Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Het was heet die nacht. Ik liep de straat in richting mijn huis en het zweet liep in straaltjes van mijn voorhoofd af m’n nek in en tussen mijn borsten verder naar beneden. Mijn korte blonde plakte aan mijn hoofd. Een zoute smaak hing in mijn mond. Door mijn witte shirt zag ik mijn borsten. Voor een BH was het sowieso veel te warm. Niemand zag me hier dus het gaf niet. Toen ik de hoek om kwam schrok ik. Een man stond voor mijn huis en ik dook terug achter de bosjes. Ik zag hoe hij richting de overkant liep en hoorde hoe het slot van zijn deur open klikte en de deur openzwaaien. Voetstappen en nog een keer de deur. Ik wachtte nog even en toen ik echt niets meer hoorde durfde ik weer verder te lopen. Ik was zenuwachtig en mijn tepels werden hard van de spanning. Het had ergens wel iets geils… Straks kwam ik hem per ongeluk tegen en zou ik als zo’n meisje in een pornofilm heel onschuldig ervan schrikken. Hij zou zijn lul in mijn opengesperde mond douwen. Ik giechelde.Bij mijn deur stak ik de sleutel in het slot en ook mijn deur zwaaide open. Binnen was het nog steeds warm en ik kleedde me helemaal uit. Weg met die plakkende kleren. Ik zag mijn silhouet in de spiegel. Een lichaam dat glom van het zweet kon ik nog net zien hoe mijn lipjes van mijn poes glinsterden. Ik voelde de lucht langs mijn benen aaien en ze begon te tintelen. Iets anders dan zweet voelde ik een beetje langs mijn dijen lopen. Ik begon met mijn tepels te spelen en probeerde ze zelf te likken. Dat lukte net. Op mijn knieën ging ik op het bed zitten met mijn benen wijd. Ik voelde met mijn hand langs mijn kut en er klonk een soppend geluid. Ik keek in de spiegel. Mijn ogen waren een beetje aan het donker gewend en ik kon het goed volgen zo. Ik stopte mijn middelvinger in mijn natte spleetje en begon te roeren.

Met mijn andere vingers wreef ik over mijn klit nadat ik ze eerst in mijn mond goed nat had gemaakt. Het ging heel lekker; het voelde alsof ik meteen al klaar kon komen. Ik kreunde. Gekraak en een schrikgeluidje. Verschrikt keek in naar de deur die ineens op een flinke kier stond. Shit, de deur niet goed dichtgedaan. Tot mijn schrik zag ik dat er een man stond. Ik zei niets en hij stapte naar binnen.

Weer gekraak en hij stopte. De deur stond nu wijd open en de man stapte binnen. Hij had zijn broek al opengemaakt en zijn harde lul schreeuwde om een krap spleetje om lekker in te kunnen soppen. Hij pakte me vast en duwde me hard op het bed. Mijn hand schoot met een terugwerkende zuigende kracht uit mijn kutje en hij spreidde mijn benen. Net iets verder dan eigenlijk kan. Hij greep mij bij mijn haren en duwde zijn grote paal tussen mijn lippen. Hij trok hard aan zijn grote hete lul. Op mijn rug gedwongen begon hij mijn lipjes te likken, zijn tong was overal tegelijk op mijn kutje en hij duwde hem een paar keer zo diep mogelijk naar binnen. Ik kwam bijna meteen weer klaar. Maar er was iets geks. Steeds als ik klaarkwam wet ik alleen maar geiler in plaats van minder geil. Ze likte door en ik schreeuwde het uit. Het was zo lekker, zo geil, zo nat, zo heet en ik wilde nog steeds een enorme lul in mijn kut, in mijn gezicht en in mijn mond. Allemaal tegelijk!

Hij trok hard aan mijn haren en stopte zijn lul in mijn mond. Hij duwde hard en diep en het leek af en toe alsof ik moest kokhalzen. Hij kreunde en zijn lul leek steeds groter en groter te worden. Zo’n grote lul had ik nog nooit gezien! Ik keek naar mijn geile kont in de spiegel en ging voor hem zitten. Mijn reet stond wijd open en nodigde hem uit. Hij stopte zijn tong erin en begon te roeren. Hierna kuste hij me vol op mijn mond, het smaakte weer net zo geil en ik begon nu hard te kreunen. hij stopte vier vingers in mijn sappige kutje en mijn lipjes zogen er zo hard aan dat het leek alsof hij ze er niet meer uit kon trekken. Hij roerde hard in mij kutje en ik begon nog harder te kreunen. Ik hoorfe nog meer gekraak en na een paar seconden hoorde ik snelle voetstappen. Het geluid van een rits en ineens zat ik vol.

Ik werd hard van achter genomen en een andere persoon trok me van zijn geile paal weg. In plaats daarvan zag ik ineens een glimmende eikel die hard achterin mijn keel werd geduwd. Hij duwde harder en harder en ik dacht te gaan stikken maar ondertussen werd ik goed hard van achter genaaid. Hij naaide me echt. Hij behandelde me respectloos toen hij me hard op mijn kont begon te slaan. Het deed zeer en het was geil en nog steeds werd de lul hard achterin mijn keel geduwd. Ik zoog er zo hard mogelijk aan. Ik wilde zijn zaad hebben en ik voelde een hand aan mijn klit zitten. Het bewoog snel en heftig heen weer en ik kwam weer klaar. Spuitend maar de grote lul zat ervoor dus het droop eruit en ik voelde het langs mijn benen stromen. Ik was nog geiler en ik voelde nog een persoon in mijn buurt.

Ineens werd ik in mijn gezicht geslagen met een derde lul en iemand kwam klaar in mijn gezicht. Ik werdt door drie mannen uiteen werd getrokken. En in mijn reet, mond en in mijn krappe spleet genomen. Mijn glimmende lichaam zag er geil uit in de spiegel, en mijn borsten bewogen hard heen en weer. Een lul smeerde het zaad over mijn gezicht uit en stopte het in mijn mond. ‘Slikken!’ werd er geroepen en ik slikte het zaad door. Ik werd er geiler en geiler van en mijn kutsap bleef maar naar buiten stromen. Het stopte, ik werd met gespreide benen weer op bed gelegd.

Ik bewoog heftig mee en ik probeerde mijn klit tegen zzijn paal te duwen. Ik zoog de lul in mijn mond hast vacuem en we kwamen schreeuwend en gillend klaar. Onze bezweette lichamen kronkelden terwijl het spetterend orgasme maar niet ophield. De mannen trokken zich over mij af. Ik telde acht lullen en voelde heet sperma in mijn gezicht, op mijn borsten, in mijn navel en in mijn kont en kutje.
Met het sperma overal, werd ik nog een keer door alle mannen geneukt, en we kwamen voor nog een laatste keer kreunend en steunend klaar. De lullen spoten hun sperma diep in mijn lichaam.

Het begon weer licht te worden en iedereen vertrok. Alles rook naar seks en geen nacht lag ik meer alleen in mijn hete kamer.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen