Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Ratna was een mooie halfbloed meid van 21 jaar oud. Ze was gek op pijpen en wilde het liefst iedere dag een lekkere pik in haar jonge mondje hebben zodat ze lekker aan dat vlees verslaafd kon raken. Ze was er nu alleen maar gek op maar wilde het liefst niet meer zonder kunnen, dat was zelfs haar droom gek genoeg. Ze ging iedere dag wel op zoek naar een lekkere kerel maar ze was waarschijnlijk veel te direct tegen het mannelijk geslacht want de meesten schrokken ervan. Ze was ook erg mooi, dus de meeste mannen geloofden het niet, die dachten dat er iets anders achter zou zitten, want het is natuurlijk niet gewoon als een bloedmooie vrouw een standaard uitziende man benaderd om hem te mogen pijpen, ook al was het de droom van bijna iedere man uiteraard. Maar goed, ze gaf zeker de hoop niet op en bleef zoeken. Ook vandaag was ze lekker op zoek naar mannen en ze was niet echt aan het slagen. Ze was bij bouwvakkers aan het flirten maar zodra ze toegaf aan hun gefluit, werden ze allemaal bang en bleken ze ook allemaal getrouwd en ook behoorlijk preuts, dus dat schoot ook niet op wat dat betrof.


Ze was wel een beetje moe aan het worden van al die mannen die wel wilden maar zodra ze reageerde, sloegen ze haar allemaal weg als een vervelende vlieg. Ze was nu maar even op een terrasje gaan zitten om een kopje koffie te drinken en om een ander plan te verzinnen. Ze zat daar lekker te drinken, stond op en besloot even over de markt te lopen om te kijken of ze ergens goedkoop een leuke handtas of iets dergelijks kon kopen. Ze kon niets vinden en draaide zich om en wilde weer teruglopen, toen ze tegen een lekkere kerel aanliep. Hij keek haar aan en was redelijk buiten adem. Ze vroeg zich af wat deze man wilde. Ze leek hem ergens van te kennen en toen de man weer bij adem was gekomen vertelde hij haar dat hij één van de bouwvakkers was die ze zojuist had aangesproken. Hij was zich aan het omkleden op de achtergrond maar had alles gehoord. Hij vertelde haar dat hij wel op haar aanbod in wilde gaan en dat was als muziek in Ratna haar halfbloed oren.
Ze nam de man bij de hand en nam hem mee naar haar huis. Ze had in de achtertuin een leuk huisje staan met een soort veranda ervoor en dit mooie gebeuren was allemaal redelijk afgelegen. Niemand kon er echt inkijken. Dus geen last van buren en dergelijke. Daar mocht de man op een bankje gaan zitten en maakte Ratna rustig zijn broek los. Daarna stond ze op en liep naar de keuken. Ze kwam terug met een bakje waar ze ijsblokjes in had zitten en nam er eentje in haar mond. Ze keek naar de bouwvakker die al enig idee kreeg van wat ze van plan was. Ondertussen nam Ratna zijn pik in haar handen en trok ze hem lekker rustig maar stevig af zodat zijn pik behoorlijk hard werd. Hij stond nu kaarsrecht overeind en de eikel trok Ratna lekker bloot. Dat was een prachtige helm die ze daar voor zich zag. Ze kon zichzelf nu echt niet meer tegenhouden en met het nog koude ijsblokje in haar mond begon ze zijn eikel af ter zuigen. Ze liet het ijsklontje langs de eikel glijden terwijl ze lekker zoog aan die purperen eikel. Haar hand trok de lul lekker af in een zeer aangenaam tempo. Ratna voelde dat haar kutje lekker nat was geworden en ze maakte haar rokje los en liet een vinger in haar slipje verdwijnen.
Ze was lekker met haar klitje aan het spelen en zoog ondertussen die dikke lul diep in haar keel. Dat had de bouwvakker niet echt verwacht maar het was wel erg aangenaam . Het ijsblokje smolt langzaam om zijn lul en n u kon ze helemaal vrijuit gaan pijpen. Ze maakte kokhalzende geluiden en het spuug droop langs zijn lul en ook langs haar kin. Het was een heerlijke geile en vooral natte bedoeling geworden. Ze zoog heerlijk aan zijn leuter en speelde nu met zijn volle ballen. Die heerlijke haren die erop groeiden kietelden haar een beetje en dat was voor haar een enorme opwinding. Ze zoog nog dieper en liet zijn keel voor enkele seconden in haar keel zitten en trok hem er weer uit omdat ze even adem moest halen. Dit deed ze een aantal keren achter elkaar en het wond de bouwvakker enorm op. Hij zat lekker onderuit gezakt en keek toe hoe Ratna heerlijk aan zijn leuter zoog, terwijl ze hem zo nu en dan stout aankeek. Het voorzaad liep nu achterin haar keel en ze slikte het lekker door. De smaak was overheerlijk en ze werd er alleen maar geiler van. Als dat voorzaad al zo lekker smaakte, kon ze niet wachten tot hij de hele lading diep in haar keel ging spuiten, want dat was wel de bedoeling. De bouwvakker begon een beetje te zweten. Even liet Ratna zijn pik los en kroop ze even naar zijn nek toe en likte ze de zweetdruppels op en kuste ze hem vurig in zijn nek, waarna ze zich weer liet afzakken naar zijn leuter om daar weer lekker te gaan pijpen. Het was een geweldige blowjob.
Ze had heerlijk zachte lippen en zoog terwijl haar tong het kloppende vlees aan het bewerken was. Ze likte waar ze likken kon en draaide rondjes om zijn eikel. Nu en dan liet ze zijn pik even los om hem lekker af te rukken en haar kaken even een beetje rust te geven. Dan beet ze eventjes plagerig zacht in zijn eikel, wat hem een tinteling door zijn hele lijf bezorgde. Nu zoog ze zijn ballen één voor één in haar mond en likte ze heerlijk aan de stam van zijn pik. Ze speelde met zijn anus en liet een stukje van haar wijsvinger erin verdwijnen. Eventjes veerde de bouwvakker een stukje omhoog omdat dit natuurlijk iets was wat hij niet verwachtte maar al snel was hij gewend en ging hij verzitten zodat de vinger er goed ik kon.
Terwijl ze met haar vinger rondjes draaide in zijn reet en steeds dieper erin aan het penetreren was, zoog ze lekker aan zijn lul. Hij greep haar bij de haren vast en begon haar te begeleiden zodat ze steeds sneller moest zuigen. Het was duidelijk dat hij klaar wilde komen. Ze voerde de zuigkracht wat op en nu was ze heerlijk wild bezig. Als een losgeslagen slet pijpte ze hem en er leek geen eind aan haar motivatie te komen. Wel kwam er snel een eind aan de zelfcontrole van de bouwvakker. Kreunend fluisterde hij dat hij klaar ging komen. Nog sneller zoog Ratna aan zijn pik en terwijl ze hem aankeek, voelde ze die dikke klodders zaad achterin haar keel schieten. Ze trok en zoog en slikte tegelijk. Nog steeds met die ene vinger in de bouwvakker zijn reet. Uiteindelijk kwam er een einde aan zijn klaarkomen en nu liet ze zijn lul uit haar mond schieten en trok ze speels aan zijn leuter terwijl ze de restjes zaad van zijn lul en eikel zoog.
De pik werd langzaam slapper. Ratna trok haar vinger uit zijn kont en zoog deze af en genoot van de smaak op haar tong. Ze speelde met zijn ballen nog even, likte aan de lul en stond nu op om een handdoek te halen zodat ze het zweet van haar gezicht kon vegen en de restanten zaad van haar lippen kon halen. Ze deed weer een beetje lippenstift op en kuste daarna de bouwvakker op zijn mond en liet haar naar zaad smakende tong achterin zijn keel glijden. Ze dronken daarna samen wat en namen afscheid. Ze vertelde de bouwvakker, vlak voordat hij wegging, dat hij iedere dag dat hij lekker afgezogen wilde worden, hij gewoon bij haar langs kon komen. Dat aanbod sloeg hij zeer zeker niet af. Hij vertelde haar maar niet dat hij een vrouw en kinderen had, dat zou de sfeer bederven. Maar Ratna had wel door dat hij een relatie had, dat had ze door de jaren heen wel leren zien aan iemand zijn gezicht. Het maakte niets uit. Zolang ze maar kon pijpen, dat was voor haar nummer één.

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen