Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Joris was op weg naar een mooi feest. Het was een dance feest. Hij ging ieder jaar naar zo’n festijn en daar ging hij dan ook lekker uit zijn dak. Het was nog een paar kilometer rijden, toen hij een auto aan de kant van de weg zag staan met pech. Hij wilde doorrijden, maar bij de auto stond een heerlijk jonge vrouw die radeloos om zich heen keek. Ze was dan ook blij toen ze Joris zag stoppen bij haar auto. Hij stapte uit en vroeg wat er aan de hand was.

Aan haar kleding te zien was ze ook op weg naar het dance feest en meteen vroeg Joris ernaar, zonder het andere antwoord af te wachten. Ze vertelde dat ze inderdaad op weg was naar het feest en dat ze er alles, maar dan ook alles voor over had om er nu te komen. Joris kreeg een brede glimlach op zijn gezicht en de meid leek precies door te hebben waar Joris op doelde.


Ze stapte op hem af en vertelde hem dat als ze met hem mee mocht rijden, ze hem lekker af zou zuigen in de auto. Nou, daar had Joris wel oren naar.

Hij was helemaal wild en dat was te zien aan de meteen hard geworden pik in zijn broek, die er meteen wel uit wilde. Hij liet de mooie meid instappen en hij reed de auto naar een veilige plek. Ongeveer een kilometer verderop lag een parkeerplaats waar hij de auto neer kon zetten. Daar stond verder niemand en de meid kon hier rustig haar gang gaan.

Tijdens het rijden wreef ze de hele tijd over zijn pik en Joris had ontzettend veel zin om lekker met haar bezig te gaan.


Hij wilde zijn pik maar wat graag achterin die mond zien verdwijnen. Hij was gewoon zo geil, dat hij misschien wel meteen achterin haar keel zou spuiten, zo lekker geil voelde hij zich. Hij parkeerde dus de auto en maakte zijn broek los. De meid vloog meteen op zijn pik af en trok hem rustig af terwijl ze geil in Joris zijn ogen keek. Hij wist niet wat hem bezielde want normaal was hij een ontzettend keurige jongen die helemaal niet van dit soort praktijken hield.

Maar deze meid zag er zo lekker uit, met haar lange blonde haren, lekkere kleine tietjes en overheerlijk kont. Daaronder zat een stel benen waar iedere vrouw wel jaloers op zou kunnen zijn, zo mooi gevormd en zo lekker lang. Heerlijk gewoon. Nu likte het meisje al trekkend aan zijn eikel en nam ze hem voorzichtig tussen haar lippen.


Zijn kloppende knop schoof diep in haar mond en ze ging verder en verder tot ze zijn hele leuter in haar mond har. Haar lippen drukten tegen zijn ballen en zijn schaamstreek aan. Ze voelden heerlijk zacht en kietelden zijn scrotum en schaamstreek. Joris wilde zijn ogen dichtdoen om lekker te genieten van al dat lekkers, maar hij wilde ook niets missen dus besloot hij maar lekker achterover te leunen en naar haar op en neer bewegende hoofdje te kijken. Hij kon echter niet hulpeloos toe blijven kijken.

Hij moest iets om handen hebben en dus pakte hij haar bij de haren vast en begeleidde hij haar hoofd terwijl ze zijn lul in haar keel liet glijden, keer op keer. Nu liet ze zijn pik weer even los en keek ze hem nog geiler dan eerst aan terwijl ze hem wild aftrok. Ze vroeg hem of hij het zo wel lekker vond en Joris kon alleen maar knikken en kreunde wederom toen ze zijn lul weer in haar mond nam. Zijn natte pik gleed heerlijk langs de binnenkant van haar wangen en hij zag zijn eikel er tegenaan drukken.


Nog nooit was hij zo lekker afgezogen en hij wilde alleen maar meer. Dit sletje moest zijn zaad doorslikken, daar zou hij wel voor zorgen. Zijn lul gleed dieper in haar keel weer en ze maakte vreemde geluiden met die lul diep in haar jonge strot. Joris voelde dat hij bijna klaar ging komen en de meid leek dit te merken want ineens hield ze op. Ze wilde meer dan alleen maar zijn lul in haar mond. Ze wilde ook flink in haar kont geneukt worden. Joris wist niet wat hij hoorde! Het was alsof de hemel open was gegaan en de geilste engel van daarboven naar beneden was gezonden om Joris de tijd van zijn leven te bezorgen. Joris was dan ook erg content. Er was alleen niet erg veel ruimte in de auto om haar makkelijk te kunnen gaan neuken.

Morge krijgen jullie het spetter geile vervolg van dit verhaal, heeft joris haar echt in haar kont geneukt??

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen