Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Zoals gewoonlijk gingen we met zijn vieren op vakantie. Dat was al jaren zo. Sandra, onze dochter, mocht altijd iemand meenemen omdat ze enigst kind was. De laatste jaren was Rachelle, haar beste vriendin, altijd mee geweest. We kenden die meid dan ook erg goed en dat beviel goed. Nu ze beiden achttien waren, hadden mijn vrouw en ik het idee dat het wel eens zo kon zijn dat ze niet meer mee zouden gaan omdat ze zelf de wereld wilden gaan ontdekken. Niets was minder waar, want toen we het over de vakantie kregen, zeiden ze beiden dat ze graag weer mee zouden gaan. Ons Sandra is niet zo’n feestbeest. Ze doet het, gelukkig, rustig aan met de jongens. Uitgaan doet ze wel wekelijks, maar ze is altijd nuchter en op tijd thuis. Over Rachelle heb ik wel andere dingen gehoord. Die komt uit een heel ander gezin. Rachelle is al meerdere malen bij een jongen, of meisje, blijven slapen. Die griet schijnt er wel pap van te lusten bij het uitgaan.
Mijn vrouw en ik hadden het er nu we op vakantie waren nog over dat Rachelle wel een hele mooie meid was geworden. Vroeger had ze altijd een beetje kleurloos haar en onopvallende kleding. Sinds ze de modebladen op en top volgt en haar uiterlijk goed verzorgt hebben we te maken met een erg mooi meisje van achttien. Ik begrijp wel dat die jongens bij het uitgaan haar graag willen. Omdat ze bij ons op vakantie is, ziet mijn vrouw haar ondergoed ook regelmatig bij de was. Haar ‘sexy stuff’ is heel wat anders dan de eenvoudige strings en bh’s van onze dochter.
Het was wel een lekkere vakantie. Het weer was heerlijk en mijn dochter en haar vriendin vermaakten zich prima. Ze waren veel weg van ons huisje. Hierdoor hadden mijn vrouw en ik ook lekker de tijd voor elkaar. Sinds lange tijden hadden we niet zo veel aandacht aan elkaar besteed als nu. Mijn vrouw ging ook vaak met de meiden shoppen, waardoor ik het rijk helemaal voor mezelf had.
Dat was nu ook het geval. Ik had de dames de avond ervoor,eigenlijk de nacht ervoor, gehaald van het uitgaan in een naburig gelegen plaatsje. Hierdoor was ik vastbesloten om lekker uit te slapen. Mijn vrouw zou met de meiden om boodschappen gaan in een dorpje iets verderop. Ik zou lekker kunnen luieren zonder dat iemand me zou storen.
Mijn vrouw was al uit bed toen ik me nog eens omdraaide. Niet veel later hoorde ik de deur dichtslaan, gevolgd door de auto die weg reed. Ik stapte opgewerkt uit bed. Mijn ochtenderectie zag je duidelijk zitten in mijn boxer. Ik vond het altijd heerlijk om zo rond te lopen. Echter omdat Rachelle erbij was, deed ik dat niet. Dat was wel zo netjes.
De gordijnen hadden ze nog keurig dicht gelaten en mijn krantje lag klaar. Eigenlijk had ik gewoon zin om te neuken. Mijn erectie wilde dan ook niet weggaan. Dat boeide me nu niet, want ik was toch alleen.
Ineens hoorde ik goeiemorgen. Ik keek verbaasd en verschrikt op. Rachelle was de trap afgekomen en had alleen haar ondergoed aan. Een zachtgeel setje wat weinig tot de verbeelding liet had ze aan. Het scheen haar niets uit te maken dat ik haar zo zag. Rachelle wees gelijk naar mijn bobbel. Met een knipoog zei ze me dat haar vertoning me waarschijnlijk wel beviel. Dat kon ik natuurlijk niet ontkennen. Ik was al geil en nu stond dat lekkere mokkeltje dat de vriendin van mijn dochter was voor me.
Aan Rachelle leek alles te kloppen. Haar slanke lichaam had mooie lange benen. De huid was lichtgebruind. Haar blauwe ogen en blonde haar staken mooi bij haar huidje af. Het gele setje wat ze aan had, was hier en daar wat doorschijnend. De zachte en dunne stof kon haar harde tepels niet verbergen. Het kleine stofje dat haar kutje verborg kon ook niet verhullen dat ze minimaal een kort geschoren kutje had. En dat meisje stond nu voor me.
Verlekkerd kwam ze op me af en duwde me tegen het aanrecht. Ze fluisterde in mijn oor dat ze zin in mijn pik had, en daarom in bed was gebleven. Ze had gehoopt me te verrassen in mijn bed. Echter, ik had ook geen probleem met de keuken. De gordijnen zorgden voor een discrete sfeer. Ze meid kneedde mijn pik. Langzaam trok ze mijn boxer omlaag. Mijn flinke pik stak recht vooruit. Ze zakte door haar knieën en likte aan mijn eikel. Ik was in de zevende hemel.
Rachelle begon te pijpen. Heerlijk was dat. De meid zoog met lange halen aan mijn pik. Toen mijn ogen even gingen genieten van het schouwspel, zag ik dat de meid met een hand in haar slipje zat. Wat zou ik haar kutje graag likken. Ik greep haar bij haar tieten. Die voelde nog heerlijk stevig aan. Ze haakte zelf haar bh los. Ze waren werkelijk voortreffelijk. Haar tepels waren lekker hard. De meid zoog ondertussen flink door. Ze was zo geil als boter.
Ik kon het niet meer houden. Ze wilde ook dat ik in haar mondje spoot. Dat liet ik me geen tweede keer zeggen. Mijn sperma kwam met een flinke kreun diep in haar keeltje. Gulzig slokte ze alles op. Ze likte mijn pik mooi schoon.
Toen ze klaar was, tilde ik haar op het aanrecht. Ik spreidde haar benen, en trok het gele stringetje van haar lekkere billen. Ze zat nu poedelnaakt voor me, de vriendin van mijn dochter. Ik zakte nu door mijn knieën en begon haar kleddernatte kutje te likken. Mijn tong ging snel over haar klitje. Het meisjeskutje was heerlijk. Het was nog lekker strak en mooi kaalgeschoren. Binnen een no-time had ik met al mijn ervaring haar naar een hoogtepunt gelikt. Ze had mijn hoofd hard op haar kutje geduwd toen ze kwam.
Mijn pik was toen alweer hard. We schrokken toen ik mijn eikel tegen haar kutje zette. Het voelde heerlijk die natte lipjes, maar we hoorden de auto stoppen. Ik ging snel naar de badkamer en Rachelle haastte zich met haar ondergoed in haar handen naar boven.
Later hebben we het niet over kunnen doen, maar Rachelle beloofde me dat ze me binnenkort nog eens stiekem wilde pijpen! Wat een vriendin heeft mijn dochter!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen