Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 


Inbrekers in de nachtOp een maandagnacht lig ik lekker in mijn bedje te slapen, ik droom over mijn vakantie die ik onlangs heb geboekt voor deze zomer. Ik ga naar de witte stranden (en de zwarte mannen) van Kenia. Plotseling schrik ik wakker, ik hoor gestommel, het geluid lijkt van beneden te komen, uit de woonkamer. Mijn hart klopt me in de keel, inbrekers?? Ik ben helemaal alleen thuis; mijn hondje die normaal altijd bij mij in bed slaapt heb ik uitgeleend aan mijn vriendin. Mijn duster kan ik zo gauw niet vinden wat niet zo raar is natuurlijk want ik loop altijd bloot door het huis.
Inbrekers in de nachtNou ja, dan maar in mn nachthemdje gaan kijken. Er is toch niets aan de hand stel ik mezelf gerust, waarschijnlijk is er een raam opengewaaid, dan doe ik die even dicht en ga weer naar mijn lekkere warme bedje, verder dromen. Ik loop voorzichtig de trap en dan help! Zie ik een silhouet afgetekend staan tegen het licht dat naar binnen valt van de straatlantaarn! Het volgende moment word ik van achteren vastgepakt, een hand pakt me bij mijn middel, een andere sluit zich om mijn mond.

Achter dit sexverhaal zit een sexfilm! :

Inbrekers in de nacht Inbrekers in de nacht Inbrekers in de nacht Inbrekers in de nacht
Inbrekers in de nacht?Stil sijn vrouwtje, mondje dicht dan doe ik je geen pijn? sist een stem in mijn oor. De gestalte bij het raam komt dichterbij, ik kan zijn gezicht niet onderscheiden maar hij kan mij prima zien want hij zegt:;Kijk er s wat we hier hebben, wat een lekker geil mokkeltje seg. Kijk s naar die grote ballen in dat hempie, sjonge jonge laat mij s voelen.? De man die mij vasthoudt duwt me naar voren, mn tieten hangen naar de man toe die er vol in grijpt. ?Au?,kreun ik . ?Laat mij ook es even?, zegt de man achter me. Hij trekt de riem uit zijn broek en lust die om mijn nek , hij heeft nu zijn handen vrij terwijl ik niet weg kan lopen en aan hen overgeleverd ben. Ze scheuren mijn babydoll kapot, grijpen me in mijn kruis, trekken aan mijn tepels en halen hun pikken tevoorschijn uit hun broek, dwingen mij op de grond. De riem knelt om mijn hals, ik word er licht van in mijn hoofd, ik zal alles doen ,als ik maar niet stik. Ondanks mezelf word ik toch geil van de hele situatie, die pikken zien er ook wel lekker uit, harde stevige pikken zijn het en ze hebben er zin in! Om de beurt pijp ik hen en ze kreunen van genot. ?Wat kan jij lekker geil pijpen vuile slet die je bent? zeggen ze. Dan zetten ze me rechtop en terwijl de een me van achteren naait moet ik de andere blijven afzuigen. Daarna ruilen ze van plaats en de ene begint mijn kontgat te bewerken ,hij gaat op de bank zitten en trekt mij boven op zijn lul . ?Pak jij haar in dr kont maat? beveelt hij. Dat gebeurt en ik beleef mijn eerste sandwich, vaak had ik daar over gefantaseerd maar dat het op deze manier zou gebeuren had ik niet gedacht.
Inbrekers in de nachtDe mannen blijven maar door gaan , moeten ze niet verder of doet het inbrekersgilde ook aan pauzes? Na een hele tijd vingeren ze me klaar, halen hun natte lullen uit mijn lijf en spuiten over mij heengebogen hun sperma over mijn gezicht. Als ik de volgende morgen wakker word lig ik nog steeds op de bank, verkreukeld en helemaal plakkerig. De bel gaat, mijn vriendin staat voor de deur met Licky mijn hond. Ze kijkt heel blij, op weg naar de deur kijk ik in de spiegel; ik kijk ook heel blij.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen