Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Nel bleef schokkend liggen, een wee gevoel in haar onderbuik vertelde haar dat ze niet geheel onberoerd was gebleven bij de vrijage van Petra. Ze was opgewonden maar Petra liet haar nu even met rust zodat ze nergens heen kon met haar opwinding. Ze proefde het zilte vocht dat uit de spleet van Petra was gekomen en ze voelde hoe haar tepels gezwollen waren van opwinding.


Slechts gehuld in een slipje ordende Petra haar haar en keek naar Nel. Gut, ze is helemaal opgewonden geraakt, nou je hebt pech meisie, ik heb even geen zin meer. Petra keek in het rond en zag dat er inmiddels weer veel jongens terug waren gekomen. Zo, sprak ze, dus jullie komen je hier maar weer eens opgeilen aan een paar vrijende meiden? Ik zal jullie de kans geven de spanning uit jullie geile kloten te halen. Mannen, zo riep ze, maak haar los en leg haar maar op de grond. 
Een paar jongen maakten Nel los en al spoedig lag ze op haar rug op het beton. Knoop haar handjes maar aan elkaar boven haar hoofd en ik wil ook dat haar benen aan elkaar worden gebonden, zei Petra tegen de knapen. 
Na een paar minuten was Nel op deze wijze vastgebonden en de jongens keken Petra vragend aan. Wat moeten we zo nou met haar beginnen, vroeg een van de jongens. 
Nou, zei Petra, jullie hebben haar nu wel genoeg geneukt en gebruikt, nu mogen jullie nog een keer lekker klaarkomen op deze meid, maar dan gaan jullie lekker naar huis zodat wij verder met haar kunnen zoals wij dat willen, ze bedoelde daar zichzelf en John mee. 
Maar hoe kunnen we ons nu nog vermaken als ze zo vast ligt, vroeg dezelfde jongen weer. 
Sjonge, wat gaat jou fantasie ver, maar niet heus, zei Petra, heb je wel eens van aftrekken gehoord? 
De jongens keken haar aan alsof ze de zee zagen branden. Aftrekken? Moeten we ons aftrekken? Ja, zei Petra, jullie kleden je helemaal uit en gaan een voor een over haar heen staan en rukt jezelf af tot je de kwak van je leven op haar laat lopen. 
De jongens mompelden wat maar toch begonnen enkelen zich al te verheugen op dit festijn. 
Jongens, sprak Petra, het is de bedoeling dat het meisje helemaal onder jullie kwakjes komt te zitten, ik vindt dat nu eenmaal een geil gezicht en ook ik mag nu wel eens genieten. 
John moedigde de jongens aan; kom op boy's, uitkleden en in de rij! 
Nel hoorde het gespannen aan, ze voelde hoe haar opwinding plaats maakte voor afschuw. Ze had alles al gehad, plas, poep, spuug en wat al niet meer, maar een lading sperma van twintig man leek haar toch wel erg veel van het goede, toch voelde ze tussen de walging ook wel een lichte opwinding terug komen, al die spuitende lullen, het zou een mooi schouwspel zijn. 
De naakte mannen gingen in de rij staan aan het voeteneind van Nel. Petra stond aan het hoofdeind en zat wat aan haar eigen broekje te voelen, ze was duidelijk opgewonden, ondanks haar voorkeur voor vrouwen keek ze aandachtig naar de rij naakte mannen die stuk voor stuk hun penis stonden te masseren om toch maar vooral een stijve te hebben als ze aan de beurt waren. Mogen we op elke plek van haar lijf spuiten, vroeg de eerste man. Natuurlijk, antwoordde Petra, je doet maar wat je lekker vindt. De man liep naar voren en huppelde wijdbeens over de benen van Nel naar haar bovenlichaam waar hij bleef staan. Hij begon aan zijn stijve lid te masseren en keek hierbij naar het gezicht van Nel die met gesloten ogen wachtte op de dingen die zouden komen. 
Zijn bewegingen werden steeds heftiger en hij kon zijn blik niet meer op Nel houden. Hij begon met zijn hoofd te schudden en zijn hand ging steeds sneller heen en weer terwijl hij zijn knuppel krachtig omvatte. Plotseling begon er een grommend, bijna roggelend geluid uit zijn mond te komen en met een krachtige schreeuw begonnen er grote klodders sperma uit zijn penis te knallen die met een harde klets op de borsten van Ne terecht kwamen. Kennelijk had de man een goede aanmaak van sperma want binnen enkele seconden zaten beide borsten van Nel onder een dikke brei van mannelijk zaad. 

Petra stond onderwijl aan het hoofdeinde zich verschrikkelijk te vingeren in haar slipje, haar hand beroerde haar kutje en het slipje dat ze aanhad bedekte nog nauwelijks haar spleetje. 
Toch commandeerde ze dat de volgende moest beginnen. 
De eerste man liep het vertrek in en begon zich weer aan te kleden, zonder eerst zijn besmeurde pik schoon te maken. 
Terwijl Petra zich keer op keer stond klaar te maken bij het zien van de rukkende mannen, werd Nel steeds meer onder de sperma bedolven. Toen de laatste was geweest kwam John, die overigens nog aangekleed was, naar voren. 

Nou wil ik, en ik wil ze neuken, want dat heb ik nog niet gedaan, zei hij tegen een nog steeds vingerende Petra. Petra die het allemaal niet veel meer kon schelen omdat ze net bezig was met het zoveelste orgasme, zei, je doet maar.John maakte de touwen van de voeten van Nel los en draaide haar pijnlijk op haar buik, ze gilde van de pijn want door haar vastgebonden handen kon ze bijna niet meegeven bij het omdraaien.John tilde haar onderlijf omhoog zodat haar kontje parmantig in de lucht pronkte. Poten wijd houden sletje, snauwde hij haar toe.John nam op z'n knieën plaats achter het kontje van Nel en hij ritste zijn gulp los.John had niet teveel gezegd, er kwam een knuppel uit zijn broek waar een olifant nog jaloers op zou zijn! Petra zag dit en riep naar hem dat hij haar zo zou mollen.Niks mollen, en wat dan nog? Zei John. Zijn opwinding was zo groot dat niets hem zou kunnen tegenhouden. 
Hij greep het kontje van Nel en begon met zijn vingers aan haar spleetje te voelen, het sperma van de anderen hing er nog rijkelijk aan. Zonder waarschuwing duwde hij trefzeker en geholpen door de gladheid van al het sperma, zijn joekel in één beweging diep in de kut van Nel, die het uitgilde van pijn. 
Hou je lijf stil teef, snauwde John tegen de tegenspartelende Nel. Met ferme halen neukte hij haar als een wildeman. Nel heeft er slechts een deel van kunnen meemaken want na een korte tijd verloor ze het bewustzijn en neukte John een vrouwenlijf dat slap en weerloos door hemzelf moest worden vastgehouden om te voorkomen dat ze van zijn knuppel zou glijden. 
Gierend kwam hij klaar en spoot zijn sperma diep in in vrouwelijkheid van Nel. Toen zijn laatste druppels waren uitgekotst trok hij zich uit de spleet terug en liet haar op de grond kwakken. Hij stond op en herstelde zijn kleding. 
Petra zat aan haar volgende orgasme te werken en na enkele minuten viel ook zij uitgeput achterover van vermoeidheid. 

Het is nu een uurtje later. 
Nel is door Petra schoongewassen in de badkamer, John heeft ook een schoonmaakbeurt ondergaan en Petra heeft zich weer gehuld in schone en nog pikantere kleding. De andere mannen zijn naar huis en de koffiepot pruttelt uitnodigend. 
Aan de, inmiddels schoongemaakte tafel, zitten de drie bij te komen van de laatste uren, die zeker voor Nel behoorlijk zwaar waren geweest. 
Voor het eerst deze dag sprak John normaal tegen Nel. Zo, heb je het een beetje naar je zin gehad, vroeg hij met een lichte ondertoon. Nel had slecht één vraag, ben jij nou de man waar ik een afspraak mee had gemaakt? John lachte, dat zul je nooit weten, dat blijft een geheim. Petra schonk koffie in en ook Nel kreeg een kopje. 
Nou meid, zei Petra, kom maar even lekker op krachten want er staat nog een hoop te wachten op je, je krijgt nog een behoorlijk lesje van ons. 
Op vragen van Nel in de trant van,, wat dan wel'' , werden geen antwoorden gegeven. 
Gek genoeg had Nel niet het plan om een vluchtpoging te wagen, op de een of andere manier was ze nieuwsgierig naar de plannen. Wat ze toen nog niet wist was dat haar leven een behoorlijke verandering zou ondergaan in de komende tijd. 
Na weer een uurtje bijkomen was Nel weer een beetje op krachten gekomen en ze zag het allemaal weer wat positiever. 
Hoewel Nel totaal geen kleren aan had, leek het of de twee die bij haar aan tafel zaten haar totaal negeerden, maar dat was schijn want Petra liet regelmatig haar ogen over haar blanke borsten glijden, ze genoot zichtbaar van de fraaie, ietwat gehavende borsten van Nel. 
Plotseling stond Petra op. Nou meid, ga maar lekker rechtop zitten dan kunnen we je fijn aan de stoel binden, want wat we nu gaan doen zul je wel niet echt leuk vinden. Nel schrok, wat nu weer, en wat gaat er gebeuren? Ze kreeg echter geen tijd om tegen te spartelen want John had inmiddels haar armen naar achteren getrokken en was bezig een touw om haar polsen te knopen. Met een ferme ruk trok hij het touw aan en bevestigde dit aan de spijlen van de rugleuning. 
Ook haar benen werden aan de stoel vastgemaakt, haar enkels klemden door de touwen stevig om de voorpoten van het meubel. Een touw om haar middel, dat Petra met een sadistische grijns op haar gezicht, aanbracht en vastknoopte aan de stoel, zorgde er voor dat Nel geen kant meer op kon. 
Enigszins wezenloos zat Nel om haar heen te kijken, het was gebeurt voor ze er erg in had. 
Petra liep naar de hoek waar haar koffertje stond en pakte dit op. Zo meissie, we zullen eens kijken hoe we dit in het vat gaan gieten, sprak ze tot de vastgebonden Nel. 
Petra legde de koffer op de tafel en maakte deze open. Met angstige ogen probeerde Nel te zien wat de inhoud was. Grijnzend haalde Petra er een origineel scheermes uit en opende deze voor de ogen van de angstige Nel. Jakkus dacht Nel, dat is zo'n moordenaars mes uit griezelfilms en ze huiverde bij de gedachte dat ze met dit mes in aanraking zou komen. 
Ik zag dat je je oksels netjes had geschoren, dus daar is voor mij geen eer aan te behalen, sprak Petra tot de angstige Nel. 
Maar wat denkt het meisje dat ik dan weg moet scheren? Nel realiseerde zich dat ze alleen haar hoofdhaar nog bezat en als er dus iets te scheren was dan zou het dat moeten zijn! 
Nee! 
Deze kreet was het enige wat Nel uit kon brengen, ze rilde van angst. 
Haal jij even een bakje heet water, dan kunnen we beginnen, zei ze tot John. Terwijl John wegliep om deze opdracht uit te voeren pakte Petra een schaar uit de koffer. Eerst maar even die lange haren weg halen voordat ik je bolletje netjes glad ga scheren, grapte ze tegen Nel. Nel schudde heftig met haar hoofd om zo te proberen te voorkomen dat Petra haar wek kon doen. Lachend sprak Petra: ,,Denk je nu echt dat je er zo onderuit komt? Nee hoor meissie, je houd maar netjes je koppie stil want anders zou ik wel eens erg kunnen uitschieten met de schaar of straks met het mooie mes, je wilt toch je mooie ranke halsje wel heel houden? Nel realiseerde zich dat het helemaal waar was wat ze zei, ze zou wel eens gewond kunnen raken, en trouwens wat doen ze als ik echt tegenwerk, ze heeft wel een moordwapen in haar handen, bedacht ze angstig. 
Ik zie dat je begrijpt wat ik bedoel, zei Petra toen ze zag dat Nel stil bleef zitten. 
Petra liet haar handen door de haren van haar slachtoffer glijden. Mooie bos heb je wel zeg, lekker zacht, je wast het zeker vaak? Nou, zo ging Petra verder, dat wassen is straks voorbij hoor, je krijgt van mij een prachtige kale knikker waar ik enorm op geil. Nel sidderde van angst, ze zou ontoonbaar worden, en wat moest ze haar vrienden en kennissen vertellen, als ze hier ooit nog uit zou komen? 
Terwijl Petra haar ene hand door de haren liet glijden pakte ze met de andere de schaar en hield die vlak voor het gezicht van Nel. Zo lekker trutje, we gaan alvast beginnen. Nel voelde hoe de schaar in haar dikke lokken knerpend zijn werk deed. Met een brede grijns op haar gezicht hield Petra een flinke dot haar voor het gezicht van Nel. Kijk trutje, hier is een mooie lok, wil je hem nog terug? 
Nel was ontgoocheld, ze doet het echt dacht ze. 
Petra ging door met knippen en al vrij snel had ze vrijwel de hele haardos afgeknipt, slechts een ongeordende laag langere en korte haartjes sierden haar hoofd. Nou trutje, nou zal John moeten komen met het water want ik ben aan het scheren toe, sprak Petra. 
Als of het was afgesproken kwam John terug met het water en hij begon meteen te grijnzen toen hij het bijna kale hoofd van Nel zag. Gut wat heeft die sloerie een rotkop zeg zonder haar, dat jij dat geil vindt, sprak hij tot Petra. 
Muil houden, hier dat water en verder ga je maar zitten, dit grietje is nu van mij, snauwde ze lachend naar John. Petra pakte een bus scheerschuim en spoot een behoorlijke dot zeep op het hoofd van Nel. 

Terwijl Petra het schuim op het hoofd van haar slachtoffer masseerde zat John grijnzend aan de tafel en hij masseerde zijn kruis, hij werd duidelijk opgewonden van het schouwspel. 

Nel rilde en haar gezicht verried haar angsten, ze wilde dit niet, kaal, ze moest er niet aan denken! 
Petra maakte haar handen schoon aan een handdoek en pakte het glimmende scheermes. Zo trutje, kijk eens hoe mooi scherp hij is, je keeltje zou ik er in één keer mee kunnen doorsnijden, maar als je meewerkt hou ik je heel, sprak ze op cynische toon. Ze begon met zorg aan de voorzijde van het hoofd van Nel, ze sleepte het mes vanaf het voorhoofd naar achteren en een mooie gladde huid verscheen op de plaats die zojuist door het mes was verlaten. Nel durfde zich amper te bewegen, ze was veel te bang dat ze gewond zou raken. 

Na een minuut of tien was heel haar hoofd ontdaan van haar en met de handdoek wreef Petra haar gladde bol helemaal droog en schoon. 
Zo meissie, sprak Petra, je bent nu helemaal klaar voor het grote werk, je bent nu een heuse slavin van mij geworden, je zal straks wel laten merken wat dat betekent. 
John was ondertussen doorgegaan met zichzelf op te geilen, hij had zijn pik uit de broek gehaald en zat zichzelf te masturberen terwijl hij naar de kale Nel keek. 
Hee joh, riep Petra, je kunt haar gelijk de doop geven, spuit straks je geil over haar koppie, dan weet ze alvast wat je allemaal met zo'n mooi glimmend hoofd kunt doen. John liet zich dit geen twee keer zeggen en stond al rukkend op. Hij liep op zijn prooi toe en ging op de tafel naast haar staan. Heftig rukkend aan zijn pik staarde hij naar zijn doel beneden hem, de kale kop van Nel. Nel probeerde angstig omhoog te kijken, maar ze kon slechts zijn benen zien zodat het voor haar als een verrassing kwam. Dikke klodders sperma daalden kletsend neer op haar pas geschoren hoofd en ze voelde het langs haar oren en over haar ogen druipen. John bleef spuiten als een beer, de klodders bedekten heel haar hoofd en maakte het tot een potsierlijke aanblik.

In het volgende deel gaat het gezelschap de werkplaats van het bedrijf gebruiken als martelkamer, er volgt nog een verrassing, Els komt erbij en ze gaan daarna naar een heuse martelkelder onder de woning van Perta, gewoon even wachten, het komt er aan! En.... ook gaat John uiteindelijk verschrikkelijk voor de bijl!

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen