Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Hoi ik ben Missy nu 49 jaar oud maar wat ik jullie ga vertellen is een waar gebeurd verhaal.
Dit gebeurde in de tijd dat ik een studie volgde als A – verpleegkundige en omdat het makkelijker was om in een zusterflat te wonen had ik daarvoor gekozen. Mijn afdeling deelde ik met 6 jongens en 2 andere meiden. Wij hadden onze eigen kamer maar wasruimte en keuken moest je delen en in geval van nood was er ook een extra badkamer waar je gebruik van mocht maken.
Van nature ben ik niet zo spraakzaam en trek ik mezelf liever terug met een goed boek het liefst een roman met hitsige stukken er in waarbij je lekker kunt wegdromen.
Het weekend kwam er aan en ik hoefde niet te werken Petra en Miep ook niet maar die zouden naar huis gaan maar omdat ik erg ongelukkig thuis was besloot ik in mijn huisje te blijven Miep die late dienst zou draaien vroeg of ik met haar wou ruilen zodat ze eerder naar huis kon dit deed ik na het werk wat uitgerekend uitliep zodat ik pas om 23.50 naar huis kon i.p.v. 22.00 omdat ik een erotische film niet wou missen die zo hot was haastte ik me naar huis en pakte de post toen ik op mijn etage kwam hoorde ik keiharde muziek uit de kamer van Mark komen en de deuren van Henk en Tim stonden op een kier.

 

Missy is weer geil


Ik ging mijn kamer en las tegelijkertijd een brief die ik van mijn ex vriendje kreeg met de mededeling dat hij nu een ervaren meisje had die hem wel verwenden, hij schreef “ neuken, pijpen en haar in haar sterretje nemen kan ik nu wel je bent me veel te preuts ik heb het je eerde verteld maar nu doe ik het schriftelijk zodat je weet waar aan je moet werken mocht je ooit een relatie aan gaan kusjes op je maagdelijke poes John.
In tranen duwde ik de deur dicht ik schopte mijn schoenen uit en liep jankend in de richting van de badkamer daar ontdeed ik me van mijn kleren douchte en waste ik me goed ik nam zelf de tijd om mijn haar te wassen de film was ik door de brief van mijn ex vergeten.
Even meende ik iets te horen ik deed de badkamer deur open en keek maar ik zag en hoorde niets ik trok de badkamer deur weer dicht en keek naar mijn lichaam in de spiegel ik heb mooie volle borsten die niet hangen een platte buik, slanke taille mooie billen sportieve mooie lange benen blond halflang haar en een mooi licht bruine huid grote blauwe ogen met lange wimpers mooie neus mooie lippen niet te vol ik meen een mooie poes niet te bol met mooie kleine lipjes, ik keek naar mezelf en besloot mijn leven vanaf morgen maar te veranderen het word tijd dat ik mijn maagdelijkheid verlies want ik ben het zat om preuts genoemd te worden en dat men me dumpt omdat ik geen seks wil, in ieder geval nog niet.
Ik draaide de kraan dicht en liep naakt en nat richting mijn slaapkamer om een handdoek te pakken om me af te drogen ik deed mijn slaap kamerdeur open en er werd een hand op mijn mond gedrukt ik probeerde los te komen maar dat lukte niet, er kwam nog een grote brede man met een bivakmuts voor me staan en zei niet tegen werken anders ben je de lul begrepen?
Ik was doodsbang en knikte zo goed en zo kwaad als ik kon terwijl de andere man me tegen zich aangedrukt hield de man met de bivakmuts zei, “hij mag zijn hand van je mond afhalen maar als je een kick geef maak ik je dood” hij bekeek me van top tot teen de man die achter me stond greep me in mijn borst en haalde zijn hand van mijn mond ik wist dat als ik zou schreeuwen de andere jongens ook in problemen zouden komen dus hield ik wijselijk mijn mond ik zei neem alles mee wat je wil ik geef je ook mijn pincode als je het wil maar vermoord me alsjeblieft niet ik zweer het je mag alles nemen wat je wil ik zal ook niet naar de politie gaan ik weet trouwens ook niet hoe jullie er uit zien dus… terwijl ik dit zei begon de man achter mij te lachen en mijn lichaam te betasten de man voor me zei weet je het zeker ik zei ja echt zeg me maar wat je wil en ik doe het schrijf hier op dat je ons voor alles toestemming geef hij gaf me pen en papier. Ik zei mag ik me a.u.b. afdrogen?

Nee eerst schrijven, ik deed wat hij vroeg en ik schreef op Ik geef hierbij toestemming aan de heren om te nemen wat ze willen ik plaatste mijn handtekening en gaf het de man met het bivak muts. Ik gaf ze mijn pincode en het geld uit mijn portemonnee. De man die achter me stond ging het geld bij de pinautomaat halen en nam mijn huissleutel mee, (wat was ik naïef zeg) de andere zei dat ik op het bed moest gaan zitten. Dit deed ik en op dat zelfde moment besefte ik dat ik naakt was ik deed mijn handen voor mijn borst en vroeg of ik iets aan mocht trekken. Hij zei nee zitten blijven ik wil je bekijken, hij stond op en liep op me af. Toen de man met de bivakmuts op me af kwam lopen kroop ik uit angst kroop ik naar achter tegen het hoofdeinde van het bed en krulde mijn benen onder me zodat hij geen zicht op mijn kutje had, dit resulteerde er in dat hij mijn ronde billen beter kon zien. Hij ging aan het voeteneinde van mijn bed zitten en zei “lekkere reet heb je laat me die even beter bekijken” en hij kwam dichterbij deed zijn handschoenen uit en raakte mijn voeten aan, en volgde zijn weg over mijn benen naar boven.

Ik zei raak me niet aan laat me met rust ik heb jullie toch alles gegeven wat jullie wilden laat me a.u.b. met rust, ik smeek het je, hij ging met zijn hand weer richting mijn voeten ik dacht echt dat hij zou stoppen in plaats daar van trok hij me aan mijn enkels naar beneden en ging boven op me zitten. Ik wilde gillen maar hij deed zijn hand voor mijn mond en pakte zijn pistool uit zijn broekband. Ik begon te trillen van angst, en hij zei ik kan je in je neer schieten en je dan pakken! Of je houd je gedeisd wat word het? Vuile hoer wat dacht je dat een van die andere lulletjes je zouden neuken als je, je deur open liet zodat ze in je kamer zouden komen? Hij ging verzitten en pakte een van mijn borsten beet en begon er in te knijpen terwijl hij bezig was richtte hij zijn pistool op mijn hoofd ik vroeg hem om het a.u.b. weg te halen en dat ik mee zou werken en geen kick zou geven hij deed zijn pistool weer in zijn broek waar ik nu een enorme bobbel zag en wat zeer zeker geen pistool was.

Op hetzelfde moment ging mijn slaapkamerdeur open en een man met een Marokkaans uiterlijk stond in de deuropening, die zei het is gelukt is heb 2500 kunnen pinnen, toen zei hij iets in het Marokkaans wat ik niet verstond de man boven op me zei in het Nederlands kom maar we mogen alles nemen van haar dus nemen we haar ook maar. Straks komt de baas zei de Marokkaan. Geeft niet misschien doet hij dan ook mee antwoordde de man met de bivakmuts. Ik werd nog banger en zei alsjeblieft laat me gaan, terwijl ik dit zei begon je Marokkaanse man zijn kleren uit te trekken hij was iets aan de stevige kant niet dik maar hij had een enorme pik tussen zijn benen en die was nu al groot en nog niet eens stijf. Ik wist niet meer wat ik moest doen ik dacht o mijn god waarom heb ik mijn maagdelijkheid bewaard voor de juiste man o help me a.u.b. ze gaan me verkrachten ik weet het zeker o helpt u me dit alles te doorstaan.
De naakte man kwam op me af lopen en ging boven op me zitten zodat zijn kameraad zich uit kon kleden en begon mijn tepels te zuigen ondanks dat ik bang was voelde het lekker aan ik deed mijn ogen dicht om het allemaal snel te ondergaan hij begon me op mijn mond te kussen en probeerde zijn tong in mijn mond te steken maar ik hield mijn lippen strak op elkaar toen kreeg ik een keiharde klap in het gezicht en mijn ogen schoten open en hij zei en nu laat je ze open en werk je mee anders zal ik je heel, ja heel veel pijn doen begrepen slet. Hij probeerde me weer te zoenen en ik liet hem zijn gang gaan alleen bleef ik als een zoutzak liggen en pats, pats, pats drie harde klappen kreeg ik in het gezicht ik kon mijn eigen bloed van mijn kapot geslagen lippen proeven hij zei iets in het Marokkaans en zijn vriend kwam pakte mijn handen en de man die op me zat mijn benen en draaide me tegelijkertijd om zodat ik op mijn buik lag met mijn kont omhoog. De man die aan mijn voeteneinde stond trok me aan mijn middel op zodat ik op knieën en handen zat.
Bivakmuts ging tegen het hoofdeind aan zitten en zei dat ik zijn pik in mijn mond moest nemen ik dacht dat hij ook een Marokkaan was maar omdat hij niet besneden was wist ik dat het niet het geval was. Zijn pik kleiner dan de man achter me was zeker 18 centimeter misschien wel groter maar zeker niet kleiner.
De man achter me ging even over mijn kutje en zei je bent mooi glad geschoren, daar gaan we eens gebruik van maken, hij drukte de kop van zijn eikel tegen de opening van mijn kutje en duwde er stevig tegen. Dit deed al pijn omdat ik erg droog was.
Ik riep auw auw je doet me pijn en omdat ik het uitschreeuwde van de pijn kon ik de pik van zijn maatje niet in mijn mond nemen. Deze sloeg me en duwde mijn hoofd over zijn pik en zei zuigen kreng!
De Marokkaan duwde iets harder door en merkte dat ik nauw was, hij haalde zijn pik die nog niet eens met zijn eikel in mijn kutje zat eruit, en spuugde er een paar maal op en likte ook door mijn kutje zodat het soepeler werd.
Hij zei tegen zijn maat deze is echt strak en ging weer met zijn tong langs mijn spleetje om mijn kutje klaar te maken voor zijn enorme paal.
Ik kreeg er kriebels van dat gelik en kreunde even, de mannen moesten lachen en zeiden “o zo’n koude kikker is het toch niet” de man die ik probeerde te pijpen vroeg of ik dat ooit eerder had gedaan? Ik zei nee en toen begon hij me aanwijzingen te geven hoe ik zijn staaf moest likken en pijpen.
Ondertussen vond zijn maatje dat mijn spleetje nat genoeg was en wreef met zijn pik langs mijn grotje, plaatste hem precies voor de opening en ramde zijn grote dikke paal er in een keer in.
Ik gilde het uit van de pijn en probeerde weg te komen maar ze hielden me stevig vast, ik begon te huilen (verdomme deze is nog maagd, riep de Marokkaan) ik begon te trillen, hij zei rustig aan straks voelt het goed oké. Ik huilde en zei “stop a.u.b. ik smeek het je stop ik kan niet meer dit doet zo’n pijn” De Marokkaan lachte even en bleef zijn pik in en uit me te stoten, hij hield mijn heupen stevig vast, en bij iedere stoot trok hij mij tegen zich aan, om maar zo diep mogelijk te kunnen komen. Langzaam werd de pijn inderdaad minder, oohh ik begon te kreunen ik vond het zelfs lekker hoe hij in en uit me aan het schuiven was zijn maat vroeg me of het alweer ging, maar het antwoord wat ik hem gaf was dat ik zijn grote pik in mijn mond nam en hem begon te pijpen ik dacht aan de erotische films en boekjes die ik wel eens las en deed dat zo goed en zo kwaad het kon.

O verdomme ik kom kreunde bivakmuts, hij pakte mijn hoofd vast en spoot een hele lading in mijn mond ik moest er van kokhalzen maar hij hield mijn hoofd zo vast dat ik het merendeel wel moest slikken en zijn maatje neukte me door ik kreeg een heel vreemd gevoel in mijn lijf het was gewoon heerlijk ik begon enorm te zweten en te schokken het was alsof mijn tenen krulde alsof je een parachute sprong maakte zo hemels ik gilde het uit zo lekker was het toen het was wegebt spoorde ik hem aan me nog harder en sneller te nemen. Ditl hoevde ik tegen de Marokaan geen 2 keer te zeggen, hij neukte stevig door in mijn hete kutje en zei wat een hete loeder is dit.
De man met het bivakmuts deed hem af en ik zag een goed uitziend blonde man.

De Marokkaanse man achter mij zei “ik kom klaar” en haalde zijn pik uit mijn kutje en sperde mijn mond open en begon hem te pijpen hij spoot zijn sperma ook diep in mijn keel (sperma is niet super lekker maar echt vies is het ook niet) de blonde man begon mijn kutje te likken en mijn ster dit was zo lekker en stopte een vinger in mijn sterretje dat was nog al gevoelig hij haalde zijn vinger eruit en stopte het eerst in mijn kutje die super nat was en deed er nog een vinger bij in totaal 3 tot ze super nat van mijn kut vocht waren en stopte 1 vinger in mijn ster terwijl hij mijn klit met zijn andere hand bewerkte dit was zo lekker daar ik me ontspande, ik voelde weer de druk op mijn ster en voelde nog een vinger en nog een naar binnen glijden tot er 3 vingers in zaten en zo rekte hij mij op ik voelde dat ik hem dieper in me wou en zij neuk me a.u.b. neuk me ik ben zo heet op hetzelfde moment werd er op de deur gebonsd en de blonde man stopte zijn pik in mijn ster en met zijn hand stimuleerde hij mijn klit zodat ik de pijn niet zo erg zou voelen en hij neukte me ik kreunde het uit zo lekker vond ik het toen hij zijn zaad in mijn ster spoot was ik nog niet bevredigd ik wou meer ik dacht ooo… hoe heb ik zo lang kunnen wachten met het hebben van seks?

Ik wou meer seks en wist dat ik het niet van hem zou krijgen want zijn pik was gekrompen en zijn maat was ook nergens te bekennen dus begon ik mezelf te vingeren en mijn borsten te strelen toen mijn ex in de deuropening stond hij liep op me af en zei ik had je gewoon moeten verkrachten dan wist je wat ik nodig had en wat je zelf nodig hebt de Marokkaan kwam binnen en zei tegen mijn ex, baas ik weet niet of je dit wil weten maar ik heb haar ontmaagd. Mijn vriend kreeg een rood hoofd en zei dat kan niet, toen liet de Marokkaanse man hem de bloed vlekken op het bed zien echt waar vraag het maar aan Chris ja ze was echt nog maagd maar nu niet meer wat nu? Laat haar zich douchen, en haal een paar grote dildo's, we gaan dit sletje eens flink oprekken! Ik was lam geslagen en kon niet meer denken praten laat staan bewegen. De man van wie ik hield waar ik zo’n verdriet om heb gelden was de veroorzaker van mijn verkrachting en beroving. Nee dat kan niet hij zou het nooit doen ik droom vast.
Mijn benen werden gespreid en mijn ex smeerde een of ander glijmiddel op mijn kutje en in mijn bilnaad en begon me te masseren, steeds kwam er een vinger bij. Na een paar minuten zat hij al met 4 vingers in mijn kutje, en probeerde steeds om met zijn hele hand naar binnen te schuiven, dit lukte tot nu toe niet, maar ik voelde dat hij steeds wat dieper kon gaan, de pijn was haast ondraaglijk, maar ook het genot was geweldig, dit was wat ik wilde.
Toen de Marokkaan terug met de dildo was ik inmiddels al flink opgerekt en zo geil dat ik alles zou toelaten. Toen de Marokkaan de dildo uit de tas haalde schrok ik wel even,  de dildo was zeker 30 cm lang en echt heel dik.
“Daar zit al aardig rek in Chris”, hoorde ik de Marokkaan zeggen, “ik wist niet dat kleine kutjes zo gemakkelijk opgerekt kunnen worden”.  “Dat komt omdat ze zo lekker geil is zei Chris, “maar ik wil toch nu even die dildo passen. Hij nam de   grote dildo en smeerde hem in met KY-gel en duwde de top tussen mijn al openstaande lipjes. “Ohhh… die is kouddd…”, kreunt ik. Rustig duwt Chris de dildo al draaiend naar binnen en ook al is de pijn haast ondraaglijk, ik wil hem in me voelen, plots schiet hij door en zit de dildo voor ik het besef meer dan 20 cm in mijn buikje. Even laat hij hem zitten en kneed hij mijn klitje tussen mijn wijsvinger en het rubber van de dildo. “Oooohhhh….”, schreeuwt ik zacht. “Wat is er meisje?” vraagt Chris quasi ernstig, “het doet toch geen pijn?” “Nee”, ontken ik hevig, “maar het is zo griezelig die kunstlul die helemaal in mijn buikje dringt!”. Zacht maakt hij pompende bewegingen met de dildo en probeert met zijn andere hand mijn lipjes nog wat verder uit elkaar te trekken. Als ik begint te hijgen pompt hij de dildo feller in en uit mijn opgerekte  kutje en ik stoot mijn bekken omhoog om hem nog dieper in me te voelen. Ik begin  nu helemaal te shaken en plotseling kom ik gillend en spuitend klaar, het word me even teveel en ik zak weg het word donker om me heen.
Als ik even later weer bijkom tilt de Marokkaan me op en brengt me naar de badkamer begint me te wassen, mijn ex komt poedelnaakt de badkamer in en stuurde de Marokkaan weg, waarna hij me begon in te zepen en me goed af te spoelen hierna tilde hij me weer op en bracht me naar mijn slaapkamer, legde me op bed en begon me overal te kussen en zijn verontschuldiging aan te bieden.
Hij zei ik dacht echt dat je loog en me aan het lijntje hield en omdat ik je altijd met jongens zag dacht ik dat je wel met hen sekste en niet met mij vergeef me hij zoog aan mijn tepels spreidde mijn benen en begon mijn kutje te likken ondanks dat ik lam geslagen was reageerde mijn kutje en lichaam op zijn aanrakingen hij zoog mijn klit in zijn mond deed een vinger in mijn kutje en bracht me naar mijn tweede hoogtepunt wat ik mee kreeg is dat hij mij neukte en ik voor het eerst zijn grote pik in mijn kutje kreeg en hij neukte me naar mijn 3e hoogte punt en spoot al zijn sperma in me hij kuste me weer en ik viel in een diepe roes de volgende morgen werd ik wakker en dacht dat ik het allemaal gedroomd had maar het pijnlijke gevoel tussen mijn binnen en mijn sterretje wist ik dat het allemaal echt gebeurt was naast mij zag ik op het nachtkastje mijn huissleutels, bankpas, portemonnee en 4000euro en een briefje met sorry ik hoop dat je me kunt vergeven Donny.

Ik vond het zo erg ik schaamde me dood en heb dit aan niemand verteld zelfs niet aan mijn beste vriendin maar met mijn ex praat ik niet meer en het grappige van al ik leerde iemand via internet kennen bleek het de Marokkaan te zijn die mij ontmaagd hij wij zijn nu 8 jaar bij elkaar en door hem weet ik nu hoe het hele verhaal in elkaar zat. Mijn zogenaamde beste vriendin vertelde mijn ex vriend dat ik relaties met andere had en dat ik hem gebruikte om zijn centen ik heb geen contact meer met haar zij heeft een relatie met mijn ex gehad en die heeft haar flink laten nemen door 7 mannen een verhaal waar ze heel trots op is alleen vergeet ze te vertellen wat er echt met haar gebeurt is zoals je weet wie de bal kaatst kan hem terug verwachten maar een ding wil ik wel kwijt als je eenmaal weet wat het is om seks te hebben en klaar te komen, nou dan wens je dat je er jaren geleden aan begonnen was zorg er alleen voor dat het vrijwillig gebeurt dan geniet je echt nou veel seks plezier kusjes op je kutje of op je kopje tot gauw


Missy heeft er zin in

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen