Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

mijn verleden met jongens , ja wat moet ik daar nou van zeggen . Menno kon lekker neuken maar van voorspel was niks te bekennen. en Rio wist goed van wanten met voorspel , maar met seks , nee . En Robbe , laat me daar niet over beginnen. Ik wil mijn leven veranderen , en ik wil niet alleen kijken naar het lekkere neuken en hard genomen worden door jongens , dit keer kijk ik ook naar het karakter. ( dat moet ik nog zien , maar ik ga het proberen ) Ik ben een meisje met lange stevige benen , een lekker kontje , lange blonde haren en helderblauwe ogen , dus over neuken kan ik niet zeuren , want in dat gebied kom ik nooit tekort. Het is gewoon dat ik niet wil eindigen als een afgelikte boterham .
Hard genomen in een steegje'' Ja mam ik bel je wel als ik thuis ben '' Sophie loopt geïrriteerd de gang door en opent de deur met een zucht .'' mam ik ben 19 . laat me . '' Sophie wandelt de straten in Amsterdam af tot ze bij het steegje komt achter haar huis. '' bah , wat heb ik toch een hekel om hierdoor heen te lopen '' mompelt ze in zichzelf. Ze loopt mokkend door het donkere steegje wat doodloopt. Ze pakt haar sleutels en staat op het punt om haar deur open te maken , totdat ze een gedaante aan het einde van het steegje ziet staan.Ze voelt een rilling van haar enkels tot haar nek omhoog kruipen,het enige waar ze aan denkt is haar deur zo snel mogelijk open maken. '' Hey lekkertje , wat ga je vanavond doen '' zegt de donkere gedaante met een hese stem. '' ik ga naar huis, zet de wekker om 7:00 en ga dan slapen '' Sophie haar vingers beginnen te trillen als ze opeens een warme adem in haar nek voelt.

Hard genomen in een steegje
'' heb je geen zin om met mij mee te gaan ? '' Het gedaante pakt haar opeens stevig vast aan haar arm. '' nee bedankt , wil je me nu los laten ? '' Sophie weet dat ze faalt omdat haar stem begint te trillen. '' ik laat jou helemaal niet los , en ik laat je al helemaal niet door die deur heengaan. '' Ze voelt zijn handen over haar rug glijden totdat hij uitkomt bij haar stevige kont.Hij knijpt ruw in haar billen en rukt daarna haar rokje van haar lijf. '' zo schatje , ik ga je hard nemen , en als ik je ook maar één keer hoor gillen snijd ik dat mooie keeltje van je door. Het enige wat je mag gillen is mijn naam als ik je kletsnat klaar laat komen, mijn naam is trouwens danny. '' Danny draait sophie ruig om zodat ze met haar rug tegen de deur aanstaat. Haar Naveltruitje word ruw van haar lijf gescheurd. '' wat heb je een mooie reet, kan niet wachten tot ik die hard kan beuken. '' Sophie voelde zich kleiner worden en ze voelde de doodsangsten door haar lichaam stromen. Hij scheurde tot slot haar string en bh van haar lichaam. Hij zuigde aan haar tepel en masseerde de andere met zijn hand.
Hard genomen in een steegjeZe voelde haar tepels stijf worden , en betrapte zichzelf met opgewonden raken. Danny zoende haar, en het enige wat ze wou was meezoenen. Ze voelde zijn tong de hare plagen.Hij stopte met zoenen en ging verder met haar tepel.Hij schoof zijn vinger in haar natte kutje en stimuleerde haar clitoris met zijn duim. Ze kon het niet stoppen , en kreunde zachtjes. Hij stopte met vingeren , en deed de gulp van zijn broek open , zijn grote stijve verschuilde zich niet langer onder zijn rits.'' Pijp me , zoals je nog nooit gepijpt hebt. Sophie pakte zijn lul vast en likte zijn eikel , ze masseerde zijn ballen en liet zijn lul haar keel in glijden. Ze zoog hard en likte tussendoor , ze voelde zijn warme goedje haar keel in stromen.hij duwde sophie ruw op de harde stoeptegels en duwde haar in de hondjes-positie.Hij liet zijn grote stijve pik , in haar kleine strakke kutje glijden.Ze voelde zijn stijve door haar strakke tunneltje beuken , zijn eikel gleed soepeltjes door haar warme en natte kutje.Hij beukte haar hard,en klapte met zijn ballen op haar klitje.Hij neukte haar precies in haar G-spot en ze voelde haar orgasme opkomen.Ze kreunde nog nooit zo hard als ze nu deed.Danny kneep in haar kontje , en beukte haar sneller en harder.'' DANNY '' ze kreunde zijn naam schreeuwend uit. '' Goedzo sletje '' Ze voelde haar orgasme omhoog komen , toen ze opeens zijn eikel voelde kloppen in haar natte kutje.Zijn warme goedje spoot eruit,ze voelde een hemels genot toen ze ook klaar kwam , haar klaarkomsel vermengde zich met de zijne, en ze kon niks anders doen dan het uitschreeuwen van genot. Hij trok zijn pik uit haar druipende gladde kutje.'' Dat vond je wel lekker hé , slet ? '' Hij stond op en ze voelde opeens een keiharde dreun op haar hoofd. Toen ze wakker werd , voelde ze een warm goedje langs haar wang glijden , ze besefte dat het bloed was.Ze herinnerde zich alles weer en merkte dat ze nog naakt in het steegje lag. Ze stond op en maakte trillend haar deur open.Ze wist dat het verkeerd was, maar het genot wat ze meemaakte zal ze nooit meer vergeten, en ze wist dat ze een fetish had. Verkrachting
.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen