Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Eigenlijk had ze er wel een beetje spijt van, maar haar onbedwingbare drang om eens op beestachtige manier te genieten van haar dromen, zorgde er voor dat ze toch in de richting van het lugubere havengebied liep. 
De avond er voor had Nel via een chatbox van een sm-site contact gehad met een andere chatter die zo op het eerste gezicht wel sympathiek leek. Zelf was ze een beetje teut, een paar glaasjes wijn hadden haar geilheid opgedreven en maakten haar in de woordkeuze op de chatbox wat losser, misschien wel wat te los.

Vaak had ze er van gedroomd om eens een verkrachting mee te maken, gewoon onverwachts beetgepakt te worden en bruut genomen worden door een onbekende, leek haar het ultieme genot. Daarom tikte ze de vorige avond het volgende: ,,Ik zou best eens lekker verkracht willen worden, op beestachtige wijze, het liefst door meerdere mannen en ik wil de meest brute en onbeschofte behandeling en martelingen ondergaan''. Op deze tekst reageerde de chatter aan de andere kant natuurlijk met een positief antwoord, hij wilde haar wel eens ontmoeten. Zonder aarzelen, ze had toch een flinke slok op, maakte ze een afspraak. Nu was het zover, ze was na een nachtje slapen en een stevig ontbijt weer helemaal de oude en liep nu in de richting van de afgesproken plek. Haar gedachten hielden haar behoorlijk bezig, ze wist dat ze wel een heel erg gevaarlijk voorstel had gedaan, maar het weeë gevoel in haar kruis maakte haar zekerder, ze moest het ondervinden. . 
Tussen de oude en grote pakhuizen voelde ze zich nietig, zo kwetsbaar en opvallend. Ze had voor deze gelegenheid de meest aanstootgevende outfit aangetrokken die ze maar kon bedenken. 
Ze had voor deze gelegenheid de meest aanstootgevende outfit aangetrokken die ze maar kon bedenken. Ze had een veel te kort klokkend zwart katoenen rokje aan gedaan, een bloesje met een rijtje knoopjes van voren die met moeite haar borsten in bedwang hielden. Ze had wel een slipje aangedaan, want gezien het feit dat ze eerst door een drukke straat moest lopen wilde ze voorkomen dat haar kutje te zien was als de wind haar rokje deed opwapperen. Haar bh had ze thuis gelaten, waardoor haar priemende tepels tegen de dunne stof van haar bloesje priemden. 


Het tikken van haar hoge hakjes hoorde je goed weerkaatsen tussen de hoge muren van de pakhuizen. Steeds verder liep ze het terrein op, steeds luguberder werd de omgeving, normaal zou ze hier niet eens durven te lopen, nu liep ze hier als een uitdagend en kwetsbaar meisje zomaar rond, op zoek naar het gevaar! Nel was geen onaardige verschijning, ze had een goed figuur, slank met ontzettend lange benen, die had ze van haar moeder die model was geweest. 
Haar lange zwarte haar golfde over haar schouders, ze was er trots op, het was jaren geleden voor het laatst kortgeknipt zodat het nu zelfs haar borsten kon bedekken. Ze had een mooi gezicht, fraaie neus en doordringende ogen die vaak haar stemming verrieden, als ze geil was dan zag je dat meteen. Tijdens de wandeling tussen de pakhuizen stonden haar ogen op geilheid, dat wist ze, ze huiverde van spanning, maar ook van geilheid, ze voelde kleine krampjes in haar dijen en ze wist dat het onvermijdelijke moest komen. 
,,Zo zus, waar denken we heen te gaan?'' Ze schrok geweldig toen ze deze woorden op ferme toon uit de mond hoorde komen van een enorme forse man die plotseling voor haar stond. Stokstijf bleef ze staan, angst overmeesterde haar, was dit haar afspraak of is dit gewoon zomaar iemand, giste het door haar hoofd. 
Nou? Komt er nog wat van? Nel stamelde iets totaal onverstaanbaars uit. Ja zeg, als er niets beters uit je strot kan komen dan ram ik je meteen wel in elkaar, sprak de man haar dwingend toe. ,,Ik heb een afspraak hier, bent u degene waarmee ik een afspraak heb?'' stamelde Nel schuchter uit. Ha, ha, ha, bulderde de man, ,,als je hier een afspraak hebt gemaakt dan is het vast niet veel soeps die afspraak van je'' 
Nel huiverde, dus waarschijnlijk is deze man niet degene waarmee ze afgesproken had, maar wat wil hij dan? Ruw pakte de man haar bij de arm en trok haar mee de kade op, die om de hoek van een grauw pakhuis was. Nel schrok enorm, een grote groep mannen stond daar in hun richting te kijken, zeker wel twintig man! Hè boy's kijk eens wat ik hier heb, riep haar belager naar de groep. 
De groep kwam naderbij en omsloten Nel, die inmiddels door haar belager was losgelaten. Leuk speelgoed heb je meegebracht John, waar heb je dit speeltje vandaan, vroeg een van de mannen. Ja jongens, ik kwam dit lekkertje zomaar tegen hier om de hoek, ze heeft een afspraak zegt ze, nou dan kunnen wij haar toch wel helpen? De mannen kwamen steeds opdringeriger tegen Nel aan, en ze voelde betastende handen aan haar lijf. 
Ze wilde vluchten, dit kan nooit haar afspraak zijn en deze mannen waren niet veel goeds van plan! Maar Nel kon niet meer wegkomen, ze voelde vele handen aan haar lijf, iemand betaste haar onder het rokje, ze voelde een grote hand aan haar slipje friemelen. Met een ruk trok een grijpende hand haar bloesje open, de knoopjes sprongen alle kanten op en maakten een tikkend geluid toen ze neervielen op de betonnen havenkade. 

Meneer, stamelde Nel protesterend uit, laat me nou gaan, ik zal niets zeggen. Lachend reageerden de mannen met nog meer grijpgrage handen en ruw werd haar slipje van haar onderlichaam gerukt. Hier, jongens kijk eens, een mooi slipje, maar nu is het kapot, jammer he? De man die dit zei frommelde haar gescheurde broekje in zijn hand en pakte Nel bij haar kin en opende haar mond. Hier trutje, nu kun je zeker niets meer vertellen. De man perste het slipje in haar geopende mond en duwde haar mond daarna dicht. En heb het lef niet om je bek open te doen sletje, want ik ram je helemaal in elkaar, sprak de man op felle toon. Nel had het niet erg naar de zin, maar toch was er ook een gevoel van overgave, ze had dit soort dingen vaak gedroomd, maar de werkelijkheid was wel erg werkelijk, ze wist niet meer wat ze wilde. 
Ze besefte dat ze hier tussen een stuk of twintig mannen, slechts gekleed in een rokje, de rest was al van haar lichaam gescheurd, weinig kans maakte om weg te komen zonder eerst aan de grillen van de mannen toe te geven. 
Ze werd ruw beetgepakt door een van de mannen en over zijn schouder genomen, ze hing met haar gezicht naar beneden en zag op het beton de resten van haar bloesje, er was niet meer dan een paar reepjes van over gebleven, dit maakte haar wel extra angstig, dit is geen spel, dit is echt! De man liep verder de kade op en werd op de voet gevolgd door de anderen. Nel voelde hoe ze werd omgezwiept en met een klap neerviel tussen een stapel dozen. Hulpeloos lag ze daar, haar rokje omhoog en twintig mannen stonden lachend haar te begluren. 
Zo jongens, dit meisje moet eerst maar eens flink worden gewassen voordat we met haar verder gaan, ze is helemaal vies. Nel keek angstig in het rond en vroeg zich af wat ze van plan waren. Ze trok haar rokje een beetje goed zodat haar kutje werd bedekt. Ach, kijk nou, ze schaamt zich voor ons, riep de aanvoerder van het stel. Nou meisie, het maakt niet uit hoor, straks gaat dat ook uit, maar eerst willen we een spelletje doen. Jongens, riep John, die de aanvoerder bleek te zijn, knoop even haar handjes vast aan dat muuranker, en haar beentjes aan die palet, dan kan ze tenminste niet weg. Een paar mannen grepen haar polsen en benen, maar ook pakten sommigen haar borsten even stevig beet en betasten haar kruis door het rokje heen, vervolgens lag Nel binnen een mum van tijd machteloos vastgebonden op de kade. 
Jongens, sprak John, we gaan proberen het rokje omhoog te spuiten, degene die dat lukt mag haar het eerst neuken. 
Nel kreeg het moeilijk, wat zijn ze van plan? 
Het duurde niet lang voordat ze antwoord kreeg. Alle mannen begonnen hun gulp open te doen en ze zag tot haar ontsteltenis vele lullen verschijnen. De mannen omringden haar en allen stonden ze met hun geslachtsdeel boven haar kwetsbare lichaam. Nou jongens, begin maar, riep John. 
Nel zag tot haar ontsteltenis hoe uit sommige lullen een straal urine spoot en neerdaalde op haar lichaam. Ze voelde steeds meer warme stralen, overal! Haar borsten werden met kletterende urine warm gemaakt en op haar steeds natter wordende rokje voelde ze de druk steeds groter worden. Veel spuitende lullen hadden zich op haar kruis gericht en een enorme grote straal zeik belande op haar getergde kruis. Nel hield haar ogen dicht en bezweek bijna van angst en walging, maar iets in haar zei toch dat dit is wat ze wilde. Ze voelde hoe haar rokje kennelijk omhoog werd gespoten en een harde straal plas tegen haar kutje denderde. Een bulderend hoera klonk uit de mannenkelen en langzaam nam het neerdalen van de plas af. Sommige mannen gingen boven het gezicht van Nel nog even hun laatste druppels van hun hitsige lullen staan schudden, ze voelde hoe de plas overal heen kroop, zelfs tussen de stevig gesloten lippen voelde ze het zilte vocht doorsijpelen. Nel dreef in een grote plas zeik en ze voelde een huivering, ze kreeg het koud terwijl de mannen hun gereedschap weer in de broek deden. 

Kijk dat nou liggen, het is nu werkelijk niet meer dan een dweil, lachte John. Moet ik dit stuk goorheid zo neuken, riep de winnaar van de plaswedstrijd. Nee, joh, wacht maar zei John terwijl hij naar een deur liep. Nel probeerde voorzichtig haar ogen wat te openen, het deed pijn want haar hele gezicht was onder geplast en haar ogen prikten van de scherpe urine, toch zag ze hoe de aanvoerder terug kwam met een uitgerolde brandslang. Nel schrok, ze wist maar al te goed hoe hard de straal van zo'n ding is, ze had eens een demonstratie meegemaakt van de plaatselijke brandweer. Jongens haal die lorren eens van het sletje af, riep John, wijzend op haar laatste kledingstuk. Een van de mannen pakte haar rokband beet en rukte deze met een flinke kracht van haar lijf, dat hierdoor ruw werd opgetild en weer hard neer kwam op de kade vloer. Als of het een prooi was, slingerde de man het doormidden gescheurde rokje door de lucht. Zal ik je gezichtje even schoon deppen, sprak hij en voegde ogenblikkelijk daden bij zijn woorden. Nel voelde hoe de man haar kletsnatte rokje in haar gezicht wreef en ze maakte kennis met een walgende geur van vele soorten urine. De man zwiepte het rokje met een grote boog in de richting van de haven. Zo, dat hebben we niet meer nodig, sprak hij terwijl het rokje met een plons in het water neerkwam. John stond ondertussen met de slang in aanslag en Nel wachtte in angst af. Nel voelde een snerpende pijn in haar kruis, de straal knalde ongenadig tegen haar kut, ze gilde het uit, terwijl ze nog steeds haar broekje in haar mond had. De jongens begonnen te lachen terwijl John haar hele lichaam begon schoon te spuiten. Hoorden jullie ook wat, riep hij lachend naar de anderen. Nee, antwoordde een van de mannen, dat kan toch niet, ze heeft een propje in haar bekje, en bovendien een spreekverbod, merkte hij er cynisch bij op. 
Nel voelde hoe haar lichaam pijn begon te doen door de keiharde straal van de brandslang, bovendien kreeg ze het steeds kouder en ze begon het gevoel te krijgen dat dit het einde van alles was, dit zou haar dood worden. 
Gelukkig zette John de straal wat meer op vernevelen en werd de kracht hierdoor minder. Haar hele lijf werd schoon gespoten, ook haar gezicht moest het ontgelden. 
Doe je bekkie eens open sletje, snauwde hij haar toe, Nel gehoorzaamde als een automaat en voelde hoe het slipje uit haar mond werd getrokken. Schoon is schoon, lachte hij, dat propje is vast ook niet schoon, dus dat mag nu wel uit, trouwens je mag best gillen hoor, dat vinden we alleen maar lekker. 
De inmiddels losgemaakte Nel werd overeind geholpen en op een stapel pallets gesmeten. Het hout van de pallet voelde hard aan op haar rug, ze opende haar ogen en zag alle mannen om haar heen staan. Zo, sletje, wat denk je er van, wil je geneukt worden? Nel mompelde, bibberend van de kou, bijna onverstaanbaar dat ze weg wilde. Ik vroeg niet of je weg wilt, ik vroeg of je wilt neuken! Deze ferme woorden maakten haar bang, erg bang. Plotseling voelde ze hoe een touw om haar linkerborst werd geslingerd en als een wurgkoord aangetrokken. 
Ik zal het nog een keer vragen, bulderde John; wil je geneukt worden? Nel voelde hoe het touw om haar borst vaster werd aangetrokken. Ze stamelde wat, maar dat was niet genoeg voor de man. Jongens, die andere ook maar, sprak de aanvoerder terwijl hij op haar andere borst wees. Ook haar rechter borst werd omvat door een ruw touw dat meteen strak werd aangetrokken. Nou sletje, wil je neuken of niet? Nel riep nee, genade, laat me gaan! Ach hoor nou, het wicht kan nog praten ook. Nel voelde hoe de touwen nu ondragelijk begonnen te krimpen om haar opzwellende borsten, ze bezweek bijna van pijn. Kijk nou, riep een van de mannen, ze worden helemaal paars! Nel voelde amper dat haar uitpuilende tepels werden betast door vele mannen handen. De mannen trokken de touwen verder aan en vroegen wederom aan Nel of ze geneukt wilde worden. Nel kon de pijn niet meer aan en maakte een knikkende beweging met haar hoofd. Een enorme klap tegen haar wang was de reactie. 

We willen het van je zelf horen, sprak de aanvoerder. Zeg ons dat je geneukt wilt worden. 
Nel aarzelde, dat kon ze toch niet zomaar zeggen, ze wilde het helemaal niet, of toch wel? Haar twijfel werd volledig weggenomen toen ze een snerpende pijn over haar onderbuik voelde gaan, iemand had met zijn broekriem haar een gigantische zweepslag gegeven, ze gilde het uit:,,Ja, neuk me! Kijk, slet, als je dat nou meteen had gezegd, antwoordde de aanvoerder. Maar weet je het wel zeker? Nel herhaalde: ,, ik wil geneukt worden, ik wil geneukt worden!.'' Ze wilde van deze marteling af en hoopte door toe te stemmen op genade. 
Jongens, in de rij dan maar, sprak de aanvoerder. Er werden wat pallets, naast de stapel waarop Nel lag gegooid, en er werd gemeten om te kijken of de jongens haar wel op de goede hoogte konden penetreren. Jij was de winnaar, sprak John en trok een van de mannen naar voren. Hoe wil je het sletje wippen, achterom of zoals ze nu ligt? Nee, sprak de winnaar, ik wil ze andersom, tenminste om te beginnen. Een paar jongens keerden Nel ruw om en ze voelde hoe haar borsten tussen de planken van de pallet klem kwamen te zitten. Kijk eens wat een lekker kontje, riep een van de mannen, dat wil ik straks ook wel eens lekker openrijten! De man die de plas wedstrijd had gewonnen liet zijn broek zakken en meteen sprong zijn opgewonden piemel naar voren. Kolere, Gijs, waar heb je die knoert vandaan, merkte een omstander op. Gijs greep in zijn broekzak en haalde er een condoom uit. Tering Gijs, wat ben jij een zielepoot zeg. Kan wel, zei Gijs, maar voor het zelfde geld heeft dit kreng een enge ziekte! Gijs pakte Nel met een hand bij haar heup en met met zijn andere stuurde hij zijn gezwollen geslachtsdeel naar het getergde kutje van Nel. Met zijn vingers opende hij haar kutje een beetje en liet een vinger een beetje naar binnen gaan. Tering, riep hij geïrriteerd naar de anderen, die trut is gortdroog, daar krijg ik mijn jongeheer nooit in! Wacht maar, riep John, en hij liep naar een stapel kratten. Gijs bleef staan, met een lul die op springen stond, terwijl hij met zijn handen in het kruis van Nel zich stond op te warmen. Kijk, dit helpt wel zei John terwijl hij kwam aangelopen met een grote blikken bus en een bokkenpoot, een soort ronde kwast. Ja, jij bent gek, dat is assenvet man, dat kan toch niet, riep Gijs naar John. Natuurlijk wel, het smeert als de pest, als het goed is om assen en kettingen te smeren, is het ook goed voor een glijdende wip. John drukte de kwast in het vet en een grote klodder bleef er aan hangen, met een ferme duw perste hij de bokkenpoot in het kruis van Nel die hierop een gil gaf. John porde net zolang met de bokkenpoot tot dat deze in het binnenste van Nel zijn werk kon doen. Nel voelde een glibberige smurrie in haar kut glijden en ook hoe een klodder aan haar dij bleef kleven. Ruw trok de aanvoerder de kwast uit haar kut en gaf Gijs het commando: ,,En nou neuken man, wij moeten ook nog!'' 

Gijs duwde zijn knoert in de vette gleuf van Nel, die voelde hoe ze langzaam werd gevuld met een lul van ongekende grootte. 
Eerst langzaam maar daarna steeds sneller en vooral wilder, neukte Gijs Nel als een ware beul. 
Krachtige stoten, diep in het holletje van Nel maakten hem steeds gekker en wonden hem steeds meer op. Nel voelde hoe zijn kracht steeds meer opliep en hoe hij met zijn knoert tegen haar baarmoeder aan knalde, elke keer als hij naar voren kwam, ze raakte bijna in zwijm. Gijs greep haar lendenen beet en haar benen werden soms helemaal opgetild door een steeds maar verder buiten zinnen rakende man die haar neukte zoals normaal nooit iemand zou doen. De andere mannen moedigden Gijs aan en genoten van de aanblik. 

Ondertussen stonden aan de andere kant van de pallets een paar mannen aan het hoofd van Nel te frunniken en lieten hun vingers obsceen in en uit haar gillende mond glijden. Nel voelde handen langs haar haren gaan en haar hals bestrijken, ze voelde haar borsten tussen de planken van de pallet knellen en de splinters van het hout priemden in haar zachte vlees. Haar vastgepakte polsen werden regelmatig naar de bol staande kruizen van de mannen getrokken om contact te maken met hun gezwollen lid, de mannen lachten en schreeuwden haar de meest schunnige woorden toe. 
Gijs begon te zwaaien met zijn hoofd en raakte buiten zinnen. Draai om die trut, schreeuwde hij terwijl hij zijn ferme knoert uit haar trok. Een paar mannen draaiden Nel ruw om en smeten haar ruw op haar rug. Trek die poten uit elkaar! Gilde Gijs. Twee mannen trokken Nel haar benen opzij, niet gewoon maar een heel eind. Nel gilde het uit en had het gevoel dat ze uiteen werd gescheurd. Gijs torpedeerde haar opnieuw. Van voren kon hij nu haar bij de borsten grijpen, hij pakte ze onverbiddelijk vast en Nel gierde van de pijn, zijn grote klauwen klemden zich onwrikbaar vast in haar zachte vlees. Gijs neukte haar zo gewelddadig dat sommige mannen angstig stonden te kijken, hij zal ze toch niet mollen, wij willen ook nog, moeten ze gedacht hebben. 
Nu Nel op haar rug lag konden de mannen om haar heen het geteisterde vrouwenlijf goed observeren, ze raakten duidelijk opgewonden van het gegil van Nel die, met van spanning zwaar opgezwollen aders in de hals, de aanblik gaf van een vrouw in doodsnood. Plotseling begon Gijs te grommen en te brullen als een leeuw, hij versnelde zijn ritme en zijn stoten werden onwaarschijnlijk krachtig. De mannen die Nel bij de armen en benen vasthielden hadden moeite haar nog te bedwingen want ook zij voelde de kracht van Gijs en een mateloze paniek maakte zich van haar meester. Als een vulkaan explodeerde Gijs in de vulva van Nel, zijn zaad knalde met ferme stoten keer op keer in haar holte want het condoom had het begeven en Nel voelde hoe Gijs haar vulde met een lading sperma die meer dan normaal was. De klodders persten zich tussen de lul van Gijs en de schaamlippen van Nel naar buiten en kwakten op de pallet waar Gijs op stond. Hee, joh, riep een van de mannen, je knoeit man, zonde van je zaad! Gijs hoorde het nauwelijks, hij perste de laatste druppels in de spleet van Nel, daarna trok hij hijgend zijn lul uit haar en keek de mannen triomfantelijk aan. 

Gijs trok het half gescheurde condoom van zijn knuppel en zag dat er nog een behoorlijke hoeveelheid van zijn zaad in was gekomen. Lachend hield hij het kleverige condoom boven het gezicht van Nel. Bek open teef en vang op, zei hij terwijl hij het condoom in de mond van Nel leeg liet lopen. Nel kokhalste maar gehoorzaamde. 
De mannen die Nel hadden vastgehouden tilden Nel van de pallets en dwongen haar op de knieën voor Gijs. Nel kermde, van pijn en walging, ze voelde zich zwak en gehavend, maar keek toch naar de mannen toen deze haar bevalen om de lul van Gijs schoon te likken. Nel had ondanks haar ervaringen nog nooit een man gepijpt, dus dit was voor haar een zware opgave. Gewoon bek open en zuig die jongen schoon trut, snauwde een van de mannen haar toe. Nel gehoorzaamde en zag hoe Gijs zijn nog steeds halfstijve penis in haar richting stak. Langzaam gleed zijn lul bij Nel in de mond, ze voelde zich vreselijk en vernederd tot op het bot. Bijna kokhalzend omsloot ze zijn lid met haar lippen en Gijs begon met neukbewegingen waarbij hij zijn lid diep in haar strot priemde. Nel probeerde haar hoofd naar achteren te bewegen om te ontkomen aan deze teistering, maar de andere mannen hielden haar hoofd stevig in hun greep. Gelukkig voelde ze hoe het lid van Gijs steeds slapper werd. 

Nou Gijs, we dachten dat je nog wel een keer kon, maar dat ziet er niet naar uit, riep John. Nee, tering, ik krijg hem nu niet direct meer overeind natuurlijk, straks zal het wel weer gaan, antwoordde hij. De volgende jongens, wie wil? Ja, ik wil wel riep een van de mannen, mag ik haar ook in haar reet naaien? Natuurlijk gaf John als antwoord, je kunt haar neuken zoals je wilt, ze heeft toestemming gegeven. Nee, genade alsjeblieft riep Nel, niet daar, dat kan ik niet aan! Hoezo, sletje, nog nooit genaaid in je kontje? Nee meneer, ik heb dat nog nooit gedaan, ik kan dat niet! Nou, zei John, dan wordt het tijd dat je het leert, wacht ik zal je even lekker doorsmeren. John pakte de pot vet en greep er met zijn hand een flinke dot uit. Op de pallet jongens, riep hij. De mannen grepen Nel en kwakten haar voorover op de pallets. Het kontje van Nel stak parmantig over de rand van de stapel en John greep haar billen beet, hierbij besmeurde hij haar blanke rondingen met het donkerbruine vet. Met zijn linker hand duwde hij een bil opzij terwijl hij met zijn andere hand de anus van Nel zocht om er vervolgens met zijn vette vingers genadeloos in te priemen. Nel gilde van pijn. Muil dicht, snauwde John terwijl hij haar een harde stomp in haar zij gaf. Nou Piet, zei John, naai die griet maar in haar reet, ze is er klaar voor. 
Nel huilde, ze zou dit niet kunnen verdragen, dit zou teveel zijn bedacht ze angstig. Piet haalde zijn knuppel tevoorschijn, hij hield hierbij zijn broek aan, slechts zijn gulp openen was voldoende om een behoorlijke dikke penis te laten verschijnen. Grinnikend kwam hij op het kontje van Nel toegelopen. Zo meisie, ik ga je eens lekker verwennen sprak hij terwijl hij in zijn handen spuwde en dit weer op zijn lul smeerde. Nel protesteerde en gilde, maar kon niets uitrichten want ze werd in een stevige greep gehouden door een zestal mannen. Piet Betaste haar kontje en maakte rondraaiende bewegingen in haar anus. Even wat oprekken jongens, ze is wel erg klein zeg, als dat maar goed gaat! Nel begon hysterisch te huilen en had het heel moeilijk. Piet zag het niet, maar het zou hem ook niet uitmaken, hij begon aan zijn anale avontuur met haar. 
Hij zette zijn stijve knoert tegen haar poepgaatje en duwde deze met kracht een paar centimeter bij haar naar binnen, Nel gilde als een speenvarken maar het maakte Piet niet uit, integendeel, het wond hem zichtbaar op. Hij perste steeds verder en verder, zijn keiharde lul deed zijn werk, en ging gestaag dieper de anus van Nel binnen. Nel schudde wild met haar hoofd en de mannen hadden wederom moeite haar in bedwang te houden. 
Piet had Nel ook in een vaste greep. Zijn sterke handen omvatten haar lenden en hij trok zichzelf steeds dieper in haar achterwerk. Hij begon een beetje terug te trekken om vervolgens weer met een enorme kracht in haar te stoten, ze gilde en kermde alsof ze werd vermoord. Steeds vaker en gemakkelijker kon Piet de doorgang in Nel haar poepgaatje doorglijden, het vet deed zijn werk. Toen het steeds makkelijker ging begon Piet in het ritme te komen en begon haar steeds wilder te neuken. Nel richtte haar hoofd op om dat vervolgens wild heen en weer te schudden van onmacht en pijn. 
Telkens als ze dit deed kreeg ze van een van de mannen, die aan haar hoofdzijde stonden, een dreun tegen haar gezicht zodat ze weer met een van pijn vertrokken gezicht neerdaalde op het harde hout van de pallet. Piet perste en beukte in haar anus alsof hij tegen een boksbal stond te rammen. Hee, kijk nou, riep een van de omstanders, die teef bloed! Inderdaad vielen er bloeddruppels op de pallet waar Piet op stond, ze kwamen uit de anus van Nel en druppelden via de penis van Piet naar beneden. Lekker, riep Piet, daar hou ik van, ik neuk ze kapot! 
Zeg hou ze nog even heel, wij willen ook nog een paar keer als het kan, riepen de anderen. Nel hoorde dit en het beangstigde haar, een paar keer? Willen ze me meerdere keren per man gaan gebruiken, dat red ik nooit! Nel voelde zich een gebruiksvoorwerp zonder waarde, kapot geneukt en geen enkel zicht op een einde. 
Ze voelde het beuken van Piet, haar anus voelde ze niet eens meer, slechts de doorstoot in haar darmen nam ze nog pijnlijk waar, ze was meer dan wanhopig, wilde ze dit? Piet versnelde, en sneller dan gedacht, kwam hij gierend in haar klaar, zijn sperma vermengde zich met het vet en bloed in haar poepgaatje en Nel voelde hoe haar darmen zich vulden met dit mengsel. Brullend gaf Piet een paar laatste stoten en trok zijn lul uit haar gaatje. Nel kon slechts huilen en bleef uitgeput liggen op de pallets. 

Wat, uitrusten? Een van de mannen greep Nel vast en smeet haar voor Piet neer, schoonmaken teef, en goed ook! Nel keek naar de nog stijve lul van Piet, hij zag er vies uit, sperma, haar eigen bloed en het wagensmeer kleefden er nog aan. Kokhalzend deed ze haar mond open en begon zijn vieze lid schoon te zuigen, wetend dat een weigering het alleen maar erger zou maken. 
Even wankelde ze, ze werd duizelig en viel half van de pallet. Jakkus, ze gaat toch niet wijlen? John keek wat ongerust naar de buiten kennis rakende Nel. Hee teef, je mot er wel bijblijven, je moet de anderen nog een kans geven. Nel hoorde de mannen in de verte praten maar veel verstond ze niet, ze viel even helemaal weg. De brandslang boy's, riep John. Snel werd de brandslang weer gehaald en met een matige straal begonnen de mannen Nel te bespuiten. Nel kwam hierdoor weer een beetje bij kennis, ze sloeg haar ogen open en staarde wezenloos naar de mannen. Langzaam kwam voor haar de realiteit weer terug, ze besefte dat het allemaal echt was, geen droom, geen fantasie. Hier zul je voor boeten goor kreng, riep John. Zomaar proberen er tussen uit te knijpen is er niet bij, je wilde geneukt worden, dan zal je ook geneukt worden, begrepen? 
Nel gaf geen antwoord, dat irriteerde John, hij was aangeslagen door haar weg vallen en werd daardoor woest op haar. Zeg eens wat teef, je blijft er wel bij, begrepen? Ja, antwoordde Nel. Wat ja, ik wil netjes horen: Ja meneer. Nel herhaalde wat John haar dicteerde; Ja meneer. 
Zo hoort het, je mag blijven merkte John cynisch op. Je hebt nu twee van ons mogen ontvangen, we zijn met drieëntwintig man, dus je moet er nog eenentwintig helpen, en dan mag je nog een keer met degene die je nog een keer wil naaien, of misschien nog wel meer dan één keer. Nel schrok, ze dacht er twintig te hebben geteld, maar het waren er dus nog drie meer, als die allemaal meerdere keren willen dan kan ik het wel vergeten, dacht ze in haar angst. John zag haar angst en maakte deze nog groter. 
Kijk teefie, als je mazzel hebt dan zul je de komende tijd zo'n honderd keer worden geneukt, op alle manieren, maar daarmee ben je er nog niet, we hebben nog wat plannetjes met je. Sommigen van ons houden van lekkere sadistische spelletjes, dat willen we eens op jou uit proberen, je bent er nou toch! 
Wat willen ze dan met me gaan doen, stamelde Nel hakkelend uit. Ach, jij bent maar een speeltje voor ons, dus eigenlijk gaat jou dat niet aan, maar ik wil wel alvast wat verklappen hoor. John keek de anderen aan; ik zal ze vast een beetje op de hoogte brengen jongens, dan kan ze zich vast gaan opwinden. Nou teef, als je het dan wil weten; in de eerste plaats gaan we kijken hoe je reageert op harde zweepslagen, verder gaan we je behandelen met wat lekkere pijnlijke klemmen, we hebben hier een mooie werkplaats met fijne gereedschappen, dus maak je tietjes maar vast nat. In die werkplaats hebben we ook een mooie takel, de haak past vast wel in je kutje, dus dat gaat leuk worden. Verder vinden we het maar slordig dat je een behaarde kut hebt, dat is niet fris, dus je haartjes gaan er af, en niet alleen van je kutje hoor! 
Nel keek verschrikt, ze zullen me toch niet gaan scheren dacht ze. Nel had nog nooit een geschoren kutje gehad, ze had het vaak bij anderen gezien maar zelf vond ze het maar niks, veel te kaal en open voor haar. Ja, neukdiertje, we hebben nog heel wat leuke plannetjes met je. 
Nel was bang en huiverde van de kou en viezigheid, haar anus gloeide en voelde nat en kleverig aan. Het bloeden was wel gestopt maar haar dijen zaten helemaal onder, en op haar benen zaten vieze plekken met vet en bloed en de resten van de sperma van de twee neukpartijen. 
Nel, die haar volgespoten kutje voelde druipen, moest ondertussen zelf ook nodig plassen, maar kon ze dat zomaar kenbaar maken aan deze barbaren? 
Ja wat sta je daar nu te denken teef, snauwde John haar toe. Denken doe je niet zonder onze toestemming, begrepen? Ik moet plassen meneer, antwoordde ze op schuchtere toon. 
Hoor nou, riep John, het neukmachientje mot zeiken! Ach joh, zei een van de mannen, laat ze even zeiken joh, dan kunnen we weer verder. Ja, mij best, zei John, maar dat willen we dan wel goed zien, ja toch heren? 
De mannen knikten instemmend. Goed sletje, ga daar tegen die muur staan, met je gezicht naar ons. 
Nel ging naar de opgegeven plek en ging tegen de muur staan. John liep even naar opzij en pakte daar een leeg blik. Spreiden die poten van je, commandeerde hij Nel. Nel deed haar benen wijd, verder trut, we moeten je kut goed zien, riep John haar toe terwijl hij haar linkerbeen een schop opzij gaf. Armen boven je hoofd teef. Nel gehoorzaamde en hief haar beide armen boven haar hoofd en pakte haar handen bijeen. In deze spreidstand en opgeheven armen priemden haar borsten ver naar voren en was het geheel een opwindende aanblik. Haar besmeurde kruis lekte nog na terwijl John het lege blik midden tussen haar ver uiteen gespreide benen op de grond neerzette. 
Zo kreng, ga nu maar zeiken, wij kijken of je het goed doet, elke druppel die je naast het blik zeikt brengt je een extra marteling op, en nog wat, je kijkt ons aan terwijl je staat te zeiken, we willen zien hoe je er uitziet terwijl je je blaas leegt! Nel liet ondertussen de eerste druppels lopen. Tussen de smurrie door maakten de druppels rare kronkelingen waardoor er al meteen vele druppels naast het blikje terechtkwamen. Met haar onderbuik probeerde Nel het straaltje te sturen terwijl de mannen likkebaarden stonden te kijken naar dit schouwspel. Nou sletje, de eerste extra straf heb je binnen, je pist er naast! Manoeuvrerend met haar onderbuik vond Nel het blikje en het geluid van de klaterende straal opgespaarde urine klonk haar als muziek in de oren. Kijk nou, het sletje kan nog mikken ook, lachte een van de mannen. De straal werd minder krachtig en hierdoor ging er weer een heleboel naast het blikje, dat wordt een pijnlijke straf slet, je krijgt er spijt van, sprak John, Nel was leeg geplast, ze was van de druk van haar blaas af, maar wat zou dit voor haar voor consequenties hebben? 

Zo neukdiertje, je kunt weer verder met de boy's laat je maar flink vol douwen, want dan kun je straks weer lekker leeglopen. John grapte; drieëntwintig kwakjes in je onderlijf geeft vast een lekker gevoel, je mag er wel blij om zijn, je krijgt voor niks een doorsmeerbeurt, ik denk dat ik je zelf maar het laatste neem want dan heb je genoeg ervaring om mij te bedienen. Terwijl hij dit zei pakte hij zijn pik en toonde die aan haar. Nel schrok en begreep meteen waarom hij dit had gezegd. John bleek een lul te hebben die in lengte en dikte ver boven het normale uitkwam. Ja, daar schrik je van he? Kijk teef, ik kan de meeste meiden niet naaien omdat ik te fors ben, maar als de jongens met jou klaar zijn kun je mij ook wel aan, daar mag je wel trots op zijn! 
Nel wendde haar hoofd af, dit kan toch nooit naar binnen dacht ze, dat zal me doen uitscheuren! 
Terwijl John z'n pik opborg in zijn broek merkte hij nog op; en als je lief bent dan neuk ik je ook nog anaal! Nel riep angstig om haar te sparen. Nee teef, als je geluk hebt overleef je het, maar het kan ook zijn dat ik je naar de eeuwige jachtvelden neuk, we zien wel, zover is het nog lang niet, je moet eerst nog de anderen hun gerief geven, je hebt het zelf gevraagd, je wilde geneukt worden. 
Nel was er niet best aan toe, ze was nu twee keer wild geneukt, maar daarnaast ook behoorlijk mishandeld, en vernederd, ze was naakt en bevond zich op een plaats waar kennelijk alleen de mannen kwamen die haar mishandelden. Haar kleren hadden de bruten vernield en ze zou bij een vluchtpoging naakt de stad in moeten vluchten. Haar kutje was beschadigd, haar anus was bebloed, een pijnlijke striem van een riem tekende zich af op haar onderlichaam, in al haar openingen zat vuiligheid en haar hele lichaam deed pijn van de ruwe behandelingen. Daarbij had ze het vooruitzicht op uitgebreide martelingen. 
Ze hield wel van extreme dingen, vaak droomde ze van sm kelders en ruwe verkrachtingen, maar dit was wel erg veel. Ook wist ze niet of deze mannen bij haar afspraak hoorden, maar wat zou het uitmaken, ze zou nog een lange weg moeten gaan. Ruw werd ze in haar mijmeringen gestoord. Hee neukgleuf, kom hier, we willen verder met je, schreeuwde een man. 
Nel liep op de groep toe en ze werd ogenblikkelijk weer beetgepakt. Daarna volgenden er meer dan twintig verkrachtingen waarbij ze aan de meest grillige wensen moest voldoen. Ze werd geneukt, achterover op een oliedrum, anaal verkracht terwijl drie mannen haar voor een ander hielden die haar volspoot met zijn geile knuppel. Ze moest zeker acht mannen pijpen die stuk voor stuk in haar mond klaarkwamen, waardoor het sperma langs haar hals over haar borsten liep. 
Ook kregen de mannen het voor elkaar op haar op een pallet dubbelop te nemen, een man naaide haar anaal terwijl een tweede haar in haar kutje neukte en ze een derde moest pijpen. En allemaal spoten ze hun sperma in haar openingen en bij pijpen werd ze gedwongen het allemaal door te slikken, wat haar niet altijd lukte. Ze zat na deze sessie van top tot teen onder de sperma, zelfs haar haren waren een grote klefzooi geworden. 
Enkele mannen namen haar twee keer, een paar zelfs die maal, ze was na deze martelingen aan het einde van haar krachten, de mannen trouwens ook. Dat laatste zorgde er voor dat ze even op adem kon komen. De mannen stonden bij elkaar hun stoere ervaringen te vertellen, Nel stond op een plaats waar ze niet weg kon komen, ze zou dan langs de mannen moeten en dat zou haar niet gelukt zijn. 
Helemaal smerig en niet meer om aan te zien stond ze te bibberen tegen een stapel dozen te wachten op wat zou komen. Jongens, we gaan even een pilsje pakken met een hapje, zullen we die teef eerst maar even wassen? John, die dit voorstel deed was duidelijk de baas hier. Weer met de brandslang John? 
Nee, boy's, ik heb een leuker idee, pak eens dat stuk touw wat daar ligt. De man kwam met een flinke bos touw aangelopen en John pakte het eind beet. Kom eens hier slettebakje, riep hij naar Nel. Nel kwam naar hem toe, tegenwerken zou toch niet helpen. Geef me eens een poot van je, beval hij haar. Nel tilde haar rechterbeen omhoog en wankelde. Een van de mannen pakte haar beet en voorkwam dat ze viel, hij vond het hierbij wel nodig om haar bij het kruis te pakken, maar dat was ze al gewend. John maakte een mooie paalsteek om haar enkel en trok het touw goed vast. Au, dat doet zeer, riep Nel. Nou en? John lachte slechts om haar opmerking. 
Wat gaan we nu doen John, vroegen een paar mannen. Effe wachten jongens, eerst even haar handjes op haar rug vastbinden. Gijs pakte een stuk touw en bond haar handen stevig aan elkaar, op haar rug.
Wat nu John? Pleur ze maar in de haven! 

Joh, je maakt een geintje zeker, we willen toch nog meer met ze? Lachend vervolgde John; daarom hebben we het touw toch aan haar pootje vastgemaakt, we trekken ze er misschien ook wel weer uit. O, riepen de mannen, we dachten dat je ze nu al wilde verzuipen. Nel schrok van deze opmerking, waren ze echt van plan om haar dood te maken? Ruw werd ze opgepakt door een forse man die haar naar de kade droeg. Kan het? Vroeg de man. Ja hoor, rot die teef maar in de plomp. Met een zwaai wierp de man Nel in het drie meter lager gelegen water. Een harde klap en hoog opspattend water markeerde de plaats waar Nel onder het water verdween. De man trok het touw omhoog en een been van Nel kwam boven water. Ook John pakte een stuk van het touw en samen trokken ze Nel weer boven water, haar benen wijd uiteen vanwege haar eigen gewicht. Nel riep om hulp. Ach heeft het sletje hulp nodig? Weer lieten de mannen het touw vieren en Nel verdween onder water. Op deze manier werd Nel helemaal schoongespoeld door het havenwater. 


Telkens opnieuw lieten ze het touw vieren en trokken haar daarna weer op. Uiteindelijk trokken ze haar weer op de kade en sleepten haar een deur van een pakhuis binnen. Gelukkig was het hier minder koud dan buiten want er was geen wind meer die haar steeds afkoelde, ondanks het warme weer. Zo sletje, je mag ook even uitrusten, want wij willen even bijkomen, dus kun jij je krachten weer opbouwen, die heb je straks weer hard nodig. Ga daar maar op de grond zitten zei John, en wees een plaats in de hoek van de ruimte aan. Nel ging op de grond zitten en keek om zich heen. Ze zag dat het een soort kantine was, hier kunnen de haven arbeiders waarschijnlijk hun lunch gebruiken dacht ze. 
De mannen gingen aan een paar lange tafels zitten en John zette een kratje pils op een van de tafels. Jongens, pak er een, we kunnen even lekker aan de zuip want we hebben genoeg. De mannen pakten een pilsje en begonnen te praten over de dingen die ze allemaal met Nel hadden gedaan. 
Nel snakte naar drinken maar durfde niets te vragen, trouwens ze dronk nooit alcohol. 
De mannen hadden het best naar de zin, ze lachten, dronken en keken zo nu en dan naar Nel die in haar naaktheid zich heel klein voelde. Hee, jongens, ik moet even bellen, ik doe dat wel even hiernaast want jullie maken zo'n herrie, zei John. Hij pakte zijn GSM en liep door een deur naar het andere vertrek. 
Een van de mannen stond van tafel op en liep op Nel toe, hee, slettebakje, pijp me nog eens even, ik heb een dikke, zei hij terwijl hij zijn stijve knuppel tevoorschijn haalde en voor het gezicht van Nel hield. Nel kon niet anders dan gehoorzamen en deed haar mond open en de man schoof zijn lid naar binnen. Nel maakte met het heen en weer halen van haar hoofd en zuigen met haar mond, de man binnen een paar minuten klaar, ze had het inmiddels goed geleerd. 
Met kracht spoot de man zijn zaad in haar mond, uit Nel's mondhoeken dropen lange slierten naar beneden en vielen op haar borsten. Hee, teef, ook dat slik je door verdomme, riep de pas klaargekomen man haar toe. Nel keek de man hulpeloos aan. Ja, je weet best wat ik bedoel, pak het met je klauwen en vreet op! Nel veegde met haar vingers langs haar borsten het sperma op en stak het in haar mond, ze kokhalsde hierbij maar slikte toch het gemorste zaad in. 
De andere mannen hadden ondertussen mee zitten kijken en sommigen werden hierdoor weer opgewonden. Gijs was de heetste van het stel en riep tegen de anderen, terwijl hij naar Nel liep; jongens, even een wipje met dit kipje hoor, ik moet even mijn kwakkie kwijt. Tegen de muur trut, snauwde hij haar toe terwijl hij haar ruw met het gezicht tegen de muur drukte. Poten naar achteren en spreiden, commandeerde hij Nel. 
Nel begreep dat ze beter maar meteen een houding kon aannemen waarbij hij haar het gemakkelijkst zou kunnen neuken, want weerstand bieden zou het slechts erger maken, dat wist ze ondertussen wel. Met haar achterwerk ver naar achteren was ze voor Gijs een gemakkelijke prooi. Goed zo teef, je leert het wel, grapte Gijs haar toe. Hij maakte zijn broek los en liet deze tot op zijn enkels zakken, zijn paal strekte zich onmiddellijk strak naar voren. Ruw greep hij Nel beet en in een oogwenk penetreerde hij haar in haar anus, ze was inmiddels ruim genoeg geworden, zodat dit nu zonder enige weerstand ging. Gijs neukte haar als een wilde en de anderen zaten vanaf de tafel hem aan te moedigen. Nel kon zich maar met moeite staande houden, de gladde muur bood haar weinig houvast en zover voorover gebogen was het moeilijk het evenwicht te bewaren. 
Gelukkig kwam de climax al vrij snel, Gijs spoot zijn lading in haar kontje en weer voelde Nel zich vollopen met het warme vocht dat haar darmen vulde. Gijs trok zich terug en gaf haar ruw een zet waardoor ze met een smak op de grond viel, eigen schuld riep hij, je stinkt als een otter. 
Zonder zich verder schoon te maken deed Gijs zijn gereedschap in z'n broek en liep terug naar de tafel. Jongens, die trut meurt een uur in de wind, ze ruikt naar havenwater en daar hou ik niet van. 
Inderdaad stonk Nel enorm, ze was wel in de haven gegooid om schoon te worden, maar het vuile water had slechts de sperma en bloed resten verwijderd, de stank van het water zelf was gebleven. 
Een van de mannen kreeg een idee; jongens maak eens plaats op tafel, zei hij en liep naar Nel. Hij tilde haar op, en sloeg haar over zijn schouder, hij was kennelijk gewend zware dingen te tillen want zonder moeite liep hij met Nel op z'n schouder naar de anderen toe, waar hij met een smak haar op de tafel smeet. Bier, jongens, pak er eens wat bier bij, we hebben toch genoeg. Nel lag op haar rug op tafel en ze voelde hoe vele handen haar betasten. 
Ze voelden aan en in haar kut, ze kneden haar tieten en frunnikten aan heel haar lichaam. Nel wachtte in spanning af, ze lag te denken aan wat er nu weer zou komen. Ze was ondertussen wel gewend geraakt aan de grillen van de mannen, maar toch overmeesterde de angst haar nog regelmatig. Ze voelde zich niet prettig op de tafel, de gretige handen die haar betasten was ze wel gewend, maar ze wist niet wat ze van plan waren, behalve dan dat er bier bij nodig was, en dat maakte haar nu juist zo bang. Ook was ze bang dat de mannen dronken zouden worden en haar misschien nog erger zouden gaan mishandelen. 
Ook was er de angst dat ze haar dronken zouden voeren, zodat ze helemaal geen controle meer zou hebben over haar lichaam. Maar voorlopig pakte het anders uit. Maak maar open, riep Gijs, en hij gaf zelf het voorbeeld door een bierfles te openen. Hij deed zijn vinger op het geopende flesje en schudde dit heftig. 
De druk in het flesje werd hierdoor erg groot en er begon bier te ontsnappen uit de fles. Grijnzend keek hij naar Nel die op de tafel lag en hij begon haar te besproeien met de inhoud van het flesje. Al snel maakten ook de anderen een flesje open en begonnen haar aan alle kanten nat te spuiten met bier, ze rilde van het koude vocht, maar het deerde de mannen niet. Gijs pakte zijn volgende flesje en schudde dit heftig. Poten open, snauwde hij Nel toe, ze opende haar benen en voor ze er erg in had duwde 


Gijs het spuitende flesje tussen haar schaamlippen, het bier spoot bij haar naar binnen, maar ook weer naar buiten door de druk. Nel voelde hoe haar onderbuik werd gevuld met het bier en het deed pijn. Gijs kreeg er niet genoeg van en opende een volgende fles. Ook die spoot hij leeg in haar kutje, terwijl de anderen lachend het schouwspel gade sloegen. Toen het flesje leeg was drukt hij op de buik van Nel en tot grote hilariteit spoot er toen een flinke lading bier tussen haar schaamlippen naar buiten. Goed gedaan Gijs, zei een van de mannen, nu haar reet nog! Nel schrok, zou dat wel goed gaan? Vele handen grepen haar beet en draaiden haar op haar buik. Lachend schudde Gijs een flesje met bier, en met een ferme beweging perste hij de flessenhals diep in de anus van Nel, ze slaakte een harde gil en kronkelde met heel haar lichaam, maar de mannen hielden haar stevig in hun greep. Ze voelde hoe het koude vocht door haar darmen haar lichaam binnentrad en helse scheuten deden haar creperen van pijn. 

De mannen hadden veel lol en naarmate Nel meer begon te tegenspartelen werden ze wilden en onstuimiger. Nog een, riep Gijs en het volgende flesje werd reeds geschud. Gijs trok het eerste flesje ruw uit haar kontje en ogenblikkelijk duwde hij het tweede flesje in het getergde poepgaatje van zijn slachtoffer. 
Nel gierde van pijn en ontworstelde zich bijna uit de greep van de sterke mannenhanden. Jongens, nu maar niet meer, ze moet nog even heel blijven, riep een inmiddels teruggekomen John. De mannen lieten Nel los en ze bleef hevig huilend, met een bierflesje nog in haar anus, op tafel liggen. Ze was bedekt met het gele vocht en ook de tafel en alles daaromheen droop van het bier. Laten we haar dronken voeren, klonk het in de schaftruimte. Goed idee, riep John, ik heb net een leuke verrassing geregeld en misschien is het wel geinig als ze dan een beetje lazarus is, daar houd de verrassing vast wel van, hij vertelde niet wat deze verrassing dan wel zou zijn. 
Wat heb je geregeld? Vroeg een van de mannen. Nou jongens, daar hebben jullie niks aan, het is een verrassing voor dit sletje, ze krijgt iets lekkers. Nel, die inmiddels wat was bekomen van de ergste pijn hoorde wat John zei en maakte zich daar direct al weer zorgen om, wat zijn ze van plan? Nel lag nog steeds op de tafel en durfde zich nauwelijks te bewegen, bang als ze was dat iemand dan weer wat met haar zou doen. 
Jongens luister, sprak John de groep toe, dit heksje moet nu eerst maar eens even behoorlijk worden gewassen, dit keer echt, met water en zeep, want haar verrassing houd niet van vieze sletjes. En dat dronken voeren dan, vroeg een van de mannen. Dat gaan we nu eerst doen, dat kost hooguit vijf minuten en dan gaat ze de douche in, dronken wordt ze dan vanzelf wel. John trok Nel van de tafel en ze klapte met een smak op de grond. Ga zitten teef, snauwde hij haar toe. Nel gehoorzaamde en kroop overeind en ging in kleermakerszit voor John zitten. Luister teef, we gaan je biertjes geven, je zuipt het op want wat je krijgt mag je niet weigeren, begrepen slettebakje? 
Nel wilde protesteren, maar ze bedacht zich, het zou niet helpen, ze moest er aan geloven. Jongens maak eens een stuk of tien flesjes open, riep hij naar de mannen. Nel schrok, zoveel? Ze dronk nooit, dit zou haar straal bezopen maken bedacht ze, maar protesteren zou, zoals al gezegd, niet helpen. 
Zo, neukspleetje, ze kreeg steeds andere namen, je hebt nu in alle openingen al een pilsje gekregen, nu nog de laatste vullen en je kunt tevreden onder de douche. John pakte een geopend flesje en bracht dat naar de mond van Nel, bek open slet en zuipen! Hij duwde de fles in haar mond en liet de inhoud in haar keelgat lopen, hierbij liepen er grote hoeveelheden langs haar kin naar beneden, zodat John met zijn vrije hand haar mond verder dicht drukte, ze moest nu wel drinken, of ze wilde of niet. 
Nel probeerde zo snel mogelijk te drinken, want haar mond werd letterlijk vol met bier geperst en tegenhouden zou niet lukken, ze zou het bier in haar luchtpijp krijgen en verdrinken. Op deze manier werden er zes flessen in haar getergde lichaam leeggegoten, Nel voelde zich bomvol en loom en zwaar worden. 
Zo, sprak John, kan het neukstertje niet meer op? Nel kon geen woord meer uitbrengen, ze voelde zich opgeblazen en merkte de eerste tekenen van de gevolgen van de alcohol al. Er moet er nog wel eentje bij kunnen, zei John, zo'n grote teef moet wel van een pilsje houden, merkte hij lachend op en goot nog een flesje leeg in het keelgat van Nel. Zo, dat is wel genoeg, want als dit sletje over haar nek gaat moeten we weer opnieuw beginnen, en het bier kost geld, dus dat zou zonde zijn, sprak John lachend uit. Nou, teef, sta op, je moet onder de douche. Wie wil dit sletje even lekker wassen? 
Het was natuurlijk te verwachten dat bijna alle mannen dit wel wilden doen, maar John wees Piet aan, de man met de enorme penis. Ga haar maar goed wassen, ze moet lekker ruiken straks. Piet grinnikte en trok Nel mee naar de deur en liep de gang in met haar.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen