Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Na de beurt van John en zijn vriend is ons sexleven er zeker op vooruit gegaan zelfs zo goed dat ik mijn bezoekjes aan de sexshop wel achterwege kon laten, voor mij mocht het blijven zoals het was. Maar na enkele weken kreeg ik plots telefoon van John, hij had nog wel eens zin in mijn vrouw zei hij. Ik zei hem dat het niet meer hoefde maar ik denk dat ik daarin John een beetje verkeerd had ingeschat, hij begon te dreigen om ons contract aan mijn vrouw te laten zien en de videobeelden en foto's die zei ook hadden genomen openbaar te maken.

Dit kon ik niet laten gebeuren maar vroeg hem hoe ze het bij mijn vrouw zouden uitleggen maar dat was iets waar ik mij geen zorgen over hoefde te maken ( wat ik niet wist was dat ze mijn vrouw chanteerde op dezelfde manier zonder er natuurlijk bij te zeggen dat ik er ook van wist.)

Wel er werd weer afgesproken voor een woensdag maar toen ik rond 20.00 uur weer wou binnen gaan stond John me op te wachten ik mocht niet meer binnen en hij zou alles opnemen en het aan mij bezorgen.

Ik zei hem dat ik hier niet mee akkoord ging en mijn vrouw niet achterliet bij zo een perverseling maar toen hij met het contract begon te zwaaien wist ik dat ik weer kon inbinden. Ik bleef dan maar buiten rondhangen tot ze klaar waren, John had me gezegd zodra ze klaar waren zou hij me opbellen en kon ik naar binnen.

Rond 0.30 uur kreeg ik dan het verlossende telefoontje ik spoede mij naar huis waar ik een dikke merci kreeg van John en de DVD van het gebeuren. Ik zo snel ik kon naar binnen maar mijn vrouw lag al in bed en sliep al of deed zeker alsof. Ik heb direct de dvd in de recorder gestoken en wat ik toen te zien kreeg had ik zelf niet kunnen denken mijn vrouw zat in de living met haar handen vastgebonden achter haar rug in een body waar haar borsten ongedekt waren en een open kruis maar wat me het meest verwonderde was dat ze geen blinddoek droeg ze zat er maar te wachten terwijl John er maar wat rondliep, toen hoorde ik de bel en aan het gezicht van mijn vrouw te zien was ze er toch niet gerust in.

Ik hoorde op de achtergrond wat gestomel en over en weer gepraat van toch 3 andere mannen. Toen werd er ingzoomd op mijn vrouw haar gezicht en hoorde ik haar roepen in volle paniek, dat ze dit absoluut niet wou John mocht met haar doen wat hij wou maar dit niet zei ze ik snapte nog altijd niet wat er aan de hand was tot de personen in beeld kwamen het waren 3 negers maar echt van dat soort dat je alleen in de obscure films zag ik hoorde hen wat over en weer praten dat ze deze blanke teef wel eens een lesje zouden leren.

John zei tegen hen wel heren ze is helemaal van jullie.

 

Mijn vrouw was nog altijd in volle paniek aan het roepen en aan het krijsen maar daar waren deze 3 niet van onder de indruk, de leider van de drie zei spaar dat gejank maar voor straks want je zal ons nog smeken om je te neuken, ze hebben mijn vrouw toen recht getrokken aan haar armen terwijl ze haar langs alle kanten aan het bepotelen waren.

De leider van de drie zat ondertussen al met zijn vingers in mijn vrouw haar kut die al soppende geluiden maakte, ze bleef zeggen dat ze het absoluut niet wou maar daar trokken deze drie zich weinig van aan ze legden mijn vrouw op tafel haar kont fier naar achter haar hoofd recht naar voor, John moeide zich en zei als je aan haar kut likt doet ze alles war je maar wil en dat lieten ze zich geen 2 x zeggen ze trokken haar billen uit elkaar terwijl de grootste van de 3 mijn vrouw niet alleen begon te likken maar haar eigenlijk neukte met zijn tong de camera zoemde terug in op haar gezicht en ik zag aan haar houding en het lichtjes kreunen dat ze het wel lekker vond, diegene die aan het likken was stopte plotseling en ik hoorde mijn vrouw zachtjes zeggen niet stoppen aub doe verder.

 

Dat hadden de drie ook gehoord en zeiden we hebben je niet goed gehoord denk ik wat moeten we doen en mijn vrouw herhaalde wat ze gezegd had alleen nu wat harder, de leider zei toen tegen de andere ik denk dat deze blanke teef dringend een goede beurt nodig heeft is het niet, maar mijn vrouw antwoorde niet direct toen pakte hij haar vast bij haar lange blonde haren en herhaalde zijn vraag. Tot mijn verbazing hoorde ik mijn vrouw zeggen ja ik ben jullie blanke hoer ik wil jullie pikken afzuigen ik willen jullie grote lullen in mijn kut voelen ik wil dat jullie mij lekker ruw pakken.

 

Dat lieten deze drie zich niet herhalen en ze begonnen mijn vrouw te bewerken en pakte haar vast bij haar haar en duwde zijn lul tot vanachter in haar keel ik hoorde ze kokhalzen maar hij bleef haar ruw in haar mond neuken de andere zette zijn lul tegen haar kut en duwde hem er ook in eenmaal volledig in, niettegenstaande ze een grote lul in haar mond had hoorde ik haar schreeuwen dit moet verschrikkelijk pijnlijk zijn geweest maar dat zal deze drie een zorg hebben geweest ze maakten haar handen los zodat diegene die haar vanachter aan het pakken was haar armen achteruit kan trekken zodat hij nog dieper kon duwen.

Zo werd mijn vrouw door 2 grote negers op een brutale manier geneukt en ze had het nog graag ook. Dit tafereel duurde en bleef duren tot ze plotseling allebei stopte ze gingen alle (4 John was er onder tussen gaan bijzitten in mijn zetel zitten (volledig naakt natuurlijk) en bevolen aan mijn vrouw dat ze al kruipende op handen en voeten naar hun moest komen, meer konden ze haar bijna niet vernederen.

 

Toen ze bij de 4 aankwam moest ze een voor een de lullen afzuigen terwijl onze 4 heren rustig een biertje aan het drinken waren, dat bracht ze waarschijnlijk op een idee en een van de 4 stak zijn lege flesje in de kut van mijn vrouw en zei zorg dat het daar blijft zitten of er zwaait wat.

Ik zag mijn vrouw krampachtige pogingen doen om het flesje in haar kut te houden.

 

Na een tijd trokken ze het flesje uit haar kut en bevolen haar een voor een hen te neuken ze moest terwijl de 4 nog in de zetel zaten op hun schoot gaan zitten met haar gezicht van hen weg en hun zo bereiden eigenlijk was het wel een zeer geil gezicht mijn vrouw die een grote negerlul aan het bereiden was terwijl ze langs alle kanten werd aangeraakt ze mepten op haar kont knepen ruw in haar borsten en dwongen haar op hun vingers te sabbelen en telkens als er een bijna klaar kwam moest ze zijn lul in haar mond nemen en blijven zuigen tot ze de laatste druppel had leeggezogen dat ze trouwens met veel overgave deed.

Toen ze allemaal klaar waren hebben ze nog een beetje met haar gespeeld door nog allerlei dingen die ze willekeurig vonden in huis zoals wortelen een grote kaars en nog allerlei gerief in haar kut te stoppen en daarvan foto's te nemen als herinnering.

 

Ze hebben mijn vrouw bevolen van een van de volgende weken te fungeren als hoofd akte op een bijeenkomst van negers ik ben benieuwd of ze daaraan gaat meewerken maar dat vertel ik wel in een volgend deel...

Reacties   

0 #3 Bren 11-01-2015 21:22
Missy zei:
Bren zei:
Dat zoiets kan gebeuren, soms denk je waarom niet bij ons?? En dan denk je weer het zal wel niet waar zijn.


Bij ons is veel mogelijk als je aan de voorwaarden kan voldoen!

Hoe weet ik waar aan we moeten voldoen?
Wat zijn de voorwaarden!
Citeer
0 #2 Missy 11-01-2015 16:27
Bren zei:
Dat zoiets kan gebeuren, soms denk je waarom niet bij ons?? En dan denk je weer het zal wel niet waar zijn.


Bij ons is veel mogelijk als je aan de voorwaarden kan voldoen!
Citeer
0 #1 Bren 07-01-2015 13:51
Dat zoiets kan gebeuren, soms denk je waarom niet bij ons?? En dan denk je weer het zal wel niet waar zijn.
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen