Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Tot mijn verbazing laten ze me op de grond zitten. Ze gaan zelf onder de douche staan om zich te wassen. Na een minuut of tien verlaten Mitchel en Stefan de doucheruimte. Ivan komt op me afgelopen en beveelt me op te staan. Eenmaal overeind pakt hij bij een arm en trekt me de doucheruimte uit. Ik krijg een handdoek en mijn tas in de handen geduwd. ,,Droog je af en verzorg je zelf een beetje”!
Rape fantasie deel 2Mijn tas bevat alleen nog mijn toiletspullen. Ik droog me af, borstel mijn haren en poets mijn tanden. ,,Mag ik alstublieft naar het toilet, meneer”! ,,Als je dit eerst netjes op drinkt, mag je naar de wc”! Hij houdt weer een glas voor mijn neus, maar wetende wat erin zit, weiger ik. Nog voor ik het weet, pakken Mitchel en Stefan mij vast, zodat Ivan het drankje naar binnen kan forceren. Eenmaal doorgeslikt, word ik op het toilet geduwd. Terwijl ze alle drie toe kijken, leeg ik mijn blaas. Met moeite lukt het me om een stuk toiletpapier af te scheuren. Als ik wil opstaan, val ik voorover op de grond.

Rape fantasie deel 2
Een brandend gevoel doet me bijkomen. Nog voor ik me kan beseffen wat het is, beginnen Stefan en Mitchel te praten. ,,Ivan! Ze is schoon hoor! Er waren wel twee klysma’s voor nodig, maar ze is nu brandschoon”! Ik wil niet weten wat ze van plan zijn. Ik zit wijdbeens vastgebonden met mijn knieën op de grond en mijn handen zitten vast aan twee kettingen aan het plafond. “Alsjeblieft! Doe het niet! Ik smeek het jullie”! Ivan slaat me vol in het gezicht. ,,Je hebt je bek te houden Joyce! Je mag hooguit kreunen zo meteen”! Nog geen minuut later ligt Ivan onder me. Hij spuugt op zijn hand en smeert het tussen mijn schaamlippen en over zijn eikel. Nu dringt hij weer binnen en begint meteen hard te stoten. Stefan komt voor me staan en dwingt me hem te pijpen. Hij duwt ‘m diep in mijn keel terwijl Mitchel met zijn vinger over mijn anus gaat. Even later voel ik hoe hij zijn 21 cm naar binnen forceert. Ik trek mijn hoofd omhoog, zodat ik kan schreeuwen. De pijn is niet normaal. Stefan trek me aan mijn haren terug en propt ‘m er weer in mijn mond. Ze stoten alle drie hard door en voor ik het weet, spuiten ze me alle drie vol. Als ze alle drie uit me zijn, voel ik hoe Ivan met twee vingers onder me langs glijdt. Terwijl die mijn keel dicht knijpt, beveelt hij met mijn mond open te doen. ,,af likken”! Hij stopt de vingers met vocht en zaad in mijn mond. Alleen het idee al doet me walgen, maar ik lik het toch af. Nadat ik het heb door geslikt, begint hij me hevig te zoenen. Tranen stromen over mijn wangen. Heel mijn lichaam doet pijn door de geforceerde houding en wat ze met me hebben gedaan. Plotseling worden mijn handen los gemaakt van de kettingen en daarna bevestigd aan de grond. Nu zit ik op handen en knieën. Ik voel hoe Ivan iets in mijn vagina duwt. Het is een grote vibrator. Hij zet ‘m direct op de hoogste vibratie. Daarna stoot hij genadeloos hard anaal naar binnen. Terwijl de vibrator op zijn hardst trilt, voel ik hij het van achter kapot ramt. Elke keer als hij stoot, ramt hij ook tegen de vibrator aan. De pijn is echt ondragelijk. Dan maken Mitchel en Stefan mijn handen los schuiven allebei een penis in mijn hand. Ik begin ze af te trekken om er zo snel mogelijk van af te zijn. Ivan begint nog harder en dieper te stoten en trekt me aan mijn haren naar achter. Hij sluit beiden handen om mijn keel om me zo nog harder en dieper om zijn schacht te trekken. Ik kan niet meer en probeer met mijn handen Ivan achter me weg te duwen. Nog voor ik echt kracht kan zetten, knijpt hij mijn keel ruw dicht. Ik krijg geen zuurstof meer. Terwijl ik met mijn handen mijn keel probeer te bevrijden, voel ik hoe hij met drie laatste harde stoten zijn zaad in me spuit. Als hij me los laat, val ik bewusteloos voorover. Stefan en Mitchel maakt dit niet uit en nemen allebei nog een beurt om hun zaad te kunnen lozen.
Rape fantasie deel 2Als ik weer bijkom, lig ik op mijn zij met mijn handen op mijn rug gebonden. Voor mij staat een kruk met daarop een onwijs grote dildo. Zo’n 30 cm lang en 7 cm dik zit met een zuignap op de kruk bevestigd. Ivan knijpt een tube leeg boven de dildo. Het doorzichtige goedje loopt met dikke klodders langs de dildo af als een smeltende kaars. ,,Zo Joyce, geef ons maar eens een showtje! Sta maar op en neem boven de kruk plaats. Ik schuif me zelf achteruit de hoek met mijn rug tegen de muur. ,,Alsjeblieft! Dat past niet! Laat me nu alsjeblieft gaan”! Als Mitchel en Stefan op me af komen gelopen, begin ik met mijn benen te trappen. Ik raak Stefan vol op het bovenbeen. ,,Auw! Vuile slet! Hiervoor ga je boeten”! Hij krijgt één been te pakken en sleurt me ruw uit de hoek. Aan mijn haren trekt hij me overeind en slaat me hard in het gezicht. Terwijl hij me naar de kruk sleurt, voel ik hoe mijn lip aan het bloeden is. ,,Benen wijd en netjes aan de voorkant er in laten glijden Joyce"! Met mijn benen wijd boven de kruk sluit ik mijn ogen en laat me langzaam zakken. Als ik de eikel van de dildo tegen mijn lippen voel aanduwen, stop ik even. Blijkbaar duurt het te lang, want ik voel ineens twee handen op mijn schouders die me met volle kracht naar beneden duwen. ,,Auwww! Neeee”! Mitchel en Stefan pakken me onder mijn armen vast en trekken me weer omhoog, om me vervolgens weer hard naar beneden te duwen. Mijn vagina wordt helemaal opgerekt. Na aantal keer op een neer te zijn gegaan, word ik van de kruk getrokken en met mijn rug op de grond gegooid. Mijn benen en schaamlippen worden uit elkaar getrokken en dan duwt Ivan zijn hele hand naar binnen. Terwijl Stefan en Mitchel me vasthouden, pompt Ivan zijn hand erin en eruit. Dan word ik weer vast gebonden op de grond. Alle drie de mannen beginnen zich af te trekken en na enkele minuten komen ze klaar. Ze spuiten zich helemaal leeg op de dildo die naderhand van de kruk wordt gehaald. Ze spugen alle drie nog even op de eikel van de dildo en daarna ramt Ivan hem bij me naar binnen. Hij duwt ‘m zover mogelijk en laat hem daarna los. Ze laten me zo liggen en verlaten de ruimte. Hoe lang gaat dit nog door?

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen