Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Lekker hoe zijn lul bij Emma in haar keel gleed. Bas had nooit durven dromen dat ze hem in de auto af zou gaan zuigen en dan even op zou houden om met hem mee naar huis te gaan, waar ze hem verder af zou gaan zuigen. Hij had al een voorgevoel gehad voor die avond. Hij moest en zou zijn pik grondig wassen. Hij had normaal gesproken geen seks als hij uit ging. Dat kwam puur doordat hij altijd zo bezopen was dat niemand nog met zijn naar alcohol stinkende lijf naar bed wilde, zelfs niet de meest wanhopige meiden die alles deden voor een harde lul in hun lijf. Maar nu was hij niet eens bezopen en had hij zijn leuter flink gewassen en dus was Emma eindelijk overstag. Ze had meteen zijn vette leuter in haar handen genomen door zijn broek heen toen ze hem zag staan aan de bar. Ze vertelde hem dat ze nooit iemand had gezien die haar elke week weer geiler en geiler maakte door alleen maar aanwezig te zijn en dat ze het niet meer in kon houden.
Dat had hij nog nooit meegemaakt en ze trok hem gewoon met zich mee naar buiten en vroeg waar zijn auto stond. Een beetje verrast en aangeslagen liep hij dus een beetje rond en kon hij eerst zijn auto niet vinden. Eindelijk vond hij hem en liep hij die richting uit. Hij rommelde wat met zijn sleutel aan de deur en eindelijk kreeg hij hem los en toen zaten ze daar en was ze hem heerlijk aan het pijpen. Ze had nog nooit zo een lekkere pik in haar mond gehad en ze wist gewoon zeker dat ze die pik heerlijk ging laten spuiten, diep achterin haar mooie keeltje. Nu vroeg ze hem om naar zijn huis te rijden zodat ze hem daar heerlijk klaar kon zuigen. Bas startte meteen zijn wagen en reed naar zijn huis, terwijl Emma hem heerlijk aan zijn lul aan het trekken was en speelde met zijn ballen. Haar handen kroelden zo nu en dan door zijn schaamhaar, iets wat hem altijd een enorme opwinding kon bezorgen. Hij werd gewoon altijd erg geil van het kroelen van vingers in zijn haar, of het nu op zijn hoofd op bij zijn schaamstreek was. Dat maakte allemaal niet zo erg veel uit. Het maakte hem gewoon wild en zijn een beetje slapper geworden pik groeide er weer enorm door. Nu waren ze bij zijn huis aangekomen.
Hij zorgde ervoor dat ze meteen naar zijn woonkamer liepen, zo’n beetje de enige plek waar hij geen klerezooi had. Hij hield zijn slaapkamer ook wel redelijk bij, omdat als hij een meisje mee naar huis zou nemen, ze of de huiskamer in zou gaan, of de woonkamer. Er was tot op heden haast niemand bij hem geweest maar ja, nu wel weer voor het eerst in het nieuwe jaar. Het was een lekkere ruime bank war je heerlijk op kon liggen en dat is dus ook wat Bas deed. Met zijn broek inmiddels op zijn enkels lag hij daar half en Emma kroop tussen zijn benen. Ze nam zijn lul weer in haar mond en zoog hard aan Bas zijn paarse eikel. Ze likte zachtjes langs de eikelrand en zoog toen ineens zijn gehele lul naar binnen. Ze greep naar haar handtas en pakte een soort crème uit haar tasje wat ze op haar handen smeerde. Het bleek een glijmiddel te zijn. Ze gleed heerlijk glibberig met haar handen over zijn lul en trok hem heerlij kaf. Zijn lekkere eikel werd keer op keer bloot getrokken door Emma en ze likte met haar tong langs zijn pisgaatje.
Nu zoog ze hem weer heerlijk af terwijl haar gladde handen met zijn ballen speelden. Ze wisselde het zuigen aan zijn pik af met het zuigen aan zijn ballen. Ze had een heerlijke tijd met zijn lekkere pik en als ze zijn ballen in haar mondje had genomen, nam ze zijn pik in haar handen en trok ze hem heerlijk wild af. Op deze manier zou Bas lekker gaan klaarkomen en aangezien hij al een hele tijd niet meer klaargekomen was door de hand of mond van een meisje, zou hij nog weleens een hele lading zaad kunnen gaan spuiten ook. Bas beeldde zich al in hoe hij zijn lekkere zaad over haar gezicht zou spuiten en ze zou ook veel sperma in haar haren krijgen. Hij beeldde zich in hoe ze lekker, druipend van het zaad, zijn pik nog in haar mond nam en ze hem strak aankeek, verlangend naar nog veel meer zaad, wat ze allemaal wilde hebben. Alles voor haar en niets om te delen.
Bas schrok weer op uit zijn droom toen hij voelde hoe zijn eikel achterin de keel van Emma verdween. Ze zoog hem lekker lang af en met diepe halen verdween zijn pik steeds weer achterin haar keel. Bas kon er maar geen genoeg van krijgen. Hij wilde het liefst meteen spuiten en alleen al die gedachte deed zijn ballen al borrelen. Emma voelde het allemaal aankomen en trok hem lekker wild af. Ze hield haar mond open en keek Bas strak aan, net als hij zich zoeven had ingebeeld. Hij voelde hoe zijn pik gevoeliger werd en hij ineens niets meer op kon houden. Zijn zaad moest meteen uit zijn lul spuiten en wel nu. Terwijl ze hem wild met haar kleine handjes aftrok, spoot Bas grommend zijn sperma recht in het gezicht van Emma. Ze genoot van de warme gloed die over haar heen kwam, alsof je uit de winterkou naar binnen liep en je gezicht warmer werd door de brandende kachel. Nu spoot Bas ook lekker wat zaad in haar haren en het bleef heerlijk plakken. Het was een botergeil gezicht.
Het was net of hij haar heerlijk had misbruikt en zijn zaad bewust overal spoot waar hij het wilde, terwijl Emma zijn lul bestuurde en richtte. Heerlijk zoog ze zijn pik, net als in zijn verbeelding daarstraks, diep naar binnen en de restjes zaad die nog in zijn lul zaten kwamen er lekker uitzetten. Bas liet zich lekker achterover zakken en sloot zijn ogen. Hij opende ze weer en zag nu dat Emma zichzelf aan het vingeren was, terwijl ze haar net volgespoten gezicht schoonmaakte met haar vingers en al het sperma doorslikte. Ze sloot genietend haar ogen en het duurde niet lang voor ze lekker trillend en hijgend klaarkwam. Bas zijn pik werd onmiddellijk weer hard door dit tafereel en hij zag hoe Emma opstond en zich over zijn lul liet zakken.
Die avond hebben ze nog heerlijk lang liggen neuken en het was de meest onvergetelijke nacht die ze ooit hadden gehad, althans zo ervoer Bas het dan. Ze bleef die nacht ook slapen en de volgende morgen ruimde Bas meteen zijn keuken op en maakte voor Emma een heerlijk ontbijtje klaar, precies zoals ze het aan hem had doorgegeven. Ze zaten samen lekker te eten en dronken heerlijk een kopje koffie en lachten wat af. Ze kusten elkaar heerlijk en hadden daarna lekker zin om met elkaar onder de douche te gaan. Dat deden ze dan natuurlijk ook en al snel had Emma weer zijn pik in haar mond. Ze proefde de smaak van haar eigen kutje en genoot van het warme water wat op haar gezicht stroomde terwijl ze hem heerlijk afzoog. Het was een heerlijke geile douche die ze samen hadden en weer spoot hij zijn zaad, ditmaal alles in haar mondje zodat ze alles lekker door kon slikken meteen. Ze speelde nog wat met zijn ballen en stak speels haar wijsvinger in zijn kontgaatje, waardoor hij lacherig opsprong.
Achteraf likte hij haar kutje heerlijk klaar en toen ze alle twee voldaan waren gingen ze zich aankleden en liepen ze samen naar de stad, waar ze afscheid namen van elkaar na het drinken van een kopje koffie en het uitwisselen van hun 06 nummers. Bas liep tevreden en met een dikke glimlach naar huis en groette iedereen die hij tegenkwam. Zijn dag kon niet meer stuk en het weekend daarop, deed hij alles met Emma nog eens dubbel zo geil over.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen