Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Gert-Jan tweeëndertig jaar, ergerde zich al jaren mateloos, dat hij geen vriendin kon krijgen en dan ga je blijkbaar rare dingen bedenken, eerst is het nog fantasie om het leven wat spannender te maken, maar langzaam…………..sluipt er werkelijkheid in, hieronder dus het verhaal.

Het verval van Gert-Jan.
We gaan even terug in de tijd toen hij nog zestien was en er nog in geloofde, dat het wel goed zou komen, 1998.

Gert-Jan net zestien jaar geworden.
Hij had zijn buurmeisje Angela gevraagd of die op zijn verjaardag wilde komen, al weken van te voren en ze had ja gezegd. Angela was ook reeds zestien toen en hij geilde in het geniep op de mooie blonde.
Angela zag hem als buurjongen en ook niet meer dan dat en daarom had ze ook ja gezegd.
‘’Kom je echt?, volgende week,’’ vroeg hij een week van te voren nogmaals.
‘’Ik heb toch al ja gezegd?,’’ kreeg hij een beetje kribbig te horen.
‘’Je komt morgen toch wel, He,’’ vroeg hij een dag van te voren, nog maar eens voor alle zekerheid.
‘’Huh….?,’’ was het enigste wat er uit kwam.


Gert-Jan had zelf de huiskamer maar versiert, want zijn ouders vonden dat niet nodig…..te veel werk en gedoe, er waren al twee tantes, van die oude en daar kreeg hij een kus van…gadverdamme. Hij had een feesthoedje voor zijn buurmeisje gemaakt en van zijn geld wat hij verdiende met kranten bezorgen, gebakjes gekocht en cola en chips, nu hoopte hij dat er maar niet teveel tantes of zo kwamen, want dan waren de gebakjes op……hij had ze ook niet uitgenodigd, dat had zijn moeder gedaan.
Hij keek steeds op zijn horloge…………..maar geen Angela, wel nog een tante en een oom, ook van die oude en zijn mams gaf de tantes een advocaatje en de oom brandwijn met suiker..die van de Mispelblom.
Gert-Jan lustte dat niet, maar mocht van zijn moeder GEEN bier kopen. Het was zes uur, laat in de middag, zo ongeveer etenstijd, de tantes en oom waren weg, de gebakjes op, maar…………er was GEEN buurmeisje geweest, dat was wat je noemt een blauwtje lopen en dat kwam hard aan, erg hard, vooral om dat pa en ma daar ook nog grappig over te menen moeten zijn.

Gert-Jan had het haar niet vergeven, maar het buurmeisje lag daar geen seconde wakker van.

Moniek, hij had Moniek gevraagd of ze mee ging naar de bioscoop, in zijn nette pak stond hij de bewuste avond bij haar ouders aan de deur, met een bos bloemen, let wel, dit is weer wat maanden later. De moeder van Moniek pakte de bloemen aan en zei, ‘’ik zal ze aan haar geven als ze thuis komt,’’ en gooide de deur voor zijn neus dicht.
BLAUW..BLAUW..BLAUW, dit was toch een blauwtje lopen van jewelste, was ze gewoon niet thuis?
Hij begon zich er nu aan te ergeren, die meiden haalde je het bloed onder de nagels vandaan, afspraakjes waren blijkbaar niets waard. Moniek bleek met vriendinnen naar de bioscoop te zijn geweest, hoorde hij weken later eens.

Pamella………….

Ingrid………ook niets en hij maar sjorren aan zijn harde lul, als hij over ze droomde en in zijn droom hadden ze hele korte rokjes aan en allemaal minimaal een flinke C cup.

Zeventien jaar….Achttien jaar..Negent……enz…..

Gert-Jan was inmiddels dertig, 2012, had een goede baan, was bedrijfsleider geworden en een zeer strenge baas, vooral voor de meiden. Hij ging de zaak overnemen en werd dus eigen baas, hij haalde de meiden het bloed onder de nagels vandaan…vonden ze.
Gert-Jan ging af en toe naar de hoeren, dat koste klauwen met geld en het idee dat in die kutten al naar waarschijnlijkheid, honderden andere lullen hadden gezeten, daar werd hij ook niet vrolijker van, dus……

Hij nam de gegevens van de administratie van zijn bedrijf mee naar huis, wat het personeel betrof en dan in dit geval die van de mooie jonge langharige meisjes. Hij had van ze hun woonadres…hun e-mail adres, wist of ze nog thuis woonden, de meisjes waren tussen de zestien en vierentwintig jaar, ouder moest hij niet…op de bedrijfsfeestjes had hij ze in korte rokjes gezien. Tegenwoordig had iedereen een computer, of laptop.
Hij wist welke meisjes gemakkelijk waren, de sletterige types..types die om hem te paaien voor een snipperdag, hun bloesje extra ver open hadden, zodat hij hun tieten kon zien, of die hij zo tussen de benen kon kijken en kon zien wat voor slipje ze aan hadden..of zo een stringetje wat niets voorstelde.
Hij had er al wel is een kunnen neuken, die meer salaris wilde…., ZIJN conclusie was dan ook dat het eigenlijk allemaal hoertjes waren. Als computer expert kon hij goed overweg met die dingen…computers en zo!

Angelique, de langharige donkerblonde, had het eens gepresteerd om zonder slipje bij hem op kantoor te komen, daar had hij dus film beelden van, ook dat haar tietjes bijna uit haar bloesje hingen en dat ze met die geile kop van haar en haar lijzige stem sprak..:ik ben geil..ik ben geil:

Gert-Jan typte in op zijn computer, ik heet Angelique en ben 17 jaar en zette er natuurlijk een van de foto’s bij als profielfoto.
Hij had inmiddels met zo een veertig mannen contact, mannen van boven de dertig tot in de veertig en typte dat hij op oudere mannen viel, omdat die veel meer ervaring hadden…dan die snotneuzen.
Hij begon natuurlijk rustig, Angelique moest aan ze wennen en zo en ze was er niet zo een die zomaar…
Angelique wist daar natuurlijk niets van.
Gert-Jan vond het maar wat geil, hoe al die kerels op Angelique reageerde en vond het prachtig hoe hij ze voor de gek hield, zoals hij jarenlang door verschillende meisjes voor de gek was gehouden, er waren zelfs al wat collega’s van haar bij en Gert-Jan(Angelique) typte dan dat zij liever niet had, dat het op het werk bekend werd omdat de baas nogal een strenge zeikerd was. Sommige collega’s reageerde begrijpend, anderen zeiden ook dat ze de baas een vuile klootzak vonden, die ging hij dan gelijk ontslaan…hahahaha.

Maandag:
Gert-Jan liet Frans op kantoor komen, ‘’zo Frans ga zitten, ik heb een minder prettige mededeling, gezien de resultaten van het bedrijf ben jij overtallig geworden en zal ik jou helaas moeten ontslaan!’’
Frans wist niet wat ie hoorde, Vrijdag werd hem nog prettig weekend gewenst en nu dit, ‘’ruim je bureau maar uit, je hoeft geen drie maanden door te werken, die betaal ik je wel uit, je kan gelijk gaan!’‘
Gert-Jan gaf hem een hand, die de volkomen verbaasde en door dit bericht overvallen Frans, nog aanpakte ook.
Boudewijn en Akim overkwam het zelfde. Dat zou ze leren, je baas een klootzak vinden..hahaha..

Maandag avond:
Gert-Jan was benieuwd hoe de ontslagenen zouden reageren tegen Angelique, tijdens de gesprekken via de computer…hahaha de scheld kanonnades tegen hem hahahaha, hij kreeg er een stijve van
‘’Goh wat raar, ik wist niet dat het zo slecht ging met het bedrijf,’’ zei Angelique.
‘’En ik mocht op kantoor al niets tegen je zeggen en nu zie ik je niet eens meer?,’’ reageerde Frans erg gepikeerd en van de beide andere heren, was het ongeveer van het zelfde.
Ze wilden haar ontmoeten. Angelique hielde de boot nog een tijdje af, zo van ik ben nogal een stil en schuw meisje, al zou je dat zo niet zeggen op kantoor, maar alleen zijn met mannen leek haar eng! En zo kletste Frans maar door.
Frans en ook Boudewijn en Akim, vonden haar helemaal niet zo stil en schuw leek ze ook helemaal niet, het liep juist in het kortste rokje van alle meisjes rond en van haar konden ze juist het meest zien.
Gert-Jan hield ze maanden lang aan het lijntje met zijn Angelique…gezwijmel, wetende dat de heren met een stijve in de broek zaten.

Het zou volkomen uit de hand lopen en Gert-Jan raakte de grip op het geheel kwijt.

Akim ging Angelique volgen, waar ging ze heen, hoe laat enz….
Zo kreeg hij een beeld, ze liep vaak in korte rokjes en met open bloesje, was dat om de mannen op te geilen?……… waar zou dat anders voor moeten zijn…de slet…

Gert-Jan had natuurlijk geen zicht op wat er buiten de computer om allemaal gebeurde en hij had daar ook geen tijd voor gehad.

Angelique naar de sportzaal, dat deed ze twee keer per week.
Akim huurde een onopvallende bestelwagen, een zwarte, die zag je in het donker ook minder goed.
Angelique had gesport en verliet de sportzaal, dat er een bestelwagen haar volgde, had ze niet in de gaten. Het laatst wat Gert-jan achter zijn computer had geflikt was, ‘’ik ik ben te schuw…het best kan ik gewoon verkracht worden,’’ Angelique smeekte dus om verkracht te worden, om zo eindelijk seks te hebben, dat mannen dat een geweldig GEIL voorstel vonden mag wel duidelijk zijn. Tientallen mannen namen haar serieus en dachten ECHT met Angelique van doen te hebben.

Akim zat daarmee in zijn hoofd, de slet wilde verkracht worden, nou ze kon het krijgen zoals ze wilde, wat hem betrof.
Hij reed haar bij het park voorbij en stopte een eindje verder, schoof de zijdeur van de wagen aan de stoepkant open.
Angelique naderde niets vermoedend de zwarte wagen. Ze zag er voor mannen geil uit, in haar korte rokje en haar lange haren in twee staartjes en als dan ook nog eens tientallen mannen dachten, dat ze verkracht wilde worden, ja dan………kon ze er op wachten.
‘’Hee, Angelique, leuk dat ik jou zie,’’ zei Akim, die uit de wagen stapte.
‘’Wat doe jij hier dan?’’
‘’Ik kom jou meenemen, je weet wel waarvoor….’’
‘’Huh?’’
Ze kreeg peperspray in haar gezicht, liet haar tasje vallen en gilde, ze werd in de auto geduwd, die even later met grote snelheid de stad verliet. In het bos aangekomen opende Akim de zijdeur en trok haar er uit.
‘’Waarom doe je dit?,’’ zei ze geschrokken en snikte, ze zag vaag iets want de spray irriteerde behoorlijk, haar bloesje werd kapot getrokken en er werd ruw in haar tieten geknepen, het slipje werd even later onder haar rokje uitgetrokken.
‘’Nee Akim……neeeee,’’ gilde ze.
Akim vond die weerstand wel geil, dat maakte het alleen maar echter, hij werkte haar tegen de grond, ritste zijn broek open en Angelique voelde zijn harde pik bij haar naar binnen dringen.
Ze werd gelijk zeer ruw ontmaagd, dat ze nog maagd was verbaasde hem wel, maar hij dacht er verder niet bij na….ze wilde dit…dus…
‘’Oooohhh..neeee…neee,’’ schreeuwde ze, met diepe halen, haalde hij zijn gerief, ze was nog lekker strak, de slet, ‘’lekker, He,’’ gromde hij.
Angelique voelde hem in haar klaar komen en hij kwam weer overeind, ritste zijn broek dicht en trok haar zo weer in de wagen.
‘’Dit ga ik vaker met jou doen.’’

Hij stopte na een rit van dik een half uur en gooide haar toen de wagen uit.
Angelique huilend achter latend reed hij weg, haar bloesje was stuk, ze trok haar slipje op, bloed en sperma liep haar langs de dijen af, ze zat onder de modder…waar was ze nu?

Boudewijn hoorde gegil en daarna een snel optrekkende auto.
Hij stond op en liep naar de voordeur, opende die en zag tot zijn verbazing Angelique op de stoep staan, die geen idee had dat ze bij hem voor de deur er uitgegooid was.
‘’Angelique….wat is er gebeurd?’’
Angelique draaide zich om en zag Boudewijn, ‘’huh..huh..ik..ik..ben verkracht,’’ snikte ze.
Boudewijn voelde zijn lul in de broek snel reageren, jeetje DACHT hij, de slet maakt het nog spannender, kwam ze bij hem voor de deur zeggen, dat ze zogenaamd verkracht was en ook had ze nep bloed gebruikt om het nog echter te laten lijken.
‘’Kom maar binnen meisje,’’ hij omarmde haar en sloot de deur.
Angelique voelde zich veilig, niet alle collega’s waren zo als Akim, dat het een ex collega betrof was ze even vergeten.
‘’Wat zie je er lekker geil uit…,’’ hoorde ze hem zeggen.
‘’Huh?’’
Boudewijn rukte het slipje stuk, het elastiek sneed gemeen in haar dijen, ‘’Boudewijn nee??’’
Boudewijn luisterde niet, zijn lust gevoelens voor haar hadden het al gewonnen, ze wilde verkracht worden en je dan zo geil aanbieden.
Hij trok zijn broek uit en werd alleen maar geiler, de slet kon echt huilen, dat is knap, zou een goede toneelspeelster kunnen zijn, ‘’dat je er geil van wordt om verkracht te worden…nou je kan het krijgen,’’ hoorde ze, waar had hij het over? Maar staande tegen de muur, drong zijn dikke harde lul bij haar naar binnen en ze kreeg ,m gelijk lekker diep.
Hij kneed haar geile tieten, terwijl hij haar met harde diepe stoten nam, ‘’hummm…geile slet…hummm.’’
Angelique snapte er helemaal niets meer van, ze voelde de pik in haar lichaam op en neer beuken, was dit toeval…of? Elke harde stoot, deed haar met de rug langs de ruwe muur schuren, zodat haar bloesje nog verder naar de kloten geholpen werd.
‘’Neee..he?,’’ reageerde ze, ze ging toch hopelijk niet klaar komen, dat plezier gunde zij de verkrachter niet en gelukkig kwam Boudewijn luid grommend, met krachtige stralen in haar klaar.

Frans stond met een pakketje bier voor de deur en wilde net aanbellen, maar gestommel achter de deur en geil gekreun weerhielden hem er van, daar was duidelijk een stel aan het neuken en het ging er heftig aan toe, althans Boudewijn kwam hoorbaar klaar.
Hij hoorde een broek dicht ritsen en ging snel aan de overkant van de straat achter een dikke boom staan, de deur ging open en even later stond een schaars geklede meid buiten en sloot de deur weer.
Hij sperde zijn ogen wijd open, ‘’dat..dat is Angelique,’’ fluisterde hij en in het licht van de lantaarn, waar zij onder stond kon hij zien dat het sperma langs haar dijen droop en dat ze geen slipje aanhad en haar bloesje verhulde ook weinig meer. Blijkbaar had ze zich door Boudewijn……….laten verkrachten?, zou dat het zijn?, geilde die slet daar op, ja volgens het bericht op zijn computer smeekte ze er om?

Angelique keek om zich heen, als ze het goed had dan was ze nu hooguit een kwartier lopen van het huis van Gert-Jan verwijderd, terwijl haar flatje zeker drie kwartier lopen was, als ze door dat park aan de overkant zou lopen tenminste.
Ze keek nog eens om zich heen, gelukkig waren er geen mensen op straat, ze zag er immers niet plezant uit, haar bloesje was nu ook op haar rug gerafeld en de knoopjes waren er al eerder afgesprongen, haar dijen zaten onder opgedroogd bloed en sperma en een verse lading sperma van net die ze langzaam naar beneden zag kabbelen.
Ze stak over…
‘’Shit ze komt deze kant op,’’ fluisterde Frans, tegen zichzelf en draaide langzaam linksom de boom heen, terwijl Angelique de boom passeerde en recht door liep….het park in.
Frans voelde zijn pik omhoog komen, het park, daar zal nu geen hond lopen en hij zette het bier bij de boom neer en liep achter haar aan.
Angelique hield met een hand haar bloesje een beetje dicht, want het was best fris zo, nog een paar honderd meter dan was ze het park uit, opeens greep iemand haar bij de schouder en lag ze weer in de modder. Het was erg donker dus kon ze met moeite zien dat een man aan zijn broek frommelde.
‘’Lekker dat ik je net hier en zo tegen kom!’’
‘’Frans?,’’ gilde ze het uit, ‘’wat doe je nou gek, wat hebben jullie toch vandaag?’’
‘’Nou komt mooi uit, ik zal jou wens hier ter plekke inwilligen!’’

Buiten Frans om, was er nog iemand blij, een zwerver die het bier vond.

‘’Waar heb je het in godsnaam over, Frans?’’
‘’Hahaha, ja natuurlijk de vermoorde onschuld spelen, ik ga jou verkrachten, dat wilde je!’’
‘’Frans?…ik….,’’ maar hij kroop al op haar en zette zijn lust knots op haar nog natte kutje, de sperma van zijn ex collega deerde hem niet en hij drong zeer ruw bij haar naar binnen, weer flitste er een pik in haar lichaam op en neer, ‘’huh..uuu..huh..ooohhhh..oooohhh…oooohh,’’ er was geen houden meer aan.
Angelique werd nu zelf geil en kreunde, haar kutje begon als vanzelf de pik af te melken.
Frans voelde haar strakke kutje om zijn pik knijpen, de slet vond verkracht worden…..lekker, ‘’ik wil dit wel vaker met jou doen hoor,’’ bood hij ridderlijk aan.
Angelique hield het niet meer en kwam schokkend en trillend klaar, ‘’ooohhh..ja….jaaaa Frans…ooohhh,’’ en ze sloeg de benen om hem heen, om hem zo diep mogelijk in haar te voelen en hij kwam spuitend in haar klaar.

Ze stond even later op, nahijgend, ‘’ik…ik wilde dit niet hoor.’’
Frans keek haar verbaasd aan, ‘’jawel, je wilde verkracht worden zei je?’’
‘’Dat heb ik nooit tegen jou gezegd?’’
‘’Jawel, begin van de avond nog, je zei dat je nogal stil en verlegen was en dus het liefst onverwacht verkracht wilde worden!’’
‘’Ga weg gek, ik heb jou helemaal niet gezien, ja nu!’’
‘’Je hebt het in de chat met mij gezegd?’’
‘’Ik heb nooit met jou ge chat!!’’
‘’Ja, maar….’’
‘’Donder nou maar op,’’ zei Angelique, wat dacht hij wel en ze liep verder, het park uit, terwijl Frans de andere kant op liep en bij de boom gekomen zijn bier wilde pakken, ‘’VERDOMME….’’

Angelique belde aan bij Gert-jan, het was inmiddels al half twee.
Gert-Jan zat achter de computer met nog wat mannen te chatten, die hij helemaal gek maakte, met het filmpje waarop Angelique zonder slipje bij hem op kantoor kwam en smeekte om zoveel mogelijk verkracht te worden, dat was haar wens.
Gert-Jan stond op, keek op zijn horloge, wie kon dat nog zijn om deze tijd?
Hij opende de deur, ‘’Angelique?,’’ riep hij verrast, dat was wel de laatste wie hij had verwacht en hij vergat helemaal zijn computer.
‘’Jeetje wat zie je er uit.’’
Angelique duwde hem aan de kant, ze wilde naar binnen, ‘’is nogal fris zo, He.’’
‘’Ik ben verdomme drie keer verkracht binnen het uur, allemaal ex collega’s, moet niet ge….???’’
‘’Wat heeft dat te betekenen Gert-jan?,’’ en ze wees naar zijn computer, waarop het filmpje zich herhaalde, tja ze wist natuurlijk dat ze zo op zijn kantoor was gekomen, maar niet dat de smeerlap blijkbaar een camera onder zijn bureau had zitten.
‘’Hahahaha…,’’ lachte hij schaapachtig en wilde het uit zetten.
‘’Afblijven,’’ zei Angelique en ging er even bij zitten, ene Kees typte wat in, zag ze, :natuurlijk wil ik graag jou wens vervullen Angelique:
‘’Welke wens Kees?: typte de echte Angelique, nu in en hield Gert-jan met haar andere hand van zich af, :nou dat je verkracht wild worden en ik zeg natuurlijk niet wanneer ik het doe:

Angelique zette de PC nu uit en keek Gert-Jan aan.
Ze stond op en gaf hem een harde klap in zijn gezicht, ‘’ben jij nou helemaal, moet je eens zien hoe ik er uit zie!!!’’
Gert-Jan herpakte zich wonderwel snel, ‘’en jij dan, waarom zonder slip op mijn kantoor!’’
‘’Dat geeft je nog geen recht om dit te doen,’’ beet ze terug.
Gert-Jan ging naar de bar, rommelde er wat en kwam met twee glazen wijn terug, ‘’drink op en kalmeer een beetje.’’
Angelique had wel dorst gekregen en dronk het zonder na te denken in een teug leeg, ze zag niet de verheugde glimlach op zijn gezicht.

Ze voelde zich al gauw een beetje dromerig, beetje slapjes ook, er had wat in die wijn gezeten en Gert-Jan rukte nu het bloesje helemaal kapot, trok haar naar de bank toe en duwde haar er op, rustig trok hij zijn broek uit en even later drong een harde pik haar natte kutje binnen.
‘’Je wil het dan wel niet, maar het gaat toch gebeuren….geil sletje!’’
Einde verhaal.
XXX Angela

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen