Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik was op een drukke dag voor Pasen aan het winkelen met een goede vriendin. De meid kende ik al lang. Daisy was een echte opwindende meid. Hoewel ze een verslaving had aan sex, had ik nog nooit was met haar gedaan op dat gebied. We spraken wel veel over sex en onze geile uitstapjes met de een of de ander, maar samen hadden we geen ervaring.
Daisy was een leuk blondje. Ze was het type dat bij iedere potente man weinig hoefde te doen op een harde pik te genereren. Daisy had blauwe ogen, en een mooi figuurtje. Haar normale postuur viel vooral op door haar lekkere borsten, C75, en haar ronde, stevige kontje. Daisy had ook een aantal piercings. De meid had haar tongpiercing al sinds haar vijftiende. De andere piercings had ze later laten zetten. Ik had ze allemaal, hoe intiem ook, mogen bewonderen. De ringetjes in haar tepels waren erg geil. Die had ze me in de garderobe van ene kroeg laten zien. Het maakte haar niet uit dat iedereen dat had kunnen zien. Daisy was dan ook wel lichtelijk exhibitionistisch. De meid had kort daarna ook een piercing in haar klit laten zetten. Het staafje had vlak daarna gezelschap gekregen in haar slipje van twee ringetjes. in elke schaamlip één. In haar oren had ze vijf gaatjes. Onder haar lip had ze, recent nog, een diamantje laten plaatsen.
Dit alles, in combinatie met de jurkjes die ze in wat voor weer het ook was, droeg, maakte Daisy tot een geile babe om te zien. Hoewel ze nog een tiener was, kwam ze wel volwassen over. De meeste mensen gaven haar een leeftijd voor in de twntig, terwijl ze over enkele weken pas twintig zou worden.
Ik ga regelmatig met de meid winkelen. Dan gaan we naar een grote stad. Tijdens het in en uit de winkels lopen, praatten we dan honderduit over allerlei expliciete onderwerpen. Soms storen andere mensen zich dan ook aan ons. Het maakt Daisy ook niet uit dat andere mensen horen dat ze dan net weer een grote negerpik in haar kontje heeft gehad. Daisy hield van anaal, en liet dat weten ook.
Deze keer waren we in de H&M beland. De winkel van de bekende keten was voor de meid een reden om veel kleren te bekijken. Ze pakte ook een aantal erg opwindende stukken lingerie. Toen ik die setjes zag, voelde ik gelijk al een kriebel in mijn onderbuik. Mijn pik reageerde op het idee dat deze meid de zwart doorschijnende geile stringetjes om haar billen zou trekken. Je zou alles goed kunnen zien zitten. Ik wist dat de meid haar kutje altijd lekker kaal schoor.
Daisy ging het pashokje in aan het eind van een gang met pashokjes. Aan de deur hing ze het kaartje dat liet zien dat ze zeven stukken bij zich had. Het grootste deel was ondergoed. De rest waren twee jurkjes. Ik stond voor haar pashokje te wachten. Daisy had me gezegd dat ze de slipjes gewoon aan zou doen zonder dat ze haar eigenste uit zou doen. Dit was hygiënischer. Toen ze net in het pashokje stond, zei ze echter dat wat ze had gezegd niet mogelijk was. Ik vroeg haar wat ze bedoelde. De meid opende de deur en stak haar hoofd naar buiten. De lekkere meid fluisterde me toe dat ze die dag helemaal geen slipje aan had gedaan. Ik kon niets anders uitbrengen dan dat dit een geil idee was, zij zonder slipje.
Daisy sloot het hokje en ging aan de slag met het passen. Ik keek wat rond. Ik zag een aantal leuke meiden die eveneens leuke setjes gingen passen. Twee meiden doken samen, met alleen wat bikini’s, in het hokje naast Daisy. Al snel had ik door dat de twee niet alleen voor het passen in het hokje waren gekropen. Lichtjes hoorde ik wat gekreun uit het hokjes. De twee tieners bleken lesbisch. Ik vermoedde dat ze elkaars kutjes aan het likken waren. Hierdoor werd mijn pik nog harder. Ik stond een beetje te dagdromen bij dit beeld, toen Daisy me riep. De meid haakte het hokje van het slot, waardoor ik naar binnen kon stappen.
Daisy stond daar in een ontzettend pikant setjes. Haar bh was van een dunne stof. Door de cups kon je alles zien zitten. Ik zag har rozige tepels met de zilveren ringetjes. Toen ik naar beneden keek, zag ik het stringetje. Ze draaide een rondje erin. Het stofje liet weinig aan de verbeelding over. Het was, buiten de dunne bovenste rand, geheel doorzichtig. Haar piercings en haar schaamlippen waren duidelijk zichtbaar.
Diasy keek me met haar blauwe ogen aan. Ze vroeg me zonder blikken of blozen of ik hier een harde pik van kreeg. Wat vroeg ze me nou? Welke jongen zou van dit beeld zou geen harde pik krijgen? Je moest wel homo of impotent zijn, wilde je hier niet opgewonden van raken.
Ik zei Daisy dat mijn pik inderdaad hard werd van dit tafereel. Ik zei haar maar niet dat deze al deels hard was door de geile blondjes in het pashokje er naast. Je kon ze nog steeds licht horen kreunen. Mijn pik groeide nu nog sneller.
Daisy stapte op me af. Ze drukte haar vinger op mijn mond. Ik moest dus stil zijn. Tegelijk duwde ze me tegen de wand van het pashokje. De spiegel was nu tegenover me. Ik zag hoe de meid, gehuld in het geile setje, strelend en zoenend naar beneden ging. Ze opende mijn blouse. Gelijk daarna maakte ze mijn broek open. De meid haalde mijn harde leuter uit mijn boxershort. Ze keek er blij verrast naar. Ze begon me te trekken. Daisy kon met haar zachte handen heerlijk aftrekken. Duidelijk was dat ze iets anders wilde. De geile meid sloeg haar lippen om mijn pik. Ze ging me pijpen.
Met haar handen op mijn billen ging haar hoofd flink op en neer. Het was alsof ik in de spiegel naar geile porno zat te kijken. De meid nam mijn pik telkens helemaal tot diep in haar mondje. Dit was geil. Ik sloot mijn ogen en legde mijn handen losjes op haar hoofd. Wat geil.
Daisy zoog voortreffelijk aan mijn pik. Deze meid kon pijpen als de beste. Ze ging sneller en sneller. Ik voelde hoe mijn sperma al omhoog kwam. Ze keek me even aan. Ondertussen was ze me snel aan het aftrekken. Haar ogen maakte duidelijk dat ik moest spuiten.
Dat hoefde ze niet te vragen. Ze sloeg haar lippen om mijn pik en begon me nog sneller, nog geiler te pijpen. Ik hield het niet meer. Mijn handen pakten haar blonde haren nog steviger. Mijn sperma kwam. ik kwam heerlijk klaar. Veel sperma spoot ik in het geile pijpmondje van Daisy. Mijn beste vriendin zoog al mijn sperma uit mijn pik. Ze slikte het netjes door.
Daisy borg mijn pik weer netjes op. Ze pakte de spullen en we verlieten het pashokje. ik was nog helemaal in de zevende hemel. De meid legde alle kleren bij de vrouw die de kaartjes van de pashokjes gaf. Ik keek Daisy verbaasd aan. Geil fluisterde ze in mijn oren dat ze gewoon zin had om mij lekker te pijpen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen