Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Het was een hele gezellige avond geweest maar op een gegeven moment kreeg  de date een hele rare wending. Ze keek hem aan en wilde hem een kusje geven toen ze door hem naar huis was gebracht, maar hij wilde meer. Ze duwde hem weg en hij pakte haar meteen stevig vast en kuste haar nu nog steviger. Ze wilde zich wegtrekken maar kon niet tegen zijn kracht op, ook niet toen hij haar tegen de muur naast haar voordeur duwde. Hij liet zijn hand naar haar broek glijden en maakte deze behendig met één hand los. De broek lag al gauw op haar enkels en hij liet zijn hand in haar slipje glijden en begon met haar gespannen kutje te spelen. Hij liet zijn vingers diep in haar kutje glijden en hij was haar rap aan het vingeren. Ze werd automatisch al wat natter en dus gleed zijn vinger behoorlijk snel in en uit haar kut, met speels gemak. Ze voelde dat hij haar klitje stimuleerde maar ze wilde dit niet en gaf hem een knietje.

 

Dit deed hem behoorlijk zeer. En even liet hij haar los. Toen deed ze de deur open en rende naar binnen en wilde de deur snel sluiten maar hij was rapper. Hij  drukte de deur open en hij drukte haar tegen de trap aan. Hij trok de kleren van haar lijf en maakte zijn broek los terwijl hij de deur achter zich dicht trapte. Hij liet zijn pik aan haar zien en drukte hem in haar gezicht. Hij trok haar hoofd aan de haren naar zich toe en hij kneep haar neus dicht zodat ze haar mond wel openen moest. Met veel kracht ramde hij zijn dikke pik in haar mond, dit was niet normaal, zo dik had ze nog nooit een lul gezien, haar mondhoeken scheurden haast uit, maar hij duwde stevig door en begon wild in haar keel te neuken. Ze gaf zowat over van die dikke leuter achterin haar keel en telkens als hij zijn pik terug trok, kwam er een heleboel spuug mee naar buiten, druipend aan zijn lul en aan haar mond. Het was een natte boel. Ze wilde schreeuwen maar de lul in haar keel had haar zo hees gemaakt en ook zo buiten adem laten komen dat er geen geluid meer uit leek te komen. Hij drukte haar hele lijf nu op de trap en al huilend voelde ze zijn pik tussen haar schaamlippen komen. Dit gaat nooit passen ik scheur uit, ging het door haar hoofd. Ze had al veel gehad maar deze paal van minstens 25 bij 7 centimeter dik kon ze nu niet hebben. Ze wilde niet meer en had echt geen zin meer in zijn lekkere lijf en enorme paal.

Hij neukte haar natte kutje hard en eigenlijk paste het niet. Hij kon zijn hele lul dan ook niet helemaal in haar gleuf krijgen. Ze was bijzonder strak en dit zorgde er dan ook voor dat hij in het hoge tempo dat hij haar aan het verkrachten was, niet heel lang door zou kunnen gaan. Nu trok hij zijn pik uit haar lichaam en spoot hij zijn zaad in haar gezicht terwijl hij haar bij de haren vasthield. Ze leek het te willen ontwijken maar kon gewoon geen kant op. Het zaad droop van haar verkrachte lichaam en  op dat moment had ze besloten hem nooit meer te willen zien en iedere andere blind date zou ze vanaf die dag af staan, ook al smaakte het zaad wat op haar tong druppelde stiekem toch wel erg lekker.

Tot snel, xxx Missy

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen