Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Samen de stad in
Nel en Jack stonden op maar niet van harte. O, ja, riep Petra, natuurlijk, het zou te gemakkelijk zijn om zo te gaan. Terwijl ze dit zei liep ze naar Nel en tilde haar rokje op. Kijk kleine teef, je dacht toch niet dat ik zou vergeten je trillertje aan te zetten he? Nee, sloerie, je gaat nog een paar dolle uurtjes tegemoet klaarkomen en weer klaarkomen, dat is wat ik van je eis, begrepen? Nel keek haar slechts aan en gaf geen antwoord. Nou, kun je nu ineens niet meer spreken teef, snauwde ze Nel toe.

Dus wat gaat het kleine hoertje de komende uurtjes doen? Nel stamelde; klaarkomen. Wat zegt mijn geile hoertje, ik versta het niet goed, zeg eens heel hard tegen je eigenaar, want dat ben ik, ,,ik wil gaan klaarkomen'' Nel keek haar meewarig aan en riep: ,,Ik wil klaarkomen'', nou dat klinkt beter zei Petra, en omdat ik zo aardig ben zal ik je daarbij een handje helpen. Petra pakte het batterijbakje onder het rokje van Nel beet en schoof het schakelaartje aan en brak vervolgens het plastic schuifje af zodat deze niet meer te bedienen was. Zo goor hoertje, nu blijven de balletjes lekker in je geile holletje trillen tot de batterijen leeg zijn, en dat kan uren duren! Nel voelde hoe de trilling door haar onderbuik trok, de vibratorsnelheid stond op maximaal. 

Eigenlijk komt ons andere hoertje er maar bekaaid af, zei Petra terwijl ze naar Jack keek. Weet je wat, we gaan jou ook wat lekkers aan je kruis hangen, al heb je dan wel een piemel, we kunnen wel even snel wat voor je verzinnen. Petra grijnsde en liep naar de lade in de werkbank en pakte daar een stuk dun koord een soort vliegertouw uit. Ze bukte voor Jack en gebood hem zijn benen te spreiden. Jack gehoorzaamde en Petra pakte hem onmiddellijk bij z'n ballen. Even wilde Jack tegenspartelen maar een dreigende vuist van John weerhield hem daarvan. Met een ervaren hand sloeg Petra het touwtje om de ballen van Jack en begon deze helemaal in te snoeren waarbij ze niet zachtzinnig te werk ging. 
Het gezicht van Jack vertrok van pijn en de ballen van hem zwollen paars op tussen de openingen in het knoopwerk van Petra. Zo, zei Petra, dat zit lekker vast en kan er niet meer af, voelt het lekker aan hoertje van me? Jack gromde wat maar daar nam Petra geen genoegen mee. Ik wil dat je schreeuwt dat je het heerlijk vindt! Jack aarzelde maar schreeuwde luid: ,,ik vindt het heerlijk''. Mooi zo, nu mogen de hoertjes eindelijk aan het werk, en denk erom, het vergif is al aan het werk, dus hoe beter jullie je werk doen des te eerder krijgen jullie het tegengif. 
Petra,John, Nel en Jack liepen naar het busje dat aan de kade stond en Petra opende de schuifdeur. 
Zo teefjes, stap maar in, we gaan genieten, riep ze lachend naar haar twee radeloze slachtoffers. Petra had nog snel de camera gepakt en die op de voorbank klaargelegd, ze zou hem zeker gaan gebruiken bij het avontuur dat haar twee slachtoffers zouden gaan meemaken.
Joop profiteert.
Ondertussen liep Joop want rond te spoken in de werkplaats en keek zo nu en dan naar Els, die nog steeds vastgebonden in al haar naaktheid, een prooi zou zijn voor de homoseksuele en perverse lusten van hem. Hij was al met al nog steeds behoorlijk opgewonden, ondanks dat Jack hem had moeten pijpen, Joop was op dit punt onverzadigbaar. Natuurlijk, Joop is homo en zijn voorkeur voor meisjes gaat niet verder dan dat ze ook een kontje hebben, maar het liefst ramt hij zijn stijgende piemel in een mals jongens kontje. Toch maakte in dit geval de honger zelfs rouwe bonen zoet en Joop aanschouwde het naakte meisje met meer dan gewone aandacht. Hij bekeek haar alsof hij een dier stond te keuren, zijn ogen gleden langs haar hele lichaam en vooral haar billen konden hem wel enigszins bekoren. 
Joop stond peinzend voor haar en vroeg zich af of een vrouw net zo goed kan pijpen als een man, en ook of zo'n klein meisjes kontje wel voldoende ruim was voor zijn genotsknots. Joop besloot om al deze vragen maar eens te gaan beantwoorden, hij zou het gewoon eens gaan uitproberen, dit grietje ligt hier toch maar ongebruikt, zo memoreerde hij. 
Met een ruwe greep pakte hij Els bij haar handen, die nog steeds samen waren gebonden, en trok haar overeind. Zo vrouwmens, ik zal eens kijken of je voor mij wat kan betekenen. Hij smeet haar letterlijk over een kleine werkbank en Els voelde een hevige pijn door haar lichaam gaan toen ze op het ruwe hout smakte zonder dat ze de klap kon opvangen, want haar handen waren nog gebonden.
Lachend maakte Joop haar handen los en bond deze vervolgens ieder aan een zijde van de tafel vast. Zo voorover gelegen over de werkbank was Els een prooi voor elke wellusteling, en Joop was er daar zeker een van! Haar kontje reikte parmantig omhoog en Joop maakte bijna een vreugdedans. Zo meissie, nu nog even de beentjes uit elkaar en Joopie kan lekker zijn gang gaan, zei hij tegen de angstige Els. Joop maakte eerst haar samengebonden benen los en trok vervolgens haar rechterbeen naar de zijkant van de tafel en maakte die daar van met een dik touw. Toen hij dat even later ook met het linkerbeen had gedaan lag Els voorover op de tafel met haar benen wijd, en haar kontje leek wel een centraal middelpunt. Joop bekeek het allemaal eens goed en liep om zijn prooi heen. Zou meissie, heb je wel eens een lekkere lul gepijpt? Els antwoordde niet maar het was Joop om het even. 
In haar ooghoeken zag Els hoe Joop zich aan het uitkleden was, ze was bang, erg bang. Ze voelde de houten rand van de tafel in haar vlees drukken en haar spieren begonnen last te krijgen van de belasting hierop vanwege de strakke touwen die haar als het ware uiteen rukten. Ze zag hoe Joop zijn piemel strak en dik naar voren priemde, het was een enorme joekel. 
Zo meisje, je mag nu eerst Joop een beetje opgeilen, je mag een beetje aan mijn heerlijke knots lurken en sabbelen, maak hem maar staalhard! 
Els keek angstig naar zijn paal, deze was al behoorlijk stijf dus veel zou het niet uitmaken dacht ze, groter kon haast niet meer. Nou vooruit sloerie, likken met je gore wijvenmuil! Joop gebood haar om het hoofd op te heffen en zijn lid in de mond te nemen, Els walgde. Joop kneep haar neus dicht en met zijn andere hand begon hij haar mond open te duwen. Els probeerde zoveel mogelijk tegen te werken want ze was niet van plan deze knaap zijn gang te laten gaan. Toch zag Joop kans zijn knuppel in de mond van Els te persen en meteen behoorlijk diep ook. Els voelde zijn stang achter in haar keel persen en was bang om te stikken. Er was voor haar maar één mogelijkheid om dat te voorkomen. Met al haar kracht beet ze in het lid van Joop die vrijwel meteen gillend zijn knuppel terug trok en tierend naar zijn kruis greep. Vuile sloerie, verrekte tering teef, dat zal je bezuren, ik maak je af! Met deze woorden schreeuwde Joop zijn pijn en woede over de weerloze Els uit. 
Joop liep naar zijn stapeltje kleding, dat hij had uitgetrokken, en pakte zijn pantalon. Met een ferme ruk trok hij zijn lederen riem uit de broekband en sloeg het uiteinde met de gesp, een paar maal om zijn hand. Zo klote wijf, ik ga je verrot slaan, ik maak je koud! Els sidderde, hier had ze niet op gerekend! Vrijwel meteen begon Joop als een wilde man ongecontroleerd op haar in te slaan met zijn riem. Els kromp ineen, voor zover dat in deze vastgebonden omstandigheden ging en gilde van pijn! 
Joop sloeg zonder reserves, zo hard als hij kon raakte hij haar waar hij maar kon. Met volle kracht kwam de riem op het blanke vlees van Els haar lichaam neer. De striemen werden roder en roder en hier en daar liepen de eerste bloeddruppels al uit de stuk geslagen huid van haar. Els gilde steeds harder en juist dat was voor Joop reden om nog feller te gaan slaan. Vuile sloerie, ik sla al je huid van je gore vrouwenlijf, mij pijn doen zal je duur komen te staan, kutwijf! Joop raakte haar bovenbenen, haar rug maar vooral haar billen kregen er flink van langs. 

Hij genoot van de rode striemen die hij achterliet op haar billen die inmiddels meer op een rauwe rollade leek dan op een meisjes bibs.
Els raakte het bewustzijn kwijt en Joop zag dat het haar nu niet meer deerde, ze was in zwijm geraakt dus de pijn van de slagen zou ze niet meer voelen. Voor Joop was even de lol er af. 
Hij keek naar het rode lijf van Els, voldaan zag hij hoe de striemen paars werden en hoe mooi de zweepslagen opkwamen vanaf haar huid. Hij keek ook naar de rode billen. Joop bedacht dat ze natuurlijk nog steeds een bruikbaar poepgaatje heeft, hij zou haar dus nog wel lekker kunnen neuken, bijten zou ze daar niet. Hij masseerde zijn wat slap geworden piemel weer tot aanvals sterkte en besloot om dit vrouwmens dan maar anaal te naaien zodat hij zijn gerief toch nog zou krijgen. 
Nel en Jack komen in de stad aan. 
Petra parkeerde de wagen langs de stoep waar vele winkelende mensen zich ophielden. Zo schatjes, hier mogen jullie er uit en de boodschapjes halen, wij volgen jullie op afstand en maken van jullie wandeling video-opnamen, dat is leuk voor de kijkers. Nel keek angstig naar buiten, ze zag de duizenden mensen waartussen ze straks in haar aanstootgevende kleding moest gaan lopen. Ook had ze de grootste moeite haar plas op te houden, ze deed het bijna in haar broekje! 
Jack had het al even moeilijk, zijn blaas stond op springen en zijn blik naar buiten maakte hem nog ongeruster, als verklede man zou hij vast het middelpunt van spotternij worden. En nou er uit sletjes, sprak Petra, eerst maar dat warenhuis in en een paar piepkleine slipjes kopen voor jullie meesteres. Hier heb je een meier, ze gaf het geld aan Jack, en ik wil een zwarte, rode, gele en een witte slip. 
Nel stapte als eerste de wagen uit en hierbij kregen de voorbijgangers een smakelijke blik op het kruis van haar te zien, want haar rokje schoof hierbij behoorlijk omhoog. Jack volgde, en ook hij had de kijkers op z'n hand want menigeen draaide zijn of haar hoofd nog eens om, om te zien of ze het wel goed hadden gezien. 

De twee slachtoffers wandelden in de richting van het warenhuis en voelden de priemende ogen van het publiek in hun ruggen, maar vooral in hun korte rokjes priemen. 

Er werd gefloten door opgeschoten jongeren en menig voorbijganger maakte een opmerking. Een vrouw riep duidelijk hoorbaar voor de twee tegen haar man; 'bespottelijk dat is geen gezicht, waar moet het heen met de wereld?'' Een opgeschoten jongen riep naar Jack: ,,Zo juffie, gaan we weer lekker de hoer uithangen?'' Weer een ander bleef een stukje meelopen en probeerde door te bukken onder de rokjes van Jack en Nel te kijken. De beide slachtoffers voelden zich steeds rotter en schaamden zich mateloos. Maar ze moesten wel, het zou hun dood worden als ze niet alle opdrachten zouden uitvoeren. Een man van middelbare leeftijd vroeg lachend aan Nel wat het koste: Zo meisie, wat kost het me om je te naaien, een tientje of ben je goedkoper? Nel gaf geen antwoord en liep al rap de winkel binnen. 
Bij de lingerie afdeling begonnen de beide de slipjes te bekijken en Jack zocht er een aantal uit. Vele bezoekers van de zaak bleven op een afstandje naar het vreemde schouwspel kijken. Zoals de opdracht was moest Jack aan de verkoopster zoveel mogelijk informatie vragen over de slipjes.
Zijn ze kleurvast, vroeg hij schamper aan de blozende verkoopster van amper twintig jaar. Ja men.. uh mevrouw, ze zijn kleur echt hoor. Of Jack in zijn zenuwen de bijna verspreking van de verkoopster was opgevallen is niet duidelijk. En kunnen ze gewoon in de wasmachine? De verkoopster antwoordde dat dergelijke kwetsbare stoffen op de hand en in lauw water moeten worden gewassen. 
Na nog een paar knullige vragen en vele malen hakkelen en blozen van beide partijen, besloot Jack om de slipjes te kopen. De verkoopster gaf de broekjes aan Jack die hiermee naar de kassa en inpak afdeling liep. Op afstand volgde Nel en verderop in de zaak hadden Petra en John hen gade geslagen en op video vastgelegd. 
De twee slenterden richting uitgang en keken waar ze heen moesten om bij een drogist te komen. Nel keek om zich heen en zag dat Petra op haar kwam toegelopen. Zo, is ons hoertje de weg kwijt? Weet je wat je dan moet doen? Vraag een voorbijganger de weg, vraag gewoon: ,,Weet u waar ik condooms en glijmiddel kan kopen'' Nel keek Petra verschrikt aan, moet dat nou zo, vroeg ze zichzelf af. Maar Nel begreep dat er niks anders op zat. Petra bleef dicht in de buurt staan en John stond een paar meter verder met de camera alles op te nemen. Nel keek naar de voorbijgangers en zag een vrouw aankomen waarvan ze dacht dat haar reacties wel zouden kunnen meevallen. Mevrouw? Vroeg ze aan de passerende dame: ,,kunt u me vertellen waar ik condooms en glijmiddelen kan kopen''? Met een resolute mep gaf de dame in kwestie Nel een mep midden in haar gezicht. ,,Sloerie, dergelijke vragen stel je maar aan je hoerenvriedjes, maar niet aan mij'' waarop de dame kordaat en boos verder liep. Nel werd vuurrood van schaamte en voelde haar gezicht gloeien van de harde mep. Petra stond op een afstandje te glunderen en lachte heimelijk om het leed van haar prooi. Nel probeerde het nog maar eens bij een jongen van pakweg 18-19 jaar, deze gaf als antwoord: ,,Ach, heeft het meisje een droog gleufje? Ga je lekker neuken? Toch niet met dat daar he?'' bij dat laatste keek hij in de richting van Jack. ''Maar ik wil je wel helpen hoor, als je deze straat uitloopt kom je vanzelf aan het einde rechts een drogist tegen, die heeft vast wel een glijcrème die je poesje lekker vindt.'' Nel bedankte de knul die hierop verder liep met de opmerking: ,,neuk ze en kijk uit voor syfilis''. Met een knalrode kop liep Nel verder in de aangewezen richting en Jack volgde haar. Samen liepen ze de lange straat in en werden nagekeken en gefloten door het talrijke publiek. John en Petra volgen het tweetal met de camera. Veel winkelende mensen draaiden hun hoofd om terwijl ze de twee opvallende verschijningen passeerden. Hier en daar bleef men zelfs staan. ,,Het is een schande, zo kun je toch niet de straat op'' en ,, mogen hoeren tegenwoordig ook al hier komen'' waren de opmerkingen die her en der te horen waren, Nel en John hoorden ze gelaten aan, ze konden niet anders. 
Bij de drogist gekomen ging Nel naar binnen, Jack had onderweg van Petra te horen gekregen dat hij buiten moest wachten. Petra zelf ging ook naar binnen en begon bij de parfums quasi te zoeken naar een bepaald merk. Toen Nel aan de beurt was vroeg ze aan de verkoopster om tien doosjes condooms. De verkoopster reikte naar de stelling en pakte de gevraagde pakjes, die door haar zonder een spier te vertrekken op de toonbank werden neergelegd. ,,Anders nog iets'', vroeg de verkoopster. Nel vroeg: ,,Ik wil graag twee tubes glijmiddel'' De verkoopster keek haar nu even strak aan maar pakte de tubes uit het schap en ook die legde ze op de toonbank voor Nel neer. ,,Of wilt u een ander merk'' vroeg de verkoopster. Nee, deze zijn wel goed. Nel wilde zo snel mogelijk de winkel uit. 
Buitengekomen trof ze Jack weer aan die inmiddels een hele schare mensen om zich heen had gekregen, hij was een soort bezienswaardigheid aan het worden in de straat. 
Ze zag John en Nel op een afstandje staan en de camera deed ook nu weer z'n werk.
Nel kwam schielijk langs haar gelopen en gebood hen over te steken naar de Bijenkorf, alwaar de roltrappen wachten. 
Nel en Jack wrongen zich door de menigte die hen nauwelijks de kans boden weg te gaan. Nel voelde gretige handen onder haar rokje grijpen en ook werd bij Jack even door een voorbijganger gecontroleerd of alles wel echt was. Jack voelde hoe zijn stevig verpakte onderstel behoorlijk pijn begon te doen en daarnaast kreeg hij steeds meer moeite zijn plas op te houden. Nel had de handen in haar kruis als prettig maar ook schokkerend ervaren. Ze was weliswaar steeds in een half opgewonden stemming geweest door de vibrerende kogels in haar holletje, maar echt geil was ze nog niet geworden omdat de opdrachten en de schaamte alsmede haar aandrang om te plassen sterker waren. Maar een van de handen had haar op een subtiele manier toch wat meer opgewonden, al was de aanraking maar kort geweest. Ze moesten de Coolsingel oversteken. Midden op het middenstuk, bij de rails, riep Petra naar hen; stop eens even. Nel en Jack bleven staan en keken haar aan. Jullie moeten toch zo nodig plassen? Nou dan heb ik daar de oplossing voor gevonden hoor. En Petra kwam met het volgende: ,,Jullie lopen weer teug naar de andere kant van de weg, daar zit de Beurs. Voor de beurs zit een hele grote en brede trap. Jullie gaan helemaal bovenaan zitten, dat doen velen. 
Daar mogen jullie allebei je plas laten lopen, dwars door je slip heen wel te verstaan. Laat je plas lopen en ik wil zien hoe het van de treden aflekt, begrepen?'' John, vervolgde ze, jij gaat dat filmen want dat zullen de kopers van de video leuk vinden. Angstig en gespannen liepen Nel en Jack terug over de Coolsingel en staken over naar het Beursgebouw. 
Terwijl ze de grote stenen trap op liepen voelden ze weer de priemende ogen onder hun veel te korte rokjes glippen. 

Ze namen plaats op de koude betonnen bovenste trede en vrijwel onmiddellijk begon de blaas bij Nel aan het grote avontuur, de koude van het beton veroorzaakte een onhoudbare situatie, ze liet haar plas de vrije loop. Een dikke straal perste zich door de dunne stof van haar slipje en kletterde op het beton. Alras liep een behoorlijke straal van de ene op de andere trede en binnen een paar seconden was duidelijk een nat spoor ontstaan over de grijze betonnen treden. Voorbijgangers keken met afschuw naar het tafereel en zagen zonder belemmeringen hoe uit het kruis van Nel nog steeds golfen urine de trap bevloeiden. Het geluid en de aandrang hadden bij Jack ook de deuren geopend, zijn als worst samengebonden geslachtsdeel liet een ferme straal plas ontsnappen en door de bondage ging de straal niet direct naar het plaveisel maar spoot tegen de binnenzijde van zijn rokje dat hierdoor helemaal verkleurde en nat aftekende. 
Trouwens ook Nel bleef niet helemaal droog, haar rokje was net als die van Jack voor een deel ondergespoten en de natte vlekken waren goed zichtbaar. John filmde het geheel en in zijn monitor zag hij hoe op de treden onder hen zeker tien treden lang het vocht verder naar beneden liep. Ook zag hij hoe menig voorbijganger bleef kijken en de meest afkeurende opmerkingen naar de hoofden van Jack en Nel wierpen. 
Toen uiteindelijk de aandrang minder werd en beide slachtoffers (voorlopig) even van hun last waren verlost, moesten ze van de wenkende Petra weer opstaan. Ze aarzelden want als ze zouden gaan staan zou hun natte kleding zeker zichtbaar zijn voor iedereen, maar ze moesten wel. 
Petra gebood hen om nu wederom over te steken en dan de Bijenkorf in te gaan.
Binnen in de Bijenkorf.
Nel en Jack liepen schuchter de zaak in en keken rond of ze de roltrap, het volgende onderdeel van hun opdracht, zagen. Petra en John volgden hen en Petra fluisterde Nel en Jack het volgende toe: ,,Jullie gaan eerst helemaal, via alle roltrappen naar boven. Je wacht tot er een groepje achter je staat zodat er voldoende mensen zijn om onder jullie geile rokjes te gluren. Dan ga je de trap op en zorgt ervoor dat er tussen je voeten minstens een afstand van 40 centimeter is, dus je gaat een beetje wijdbeens staan. Dan wil ik dat ik vanaf hier beneden jullie slipjes kan zien, dus buig maar wat voorover! Als ik niet voldoende zicht heb dan herhalen jullie de opdracht net zo lang tot ik het goedkeur, begrepen''? Beide knikten en vreesden het ergste. En dan nog wat, vervolgde Petra, als je boven bent dan ga je vlak voor de roltrap bukken om wat aan je schoen te prutsen, doe maar net of hij niet goed zit, ik wil dat jullie dit doen met de kontjes in de richting van het naar bovenkomend publiek, ze moeten jullie billetjes goed kunnen zien. 
Ga maar, gebood Petra. Terwijl John alles folmde vanaf een afstand maar sterk inzoomend, liepen Nel en Jack naar de roltrap. Er kwam juist een behoorlijke groep jongens en meisjes aan in de leeftijd van 19 tot 20 jaar, ze gingen vlak voor hen de roltrap op en ze voelden weer de ogen die onder hun rokjes vrij spel hadden. ,,Zo zus, kon het niet wat korter, ben je je zelf aan het opgeilen of zo?'' een opmerking van een van de jongens maakte Nel nerveus, maar ze mocht haar intieme inkijk niet verdoezelen, ze moest het laten zien aan iedereen. Ook Jack voelde zich tot in de grond vernederd, als man in zo'n kort rokje was hij het toonbeeld van afschuw, althans zo voelde hij het zelf. De ,,rit'' naar boven duurde enorm lang naar het gevoel van de beide slachtoffers. 

Vele schunnige opmerkingen aan het adres van zowel Nel als aan dat van Jack werden naar hen toegeworpen. Eindelijk waren ze boven, Nel stapte van de trap gevolgd door Jack. 
Direct daarna bukte Nel zich om zo genaamd haar schoen goed te doen. Bij dit bukken was heel haar billenpartij zichtbaar, het rokje schoof ver boven haar kontje zodat de mensen die achter haar aan de trap afkwamen haar billen in volle glorie konden bekijken, temeer omdat de string nauwelijks iets verhulde. Een van de wat oudere passanten durfde het aan om haar een tik op de billen te geven met de opmerking: ,,Dat zijn lekkere billetjes, je zou er zo tussenschuiven'' . 
Nel kleurde en ging weer recht staan, ze vond het zo wel genoeg, haar opdracht was tot hier wel geslaagd vond ze. Jack keek achterom en besefte dat ook hij een dergelijke vernedering moest ondergaan. Ook hij bukte en begon wat aan zijn schoen te friemelen. De mensen die de trap afkwamen zagen bij hem echter een veel te krap slipje waaruit een met touwen afgebonden piemel puilde. 
,,Zo knul, lekker he die vrouwenkleding, waarom laat je dat ding er niet afhalen als je zo graag een vrouw wilt zijn'' Deze woorden van een vrouw van middelbare leeftijd deed hem schrikken. Ze konden dus alles echt goed zien, realiseerde Jack zich.
Nel kreeg het moeilijk met haar vibrator. 
Nel had steeds gelaten de opdrachten gedaan, ze waren er nog wel niet, er moest nog een roltrap genomen worden en ze moesten ook nog weer naar beneden, maar ze had het toch redelijk ondergaan. De vibrerende kogels in haar kutje hadden al de tijd aan gestaan, tijdens het plassen op de trappen, tijdens het winkelen en ook op de roltrap, ze had nog geen tijd gehad zich aan de opgewekte gevoelens, die ontstonden door de kogels, over te geven. Ze was van nature een hete bliksem, maar door al die vervelende toestanden hadden de kogels nog niet echt vat op haar gekregen. Toch begon ze zich in deze omgeving, de rust op de afdeling waar ze nu waren en het behalen van de eerste hindernis, wat meer op haar gemak te voelen en de trillingen in haar holte begon wat sterker op haar gestel in te werken. Petra had dat waarschijnlijk opgemerkt en smoesde haar toe dat ze hier bovenaan de roltrap maar een poosje moest blijven staan om de balletjes een kans te geven. Nel had dit commando eerst met angst aangehoord maar besefte dat ze er toch niet onderuit zou kunnen. Ze moest van Petra haar gevoelens laten gaan en hier bovenaan de trap klaarkomen. Om zeker te zijn dat ze echt klaar kwam zou Petra vlakbij haar blijven staan om haar te observeren, en een vrouw is het beste meetinstrument om te zien of een orgasme wel echt is. Terwijl ze met haar korte rokje een prooi was voor de geile ogen van de mannen die naar boven kwamen met de roltrap, stond Nel zich min of meer verplicht op te winden aan de vibrerende kogels in haar kutje. Petra had ondertussen met John de afspraak gemaakt dat hij met Jack naar een pashokje zou gaan alwaar Jack zich helemaal moest ontkleden en daar wachten op instructies, John bleef ondertussen in de buurt de wacht houden. 
John keek door een kier in het gordijn van het pashok om te zien of Jack wel alles uit had gedaan. Hee, riep hij naar Jack toen hij zag dat deze nog het kleine slipje aan had, terwijl hij wel de touwen van zijn pikbondage had weggenomen. Dat moet ook uit! Jack gehoorzaamde en trok het ragfijne slipje uit. Met een snelle beweging griste John al zijn kleren van het bankje en stopte deze in de meegebracht plasticzak. Wat doe je nou? Riep Jack. Ach knul, je krijgt straks nieuwe instructies, je hebt nu even geen kleren meer nodig.
Nel stond ondertussen bovenaan de roltrap steeds meer onder de indruk te geraken van het sneltrillende geval in haar kutje. Ze voelde hoe de trillingen langzaam maar zeker meer vat op haar gemoedstoestand begonnen te krijgen. In haar ooghoeken zag ze vele mensen voorbij gaan die stuk voor stuk naar haar keken en meewarig naar haar rokje staarden omdat dit nauwelijks haar vibrerende kutje bedekte. Ze kreeg het warm en de mannen die voorbij kwamen lopen leken haar steeds meer te gaan opwinden. Als liefhebster van een lekkere kerel raakte ze steeds meer opgewonden als er weer zo'n ,,stuk'' voorbij liep. Petra stond zich erg te vermaken, ze had zelf ook wel zin in een lekkere geilpartij, maar dat kon ze natuurlijk in zo'n drukke zaak niet maken, dat liet ze aan haar prooi over.
De remming die Nel had om midden in een zaak toe te geven aan haar geile drift nam steeds een minder belangrijke plaats in. Ze voelde de trillingen door heel haar onderbuik trekken en haar dijen begonnen mee te trillen met haar krampjes die vanuit haar tenen haar lichaam aanstuurden. Ze zag de passanten steeds minder helder, een waas voor haar ogen ontnam haar elk gevoel voor werkelijkheid en ze wist dat er een joekel van een orgasme aan zat te komen. Wat Nel ook wist is dat ze nooit kon klaarkomen zonder daarbij te kreunen en hard te gillen. Maar dit keer had ze zich voorgenomen het zo stilletjes mogelijk te doen. Maar tussen een voornemen en de uitvoering zit een enorm verschil. Hevig opgeschrikt door een gil keek het publiek massaal in de richting van Nel die gierend en heftig schudden stond klaar te komen bovenaan de roltrap. Het deerde haar niet meer, al stond de koningin voor haar, ze moest klaarkomen en klaarkomen. Haar bewegingen maakten het voor de aanwezigen wel heel spectaculair, haar borsten klotsten uit haar dunne hesje en het rokje was door haar handen weggetrokken zodat ze ongeremd de trillingen van de kogeltjes kon versterken door met haar hand in de slip heftig te gaan staan vingeren, het kon haar geen bal meer schelen of de mensen het zagen. Ze krampte ineen en strekte zich dan weer, ze bleef ,,vastzitten'' in een reeks orgasmen waarbij menig moeder haar kinderen uit de buurt trokken omdat ze dit toch wel erg ongeschikt achten voor kroost, terecht natuurlijk. Nel bleef grommen en gillen terwijl Petra bijna spontaan tot een orgasme kwam door de aanblik. 
Na een poosje ebde de opwinding bij Nel wat weg en begon het publiek weer wat door te lopen, op een enkeling na die nog hoopte op een vervolg. Terug in de werkelijkheid trok Nel haar kleding weer recht en stapte naar Petra toe. Dat was een goeie show sletje van me, dat mag je meer doen. Deze woorden van Petra waren voor Nel nu niet direct hoop gevend, maar voorlopig had ze wel het gevoel het goed te hebben gedaan. 
Zo, teefje van me, nu gaan we naar de laatste opdracht, de roltrappen waren helemaal in orde, jullie hebben het goed gedaan, dus nu gaan we de laatste opdracht vervullen. 
Ze liep voor Nel naar de paskamers toe waar John nog steeds stond te wachten. Ga naar binnen en kleed je uit, net als je vriendje, zei Petra tegen Nel. Nel gehoorzaamde, wetend dat het nog steeds geen zin zou hebben er tegenin te gaan. Geef mij je kleren en trek ook die kogels maar uit je spleet, die heb je niet meer nodig. Nel gehoorzaamde en gaf zonder dralen al haar kleding door het gordijn aan Petra. 

Luister, de volgende, maar tevens laatste opdracht. Petra begon: ,,Het slaafje gaat nu het slavinnetje neuken, hier in dit pashokje, doe dit echt goed want dat is erg belangrijk. Jij neukt haar tot je klaarkomt en je spuit je hele handel in haar geile spleet. Als je klaar bent dan roep je luid en duidelijk: ik ben klaar. Daarna komen wij kijken of je het echt goed hebt gedaan en dan mogen jullie weer met ons mee naar ,,huis'' tenminste een van jullie.'' 
Nel en Jack keken elkaar aan niet allebei? Nee, we hebben een probleem, vervolgde Petra verder, we hebben maar tegengif voor één persoon, dus een van jullie twee valt buiten de prijzen en zal dus sterven. Angstig keken de twee naakte mensen elkaar aan, wie mag er dan blijven leven? 
Petra zag hun vragen en twijfel: ,,Wie het overleven zal weten we nog niet, dat zal afhangen van wat er nog komen gaat, maar nu eerst neuken!''. 
Petra sloot het gordijn en de twee bleven naakt samen achter in het kleine hokje. Nel en Jack konden weinig anders doen dan elkaar beet te grijpen en ze besloten om ondanks de ellende maar te gaan neuken, want dat was de onverbiddelijke opdracht. Nel ging voorover staan en hoopte dat ze niet weer klaar zou komen, want dat gillen zou dan weer teveel aandacht trekken. Jack bracht op een rustige manier zijn stijfe piemel in bij haar. Gek genoeg was zijn piemel stijf gebleven nadat hij zich had mogen ontdoen van zijn kleren en touwen. Rustig begon hij Nel te neuken, hij voelde genegenheid en eveneens dat deze opdracht eigenlijk best wel fijn was, al zat er wel een levensbedreigende sfeer omheen. Nel voelde hoe zijn dikke warme staaf in en uit haar spleetje gleed, ze voelde de opwinding van daarnet terug komen, maar ook nu weer kon het haar steeds minder schelen als ze gillend klaar zou komen. Jack versnelde het ritme en Nel voelde de tintelingen weer opkomen, het zou weer onvermijdelijk gaan leiden tot een knallend klaarkomen! Maar Jack had de vertegenwoordigheid van geest om zijn tempo af te stemmen zodat Nel het orgasme wat uit kon stellen. Toch kwam het, Nel begon met haar onderlijf tegen dat van Jack te persen en haar orgasme kwam ongeremd opzetten, ze opende haar mond en juist op dat moment greep de grote hand van Jack haar beet bij de mond en bedekte deze. Hij fluisterde; grom maar, ik zal je mond dicht houden, ze mogen het niet horen. Brullend, maar vrijwel niet hoorbaar in de winkel kreeg Nel haar zoveelste orgasme in de zaak! Al snel daarna kwam Jack met een enorme kracht klaar in het kutje van haar, en hij perste het zaad diep bij haar naar binnen. Kreunend en nog natrillend gingen de beide verdoemden rechtstaan. ,,Zo te horen zijn jullie klaar, waarom hoor ik niks''? , riep Petra. 
Ik ben klaar, klonk het vanuit het pashokje uit de mond van Jack. Nou, dan willen we wel eens zien of jullie wel echt hebben geneukt. 
Petra stapte het krappe hokje binnen en duwde zonder vragen haar wijsvinger in de spleet van Nel en haalde zo een klodder sperma uit haar kutje. Ze hield haar natte vinger voor het gezicht van Jack. ,,Is dit van jou?'' Ja, dat is van mij meesteres. Kijk, je leert het wel, met twee woorden spreken, dat hoor ik graag, zei Petra. Ze rook er eens aan en constateerde dat het inderdaad sperma was. Nou dus jullie hebben echt geneukt, goed zo. Hier slaafje, dat mag je terug hebben, lik het maar van m'n vinger zei Petra terwijl ze de klodder sperma voor hem hield. Jack gehoorzaamde, hij had vandaag wel ergere dingen meegemaakt, en likte haar vinger schoon. 
Het allerlaatste opdrachtje voor we naar huis gaan. 
Met een wrede glimlach vervolgde Petra: ,,jullie hebben nu even geen kleren meer aan, das lastig maar ook wel leuk, tenminste voor ons en het publiek. Jullie krijgen ook geen kleren meer, niet voor we thuis zijn tenminste. Het is nu tien voor zes, over vijf minuten wordt er omgeroepen dat de zaak gaat sluiten. Op dat moment rennen jullie hier het hokje uit, de trap af en vervolgens de straat op en je weet waar onze auto staat. De gene die daar het eerst is mag instappen en gaat direct met ons mee naar huis en krijgt het tegengif. Dus even een lekker potje streaken, kijkers zat. De gene die te laat is zal ons niet meer aantreffen, we zijn dan al weg. Die zoekt het dan verder maar uit, je blijft dan hulpeloos en naakt op straat achter, het beste wat je kunt doen is dan een stil plekje te zoeken en eenzaam op je dood wachten, of zoek een voorbijganger om daarmee je laatste uren nog even lekker te vrijen. Begrepen.''? 
Dit kan toch niet, dit mag je ons niet aandoen schreeuwde Jack. Mondje dicht slaafje, dat maken wij wel uit, dit zijn mijn voorwaarden en iets anders is er niet. Trouwens, zo vervolgde Petra, voor ons is het ook een verlies hoor, we hebben dan weer een slaafje of slavinnetje minder, dat is voor ons toch ook niet leuk? Wij gaan, we zien een van jullie zo wel bij de wagen, tot straks voor de een, en vaarwel voor de ander. 
Petra en John liepen naar de roltrap en verdwenen in de richting van de straat alwaar de auto op hen wachtte. 
Twee angstige en naakte mensen zaten in de krappe kleedkamer te wachten op het sein dat voor de een de dood zou betekenen en voor de ander het leven.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen