Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 De speciale fokkerij van boer WillemsOp het mooie Veluwsche land in de buurt van Apeldoorn deden al geruime tijd de vreemdste verhalen de ronde over het ?fokken? van boer Willems. Niet het traditionele fokken van koeien, schapen of varkens, nee het fokken van mooie jonge Oostblokgrietjes!
De speciale fokkerij van boer WillemsEen journaliste van een bekend landelijk dagblad wilde hier het fijne van weten en besloot een bezoekje te brengen aan de hoeve. Zij postte een tijdje tot de gelegenheid zich voordeed dat zij ongemerkt de vermoedelijke fokschuur binnen kon glippen. Het was er stikdonker maar wel aangenaam warm. Na enige tijd hoorde ze gerommel aan de buitendeur en het licht ging aan. De journaliste school weg achter een kast en zag een oudere man, de boer, samen met een paar wel heel aantrekkelijke jongens het halletje binnen komen. Ze hoorde hen wat mompelen en ze vertokken vertrokken naar de schuurruimte. Na een tijdje besloot ze hen te volgen,voorzichtig opende ze de deur en wat ze toen zag tartte haar wildste fantasieen! In een volledig verlichte en verwarmde ruimte zag zij plus minus twintig jonge meisjes voorover gebogen en vastgeketend zoals dat bij koeien gebeurd geneukt worden door de jonge zwaar geschapen knullen terwijl de boer hen dingen toeriep als ?Dek de geile merries!? en ?Spuit ze vol!? Dit wond de journaliste nogal op en voorzichtig vingerde ze zichzelf. Terwijl ze toekeek verdween de boer om terug te komen met een paard.

De speciale fokkerij van boer Willems
Een meisje met een forse kont en super grote tieten werd bevrijd uit haar ketenen om plaats te nemen in een soort standaard waar ze met riemen vastgezet werd waarna haar kut door twee van de jonge mannen royaal met vaseline werd ingesmeerd. Intussen was de boer bezig om de hengst op te warmen door aan de enorme lul van het dier te trekken. Toen hij de tijd rijp achtte werd het dier half achter en half boven het jonge teefje gemanouvreerd waarna de boer de paardenlul in positie bracht. Beetje bij beetje schoof hij het naar binnen in de kut van het meisje die hard gilde. Meteen kwamen vier van de jongens in actie en omd e beurt schoven zij hun ook geen kleine lullen in de mond van het meisje om haar te beletten te schreeuwen.
De speciale fokkerij van boer Willemsdertussen pompte de hengst er flink op los en na enige tijd begon het te trillen, de boer leidde het naar de voorkant van het genaaide meisje zodat de lading sperma in haar gezicht terecht kwam. Door de aanblik van dit alles was de journaliste zo geil geworden dat ze luid kreunend klaar kwam, dit bleef niet onopgemerkt natuurlijk en de jongens en de boer woonden haar volledig uit en aan het eind van de avond werd ze volgespoten de deur uitgezet. In alle consternatie was ze ook nog vergeten om opnames in de schuur te maken zodat ze helemaal geen tastbaar bewijs had van de vreselijke zaken die zich in de hoeve afspeelden. Zo kwam het dat het geheim van boer Willems bewaard bleef, tot de dag van vandaag
.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen