Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Daantje had een buskaartje nodig. Ze moest echt naar huis want ze had dit weekend een afspraak met een leuke jongen en dat moest ze echt niet missen. Ze had echter haar geld verloren op één of andere manier. Waarschijnlijk was ze gewoon beroofd. Maar wanneer of waar kon ze niet bedenken. In ieder geval baalde ze flink. Het werd al laat en het zou niet lang meer duren voordat de allerlaatste bus weg zou rijden en dan moest ze daar blijven. Ze studeerde in Groningen en woonde bij haar ouders in een klein dorpje net buiten de stad. Door de weeks woonde ze in Groningen zelf bij een goede vriendin. Dat was makkelijker omdat ze dan niet telkens op ongelooflijk vroege tijden op hoefde te staan. Ze keek op haar horloge en ze wist dat de tijd begon te dringen. Ze ging op de stoep zitten met haar handen in het haar. Ze leunde op haar knieën met haar ellebogen en zat er behoorlijk wanhopig bij. Opeens werd ze op haar schouder getikt en keek ze geschrokken op. Er stond een mooie man achter haar die haar bijzonder vriendelijk en begripvol aankeek. Hij vroeg haar wat er loos was en of hij haar ook op de één of andere manier van dienst kon zijn. Daantje liet haar verhaal op hem los. Ze moest en zou naar huis en had er werkelijk álles voor over om een buskaartje te bemachtigen. De man keek haar eventjes aan. “werkelijk alles?”vroeg hij haar. Daantje knikte. De man keek eventjes om zich heen en vertelde haar om hem te volgen. Ze liep achter hem aan. Eindelijk was er een oplossing. Ze stonden nu achter het station en er liep werkelijk niemand meer hier. Het was een perron waar geen treinen meer stopten, gewoon een oud spoor liep hier nog en verder niets.
De man liet Daantje een strippenkaart voor de bus zien en ze wilde het meteen vastpakken maar de man trok het weg en keek naar zijn kruis. “Eerst moet je er iets voor doen.” Hij maakte zijn gulp open en haalde zijn pik tevoorschijn. Hij was nog slap maar zelfs in die toestand was het een behoorlijk groot en indrukwekkend ding. Ze wilde niet weten wat hij van plan was en wilde zelfs weg gaan lopen. Maar ze moest echt naar huis en was behoorlijk wanhopig. De date met die leuke jongen was zeer belangrijk voor haar. Ze zat al een hele tijd achter hem aan en nu was het haar dan gelukt om met hem uit te gaan. Ze ging op haar knieën zitten en nam de pik van de man in haar mond en terwijl ze haar ogen dicht deed bewoog haar hoofd heen en weer. De man zijn pik had een behoorlijk lekkere smaak en daarom besloot Daantje om haar ogen te openen om eens te kijken hoe lekker dat vlees wel niet was wat er in en uit haar gulzig zuigende mondje bewoog. Ze zag hoe lekker nat die pik was en werd daar behoorlijk geil van. Ze nam zijn pik nu in beide handen en likte aan zijn eikel terwijl ze hem lekker met twee handen begon af te rukken. Zijn pik werd er alleen maar harder door. Ze likte langs zijn lul naar zijn ballen en nam deze in haar mond. Ze zoog lekker hard aan zijn ballen en liet ze rollen in haar mond. Haar tong draaide er rondjes om en toen ze zijn ballen weer losliet, zag ze haar spuug van zijn zak druppelen op de vloer.
Ze veegde zijn zak af met haar hand en likte zo haar eigen spuug op. Ze genoot van die heerlijke smaak en kon niet wachten tot ook zijn zaad in haar mondje zou spuiten. Niet alleen zou ze dat bijzonder lekker vinden, ook zou ze het geweldig vinden als ze uiteindelijk dat strippenkaartje voor de bus zou krijgen. Ze zoog lekker door en liet zijn gehele lul achterin haar keel glijden en begon hem een heerlijke deepthroat sessie te geven waar hij helemaal van door leek te draaien, zo lekker vond hij het. De man kreunde zacht en genoot van die lekkere mond om zijn pik heen. Hij pakte Daantje bij de haren vast en trok haar zo naar zich toe en begon haar hoofd heen en weer te bewegen en liet zijn lul nog dieper in haar keel glijden. Daantje ging bijna over haar nek en moest echt even haar hoofd terugtrekken. Ze kwam even op adem en begon hem toen weer lekker af te zuigen. Ondertussen keek de man om zich heen en zag dat er in de verte een paar mensen stonden te kijken en zodra ze doorhadden dat hij hen in de gaten had, keken ze snel weg. Dit ging telkens zo en hij vond het mooi. Hij genoot ervan om te zien hoe die jonge slet hem afzoog, bereid om misschien nog wel meer te doen en dat alles voor een strippenkaart voor de bus. Hoe wanhopig kon ze wel niet zijn? Ze zag er heerlijk uit. Ze had een bijzonder strak lichaam en voor haar om te denken dat niemand anders haar zou willen zou gewoon dom zijn. Maar goed, ze was achter die ene jongen aan het jagen en dit was haar kans. En hij was niet te beroerd om daarbij te gaan helpen. Hij wilde maar wat graag zijn zaad aan haar mondje geven zodat ze een kaartje kon krijgen van hem. Wat was hij toch een goede en behulpzame man.
Maar hij was vooral een geile man die zijn kans schoon zag om lekker afgezogen te worden door een jonge meid die een heerlijk strak lichaam had en lekkere tietjes en een mooi rond kontje. Hij stond daar te genieten terwijl Daantje haar tong rondjes draaide om zijn eikel. Ze likte langs het randje van zijn eikel en likte daarna over zijn pisgaatje. Nu zette ze haar lippen op dat gaatje en zoog ze daar zo hard als ze kon aan. De man schoot bijna in de lucht. Dit was bijna te lekker! Ze zoog het zaad bijna meteen uit zijn ballen naar boven. Nu nam ze zijn pik nog even in haar handen, trok hem af en zoog tegelijkertijd aan zijn gezwollen eikel. Sneller en harder ging ze tekeer tot de man begon te kreunen en zijn warme zaad diep in haar keel schoot. Gulzig slikte Daantje alles door en liet ze alles langs haar gehemelte in haar keel glijden. Wat was dat een lekker gevoel zeg. Heerlijk dat warme zaad in haar keel terwijl er een frisse wind waaide over het station in Groningen.
Daantje likte zijn pikschoon en zag dat hij nu wat slapper aan het worden was. Ze stopte de pik weer keurig achter de rits en deed deze omhoog. Ze stond op en de man trok haar naar zich toe. Hij voelde die lekkere jonge tieten tegen zich aandrukken en hij lege zijn handen op haar bijzonder strakke billen. Hij kneedde ze lekker en lang en Daantje vond dit wel enorm lekker. Hij liet haar toen los en gaf haar een strippenkaart, met daarin een ander kaartje. Toen hij wegliep, alsof hij slechts een voorbijganger was geweest, keek Daantje naar het kaartje en zag ze dat het zijn visitekaartje was. Terwijl ze naar huis aan het reizen was met de bus nam ze een besluit. Ze zou met haar droom date uitgaan en als ze klaar was, zou ze de man opbellen. Ze wilde wel een keertje lekker met hem neuken en die avond zou dat zeker gebeuren.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen