Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een zeer pervers spelletje
Petra stond wat te grinniken en het was duidelijk dat ze een duivels plannetje stond uit te broeden. 
John pak die koffer met dat zwarte handvat eens en breng hem hier, zei ze tegen haar partner in de strijd. John ging de koffer halen en ondertussen begon Petra aan Jack te sjorren en hem tot de orde te roepen. Hee, knulletje, je mag zo voor je meesteres een leuk opdrachtje doen, wees daar maar trots op want je mag voor mij de straat op. Jack hoorde bij vlagen wat ze zei maar dat hij naar buiten mocht bleef hem het meeste bij en hij keek haar bedeesd aan. Mag ik dan hier weg, vroeg hij schuchter. Ja, slaafje, je mag dan EVEN weg. Jack voelde de teleurstelling, even zegt ze, dus ik moet weer terug hierheen, bedacht hij.

Aan de andere kant, zo liet hij door zijn gedachten gaan, krijg ik de kans om de benen te nemen als ik eenmaal buiten ben. Petra keek hem aan en wachtte tot John met de koffer kwam. Zo, daar ben je, zei ze toen John de koffer aan haar voeten neerzette. 
Petra klapte de koffer op zijn achterzijde en maakte de sloten los. John, maak jij ons slaafje even los en hou hem daarna even stevig in de gaten. John begon direct met het los maken van de boeien bij Jack en hield hem nauwlettend in de gaten. Petra pakte ondertussen een behoorlijk venijnige zweep uit de koffer en wierp die naar John. Hier John, zo sprak ze, als hij niet luistert dan sla je hem hiermee maar tot de orde. John pakte de zweep en gebood Jack om op te staan. 
Jack stond wat ongemakkelijk tussen de twee sadisten in, hij voelde zich ellendig. Helemaal naakt en zijn kruis heel pijnlijk en rood doorbloed van de ophangsessie, was voor hem niet alleen een vernedering, maar ook een heel angstig moment, want wat zouden ze met hem gaan doen nu hij hier zo weerloos en kwetsbaar stond? 
Zo slaafje, vervolgde Petra, we gaan een slavinnetje van je maken, je mag deze keer je piemeltje houden hoor, voegde ze cynisch toe. 
Petra graaide wat in de koffer en haalde er een minuscuul klein tangaslipje uit. Hier slaafje, die mag je alvast aantrekken. Jack keek haar vol ongeloof aan. Maar die kan ik toch niet aan? Heb ik je wat gevraagd sletje, antwoordde Petra onmiddellijk. Trek aan slet, en wel meteen! En denk er aan, riep ze hem toe, je piemel moet er in en niet er buiten hangen want je bent straks een lekker meisje dat er keurig gekleed uit moet zien, en dan wil ik geen uitstekende stukken waardeloos vlees uit zo'n keurig slipje zien puilen! 
Aarzelend begon Jack het slipje in zijn handen in de juiste positie te manoeuvreren, dat viel hem nog niet mee want door de minuscule afmeting was nauwelijks te zien wat de voor of achterzijde was. 

Uiteindelijk stak hij een voor een zijn benen in het slipje en trok het op tot aan zijn kruis. Al snel bleek dat zijn ,,gereedschap'' er niet of nauwelijks in was te verbergen. Een ferme tik met de vlakke hand van Petra op zijn rechterbil nodigde hem uit om snel te proberen zijn lul en ballen in het kleine blauwe slipje te proppen. 

Ik zie het al, zei Petra, dat gaat niet lukken, dit slaafje zal met een te klein broekje moeten gaan lopen want groter hebben we niet. 
Zo, slavinnetje, vervolgde Petra, nu de rest, eens even kijken wat we nog voor je hebben. Ze rommelde wat in de koffer en Jack voelde zijn bil gloeien van de mep die hij van Petra had gekregen. 
Kijk eens klein sletje, hier heb ik een lekker strak topje en een al even strak rokje voor je, fijn he? 
Jack keek verbitterd, hij zou toch niet dat ook allemaal aan moeten? Als of ze zijn gedachten kon lezen antwoordde Petra: Ja slavinnetje, je trekt dit allemaal aan en je moet er helemaal als meisje uit komen te zien, dan mag je voor ons de straat op om een boodschap te halen, samen met je hoerenvriendinnetje. Jack begreep dat niets haar zou kunnen tegenhouden en begon de vrouwenkleding aan te trekken. Petra wierp hem ook nog een paar paarse nylonkousen toe met zelfophoudende banden. Een paar gympies maakten voor Jack de outfit compleet. Zo slettebakje, nu ga je dat allemaal eens lekker fatsoeneren en dan zal ik eens kijken of we je hoerenvriendin ook in het ,,pakkie'' kunnen hijsen. 
John hou hem in de gaten en zorg dat hij zich ook een beetje opmaakt, de make-up zit ook in de koffer. 
Petra liep naar Nel en maakte ook bij haar de knevels los. Zo geil sletje, jij mag straks met je namaak vriendinnetje mee om voor ons wat boodschappen te halen, zei ze tegen de half versufte Nel. Ook Nel keek verbaast en kon niet helemaal bevatten dat ze naar buiten mocht.
Petra griste wat uit de koffer en duwde het Nel in de handen. Zo teef, dat mag je in je geile sleuf duwen. Nel keek naar het apparaat dat ze in haar handen had gekregen. Twee balletjes met een snoertje er aan waar een klein kastje aan vast zat, ze kon het verder wel raden. Ja sletje, je ziet het goed, een lekker stelletje vibrerende kogels die in je vieze geile holletje straks lekker gaan trillen zodat je kunt genieten, ben je daar nou niet gelukkig mee? 

Nel stond eerst wat bedenkelijk naar de twee kogels te staren maar begreep al snel dat ze ze maar beter in haar holletje kon stoppen voordat die teef het deed, bedacht ze. Een voor een duwde Nel de kogels in haar toch al geteisterde kutje en liet het snoertje door haar hand glijden. 

En als je dacht dat dat alles was, hier heb je je kleding voor je reisje naar de stad. Petra wierp haar een setje hoerige kleding toe waar menig echte hoer zich niet in zou durven vertonen. Een bijna transparant hemdje met enorme armsgaten, een geruit rokje dat meer iets was voor een peuter dan voor een volwassen vrouw, en een slipje dat bijna niets verhulde maar wel de balletjes binnen zou houden bij Nel. 
Schuchter en rood aangelopen van schaamte trok Nel de uiterst opwindende kleding aan. Het slipje was inderdaad, ondanks de afmeting, in staat te voorkomen dat de kogels uit haar vagina zouden vallen. Met een draadje bevestigde Petra het batterijbakje aan de band van het veel te korte rokje, aan de binnenzijde wel te verstaan. Petra stapte een paar passen achteruit en bekeek haar slachtoffer eens goed. 
Ze liet haar sadistische blikken langs het schaars geklede lijf van Nel glijden. Nel stond daar hulpeloos. Haar tietjes priemden parmantig door de dunne stof waarin duidelijk haar tepels te zien waren. Een behoorlijk stuk bloot was zichtbaar tussen het hemdje en haar rokje. Het rokje reikte maar net onder haar slipje en de minste beweging zou haar rode slipje voor iedereen zichtbaar maken. Zo, zei Petra, nu nog een paar lekkere hakjes en klaar is het hoertje. Ze graaide wederom in de koffer en pakte een paar schoenen met ongelooflijk hoge hakken. Zo sletje, nou maar hopen dat ze een beetje passen, want je zal ze echt aan moeten doen, als ze te klein zijn dan persen we ze aan je poten. Hoewel het Nel de hele dag al had tegen gezeten, was het een wonder dat de schoenen haar als gegoten zaten! Door de hoge hakken was de kans echter wel toegenomen dat ze ,,in haar broekje'' kwam te staan, maar dat zou Petra worst wezen. Jack was inmiddels, mede door de helpende hand van John netjes opgemaakt, nou ja, netjes…. 
Jack zag er bespottelijk uit, zijn lippen waren knal rood en zijn gezicht was veel te zwaar opgemaakt. 
Petra schoot in de lach. Ach kijk ons nieuwe slavinnetje nou, het lijkt wel een hoertje dat wanhopig op zoek is naar een klant. 
Zo slavinnetjes van me, we gaan even zitten aan tafel, kom maar mee naar hiernaast dan nemen we even de boodschappen door. 
Jack, Nel en John, gevolgd door Petra liepen naar de kantine. Ga zitten dames, zei Petra cynisch tegen haar beide slachtoffers. Nel en Jack namen plaats aan de houten tafel en wachten gespannen af. Petra pakte uit de kleine koffer, die nog in dit vertrek was blijven staan, een paar flessen. Zo meiden, deze moeten jullie eerst even leegdrinken want je mag geen dorst krijgen als je straks in de drukke winkelstraten moet lopen. Maar, uh, ,,muil dicht slet'', snauwde Petra ogenblikkelijk toen Jack iets probeerde te zeggen. Jullie zuipen allebei een fles leeg, het is maar anderhalve liter, dat moet in die geile slavinnenlichamen passen. Nel keek angstig naar de grote fles, dat was wel heel veel bedacht ze. Ook voelde ze de balletjes in haar kutje, bij iedere beweging die ze maakte langs elkaar schuren. Nog een geluk bedacht ze dat ze was vergeten de schakelaar aan te zetten. Jack en Nel begonnen de fles aan de mond te zetten en een bitter drankje gleed bij hen naar binnen. 
John hou je ze even in de gaten, ik ga even bij ons andere teefje kijken, laat ze de hele fles leegdrinken hoor. 
Petra stapte naar het andere vertrek en gaf een trap tegen Els die half versuft op de stenenvloer lag, geboeid en gekneveld. Els schrok op en wilde wat zeggen, maar een ferme uithaal van Petra die haar midden in het gezicht trog, weerhield haar hiervan. 
Joop stond ook nog steeds in de werkplaats en had staan kijken hoe Els lag te zuchten. Hij had ondertussen een biertje genomen, die stonden her en der in de werkplaats, dus waarom niet? 
Hij bedacht hoe een hetero man hem zo heerlijk had kunnen pijpen, en of een vrouw dat ooit wel zou kunnen verbeteren. Hij had staan kijken naar Els, hij zou haar gemakkelijk kunnen dwingen het bij hem te doen, maar uit angst voor Petra had hij er van afgezien. Tering, riep Petra, sta jij hier ook nog? Ik was je bijna vergeten! Ja, jullie waren zo lekker bezig met die twee ,,meiden'' ik dacht laat ze maar even. Ja Joop, we hebben het nu eenmaal een beetje druk, we moeten die twee sletjes zo wel even begeleiden, want we willen wel lol hebben natuurlijk. Maar het komt goed uit dat jij er nog bent, dan kan jij mooi op dit teefje passen. Ja fijn, zit ik hier met zo'n vrouwmens, antwoordde hij. Nou, zei Petra, wat let je, je kunt haar toch ook lekker in de kont neuken, dat vindt je toch lekker? Ja, zei Joop, maar het blijft een meisjeskont, geef mij maar een lekker ruig mannenkontje. Ach doe niet zo preuts, neuk haar of laat haar pijpen, wat kan het je schelen? 
Trouwens je mag ook andere spelletjes met haar doen hoor, een beetje pijnigen, een paar flinke meppen vind ze vast ook wel lekker, zei Petra op duidelijk sarcastische toon. O, zei Joop, maar dan ga ik me eens lekker uitleven, ik hou al niet zo van vrouwen, dus dan ga ik eens lekker verzinnen wat ik kan doen om haar te straffen voor haar vrouw zijn. 
Doe dat, zei Petra, wij zijn over een uurtje wel terug, dan zien we wel wat je van haar hebt overgehouden.

Terug naar de twee ,,hoertjes''
Ondertussen had John er op toegezien dat Nel en Jack de flessen hadden leeggedronken.
Zo, dat hebben jullie netjes gedaan sletjes, helemaal leeg, heel goed, zei Petra. 
Nou zal ik eens gaan vertellen wat jullie moeten gaan halen aan boodschappen. 
Jullie gaan straks samen de straat op, wij begeleiden jullie op afstand, en geven soms aanwijzingen. 
Jullie moeten een warenhuis in waar jij, ze wees op Jack, op de lingerieafdeling een drietal supergeile slipjes gaat kopen en die voor de koop heel demonstratief laat zien aan haar, hierbij wees ze op Nel. 
Dan gaan jullie naar de drogist en daar gaat zij, ze bedoelde Nel, tien pakjes condooms halen en twee tubes glijcrème. Dan wil ik dat jullie beide met de roltrap van V&D naar de bovenste verdieping gaan en daar dan weer met de roltrap terug naar beneden gaan. De bedoeling is dat je zo min mogelijk probeert om je kruis af te dekken, de bedoeling is juist dat iedereen bij jullie onder het rokje kan gluren. Dan gaan jullie naar buiten, de straat op. Dan krijgen jullie aanwijzingen van mij wat je verder moet doen. 
Maar…bek dicht! Petra snoerde ogenblikkelijk de mond van Nel die wat probeerde te zeggen. Jullie moeten van alles gaan doen op straat, we gaan jullie gebruiken als blikvanger, jullie zullen als twee geile sletjes door de mensen worden aangegaapt, dat is wat je nu eenmaal als slavinnetjes verdiend.
Zo, en wat wilde het sletje zeggen, vroeg Petra aan Nel. Maar zo kunnen we toch niet over straat, we lopen voor gek! Ja, teef, dat klopt en dat is nou net de bedoeling, trouwens de dingen die ik van plan ben je te laten doen zijn nog veel erger dan een beetje voor gek lopen hoor, je zult nog heel wat publiek extra krijgen. Maar mag ik dan nu eerst even plassen, ik moet heel nodig? Nel vroeg dit laatste met een duidelijke verwrongen gezicht dat verried dat ze echt nodig moest. Mag ik dan ook even vroeg Jack direct na Nel, Nee dames, jullie hebben juist die flessen leeg moeten drinken om een volle blaas te krijgen, want straks gaan wij daar iets leuks mee beleven als jullie in de stad gaan rondlopen. 
Nel keek angstig naar haar mede slachtoffer, maar Jack besefte onmiddellijk dat Petra haar zin toch zou doordrijven. 
O, ja, vervolgde Petra, als jullie van plan zijn om te vluchten of om iemand te waarschuwen, dan heb ik nog een kleine verrassing. Nel en Jack keken haar strak aan, natuurlijk dachten ze daar aan, ze zouden eindelijk de kans krijgen te vluchten, al was het dan in een vreemde outfit. 
Jullie zullen het beslist niet overleven, dat kan ik alvast vertellen, zo vervolgde Petra. Jullie hebben zojuist beide een hele fles opgedronken van een gif dat door een indiaan is samengesteld en waar je binnen drie uur last van gaat krijgen en daarna binnen een uur in coma van raakt, vervolgens zal dan jullie laatste ademtocht plaats vinden. 
Nel sprong op en schreeuwde: ,,vuil tering wijf, je hebt ons vermoord!'' Ook Jack wilde opspringen maar een vaste hand van John verhinderde dit. 
Nel pakte een flesje vanonder de tafel. Kijk kleine slettenbakjes, hier heb ik een drankje dat je binnen twee uur moet opdrinken, dan wordt het gif geneutraliseerd en ben je weer gezond. Dus, netjes doen wat we zeggen en je bent over twee uur uit de gevarenzone, leuk he? 
Nel en Jack keken elkaar wezenloos aan, wat is dit voor een tering streek, dachten beide.
Zo, kleine sletjes, jullie mogen er tegenaan, netjes de hoer uithangen en onze boodschapjes en opdrachten keurig uitvoeren, kom maar mee, dan brengen we jullie met de auto naar een lekker druk plekje in de stad. 
Nel en Jack stonden op en beseften dat ze nu een opdracht moesten gaan uitboeren die voor hen de ultieme vernedering zou betekenen.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen