Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hee, John, wat is die verrassing nou? Vroegen de mannen toen Piet met Nel was vertrokken. Ach jongens, dat zien jullie wel, het wordt een leuk schouwspel en heus, jullie mogen ook nog genieten van het neukmachientje, daarna tenminste. Hoelang gaan we nog door, was de volgende vraag. We hebben nog dagenlang de tijd, dus als het moet gaan we nog een dag of twee door, als iemand weg wil om te slapen is dat best, dan kom je gewoon terug als je weer fit bent, antwoordde John. En die griet dan, wordt die niet te moe om nog aan alle spelletjes mee te doen?

Natuurlijk zal ze wel uitgeput raken, maar we laten ze zo nu en dan wel even op krachten komen, ze moet ons natuurlijk wel van dienst blijven gaf John als antwoord. Maar laten we er nog eentje nemen en een kaartje leggen, die wasbeurt zal nog wel even duren, Piet kennende zal die het wel heel nauwkeurig doen, merkte hij grinnikend op. De jongens gingen een kaartje leggen, sommigen gingen darten, want ook dat spel was in het schaftlokaal aanwezig, en weer anderen hingen wat rond bij de stapel tijdschriften die op een tafel lagen. 

Na bijna een uur zwiepte de deur waardoor Piet met Nel waren vertrokken naar de badkamer, met een klap open. Zo jongens, ze is weer zo goed als nieuw, riep Piet lachend uit. Alleen ze kan ineens niet zo goed meer op haar benen staan, voegde hij er cynisch aan toe. Nel moest inderdaad worden ondersteun, ze sloeg met haar armen en haar benen leken wel elastiek, ze was straal bezopen! John gebood Piet om haar maar op de grond neer te leggen. Piet lag haar neer, naast de tafeltjes op een stuk grond dat was bekleed met plavuizen. Even reageerde Nel op de koude vloer, maar al snel bleef ze roerloos liggen, ze was bezig in een roes te geraken. De jongens keken elkaar aan. Ja, luister eens, ik ga geen lijk neuken hoor, ze moet eerst weer wakker zijn, zei een van hen. 
Wat heb je met haar gedaan Piet, vroeg John. Nou je hebt toch zelf gezien dat we ze dronken hebben gevoerd, dit is het resultaat. Heb je verder nog wat met haar gedaan? Grijnzend antwoordde Piet; ja wat dacht je, natuurlijk heb ik ze op m'n gemak even helemaal uitgeprobeerd, een beetje in d'r reet, lekker in haar kutje en uiteindelijk mocht ze me nog even zalig pijpen. John merkte lachend op dat het daar niet aan zal hebben gelegen, want dat moet ze ondertussen wel gewend zijn. 

Nou jongens, zei John, jammer dat ze schoon is, maar we zullen ze toch weer vuil moeten maken denk ik, ze heeft een emmer water nodig geloof ik. Nel mompelde en knipperde wat met haar ogen. Stuiptrekkend met een lach op haar gezicht spoot er plotseling een enorme straal urine uit haar gleuf. Kijk nou eens lachte Piet, nu gaat ze ineens zeiken, ik vroeg het in de badkamer nog aan haar maar toen zei ze niks! Nel bleef maar leeglopen, de vloer onder haar werd kletsnat en een ring van water kroop om haar heen. Daar zul je voor boeten tering wijf, snauwde John haar toe terwijl hij haar een trap in de zij gaf, waardoor even haar plassende straal in sterkte toenam. Jongens, ze moet een koekje van eigen deeg, allemaal je spuit erop, commandeerde hij de anderen. De jongens wisten meteen wat hij bedoelde en ze begonnen hun lid uit de broeken te halen. Ze schaarden zich om de naakte Nel die liggend op de grond een makkelijk doelwit was. Kom op boy's, de volle lading riep John, de eerste stralen vielen kletterend op de borsten van Nel, die waren het interessantste voor de mannen. Maar al spoedig stonden twintig strakke stralen op het weerloze meisje te spuiten en binnen een mum was er geen millimeter meer droog aan haar. Een stuk of vier mannen spoten met kracht op haar gezicht en weer anderen maakten er een spelletje van haar kutje te treffen. Nel maakte wel bewegingen maar door haar dronkenschap kon ze weinig uitrichten. Draai om klote teef, snauwde John haar toe, maar Nel hoorde weinig en het zou niet hebben uitgemaakt, ze was te zwak om dit te doen. John duwde met zijn schoenen tegen het getergde lijf en begon haar om te kiepen, dit met hulp van nog een paar mannen die eveneens met hun voeten haar hielpen om te keren. 
Kijk nou, dat vieze wijf heeft ook nog liggen schijten! Piet slaakte een kreet van opwinding, kijk nou, een mooie hoop komt er onder haar reet vandaan, blij dat ze dat net niet heeft gedaan, anders zat ik onder! Lachend keken de mannen naar de uitwerpselen. Ja, jongens, ook teefjes moten wel eens schijten, maar ze had het wel eerst moeten vragen sprak John. Hee jongens, pak eens een arm of been, kunnen we ze er eens lekker doorheen trekken. Een aantal mannen pakte Nel bij een van haar ledematen en tilden haar een stukje op. Ze hingen haar vlak boven haar eigen uitwerpselen en lieten haar er invallen met haar borsten. De mannen draaiden en trokken net zolang tot heel de voorgeven van Nel onder de stront zat. Omdraaien boys commandeerde John. De jongens draaiden haar om en zo werd ook haar hele achterzijde besmeurd met de vuiligheid. Uiteindelijk lieten de mannen haar los en Nel bleef liggen, badend in een mengsel van urine en poep. Nou, riep John, als er nog iemand wil neuken, ga je gang! Lachend keek hij in de ronde en verwachte niet dat iemand zin had zich op deze vieze smurrie te werpen. Nou John, ik heb er wel zin in, riep Karel, een van de mannen. Dat meen je niet, zei John, ja hoor, lijkt me heel geil om ze zo te naaien, mag ik ook op haar schijten? John keek hem verbaast aan, wil je dat echt? Natuurlijk zei Karel en begon zich al uit te kleden. Ademloos stonden de anderen te kijken hoe Karel zich ontdeed van zijn laatste kleding en met een joekel van een pik naar de besmeurde Nel liep. Jammer dat ze teut is riep hij, anders had ik graag in haar lekkere mondje gescheten. Nee, Karel, riep John, dat kan nu niet want ze zal in deze omstandigheden zeker stikken, en we hebben ze nog nodig. 
Dan maar in haar navel riep hij en ging over Nel heen staan. Hij hurkte en vlak boven haar navel begon hij spanning op z'n darmen te zetten, zijn hoofd werd rood en al spoedig kwam er een grote dikke drol uit zijn anus die zich in en rond de navel van Nel drapeerde. Het werd een hele hoop, en Karel perste uiteindelijk de laatste resten van zijn fecaliën uit zijn darmen. 

Hij smeerde met zijn handen haar helemaal onder de stront. Op zijn hurken lopend liep hij naar het hoofd van Nel en pakte haar lange haren in een dikke bos bijeen. Met zijn kont vlak boven haar gezicht begon hij zijn anus te reinigen met de haardos van het weerloze meisje, en vervolgens maakte hij zijn handen schoon met haar haren. Zo jongens, dat was wel even lekker, nu de wip. Het was bijna ongelooflijk maar Karel ging op het lichaam van Nel liggen en perste hierbij zijn drol tot moes. Karel betaste haar tussen de benen en al spoedig vond zijn knuppel de weg naar de spleet van Nel. 

Als een wildeman neukte hij haar, terwijl er tussen de lichamen restanten van de poep en plas samen werden geperst. De anderen gingen wat verderop staan want de stank werd ondragelijk. Karel neukte Nel als een wildeman en al vrij snel kwam hij gierend klaar op haar buik, zijn sperma vermengde zich met de uitwerpselen en het jonge vrouwenlijf leek meer op een open riool dan op een mens. 
Plotseling werden de mannen opgeschrikt door bonzen op de deur. 
Doe eens open John, ik ben het, Petra, klonk het vanachter de deur. 
Even geschrokken, maar al snel herstellend liep John naar de deur, dat zal de verrassing zijn riep hij naar de jongens. Karel stond ondertussen op en ging naar de douche om zich schoon te wassen. Nel bleef als open riool liggen en John deed de deur open. 

Hoi, eindelijk daar ben je, riep John verrukt uit toen hij de deur opende. 
In de deuropening stond een lange donkerblonde vrouw van ongeveer 25 jaar, met een lichaam om op te vreten. Ze had een koffer bij zich die ze op de grond zette.

Haar lange golvende haar viel over haar schouders. Ze droeg een topje met luipaardprint en een zwart kort rokje. Tussen het topje en het rokje was een groot gedeelte van haar lichaam te zien. Ze keek met een blik vol zelfvertrouwen het vertrek in en het was duidelijk geen katje om met blote handen aan te pakken, Petra wist wel wat ze wilde. 

Jongens dit is Petra, ze gaat ons plezier nog wat groter maken, ze gaat ons heel wat laten zien en leren. 
Hee, wat zijn jullie nou aan het doen? Petra keek vragend naar John, wat is dit hier, dat grietje ziet er zo toch niet uit, en wat een stank! Ja, zei John, de jongen wilden een pleziertje, nou wat geeft het? Ja maar het poep avontuur is nu toch afgelopen, dus welkom ( de schrijver is er ook blij mee, al die poep, eindelijk voorbij). Dit kan toch zo niet, ging Petra verder, dit moet eerst allemaal worden schoongemaakt, zo kan ik toch niks beginnen. John keek de anderen lachend aan en gebaarde dat ze hem maar even moesten helpen. Boy's, zei hij, wij zullen deze snol even lekker schoonmaken, ruimen jullie de vloer even op dan? Mopperend kwamen een paar jongens naar de plaats waas Nel in een poel van vuiligheid lag en pakten haar omzichtig bij de armen en voeten. Breng ze maar naar buiten, gebaarde John, de brandspuit er op en het snolletje is zo weer schoon, spuit ook haar gleuf even lekker uit want daar zit vast nog een hoop troep in, voegde Petra er aan toe. 
Nel werd op een niet zachtaardige manier buiten neer gekwakt en de jongens begonnen met de ijskoude waterslang het getergde lichaam van Nel schoon te spuiten. Ondertussen waren anderen bezig de vloer schoon te maken, ook daar werd een waterslang bij gebruikt en er gingen heel wat zeepmiddelen over de grond om de geur kwijt te raken. Kom, zei John tegen Petra, laten we even naar hiernaast gaan, dan kunnen we de zaak even bespreken. 
Petra volgde John naar het kamertje naast de kantine, neem plaats, zei hij. 
Wil je koffie? Ja doe maar zei Petra. Waarom hebben jullie haar zo vies gemaakt, ik dacht dat ik een lekker vrouwenlijf opgediend zou krijgen. Ja, joh, ging John verder, de jongens hebben haar eerst eens lekker uitgeprobeerd, daar is toch niks tegen? Nee, natuurlijk moesten jullie mannen weer eerst aan jezelf denken! Wat dacht je dan, we hebben haar in alle standen geneukt en misbruikt, daar zijn sletjes toch voor? Petra, lachend, ja ja, dat mag ook wel, sletjes mag je best gebruiken, maar je moet wel iets voor mij overlaten, ik wil ook wel eens lekker spelen met zo'n snolletje. Wat ben je van plan met haar? Ach, ging Petra verder, ik heb heel wat plannetjes, in ieder geval moet haar kut schoon worden want haar op die plaats kan niet meer, dat moet helemaal kaal zijn. John knikte, ja, dat vind ik ook beter, maar zover waren we nog niet, en trouwens we hebben geen scheerspullen hier. Ik wel, zei Petra, ik heb alles bij me, en nog veel meer! 
John! Iemand riep vanachter de deur naar John, ja wat is er? Ze is weer schoon hoor, werd er terug geroepen. Dan zal ik ze wel even verder schoonwassen, want dat brandslangen water is niet echt fris, zei Petra. Ze stonden op en liepen naar de deur. In de kantine stonden twee mannen met een halfslappe Nel tussen zich in, haar hoofd hing scheef naar beneden en ze was duidelijk uitgeput en nog steeds te dronken om normaal te lopen. Breng ze maar naar de badkamer en leg ze neer op de vloer, gaf Petra aan. De mannen sjouwden het slachtoffer naar de badkamer terwijl Petra tegen John zei dat ze haar wel bij zou gaan brengen en lekker ging opfrissen. Blijven jullie maar even hier, ik zal dit meisje wel even lekker verwennen met een wasbeurtje, grinnikte ze. 
Ondertussen waren er een aantal mannen vertrokken, ze kregen na de stank en de komst van Petra steeds minder trek in een wip en gingen huiswaarts. 
Jonh nam samen met nog een paar jongens een pilsje, dat zal wel even duren jongens, Petra kennende zal ze haar wel lekker gaan opknappen. Die Perta is ook wel een lekker wijf zeg, zou ze ook een wip willen? Lachend antwoordde John op de deze vraag van een van de jongens, nou ik geegf je weinig kans, ze is heel erg lesbisch en beslist niet voor een kleintje vervaart, ze heeft een hoge graad in karate en is oer sterk, dus hou je maar in! Jammer, ik had haar best eens een keertje lekker willen naaien. 
Na een uurtje of anderhalf ging de deur van het andere vertrek open en kwam Nel, gevolgd door Petra de kantine binnen. Hee, zei John, kijk nou, ze ziet er weer een beetje uit als een meisie! Ja, zei Petra, en dit meisie is voorlopig van mij, ik ben nu aan de beurt! Petra gebaarde Nel om te gaan zitten op een van de stoelen aan de tafel. Nel die nog helemaal naakt was, nam plaats en keek wat onwennig in de rondte. John en Petra met nog een stuk of zes overgebleven jongens gingen eveneens zitten. 
Geef haar maar een bak koffie, riep Petra naar een van de jongens. Nel keek verbaast op, ze kreeg zomaar koffie, zouden ze met rust gaan laten? Luister eens meisje, sprak Petra tegen haar terwijl deze voorzichtig aan de kop koffie begon te nippen, we hebben nog heel veel plannen met je, je krijgt nog heel wat te verduren, ook ik ga lekker met je spelen, als je slim bent dan doe je gedwee alles wat er van je gevraagd wordt. 
Nel keek angstig op van haar koffie en wilde wat zeggen, mondje dicht meisje, jij mag niks zeggen, dat doen wij wel. 
Petra streelde door het haar van Nel en werd er zichtbaar opgewonden van. Lekker koppie wel, maar ja, al dat haar, je ziet er niet uit, zei Petra. De blik in de ogen van Petra verontrustte Nel, wat is ze van plan met me dacht ze. 
Zo, heb je de koffie eindelijk op, zei Petra toen Nel het lege kopje op tafel zette. Nou jongens, zei Petra tegen de aanwezigen, ruim even de tafel leeg en pak eens een paar overalls. Petra maakte een koffertje open en haalde er wat touwen uit met daaraan handboeien, Nel griezelde en wilde opstaan. Nee meisie, zei John, je blijft hier, Petra gaat met je spelen en dat heb je maar te dulden! Petra paakte een paar overalls aan van de boy's en maakte er een dikke rol van die ze op de tafel in het midden neer legde. Zo, meid, je mag op de tafel klimmen en op je rug gaan liggen, kontje op dit mooie "overallen kussen", en armen omhoog, beentjes wijd. Nel keek verschrikt om zich heen maar klom via een stoel op de tafel en ging achterover op de tafel liggen. 
Kontje omhoog, gebaarde Petra en schoof het zelf gemaakte kussen onder haar billen. 

Iedereen kende zijn taak want aan handen en voeten werden boeien vastgemaakt en met de touwen aan de uiteinden van de tafel vastgeknoopt. Jongens trek haar benen eens wat verder uiteen, ik moet overal goed bij kunnen komen, riep Petra. De benen van Nel werden extreem ver opengetrokken en door haar dos schaamhaar heen zag je de geopende en getergde schaamlippen duidelijk zitten. 
Nel voelde zich verschrikkelijk, ze dacht aan het moment dat ze vol verwachting hier naar toe was gekomen, was dit haar wens? Nu voelde ze de priemende ogen van haar belagers op zich gericht, ze kreeg een schaamte gevoel maar kon er niets aan verhelpen, de touwen hielden haar vast in deze genante houding. Nel voelde hoe iemand aan haar borsten zat te friemelen, ze walgde want na alles van deze dag was ze een beetje gaan hopen dat het nu wel over zou zijn. Gelukkig waren de boeien niet stug en scherp, maar van een zacht soort leer met een zachte binnenvoering, dus pijn in haar polsen had ze niet maar haar ongemakkelijke houding deed haar toch van pijn vertrekken. 
Opeens zag ze Petra voor zich die zich op de tafel had begeven en tussen haar benen triomfantelijk een schaar voor haar gezicht hield. Ook zag Nel dat Petra zich had uitgekleed, op een slipje en een klein topje na. Ja meisie, zie je eens een vrouw van dichtbij, vind je me knap, sneerde Petra lachend. Nel knikte, maar wat ze bedoelde was niet duidelijk. Nou trutje, ik ga je kruisje even een beetje opknappen, want meisje horen geen haartjes te hebben daar, dat is uit de tijd. Nel voelde zich angstig en bedreigd, ze wilde dit niet maar wist ook dat er geen ontkomen meer aan was. Ze wilde haar schaamhaar helemaal niet kwijt, het leek haar niks zo'n kale spleet. Ze voelde hoe Petra haar kruis betastte en met een vinger in haar spleetje een beetje op onderzoek ging, enerzijds walgde ze er van maar iets in haar deed ook een lichte vorm van opwinding ontsnappen, maar dat was snel weer voorbij. 

Ze voelde het koude staal van een schaar over haar schaamstreek gaan en het knerpen verried dat de eerste bos haar van haar lijf werd geknipt. Kijk meisie, hier is een stukje van jezelf waar je afscheid van moet nemen, zei Petra terwijl ze een flinke pluk schaamhaar op de tietjes van Nel liet neerdalen. Nel realiseerde zich dat haar kutje nu echt helemaal zichtbaar zou gaan worden en dat ze nog een makkelijker prooi zou worden voor die opgewonden en geile kerels die om haar heen stonden en toch al moeite hadden om haar niet weer te verkrachten. Petra knipte lustig door terwijl ze een van de mannen opdracht gaf een bakje heet water te halen. 
Speels liet Petra de schaar een keer om een tepel van Nel heen glijden, kijk meisje, we hebben je in onze macht, als het ons uitkomt knippen we ook dit knobbeltje van je weg, maar als je lief bent mag je ze houden hoor, grinnikte ze. 
Toen het hete water was gearriveerd pakte Petra de scheerspullen en begon behoedzaam met het gladscheren van het buikje van Nel. Ze daalde steeds verder af en na een paar minuten waren de meeste sporen van wat eens een dot schaamhaar was geweest, vertrokken. In haar liezen scheerde Petra met zorg de stoppeltjes weg en ook de buitenste schaamlippen werden zorgvuldig ontdaan van de laatste restjes. 
Jongens maak even haar benen los, riep Petra. Nadat dit was gebeurd commandeerde ze de jongens om haar benen omhoog te trekken. Ik moet even haar onderkant bijwerken, haar kontje moet helemaal glad worden. Petra schoor de onderzijde van het kruisje helemaal aalglad, Nel walgde er van maar kon niets tegengaan. Maak de beentjes maar weer vast zei Petra toen ze klaar was. De jongens bonden de wijd gespreide benen van Nel weer vast aan de tafel. Zo meisie, nou nog even een lekker opfrissertje, zei Petra terwijl ze een lekkere crème op de pas geschoren zachte delen van het spleetje van Nel aanbracht. Je hebt trouwens best een leuk kutje zeg, het ziet er erg compleet en goed verzorgd uit ondanks dat de mannen je hebben behandeld. 

Inderdaad zag het er niet slecht uit, het stond een ietsje open vanwege de gespreide benen van haar, maar normaal zouden twee prachtige schaamlippen het speeltje mooi hebben afgesloten. Nou meisje, ik ga heel even proeven hoe je smaakt voordat we verder gaan, zei Petra terwijl ze vooroverboog naar het spleetje van de vastgebonden Nel. 
Nel voelde hoe voor het eerst in haar leven een warme vrouwentong tegen haar kutje gleed en ze begon te tintelen over heel haar lichaam toen ze voelde hoe haar warme tong tussen haar schaamlippen op zoek ging naar haar intiemste plekje. 
Petra beroerde haar spleetje en werd zichtbaar opgewonden. Ze likte Nel diep in haar spleet, waarna ze om beurten haar klitje beroerde en dan weer diep tussen haar lipjes gleed. Nel die nog nooit eerder zo door een vrouw was behandeld vond het na een poosje eigenlijk wel lekker aanvoelen en kreeg weer wat moed. Petra keek soms lachend op van haar "werk" en moet het wel leuk hebben gevonden om te zien hoe haar slachtoffer mee genoot. Kijk nou, riep John, haar tepels worden stijf, het snolletje geniet er van! 
Petra kroop wat omhoog en liet haar tong over het venusheuveltje van Nel naar haar navel gaan. Petra draaide rondjes in haar navel en na een tijdje ging ze naar een van de borsten van haar slachtoffer. Ze sabbelde aan een tepel terwijl ze de andere tussen haar vingers kneedde. 
Binnen de ruimte die ze had begon ook Nel nu te kronkelen. 
Petra ging langzaam maar zeker uit haar bol en ging even staan om haar slipje uit te doen. Ze stroopte haar broekje uit en deed haar topje uit, ze wierp het op de grond en draaide zich om. Met haar billen nam ze plaats op het gezicht van Nel. Nel kon niets meer beginnen, ze voelde de warme gleuf van Petra in haar gezicht en probeerde deze te ontwijken, maar dat lukt niet erg. Petra begon neukbewegingen te maken over het gezicht van haar slachtoffer en raakte buiten zinnen van opwinding. De jongens zagen voor het eerst de naaktheid van Petra, ze zagen hoe ze gladgeschoren was en in haar schaamlippen een paar kleine gouden ringetjes droeg. Ook de tepels van Petra waren gepierst, twee staafjes sierden haar gezwollen tepels. De beide meiden werden steeds meer opgewonden en Petra, die zich steeds verder opgeilde aan het lichaam van Nel, begon zwaar te hijgen. 
Plotseling gierde Petra het uit, Ja, Ja, ja, ik kom verdomme, ja ik kom enorm! Nel kreeg het behoorlijk benauwd want met haar ademhaling was geen rekening gehouden, ze stikte bijna in de natte en bezwete spleet van Petra. Petra, die bekend stond om haar enorme natte orgasmes, spoot een grote hoeveelheid kutsap over het gezicht van Nel. De jongens genoten enorm, ze zagen en hoorden de stalen warm sap uit de spleet van Petra spuiten en al snel droop er langs de schouders van Nel een behoorlijke straal van dit zeldzame vocht. 

Petra herstelde zich snel en stapte van haar slachtoffer af. Kijk voor je joh, snauwde ze naar de jongens die haar naakte lichaam aanschouwden. Petra trok haar broekje weer aan zonder eerst haar kruis schoon te maken, dit zou toch maar voor even zijn moet ze gedacht hebben, haar topje liet ze uit. 
Zo mannen, dit was deel een, nu gaan we dit popje verder in orde maken, sprak ze, zonder zich te bekommeren om de opgewonden toestand waarin ze haar nu achter liet op tafel. 

In het volgende deel gaan al de haren er bij Nel af. Ook gaat het gezelschap de werkplaats van het bedrijf gebruiken als martelkamer, er volgt nog een verrassing, Els komt erbij en ze gaan daarna naar een heuse martelkelder onder de woning van Perta, gewoon even wachten, het komt er aan!

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen