Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was een gezellige avond. Ik had een vrijgezellenfeest van een van mijn beste vrienden. Die zou een week later in het huwelijksbootje stappen. We genoten van de vele drankjes die voorbij gingen. Ik voelde de alcohol al wel. We waren niet elke week meer te vinden in de stad. Allemaal waren we nu rond de dertig en we voelden ons nu dan ook best oud tussen dat jonge grut in de kroegen.
We struinden heel wat cafés af die we vroeger wekelijks bezochten. Toen zagen we overal bekenden, nu niet meer. De avond ging snel en onze heer in het midden hield het niet meer vol. Daarom haakte hij, helaas, vroegtijdig af. Wij vonden het zonde om zo’n avond vroegtijdig te moeten stoppen en gingen dus door met onze kroegentocht. We bleven zo met de helft van de groep over.
Na een tijdje stonden we in een café dat een stuk verbouwd was. Er waren nu veel jongeren aan het dansen op de muziek die erg veel verschilde van vroeger. Het was wel sfeervoller dan in de tijden dat we jong waren.
Na enkele pilsjes aan de bar, zeiden mijn vrienden dat het tijd werd voor het volgende café. Net op dat moment dook er een meid voor me op. Ik herkende haar meteen. Het was Anne. Ik had haar voor mijn gevoel een paar jaar geleden in groep acht gehad. Nu was ze echt een dame geworden. Het dunne lichaam had ze nog steeds, maar aan alles kon je zien dat ze een jonge vrouw was geworden en dat ze geen meisje meer was. Ik stond perplex.
In de tijd dat Anne bij ons op school zat, schreef de meid in elk vriendenboekje dat ze verliefd was op me. Bij haar wensen was altijd te lezen dat ze wilde trouwen met mij. Ik voelde me dan altijd vereerd. Anne was zocht altijd contact met me in de groep acht en op schoolkamp wilde ze altijd bij mij in het groepje.
Ik had daarentegen ook een zwak voor de brunette. Haar muizige kopje trok me aan. Stiekem trok ik haar altijd een beetje voor en deed ik ook voor haar altijd een stapje extra. Ik kletste ook veel met haar. Toen was ze echter twaalf.
Nu is Anne achttien. De meid heeft haar slanke lichaam behouden. Ze is wel in de hoogte geschoten. Ze was nu rond de 1.72. Haar bruine ogen straalden door de make-up nog meer. Haar dunne lippen glommen door de lipgloss. Verder had ze geen grote voorgevel. Toch hoefde ze zich er niet voor te schamen. Het was een handjevol dat uitdagend in haar zwarte truitje was gestopt. De gympen had ze ook ingewisseld voor modieuze schoenen met een klein hakje. De meid was er een om u tegen te zeggen, en nu stond ze voor me. Stralend.
Ik besloot om nog een biertje met haar te drinken. Mijn vrienden zeiden naar welk café ze zouden gaan en ik antwoordde dat ze me daar zo konden verwachten. Ik draaide me weer terug naar Anne en vroeg wat de meid moest drinken. Van binnen kwam het kriebelende gevoel wat je normaal alleen hebt als je verliefd bent.
We hadden het over de huidige tijd en praatten honderduit. De meid had veel meegemaakt en dat deed haar zichtbaar wat. Ze vertelde dat ze het vroeger altijd zo fijn had gevonden dat ze alles tegen me kon vertellen. Dat had ze later erg gemist. Ik bood daarom aan om er op een rustigere plek verder op in te gaan. Anne leek dat te appreciëren.
Niet veel later liepen we buiten. Anne praatte al honderduit. Het was niet de makkelijkste tijd geweest die ze net achter de rug had. Het exvriendje was zoals ik het hoorde ook niet de fijnste kerel. Ik was blij voor haar dat ze er vanaf was. Zijzelf was dat ook, gelukkig. We liepen steeds verder van de drukte van de cafés. Anne voelde zich duidelijk op haar gemak, ik ook.
Na een tijdje kwamen we in een donker steegje. Het was totaal uit het zicht van de mensen die nog op straat waren. Zonder op of om te kijken waren we hierin gelopen, zoals we sowieso niet keken waar we heen liepen. Er was in het steegje maar matig licht. De meeste mensen zouden het op dit tijdstip van de dag niet bezoeken. Voor Anne was dit duidelijk een kans.
Goed en wel in het steegje, draaide ze zich namelijk voor me. Ze keek me ietwat ondeugend aan en zei dat ze zo vaak over me had gefantaseerd. Ik wist even niet hoe ik moest reageren. Anne omhelsde me en bracht haar lippen naar de mijne. Ik voelde de lippen van de achttienjarige tegen de mijne komen. Ze opende daarbij haar mond een beetje. Haar tong zocht een weg naar binnen. Geheel verrast dat ik was, ging ik gelijk mee. De meid tongde heerlijk. Ondertussen voelde ik dat haar ene hand een weg tussen ons beide had gezocht. Ze streelde het gebied rondom mijn kruis. Mijn pik werd hard van deze oud-leerling. Dat had ze snel genoeg door. De meid streelde nu alleen nog maar over mijn harde schacht.
Anne duwde me tegen de muur aan. Ze zakte door haar knieën en maakte mijn broek open. Hiervan had ik nooit durven dromen. Anne keek met grote ogen toen ze mijn paal vast had. Blijkbaar stemde de grootte haar tevreden. De meid trok er rustig aan. Haar tong cirkelde zachtjes om mijn eikel. Wat dit geil. Anne begon langzaam met haar fluwelen handje het tempo op te voeren. Daarbij bracht ze mijn eikel in haar mondje. Haar tong danste nog steeds met mijn gevoeligste deel van mijn pik. Dit was goddelijk.
Ik hield mijn handen op het hoofd van de meid. Af en toe keek ze verlekkerd op. Haar blik was onweerstaanbaar. Hier zat niet meer het onnozele meisje uit groep acht, hier zat een jonge zelfverzekerde vrouw van achttien! Die had inmiddels mijn hele pik in haar mondje. Haar hand had mijn ballen omvat. Ze begon me sneller te pijpen. Ondanks haar leeftijd verstond ze de kunst van het oraal bevredigen van de man perfect. Anne nam bij elke haal mijn pik diep in haar mondje.
Ik voelde gewoon een intens genot in haar manier van pijpen. Dat zorgde ervoor dat ik mijn hoogtepunt al voelde aankomen. Ik kreunde dat ik bijna ging komen. Dat werkte als een rode lap voor een stier bij Anne. De meid begon me nog nu natter en sneller te pijpen. Mijn zaad kon ik niet inhouden. Ze drukte haar mond helemaal over mijn pik toen ik begon te spuiten. Ik voelde dat ik veel spoot. De meid slikte alles door.
Toen de laatste druppel had gevloeid, likte ze secuur mijn al wat slappere pik schoon. Ik wist niets uit te brengen van genot. Anne ook niet. Ze ging sensueel met haar tong langs haar lippen. We besloten om terug naar een kroeg te gaan om nog een pilsje samen te drinken. Anne zal nu zeker voor eeuwig mijn favoriete leerling blijven, of beter gezegd, ex-leerling.
Reacties/MSN: frans1984 [at] live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen