Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was een groots feest bij haar tante thuis. Die woonde in een luxe villa in een dure wijk. Pascalle had daar niets mee. De meid was echt vrijgevochten. Ze leed haar eigen leventje. Het rijkeluiskindje zijn vond ze niets. De meid van eenentwintig hield van alles dat God verboden had. De meid, die stiekem een ontzettend lekker sletje was, had een obsessie voor pijpen. Ze wilde het liefste elke dag wel een pik in haar mondje voelen. Het lekkerste van het pijpen vond ze als de jongen dan zijn zaad in haar mondje spoot. Pascalle was een echt zaadsletje. De laatste jaren was het haar al elke dag gelukt om zaad te ontvangen. Was het niet in haar mondje, dan was het wel op haar borsten, in haar gezicht, in haar kutje of in het nauwe kontje. De mensen om haar heen wisten veelal niet van haar zaadwinnende praktijken. Die hield ze lekker voor zichzelf. Mensen die dicht bij haar stonden gebruikte ze namelijk ook om stiekeme dingen mee te doen.
Pascalle hield niet van feestjes. Haar tante werd echter vijftig en dus moest ze wel. Ze had er een hekel aan, zeker bij deze tante. Daar moest alles groots. Ze wilden laten zien dat ze geld hadden. Je werd daarom altijd op feestjes bij die enorme kak gelijk getrakteerd op een glaasje dure champagne. Pascalle had deze een keer direct uitgespuugd, tot grote belediging van haar tante. Sindsdien was ze er dan ook niet meer geweest. Nu ging ze wel weer mee. Ze was ook uitgenodigd. Om haar goede kant te laten zien, was ze dan ook gewoon meegegaan. Het was een grote villa waar het feest werd gehouden. Pascalle dacht daardoor aan hele andere dingen dan waar je normaal bij een feest van volwassenen aan denkt. De meid voelde haar geschoren kutje nat worden bij het idee dat ze iets wilde uitvreten met een van de gasten. Ze wist alleen nog niet wie.
Op het feest genoot de meid van de drank. Ditmaal had ze de champagne niet uitgespuugd. In de loop der jaren was ze van de drank gaan houden. Champagne en sex was voor haar de ultieme combinatie. Nu had ze er maar de helft van. Daarom wilde ze iemand. Ze wilde stiekem geile dingen doen. Een plan had ze al helemaal uitgedacht.
Na een poosje was ze in gesprek geraakt met twee achterneven. De twee jongens van negentien en twintig waren nieuw voor haar. Ze wist dat ze bestonden, maar contact had ze er nooit mee gehad. Die verre familie boeide haar en haar ouders niet. Het waren leuke jongens. Ook die hadden duidelijk al wat pilsjes op. De oudste maakte wat opmerkingen over Pascalle. Die zag hier wel een leuke aanknopingspunt in. De meid moest alleen eerst even denken hoe. Daarom ging ze naar de wc. Ze hoefde helemaal niet te plassen, maar ze wilde even iets verzinnen. In ene gesprek lukte dat niet zo makkelijk.
Toen ze van de wc af kwam, stond de oudste van de twee achterneven voor de deur. Pascalle, die eigenlijk nog geen plan had, zei hem dat hij niet had hoeven wachten. Hij keek haar verbaasd aan. De meid zei hem dat er boven nog een wc was. Die was zelfs ruimer en werd zelden gebruikt op feestjes. Ze pakte zijn hand en zei dat ze het wel even liet zien. Hij volgde. Pascalle wist precies waarom ze de wc ging laten zien. Ze wilde hem proeven. De pik van haar achterneefje wilde ze hebben, in haar mondje.
Eenmaal boven liepen ze naar de badkamer. Pascalle deed de deur open. Toen het tweetal binnen stond, drukte ze zich tegen de jongen aan. Terwijl ze schurend langs zijn lijf omlaag zakte, hield ze een vinger op zijn mond. Dit was het teken dat hij stil moest zijn. De geile meid opende zijn broek. Uit zijn slip haalde ze zijn blanke pik. Het was niet de grootste die ze ooit had gezien, maar dat maakte nu niet uit. Hij reikte zijn hand naar de deur en draaide deze op slot. Pascalle hield haar hand om zijn pik. Geil begon ze met haar tong om zijn eikel te cirkelen. Ondertussen trok ze aan de penis van de gast. Die was lekker hard. Ze begon hem al snel te pijpen. Met lange, natte halen zoog ze aan zijn lul. Blijkbaar was hij nog niet veel gewend. Hij kreunde al dat hij bijna ging komen. Pascalle liet de pik haar mond ontglippen en keek hem vol verbazing aan. De jongen zei haar dat ze niet moest stoppen. De likte nu vanaf zijn ballen naar zijn eikel. Toen sloeg ze haar pijpmondje weer om de pik. Geil ging ze verder. In een hoog tempo zoog ze aan de lul. Het pijpen was te geil voor de gast. Pascalle voelde hoe hij ging komen. Met een hand pakte ze zijn pik beet en trok hem naar het hoogtepunt. Zijn eikel rustte op de tong van de geile meid. Toen spoot hij zijn lading heerlijk sperma in het slettenmondje van Pascalle. Die slikte alles netjes door. Ze likte zijn zaad tot de laatste druppel van zijn pik. Vervolgens stond ze op en liep weg. Toen ze de deur uitliep, knipoogde ze naar de jongen. Ze liep snel weer naar zijn broertje. Die stond met twee drankjes op hun te wachten. Hij zei dat zijn broer ook naar de wc was. Pascalle zei niets en nam een slok van het drankje.
Niet veel later was de jongen die ze net gepijpt had weer weg. Ze vroeg haar andere achterneef of hij haar lekker vond. Hij zei dat hij Pascalle super vond. De meid keek hem aan met de vraag of hij dat kon bewijzen. De jongen zei dat ze mocht voelen. Pascalle draaide zich om en voelde achter haar aan zijn kruis. Inderdaad een harde pik. Ze draaide terug naar de gast die nu breeduit stond te lachen. Verleidelijk zei ze dat ze durfde te wedden dat ze hem binnen vijf minuten kon klaarpijpen. Hij keek haar aan. Nu mocht zij dat bewijzen. Ze nam hem mee. Het tweetal liep naar boven. De badkamer was op slot. Stiekem gingen ze een slaapkamer in. Pascalle deed zachtjes de deur dicht. Meteen trok ze zijn broek van zijn heupen. Een iets grotere pik had hij dan zijn broer. Weer ging de meid door haar knieën. Geil begon ze aan zijn pik te likken. Met een hand trok ze hem af. Met haar mondje zoog ze aan zijn eikel. De jongen had het niet meer. Hij kon nog maar net op zijn benen blijven staan. Pascalle verhoogde het tempo. Ze merkte dat het groentje al bijna ging komen. Daarom stopte ze. Ze stond op en zei dat ze nog even wilde wachten. De meid duwde haar tong in de mond van de gast. Lekker stonden ze te zoenen. Met haar hand hield ze zijn pik wel hard. Toen zakte ze weer door haar knieën. Als een geil sletje ging ze verder met pijpen. De jongen genoot van deze sex. Hij kwam al klaar. Zijn zaad spoot hij diep in het mondje van Pascalle. Die bleef gewoon door zuigen. De meid zoog al zijn sperma uit zijn pik. Wat smaakte dat lekker! Zijn pik deed nu gewoon zeer omdat ze keihard doorging. Zijn eikel was supergevoelig. Plagend ging de meid met haar tong cirkels draaien om zijn eikel. Na een kusje erop stond ze op. Pascalle zei dat hij het op het volgende feestje langer moest volhouden. Dat mocht hij ook tegen zij broer zeggen. Verbaasd bleef de jongen achter. Pascalle had weer twee ladingen lekker kunnen slikken. Haar dag was weer geslaagd.Ik ben benieuwd naar de reacties van meiden. MSN kan ook: frans1984 [at] live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen