Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De maandagochtend was altijd erg ideaal om te gaan sporten in de sportschool. Ik hield daar altijd mijn lichaam een beetje op peil. Mijn conditie en mijn kracht nam ik daar goed onder handen. De grote sportschool leek op de maandagochtend altijd erg leeg. De volwassenen waren meestal op hun werk, en de jongeren zaten op school. Omdat mijn werk van die aard is dat ik maandagochtend vrij ben, lag het voor de hand dat ik dan ging sporten.
Ik had een sportbroekje aan en een mouwloos shirt. In de rustige zaal begon ik aan de workout. Eerst lopen, dan fietsen en vervolgens roeien. Daarna nog een blokje kracht, om me vervolgens te trakteren op een lekkere sauna. Daar kwam op maandagochtend ook zelden iemand. In al die keren had ik slechts éénmaal een andere sporter daar gezien. Dat vond ik heerlijk.
Deze ochtend waren er maar een paar mensen in de sportschool, buiten het werkende personeel om. Een meid viel me het meeste op. Ze was ook de hele tijd in mijn buurt bezig. Blijkbaar had ze eenzelfde circuit ongeveer voor ogen. Ze liep alleen wat minuutjes achter op me.
De brunette, met blauwe ogen, viel op door haar strakke roze topje. Hierdoor was te zien dat ze de sportschool wel vaker bezocht. Haar buikje was perfect plat. Ze had wel een lekkere voorgevel, die tijdens het lopen heerlijk mee bewoog. Dat maakte me wel geil. Ik zou dat mokkeltje wel eens lekker een andere workout willen geven. Dan mocht ze haar kunstjes op mijn paal vertonen. Ik moest me echter meer richten op het sporten en hier niet aan denken. Sporten met een flinke erectie tussen je benen schiet nou eenmaal niet op.
Toen ze na een tijdje voor me bezig was, was het weer moeilijk om niet geil te worden. Door haar strakke sportbroekje was het duidelijk dat ze een geile zwarte string aan had. De combinatie van een wit sportbroekje, zweet en een zwarte string is heel geilmakend.
Na het circuit ging ik naar de kleedkamer. Ik ontdeed me van mijn bezwete kleding en sloeg een handdoek om. Ik douchte even het zweet eraf en liep daarna de sauna in. De sauna was voor beide geslachten, maar de enige persoon die ik er wel eens had gezien, was een man. Ik gooide wat water op het kacheltje en nestelde me op een van de bovenste banken. Daar ging ik lekker onderuit zitten.
ik droomde een beetje weg bij de gedachtes aan het meisje in het roze topje. Misschien was het nog een tiener, misschien was ze voor in de twintig. Ze was in ieder geval wel het bekijken waard. Ik had haar nog nooit op de maandagochtend gezien. Ik voelde dat mijn pik begon te groeien als ik dacht aan die string, met slechts een touwtje aan de beide zijkanten. Ik zou haar wel even na het sporten willen inzepen en afspoelen. Zo’n dame wil je ook wel op een andere manier van haar calorieën af helpen.
Op dat moment hoorde ik de deur open gaan. De scherpe piep van de scharnieren was niet fijn. Ik kon mijn ogen niet geloven. De meid waar ik net nog over zat te fantaseren, stond daar met een handdoek losjes om zich heen. Ze zag me zitten en kwam vlak bij me zitten met de vraag of ik dat niet erg vond. Erg? Ze moest eens weten. Elke potente jongen wilt dat er zo’n babe naast hem komt zitten in de sauna. Ik probeerde mijn enthousiasme, dat door mijn lichaam gierde, te verbergen en zei koeltjes dat ze welkom was.
De meid stelde zich voor als Patty. Ze vroeg me of ik het erg vond dat ze haar handdoek af deed. Ik zei wederom koeltje dat ik geen bezwaar had. Ik kon het me niet voorstellen. De meid zei me dat ik dan ook wel mijn handdoek van mijn middel moest doen. Mijn pik was half hard. Toch sloeg ik hem af.
De meid draaide zich en keek onopvallend naar mijn pik. Ik had het echter wel gezien. De meid ging met haar benen van me vandaan liggen, op haar buik. Ze keek me nu recht in mijn kruis. Ze kroop wat naar me toe. Geil keek ze me aan.
Patty vroeg me of ik het erg vond als ze me ging pijpen. Eigenlijk wilde ze mijn pik even in haar kutje voelen, maar ze was ongesteld, dus dat ging nu helaas niet. Ik keek haar verlekkerd aan. Was deze meid wel echt? Ik voelde hoe ze ondertussen met haar mond al bij mijn ballen kwam. Ze begon deze lekker te likken. Wat een meid was dit.
Langzaam likte ze langs mijn inmiddels keiharde pik omhoog. Ze likte alle kanten van mijn harde pik. Haar handdoek viel een treetje lager. Haar mooie, naakte lichaam lag nu helemaal op de planken. Doordat ze zich wat om te likken omhoog richtte met haar bovenlichaam, kon ik haar dikke tieten lekker zien hangen. Deze meid, die duidelijk ook wel eens onder de zonnehemel ging, likte nu langs mijn eikel. Ik hield mijn handen op haar hoofd. Dit was geil.
Patty nam mijn eikel in har mondje. Ze ging me aftrekken met haar linkerhand, en begon het topje geil te pijpen. Ik sloot mijn ogen. Mijn handen gleden van haar hoofd, naar haar schouders en terug. Ze voelde perfect aan. Ze begon me steeds dieper te pijpen. Het mondje van de zojuist nog flink zwetende meid was perfect gemaakt voor het pijpen. Haar lippen waren mooi om mijn harde staaf getuit. Steeds dieper.
Patty begon ook het tempo op te voeren. Haar hand was nu alleen nog mijn ballen aan het masseren. Even liet ze mijn hele pik, die mooi omhoog bleef staan, uit haar mondje glippen. Ze keek me geil aan. Met een hese stem vroeg ze me of ik het niet vond dat ik haar niet kon neuken omdat ze ongesteld was. Ik verzekerde haar dat dit al geweldig was. Tevreden ging ze verder met pijpen. Sneller en dieper. Mijn pik verdween nu bij elke haal tot aan mijn ballen in haar mondje en keeltje. Wat een meid was dit!
Nu ging ze me in een hoog tempo naar mijn hoogtepunt pijpen. De meid, die zelf lekker lag te zweten, ging er helemaal in op. Het was heerlijk om haar mondje telkens helemaal om mijn pik te voelen. Ze maakte me compleet gek. Mijn sperma kwam al naar boven. Sneller ging ze. Ik kon het niet meer houden. Geil bleef ze pijpen toen ik heerlijk kwam. De meid zoog al mijn zaad naar binnen. Mijn sperma bleef maar komen. Ze slikte alles door.
Patty kwam omhoog en kroop tegen me aan. Ik voelde haar heerlijke lijf tegen me, terwijl ik nog aan bekomen was van deze geile pijpbeurt. Ze zoende me. Zachtjes fluisterde ze in mijn oor dat ze hoopte dat ik er volgende week weer zou zijn. Dan wilde ze mijn harde pik in haar kutje voelen. Die afspraak stond!


Reacties/MSN: frans1984[at]live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen