Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

De martelgang van Jack en Nel
Jack voelde een enorme dreun door zijn onderlijf gaan en hij had het gevoel dat zijn lul zo groot werd als een honkbalknuppel! Hij brulde als een leeuw en voelde zijn kloten gloeien en het holletje van Nel leek wel een gloeiende potkachel! Petra wees naar de twee en lachend zagen zij en John hoe er tussen de twee brullende slachtoffers kleine vonkjes opspatten. Telkens waren kleine blauwe spettertjes te zien wanneer Jack zich al kronkelend in het genotsholletje van Nel heen en weer bewoog.

Nel had het gevoel dat haar hele onderlijf op exploderen stond, ze voelde nauwelijks nog de staaf van haar belager, de krampen ten gevolge van de stroomstoten deden haar onderlijf verkrampen en tegelijk kreeg ze een onverklaarbaar gevoel in de schaamstreek. Jack probeerde verder naar achteren te komen om zo te ontsnappen aan het contact tussen zijn knuppel en de sleuf van Nel, maar John gaf een sadistische trap tegen de bank waarop Nel was vastgebonden, waardoor het kontje van haar nog meer tegen het getergde onderlijf van Jack werd geduwd. Plotseling begon Jack wild te schudden en te brullen en aan zijn bewegingen was te zien dat hij op een verschrikkelijke manier stond klaar te komen. Hij voelde hoe als een vuurstraal zijn sperma met hoge druk door zijn gloeiend hete knuppel naar buiten stuwde en met enorme kracht in het warme hol van Nel knalde. 
Nel voelde de tintelingen en krampen in haar onderlijf toenemen en een gek gevoel maakte zich van haar meester. Met een oorverdovende gil begon Nel aan het orgasme van haar leven, ze voelde haar schaamstreek verkrampen en de sappen in haar persten zich een weg naar buiten langs de knoertharde en gloeiendhete staaf van Jack. Ze bleef gaan, de ene schok volgde de ander op en haar sappen bleven lustig stromen zodat er al een aardig plasje ontstond onder de plek waar de beide onderdanigen elkaar zo heet hadden getroffen. Ook Jack voelde een eindeloos doorgaan van schokken en zijn sperma vermengde zich met de sappen van Nel. Petra en John stonden smakelijk te lachen en te genieten van het wilde klaarkomen van de twee. Ondertussen draaide de videocamera gewoon door. 
Het werd weer wat rustiger met de bewegingen van de twee ongelukkigen, hun orgasmen namen af en Petra had ondertussen de stroom van de draadjes gehaald. Half versuft bleef Jack meer hangend dan knielend achter de kont van Nel zitten, Nel was weer bijna in katzwijm en voelde haar trillende onderlijf nog na schokken van het klaarkomen en van de felle stroomstoten die haar vlees hadden opgewarmd. John liep naar het bankje en trok Nel naar achteren, de nog steeds stijve knuppel van Jack werd uit haar spleetje getrokken en meteen liep er een grote hoeveelheid sperma vermengd met kutsappen uit haar geteisterde gleuf. 
Op de plaats waar de twee slaven hun ,,nummertje'' hadden mogen doen, was een grote plas ontstaan van het natte en kleverige mengsel. 
Zo, slaafje, sprak Petra tot Jack, Ik zal je iets meer ruimte aan de takel geven, dan mag jij de vloer even voor ons schoonmaken. Jack, die nauwelijks goed kon denken en nog een mengeling van pijn en genot in zijn onderlijf voelde, keek haar schaapachtig aan. Ja, jij slaaf, je weet wat je te doen staat, likken! 
Jack keek naar de smurrie en kokhalsde al bij de gedachte dat hij daar met zijn tong in zou moeten gaan roeren. Jack liet de takel wat vieren zodat Jack voorover kon bukken en zodoende met zijn gezicht op de grond kon komen. Nou geil slaafje, komt er nog wat van? 
Jack probeerde met zijn gezicht in de nabijheid van de smurrie te komen maar hij walgde zo van de aanblik dat hij meteen weer zijn hoofd probeerde terug te halen. 
O, zei Petra, het geile slaafje vindt het vies? Nou je hebt het er anders zelf zo van gemaakt hoor. 
Jack, geef me je broekriem eens. Jack pakte deze en gaf hem aan Petra. Zonder aarzelen em vrijwel direct liet ze met volle snelheid de riem knallend neerdalen op de rug van Jack. Deze stortte meteen met zijn hoofd op de grond en kermde het uit. Op zijn rug verscheen meteen een dikke striem die binnen een paar seconden opzwol en een paarsrode kleur kreeg. Gotv… riep hij uit, dit is echt gemeen verdomme. Wat zegt mijn slaaf? Mij beschuldigen dat ik gemeen ben? Ogenblikkelijk mepte Petra een drietal slagen over zijn pijnlijke rug, de striemen die ze daarmee op zijn naakte vlees achterliet voorspelden niet veel goeds! Kronkelend van pijn begon Jack te likken aan de smurrie op de grond, hij kokhalsde maar besefte dat hij de zweepslagen niet zou overleven als ze door zou gaan. 
Jack ging ondanks de pijn door met het oplikken van de resten van zijn wrede samenzijn met Nel. 
Nel kermde nog steeds en haar onderlichaam kreeg ze niet meer onder controle. Zo, zei Petra, dus het meisie heeft zo'n pijn? Nel kermde dat ze haar wel heel wreed hadden te pakken genomen. Zo, dus dit vieze slettenbakje is ontevreden over haar meesteres? Voor Nel het aan kon voelen had de riem van Jack haar rug voorzien van een vernietigende striem die vrijwel meteen rode bloedpareltjes tevoorschijn toverden uit haar mooie gladde huid. Nel gilde het uit en kronkelde, voor zover dat in haar positie mogelijk was, als een kat in uiterste nood. 
Nogmaals liet Petra de riem een aantal malen neerdalen op haar rug, nog harder en nog gemener. 
De rug van Nel werd al snel een rode massa met bloeddoorlopen striemen die een ondragelijke pijn veroorzaakten. Zo, heeft het slavinnetje nu genoeg, vroeg Petra sarcastisch. Nel keek haar schuin aan en smeekte om rust. Nou, vooruit, sprak Petra, ik ben veel te goed voor deze wereld, ik zal je voor een deel los maken, maar daar staat wel wat tegenover! 
Jack en Petra maakten Nel los van de tafel maar lieten haar enkels aaneen. Ook haar beide polsen werden weer vastgemaakt, maar wel met een touw er tussen van ongeveer 40 centimeter lang, zodat ze nog op haar handen kun rusten. Zo, zei Petra, nu kun je tenminste als een hondje lopen, en kun je mooi dat andere hondje helpen met het schoonmaken van de vloer. Nel keek wanhopig, dat kan ik niet mompelde ze. Hondjes doen gewoon wat het baasje zegt sprak Petra, en zoniet dan heb ik hier nog een mooie riem, en dan zal ik eens kijken wat er gebeurd als ik de kant met deze mooie metalen gesp er aan op je tere ruggetje laat deerdalen. Alleen het idee al was voor Nel voldoende reden om als een hondje naar Jack te lopen en ook zij boog voorover om haar tong in de glibberige massa te steken. Petra en John stonden op een afstandje te genieten van de aanblik. Lachend zagen ze hoe de beide vastgebonden slachtoffers driftig met hun tongen steeds een lik namen en de aan hun tong klevende smurrie doorslikten. Het duurde zeker nog tien minuten voordat de grond weer een beetje schoon was, maar het was de beide ongelukkigen toch gelukt! 
Zo, en nu moeten de hondjes elkaars bekkie nog even aflikken, want zo gaat dat nu eenmaal bij hondjes. 
Nel en Jack waren na het gelik op de grond allang niet meer verbaast over deze opmerking. 
Bovendien kreeg Jack, die overigens nog steeds een stijve knoert had vanwege de afbinding door het koperdraadje, een opgewonden gevoel bij de gedachte dat hij deze mooie vrouw moest aflikken. 
Beide ,,honden'' richten zich op en begonnen elkaars mond af te likken. Enige opwinding was daar wel bij te bespeuren. Want ook Nel voelde dat haar letgenoot ook haar medestander was en hierdoor voelde ze enige genegenheid voor hem. 
Petra had echter nog wat pijlen op haar boog waar de twee ongelukkigen niet aan hadden gedacht. 
Terwijl ze steeds heftiger aan elkaar begonnen te lubberen draaide Petra onverhoeds de stroomknop weer maximaal! 
Met een schok, letterlijk nog wel, vielen beide slachtoffers achterover. De stroomstoot was dan wel niet zo heftig als toen ze moesten neuken, maar wel voldoende om de beide in hun gezicht een aardige klap te bezorgen. 
Ja, sneerde Petra, dat heb je als je niet wacht met dat gore gevrij tot de draadjes weg zijn, zeker vergeten? 
Verdomme dacht Jack, dat is waar, we hebben de aansluiting met de stroom nog! 
Zo, sprak Petra, jullie hebben het verder wel aardig gedaan, daar zal ik jullie voor belonen. 
De twee keken haar vol ongeloof aan, van haar konden ze toch onmogelijk een beloning verwachten, dat zit vast wat achter dachten ze beide. 
Ja ik weet het, jullie geloven me niet he? 
Nou ik ben echt eerlijk hoor, jullie mogen elkaar even lekker neuken, lekker zoals je dat zelf wilt! 
Wij blijven natuurlijk wel kijken en de video blijft opnemen, maar verder gaan jullie je gang maar. 
Kut, dacht Jack, die videocamera, die loopt ook nog! 
O, ja, vervolgde Petra, ik heb wel een kleine voorwaarde:
Ik eis dat het mannetjes hondje met die mooie stijve knoepert, binnen 100 seconden klaarkomt, en wel zo dat wij dat ook kunnen zien, dus spuit het maar op het teefje of zo. Ik zet hier het kookwekkertje, haal je het niet binnen die tijd dan heb ik hier een prachtig instrument om je voor eeuwig van je stijve te verlossen. Petra hief een grote bijl omhoog waarvan de scherpe rand glinsterde in het licht. Jack keek haar verschrikt aan. U bedoeld toch niet dat.. Ja dat bedoel ik slaafje, onderbrak ze hem, je knuppel gaat er dan gewoon af en die krijg je dan in een zakje mee naar huis. 
Ja, maar dit is toch geen spelletje meer, dit gaat toch te ver, dit kan niet, riep Jack haar smekend toe. 
Wie zei dat dit een spelletje is, snauwde Petra hem toe, trouwens als jij gewoon goed neukt en snel klaar komt is er niks aan de hand. 
En nou als de wie de weerga neuken want we hebben niet eeuwig de tijd, Petra zette haar woorden kracht bij door met de riem te zwaaien. 
Kom maar fluisterde Nel, ik ga voor je klaar zitten, geniet er van dan kom je wel op tijd. Jack nam achter de voorover gebogen Nel plaats en bracht zijn stijve lid in stelling. Ik tel tot drie en dan mogen jullie beginnen, riep Petra. Drie, twee, een, go! Jack begon als een wildeman te neuken, hij duwde zijn lid heftig in en uit de natte spleet van Nel. De spanning bracht hem echter wat aan het wankelen, hij voelde dat hij het waarschijnlijk niet zo halen. Jack was na het enorme klaarkomen van een half uur geleden nog nauwelijks bijgekomen en de spanning van dit moment maakte het er niet beter op. Jack voelde zelfs hoe zijn lid minder stijf werd, dit zou niet goed gaan! Ondertussen tikte de wekker lustig door en de seconden verstreken. 
Jack neukte als een gek maar voelde zijn lid steeds verder krimpen. Nel voelde dit ook en begon opwindend met haar kontje te draaien. Nog tien seconden, riep de snerpende stem van Petra. Jack kreeg het Spaans benauwd en voelde hoe zijn lul helemaal verslapte en zelfs uit de natte poes van Nel zakte. 
De wekker rinkelde en Petra keek vergenoegd naar haar slachtoffer, zo, dat is het einde van het mannetjes hondjes, dat wordt castreren en voortaan plassen als een teefje. 
John, pak jij dat houten hakblok eens daar, riep ze naar haar compagnon in de misdaad. 
John kwam terug met het hakblok en schoof dit naar het kruis van Jack die inmiddels weer op zijn knieën zat. Petra greep de slappe penis van Jack en legde deze op het hakblok. Jack schudde en de penis viel er weer af. Vuile tering hond, snauwde Petra, als ik zeg dat hij op het hakblok moet leggen dan moet dat ook zo! 
John greep Jack stevig vast terwijl Petra weer zijn piemel op het blok legde. Ze hief de vlijmscherpe bijl omhoog en richtte op de plaats waar hij zodadelijk de knuppel van Jack zou losmaken van zijn lichaam.

Spoedig vervolg; Gaat hij er ECHT af? 
N.b. Doe dit thuis niet na!

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen