Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Zoals de laatste tijd herhaaldelijk op het nieuws en ook in andere media is geweest, is het momenteel een rage op middelbare scholen om Banga lijsten aan te leggen. Voor wie het mocht zijn ontgaan, dat zijn lijsten waarop meiden woorden geplaatst, die voor een drankje al te paaien zijn om uit de kleren te gaan.

Op één van die scholen zit een meisje van 16 Sophia, dat zich ergerde aan het sletterige gedrag van haar klasgenoten. Zelf zag ze er best leuk uit. Ze is klein, maar 1.60m maar een leuk gezichtje met lang stijl blond haar en mooie blauwe ogen. Ze is ook behoorlijk slank en heeft een aardige B-cup. Niets mis mee zou je zeggen, maar in tegenstelling tot de andere meiden uit de klas is het geen jongensgek en zij droeg dus ook geen uitdagende kleding. Doordat ze zich wat afzijdig hield bij alles heeft ze tijd over, die ze dan achter haar computer doorbrengt. Bij het surfen had ze een artikel over Banga-lijsten gelezen en was gelijk eens gaan kijken of er voor haar school ook zo’n lijst bestond. Ze kon nergens iets vinden en na wat speurwerk vond ze informatie hoe je zo’n lijst op internet kon zetten. Vanaf dat moment had ze nog maar één doel voor ogen. Ze ging al die sletten van haar school op zo’n lijst zetten.


Ze maakte er behoorlijk werk van en na een paar dagen had ze een lijst samengesteld met de voornamen van meiden en hun studiejaar. Ze plaatste de lijst op internet en de volgende dag hing ze een briefje op het prikbord van de school met de naam van de site. Nu was het nog slechts een kwestie van tijd tot het nieuws zich had verspreid. In de 1e pauze keek ze op haar I-phone en zag dat er al 430 hits waren op de site. Bij de middagpauze waren het er al 1070. Het plan werkte dus en zij had al die meiden aan de schandpaal genageld. De site was al snel het gesprek van de dag en de hele school wist er intussen van. De tachtig meiden die er op vermeld stonden waren daar uiteraard niet blij mee, maar konden zelf alleen maar lezen op de site en er niets aan wijzigen. Dat recht had uitsluitend de beheerder en niemand had een idee, wie er achter zat.

Sophia lachte in haar vuistje omdat alles zo goed liep en elke dag voegde ze wel weer ergens een smeuïg verhaal bij iemand. Dat ging zo enkele weken door tot Sophia na de lessen haar jas uit haar locker wilde halen. Haar locker stond achter in de school bij de gymlokalen en net toen ze hem wilde openen, werd ze van achteren beet gegrepen en werd er een hand voor haar mond gehouden. Met geweld werd ze de kleedkamer van de gym in gesleurd, terwijl ze hevig tegenspartelde. Toen ze de kleedkamer binnen kwam zag ze gelijk één van de meiden staan, die boven aan haar lijst prijkten. Met een riem werden haar handen op haar rug samen gebonden en met een sjaal werd nu haar mond afgedekt. Wild gingen haar ogen heen en weer en ze zag nu ook diegene, die haar had gegrepen. Het was Hans, een aso uit een hogere klas, die indruk maakte op de meiden met zijn tatoeages en zijn spieren. Met zijn gemillimeterde donkere haar en zijn groene ogen zag hij er angstaanjagend uit voor Sophia.“Zo, jij bent dus die kut-hoer, die mijn vriendin als een slet heeft bestempeld op internet en zelf denkt lekker anoniem je geintjes te kunnen flikken” blafte Hans tegen haar. “Niet zo slim om daar je eigen computer voor te gebruiken teef, via je IP adres was het voor een vriendje van mij simpel om je te vinden” ging hij verder. Sophia realiseerde zich, dat ze zwaar in de nesten zat. Nog terwijl deze gedachten door haar hoofd gingen greep Melissa haar blouse beet bij de hals en rukte hem met één ruk van boven tot onder open. Melissa was een halve kop groter dan Sophia en met haar golvende bruine haren en ruime c-cup was het een meid, waar vrijwel alle jongens van de school op geilden. De resten van de blouse werden van haar schouders getrokken en Hans kwam op haar af met een mes. Sophia’s eerste gedachte waren, dat ze gestoken ging worden, maar met een snelle beweging haalde Hans uit met het mes en haar bh hing in twee delen te bungelen aan de schouder-bandjes. Gelijk greep Hans haar bij een tiet en draaide die hard om, zodat Sophia zich niet staande kon houden en hard op de grond terechtkwam. Haar schoenen werden van haar voeten getrokken en terwijl ze vast gehouden werd door Hans, trok Melissa haar jeans en slip in één keer van haar kont en zo lag Sophia nu met alleen nog de flarden van haar blouse als bedekking open en bloot voor haar aanvallers.

Ze werd geschopt en geslagen terwijl ze weerloos op de grond lag en van angst piste ze op de vloer. Aan haar voeten werd ze vervolgens de gymzaal ingetrokken. De school was inmiddels verlaten en Hans haalde de sjaal voor haar mond weg. “Je kunt proberen te schreeuwen teef en misschien kan iemand je ook nog wel horen, maar dan kun je wel gelijk een kunstgebit gaan kopen, want dan ram ik al die tanden uit je vuile bek” dreigde Hans. Sophia zag in zijn ogen, dat hij het meende en hield haar mond gesloten. Uit het materiaal-hok trok Hans het paard de zaal in en Sophia werd met haar hoofd tussen de steunen van het paard gelegd. Een stok werd nu door de beugels gestoken pal achter het hoofd van Sophia en zo stond ze klem voorover gebogen aan het paard vast. Haar handen werden los gemaakt en elke hand werd nu apart ook aan de beugels van het paard vast gezet. Ze kon geen kant meer op. Achter zich hoorde ze kleren op de grond vallen en dan voelde ze waar ze al die tijd al voor gevreesd had.

Van achteren voelde ze hoe er iets tegen haar kutje gedrukt werd. Hier op dit moment zou ze haar maagdelijkheid gaan verliezen, nog nooit eerder had iemand haar naakt gezien en nu werd ze door twee mensen, die ze verafschuwde meedogenloos van haar maagdelijkheid beroofd. Sophia was kurkdroog, maar daar had Hans geen boodschap aan. Met een harde stoot van zijn bekken ramde hij zijn pik in één keer dwars door haar maagdenvlies diep in haar kut. “Yeah, we hebben haar nog ontmaagd ook Hans, er zit bloed aan die lekkere pik van je, neuk haar helemaal kapot die stront-hoer met haar vuile rotkop” gilde Melissa, terwijl ze hard aan de haren van Sophia trok. Sophia kon zich ondanks de dreigementen niet inhouden en gilde alles bij elkaar van de pijn. Alles in haar onderlijf leek uit elkaar gescheurd te worden. Hans had voor zijn leeftijd van 18 een serieus grote pik, die al veel meisjes had laten schrikken bij het zien ervan. In een natte kut zat hij meestal aal aardig klem tussen de gespannen kut-lippen van de meisjes, maar in deze droge kut was het een ware foltering. Eindelijk voelde Sophia hoe Hans zijn pik uit haar kut haalde, maar de pijn bleef voortduren. Dan voelde Sophia opeens hoe Melissa met haar handen over haar billen ging en die van elkaar trok. Sophia was zo bleu, dat ze geen idee had wat de bedoeling was, tot ze opeens de pik van Hans door haar kringspier voelde gaan. Net zo gemeen en hard werd nu haar kont open geboord. Met lange harde stoten ramde de pik in en uit haar verkrachte kont en Sophia gilde nu constant.

Met een diepe kreun van Hans eindigde ook deze foltering. Haar darmen werden volgespoten met het warme zaad van Hans en even later flopte zijn pik uit haar kont, die open bleef staan. Melissa maakte foto’s van het zaad wat uit haar kont droop en ook van het gezicht van Sophia, dat met totaal verwilderde haren vast zat aan het paard. Terwijl Melissa, die intussen ook naakt was de ringen liet zakken, haalde Hans springtouwen uit het materiaal hok. Hans maakte Sophia los en die was intussen zo gebroken, dat Melissa haar makkelijk van achteren in bedwang kon houden. Vakkundig ging Hans met het touw aan het werk en even later waren de B-cups van Sophia omgetoverd tot twee keiharde tennisballen die stijf afgebonden op haar borst stonden. Elke voet werd nu aan een apart stel ringen vast gebonden en de touwen rond haar tieten werden aan een volgende rij ringen vast gemaakt. Hans liep naar de wand en begon nu stuk voor stuk de ringen omhoog te trekken. Eerst werden haar voeten omhoog en uit elkaar getrokken, waarbij ze met haar opgezette borsten en tepels over de grond schuurde en dan werd het andere stel ringen opgetrokken, wat haar dus optilde aan haar tieten. Hans kon het gegil niet aanhoren en propte de resten van de blouse in haar mond.

Dan zag Sophia iets wat ze niet voor mogelijk had gehouden, waar de kut van Melissa moest zitten zat een gigantische grote pik, waarmee ze dreigend op Sophia afstapte. Melissa had een voorbind dildo aan getrokken met een dikke pik van 25cm. “Zo vuile vieze stink hoer, jij wist toch zo goed te vertellen hoe makkelijk wij te neuken waren? We zullen eens zien hoe makkelijk jij te neuken bent.”sprak Melissa venijnig. “Hans zorg jij voor de foto’s, terwijl ik die hoer ga uitwonen” riep ze naar Hans en stapte toen tussen de benen van Sophia, die met opengetrokken kut weerloos klaar hing. Melissa maakte de dildo nat met spuug en dan kwam hij op de kut van Sophia af. Eerst werden haar kut-lipjes maximaal opgerekt en dan schoof het monster naar binnen. Elke in en uitgaande beweging trok het lijf van Sophia mee en zo werd elke beweging ook gelijk een ruk aan haar pijnlijke tieten. Door de resten stof heen was het gekrijs van Sophia te horen. Zeker een kwartier duurde het voor Melissa Hans vroeg of hij al weer bijgetankt was. Wat dat betekende merkte Sophia al snel. De blouse werd uit haar mond getrokken en de half stijve pik van Hans schoof haar mond in. In een reflex wou ze haar mond sluiten en daarbij raakten haar tanden de pik van Hans. Dit leverde haar een harde klap in haar gezicht op. “Probeer dat nog één keer en zelfs met een kunstgebit ben je niet meer op te lappen pijp-slet” dreigde Hans. In haar mond voelde Sophia de pik zwellen en al gauw was Hans weer keihard. Aan haar haren werd ze nu over de pik van Hans heen en weer geschoven en Melissa hervatte haar sloopwerk in de voorheen zo strakke maagdelijk kut van Sophia.
Melissa had aan haar prominente plaats op de lijst een gangbang te danken, die ook niet bepaald zachtzinnig was geweest en koelde nu al haar woede op diegene, die daar verantwoordelijk voor was. De hele 25cm ramde ze naar binnen en alles in de kut van Sophia werd helemaal beurs gebeukt. Ook Hans ging intussen behoorlijk te keer en zijn pik moest Sophia kokhalzend toelaten in haar keel. In een heidens ritme werd ze geneukt tot ze buiten westen raakte.Op de vloer van de doucheruimte kwam ze weer bij van het koude water wat op haar neer viel. Zodra er weer leven in haar zat werd ze meegetrokken naar de kleedkamer, waar Melissa op haar rug op de bank in het midden van de kleedkamer ging liggen. Hans tilde Sophia op en ze werd boven op de dildo geregen met haar kut en dan voorover gebogen naar Melissa, waar ze niets dan haat in haar ogen zag. Hans nam nu achter hun plaats en drukte zijn pik in het nog een beetje openstaande hol van Sophia. Van twee kanten werd ze nu tegelijk verkracht en er leek geen einde te komen aan haar martelingen. Eindelijk spoot Hans zijn tweede lading in haar darmen en was ook dit weer ten einde. Melissa duwde Sophia als een vies beest van zich af, waarbij ze hard op de grond belandde. Totaal uitgeput was ze niet meer in staat om op te staan. Melissa gespte de voorbind-dildo af en ging wijdbeens voor Sophia zitten Aan haar haren werd Sophia tegen de kut van Melissa getrokken. “Likken kreng, lik me klaar met die vieze stink-bek van je”. Om adem te krijgen moest Melissa wel haar mond openen, want haar neus werd plat gedrukt tegen de onderbuik van Melissa. en nu werd haar mond heen en weer geschoven over de kut van Melissa. Met een knal voor haar kop kreeg ze nogmaals de opdracht te likken en vol walging stak Sophia haar tong uit en likte nu met lange halen door de kut van Melissa, die steeds meer geil naar buiten perste. Na niet al te lange tijd kwam Melissa spuitend klaar en al het geil spoot in de mond en langs het gezicht van Sophia. Melissa stootte Sophia nu van zich af, waarbij ze op haar rug belandde.

“Blijf zo maar liggen snol. Je was dan nog wel maagd, maar je hebt vast al wel eens met je kut gespeeld, dus maak jezelf hier klaar voor ons. Probeer niet te doen alsof, want we kunnen nep goed onderscheiden van echt en we controleren achteraf of je kut goed nat is” beval Hans en dreigde met zijn vuist naar het gezicht van Sophia. Vol schaamte begon Sophia aan haar opdracht. Wat al een poosje haar fijne geheimpje was geweest 's nachts op haar kamer werd nu opeens tot een hel omgetoverd. Hier voor haar verkrachters moest ze zien dat ze klaar kon komen. Haar vingers wreven over haar klit en twee vingers van haar andere hand gleden in en uit haar kutje. Ze voelde hoe net als anders haar kutje vochtig werd en ze steeds meer in de ban kwam van de opwinding en even haar omgeving vergat. Het duurde langer dan thuis in haar veilige bed, maar uiteindelijk kwam ze dan toch met een diepe kreun klaar en bleef zwaar hijgend op de vloer liggen.

Intussen had Hans uit haar spullen haar I-phone gevist en drukte Sophia die in haar handen. Open die site van je slet of morgen sta je wereldwijd bekend op You tube met onze meer dan fraaie opnames. Sophia wist dat ze verloren had en opende haar site. Nu nam Hans de I-phone over en begon gegevens aan te passen. Hij haalde Melissa uit de lijst en helemaal bovenaan kwam te staan

Sophia HAVO 3B,
Geile slet, die zo hard pikken in haar kut en haar reet nodig heeft, dat ze zelfs bereid is om hun drinken te betalen in de pauze. Voor geld is ze ook bereid om zich door elke oudere man te laten naaien, die zijn kwakkie kwijt wil in zo’n jong hoertje

Hans veranderde het wachtwoord en toonde de lijst aan Sophia, die nu pas voelde wat het was om zo op die lijst te staan. Maar haar inzicht kwam te laat. Vanaf nu zou ze elke dag lastig gevallen gaan worden door jongens van haar school en uit haar omgeving. Dagelijks zou ze wel ergens de bosjes ingetrokken worden om zich door iemand vol zaad te laten pompen. Naakt bleef ze zonder kleren achter in de kleedkamer en kroop onder de douche om zich lang zittend op de vloer af te spoelen van alle vuiligheid wat er met haar was gebeurd die dag. Ze kleedde zich aan met de gymkleren uit haar locker en blootsvoets liep ze naast haar fiets naar huis, want ze kon onmogelijk meer op haar zadel zitten.

Toen ze de volgende dag haar computer opstartte was gelijk duidelijk hoe snel het nieuws de ronde had gedaan. Op facebook stond het vol met berichten over wanneer ze tijd had om zich te laten neuken en ook vragen hoeveel ze vroeg om de hoer te spelen.


 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen