vrijer geklommen, om zijn natte pik in haar nog véél nattere kutje te laten verdwijnen. Ze begon op en neer te rijden en gilde het uit van plezier. Bianca liet de dikke paal van Fred nog éénmaal achter in haar keel verdwijnen en zoog zo hard als ze kon aan zijn lul. Daarna liet ze hem los en likte even zijn ballen. Ze vroeg Fred op te staan. Nu leunde ze met haar handen op de stoel en Fred kon bij haar naar binnen schuiven met zijn lekkere pik. Hij leunde over Bianca heen en kneedde haar borsten terwijl zijn ballen tegen haar klitje ramden.

Bianca keek opzij. Er zat nog één meid met een lul achterin haar keel maar die hield er nu mee op, trok hard aan de geweldige pik en ontving een gezonde dosis zaad in haar gezicht. Een ander stel zat lekker bij elkaar op schoot en weer een ander stel genoot van hetzelfde standje als Bianca, maar dan anaal. Ze kon goed zien hoe die pik helemaal in die geweldige reet van haar beste vriendin verdween. ‘Alle meiden die nog geen zaad geproefd hebben in het midden in een cirkel zitten op je knietjes!’ Riep ze hijgend terwijl Fred zijn lul in en uit haar schoof. Ze gingen allemaal zitten en begonnen allemaal op Bianca’s aanwijzingen weer met hun deepthroat ritueel. Het was een zuigfestijn en bijna gelijktijdig trokken de mannen hun pikken terug en spoten ze de vrouwen helemaal onder. Zaad droop er aan alle kanten vanaf en de meiden likten het zaad van alle pikken en elkanders gezichten. Bianca was tevreden. Ze had weer een supergeil feestje gegeven, ditmaal met vrienden. Hun avondjes stappen zouden nooit meer hetzelfde zijn.

Tot snel he en als je gepijpt wil worden, laat hier je bericht achter!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen