Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Het was Zondag. De net 18- jarige Emmely vond het een prachtige dag om te gaan wandelen. Ze pakte haar jas en riep haar moeder. "Ma! ik ga een stukje wandelen!" Haar moeder lag op bed te spelen met haar vibrator dus riep van boven ja terug en Emmely ging de deur uit. Na een kwartier week ze van het bospad af. Even verderop lag het huis van haar opa. Afgelegen en er kwam zelfs geen postbode. Al zijn brieven werden bij hun bezorgd. Toevallig had ze de belasting brief bij zich. Ze zal hem even langsbrengen. twee jaar geleden was haar oma overleden. Hij was erg eenzaam.
Verkracht door haar opaEmmely had wel eens medelijden met de oude man. Hij was 68 maar erg lief. Ze belde aan. Het duurde even maar haar opa deed open. Het was een warme dag en Emmely had een heel kort topje aan en een mini-rok. Op hoge naaldhakken stond ze met de brief in haar hand. "Emmely! Kom binnen!"Zei haar opa. Ze ging zitten op de grote bank waar je zo lekker in wegzakte. Haar opa kwam heel dicht naast haar zitten. "Wat heb je voor me?"Vroeg hij. "De belasting..."Zei ze voorzichtig. Hij had er een hele erge hekel aan. Hij griste de brief uit haar handen. "Godver..."Schold hij. vijf minuten zat ze nog maar tv te kijken. Hij kwam uit de keuken en liep naar haar toe. Hij ging op haar benen zitten en omdat ze uitgebreid op de bank lag, schoof hij door tot hij op haar kut. Emmely schrok en probeerde overeind te komen, maar haar opa hield haar stevig vast bij haar armen.

Verkracht door haar opa
"Je ziet er zo geil uit!"Kreunde hij. "Nee!"Huilde ze. Hij bond haar armen vast aan de bank en schoof haar rokje omhoog tot haar middel. Ze schopte met haar benen. hij spreidde ze en bond ze ook vast. Hij scheurde het slipje kapot. Hij deed haar topje uit. "Lekkere tieten!"Zei hij. Hij deed een zakdoek in haar mond zodat ze niet kon gillen. Wel snikte ze. Hij wreef de tieten en likte aan haar tepels. Hij kuste steeds verder naar onder. Opeens, alsof er iets in hem ontplofte, begon hij haar kutje gulzig te likken. Ze huilde heel hard en de tranen stroomden over haar wangen. Hij pakte zijn lul en legde die in haar hand. Ze moest hem rukken. Uit pure angst deed ze het. Hij kreunde van genot. "Zo Emmely, nu is hij goed stijf." Hij pakte hem en duwde hem tegen haar kutje aan. "Oehh Emmely! Hij is zo lekker nat! Ik wil erin!"Riep hij en trok de zakdoek uit haar mond. "Ik wil je horen kreunen!" "Nee!"Gilde Emmely.
Verkracht door haar opaHij gaf geen gehoor en Emmely probeerde de touwen los te rukken. Ze bewoog met haar onder lichaam zodast het moeilijk zou zijn voor opa zijn lul erin te doen. Maar hij pakte haar heupen stevig beet. "Nee! help alsjeblieft!"Schreeuwde ze. "Wie moet je helpen?"Lachte haar opa. Hij duwde eerst de eikel naar binnen. "Dat is ver genoeg."Zei hij en ging op haar liggen. Zijn lippen zochten de hare en en hij begon haar heftig te zoenen. Nu stoote hij diep in haar en pompte op en neer. Ondertussen zoende hij haar. "Hhppffmmhhm"Was wat Emmely zei. Hij stopte met zoenen maar pompte genadeloos door. "Oeeh! jaa! lekker mijn Emmely?" Lachte hij en hijgde snel. Emmely kreunde en bewoog haar onderlijf mee op zijn geneuk. Al snel kwam ze klaar en huilde van genot. "Nee niet meer!"Snikte ze. Als hij maar niet anaal gaat, dacht emily! Hij duwde zijn vinger naar binnen en likte haar clitoris. dertig keer kwam ze klaar in een uur. Uiteindelijk pakte hij haar kleren en sleepte haar mee naar de voordeur. "Kleed je buiten maar aan en weet: Nooit meer de belasting komen brengen!"Schaterde hij en smeet de deur dicht. Huilend lag Emmely daar en zonder zich aan te kleden , wat ze vergat, strompelde ze richting het bospad. Het duizelde haar. Toen ze een hond hoorde blaffen viel ze flauw. Ze werd wakker op haar kamer in een warme pyjama. Toen ze haar moeder binnen hoorde komen vertelde ze alles. twee uur later kwamen ze weer binnen om te zeggen dat ze bij haar opa waren geweest. Hij had zichzelf eerst afgerukt, want overal zaten spermavlekken, en toen zichzelf opgehangen op zolder. Er zat een briefje bij: Lieve Emmely, Het was erg lekker. Ik heb er geen spijt van... Nooit zal ik hier voor boeten. Ik heb het zelf al gedaan! Mijn geest zal je volgen, voor ALTIJD. pompjes en lebbertjes, je opa.(neukmannetje). Emmely was diep geschokt. Twee jaar later was alles weer goed. Toch is het meoilijk voor haar het verleden te vergeten
.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen