Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Op een zonnige dag ging ik naar het strand. Een luchtig jurkje aan en sandaaltjes met een klein hakje. M'n slipje had ik voor het gemak maar thuisgelaten, veel te zweterig, net als m'n bh. Ik voelde een warm zomerbriesje langs m'n haar en tussen m'n benen strijken.
Vandaag was een goede dag om in een duinpannetje wat bij te bruinen. Ik zocht een mooie hoge duin uit, met veel privacy. Van zon en zee word ik nogal opgewonden. Ik ken mezelf. Ik weet dat ik dan ga liggen draaien en wurmen om m'n klitje te stimuleren. Dus beter niet midden op het strand, waar al die geile mannetjes me kunnen zien. Beter lekker in de duinen, waar ik naakt kan zijn en mezelf kan strelen, met het zonnetje op m'n kutje.


Missy heeft er zinin


Ik instaleer mezelf met een groot kleed in de duinkom en ga er middenop liggen. M'n benen trek ik iets op en ik laat de zon m'n huid strelen. Langzaam begin ik met m'n vingers over m'n borsten te strelen. De ruwe stof van m'n jurkje schuurt over m'n tepels die direct hard worden. Ik denk aan die grote knul uit de sportschool met die enorme schouders, die me in z'n armen sluit waardoor ik me een iel sprietje voel. Hij kan zo alles met me doen, het is zo'n beer. Die grote armen kom ik nooit tussenuit" Ik trek m'n jurkje iets omhoog zodat de zon nu ook op m'n onthaarde kutje schijnt. Ik doe m'n benen nog iets uit elkaar en voel de warmte op m'n lipjes. Ik stel me voor dat die hitte de blik van die grote beer is. Hij kijkt zo op m'n kutje en ik voel het schroeien. Ik schaam me een beetje en sluit m'n benen, maar hij haalt ze weer uit elkaar en haalt een dikke vinger tussen m'n lipjes door, waardoor ze open gaan staan en het vocht eruit druppelt.

Ik richt me iets op om een vinger tussen m'n lipjes door te halen. Als ik m'n ogen open doe zie ik twee mannen van een jaar of 40 op 15 meter van me afzitten. Ze hebben hun hand in hun broek gestoken en kijken me verlekkerd aan. Ik kan het niet geloven. Schuif m'n jurkje direct omlaag en wil opstaan, maar ze springen direct op me af. Ik draai me om op m'n knieën om weg te springen, maar èèn heeft zich al bovenop me geworpen en houdt m'n heupen stevig vast. 'Rustig maar meisje' zegt hij. 'Ik heb je hier al vaker gezien en weet wat je wilt. En wat je mist"'. Die vent heeft gewoon al vaker liggen kijken terwijl ik hier kwam! Hoe vaak heeft hij zich al afgetrokken kijkend naar mij terwijl ik met m'n klitje lag te spelen in het zonnetje? Heeft die vent gefantaseerd over hoe hij zijn paal in mijn kutje duwde? Dit alles schiet in een paar seconden door me heen. Hij heeft dit voorbereid. Naar toe geleefd, met voorbedachte raden. Dit is geen toeval. Hij weet wat hij doet. Hij is hier vandaag naartoe gekomen met een vriend omdat hij me echt wil gaan pakken.

Ik zit nog steeds op handen en knieën. Ze houden me stevig omlaag. Ik vraag of hij van plan is me te gaan verkrachten. Hij zegt dat hij het geen verkrachting wil noemen. Hij weet wat ik wil en nodig heb. Ik gil dat ik in ieder geval geen ouwe verschrompelde lul nodig heb, waarop hij hard begint te lachen. 'Ouwe lul?' Schatje, je weet niet wat je zegt, en hij duwt de grote harde knobbel in z'n zwembroek tegen m'n billen. Ik wil weer gillen maar de andere houdt z'n hand voor m'n mond. Ik ben de lul. Ze zullen hun lusten op me bodvieren. Ik word straks opengereten, misbruikt, volgespoten met sperma en achtergelaten. Ik voel hoe de eerste een hand tussen m'n benen steekt en een vinger tussen m'n lipjes laat glijden. Het is er nog vochtig van net. Niet van hun natuurlijk! 'Zo, dat voelt goed, ' zegt hij, 'dat scheelt me weer wat werk'. 'Is ze geil?' vraagt de ander. 'Ja, ze is goed op gang. D'r kutje is warm, nat en al lekker aan't openen.

Ze is er bijna klaar voor om echte mannen te ontvangen'. Hij steekt er nog een vinger bij. 'Maak je geen zorgen schatje. Ik open je een beetje, zodat je mijn dikke lul straks goed kunt hebben. Ik ben nogal fors geschapen, maar ik zal je geen pijn doen. Voel jij eens Dirk. De andere man houdt met èèn hand in m'n nek m'n hoofd tegen het zand en met de andere glijdt hij tussen m'n benen. Hij opent m'n lipjes met duim en wijsvinger en wroet er een lange vinger tussen. Hij steekt hem erin en begint goedkeurend te lachen. 'Rijp om geplukt te worden Sjaak'. Hij streelt met z'n duim m'n klitje en ik voel een flits door m'n onderbuik schieten. Dit kan niet, dit is een lichamelijk reactie. Ik wil niet geneukt worden door twee vreemde mannen.

Missy is weer geil
Sjaak duwt nu met z'n handen m'n billen uit elkaar en bromt goedkeurend. Hij kijkt naar m'n anus! Ik voel z'n neus tegen m'n billen aan en hoe het puntje van z'n tong over m'n sterretje gaat. Hij likt m'n kontgaatje! Ik geloof het niet. Dat doen alleen honden. Zoiets vies heb ik nog nooit gezien. Hij kneed m'n billen en duwt z'n tong in m'n sterretje. 'Lekker nauw, nog nooit bezocht, zeker weten'. 'Ojee, zegt Dirk, dan krijgt ze het nog zwaar met ons'. Want d'r in gaat ie d'r in', en hij begint hard te lachen waarbij hij m'n klitje loslaat. Ik word misselijk bij de gedachten wat ze willen gaan doen. Tegelijkertijd voelt m'n klitje koud aan, zonder hand erop.
'Maar geen zorgen meisje, alles op z'n tijd. Daar ben je nog niet klaar voor. Al zul je er later om smeken!' Smeken?! Om die ranzige lul?

Hij glijdt weer met z'n vingers tussen m'n benen en steekt er twee vingers in. Effe oprekken schatje. Hij duwt stevig met z'n hand tegen m'n kut, terwijl z'n vingers erin en eruit glijden. Z'n duim wrijft over m'n clit die helemaal opgezwollen raakt. 'Zo zo, lekker pruimpje. Je denkt zeker nog steeds dat je dit niet wil. Je denkt zeker dat dit een lichamelijke reactie is. Iets wat je niet wil maar toch gebeurd. Je lichaam verraadt je'. Dat denk ik inderdaad en ik ga dood van schaamt, maar ondertussen duw ik toch onbewust m'n klitje tegen z'n dikke vingers aan. 'Een kleine slet ben je. Al die grietjes. Liggen te kermen dat ze niet willen maar je hoeft die klit maar effe tussen je vingers te houden of die benen gaan al wijd'. 'Wat ben je dan, he? Zeg het, teef!'. Hou op, vieze vent, ik wil niet, kerm ik. Haal die dikke vinger uit m'n kut en laat me met rust! Ze lachen. 'Straks zul je gillen dat je een vuile slet bent en smeken om die dikke vingers, of beter, die dikke lullen!'. Dirk kneed m'n borsten en trekt aan m'n tepels. Hij laat ze stevig tussen duim en wijsvinger rollen. Het doet een beetje zeer. Toch richt ik me op zodat hij ze beter in z'n handen kan houden. Hij gaat onder me liggen en begint eraan te zuigen. Hij houdt ze in beide handen en laat de tepel precies in z'n mond vallen en er kleine beetjes op geeft. De flitsen schieten door m'n buik en ik duw m'n billen automatisch naar achteren. Sjaak merkt het en steekt er nog een derde vinger bij. Het doet een beetje pijn maar toch blijf ik tegen z'n hand aanrijden. Ik kan niet stoppen. Ik snap het niet. 'Goed zo wijffie, ga maar door. Rij jezelf maar lekker op m'n hand, duw dat klitje maar tegen m'n duim aan. Lekker he? Je bent er bijna klaar voor, je leert snel!' Een kreun ontsnapt aan m'n keel. Beide mannen lachen.

Sjaak trekt z'n vingers uit m'n kutje en zegt 'Dirk, laat d'r effe op je gezicht zitten, ze ik zo heet dat ik m'n vingers brand'. Dirk lacht en verplaatst zich onder me. Sjaak tilt me een stukje omhoog en ik hang als een vaatdoekje in z'n armen. Brede bovenarmen die me optillen alof ik een iel sprietje ben" Dirk spreidt m'n benen en Sjaak laat me weer voorover op m'n knieen zakken. Ik zak met m'n kutje over Dirks gezicht heen. Onmiddellijk voel ik hoe z'n handen m'n lipjes spreiden en hoe z'n tong in m'n geile spleet glijdt. Z'n vingers masseren m'n klitje en ik geloof dat ik gek word. Ik duw m'n geile kutje tegen z'n gezicht aan en hijg zwaar. Ik rijd op z'n gezicht, ik kan het niet geloven. 'Goed zo kleine slet, duw dat kutje maar op Dirk z'n mond' hoor ik Sjaak zeggen. 'Dirk, vul d'r goed, wil je?' Dirk verplaatst z'n mond naar m'n klitje en duwt twee vingers in m'n kutje. Het vocht sijpelt over z'n gezicht en ik laat alle schuldgevoelens van me afglijden.

Ik BEN een kleine slet. Ik word genomen door twee mannen en kan niet stoppen. Ik ben slecht. En ik wil meer. Die tong op m'n sterretje, ik wil hem weer voelen. Ik duw m'n kont iets omhoog, zou hij dat begrijpen? 'Wat wil je dan kleintje? Wil je nog meer gevuld worden?' Zegt Sjaak. 'Wat ben je dan, he? Zeg het!' Ik ben een sletje, fluister ik. 'Wat? Ik hoor je niet' gromt Sjaak. Ik ben een kleine slet! gil ik. Oh, zegt Sjaak, en van waarom dan wel?' Ik ga dood van schaamte maar de mond van Dirk zuigt ongenadig door aan mijn klitje. Ik moet doorgaan. Omdat ik geneukt wil worden, gil ik. Oh, zegt Sjaak, door wie dan wel? Door twee vieze ouwe mannen, gil ik weer. 'Begrijp jij het Dirk', gromt Sjaak, ik begrijp er niets meer van. Ik kijk hem kwaad aan en zeg hem 'ik ben een kleine slet, jullie kleine slet. Ik wil dat jullie me pakken, grijpen, likken en neuken in al m'n gaatjes! Ik kan niet geloven dat ik dat zojuist gezegd heb! Wil ik geneukt worden door deze twee mannen, hun kleine sletje zijn!

Sjaak stopt een vinger in z'n mond en dan in m'n kontgaatje. Hij duwt hem er in èèn keer diep in. Ik verstijf. Dit doet pijn, maar voelt ook goed. Zo" gevuld! Sjaak trekt z'n vinger er weer uit en loopt om me heen. 'Deze dame is klaar Dirk' zegt hij. Hij trekt z'n broek uit en knielt voor me. Ik zie hoe hij er een dikke lul uithaalt. Geaderd en een beetje paars. Hij is afzichtelijk, zo dik en gezwollen alsof hij elk moment uit elkaar kan barsten. Hij pakt m'n hoofd en duwt z'n dikke staaf in m'n mond, tot achter in m'n keel. Ik kokhals maar Sjaak laat niet lol. Ik stribbel tegen maar hij houdt hem diep in m'n mond. Ik adem nu door m'n neus en sluit m'n mond om dat dikke ding. 'Goed zo' zegt Sjaak, 'je leert snel'. Hij begint nu in m'n mond te rijden. Hij schuift z'n pik in en uit m'n mond waarbij hij op me neerkijkt. Ik kijk hem aan en zie hoe hij helemaal rood en bezweet is. Hij kijkt me grijnzend aan en zegt dat ik een goed sletje ben. Ik kan nog een hoop leren waarbij zij nog een hoop plezier van mij gaan hebben. Hij buigt over me heen en trekt m'n billen weer uit elkaar. Weer verdwijnt de vinger in m'n aarsje. Ik weet niet meer waar ik het zoeken moet. Ik rij met m'n kutje tegen Dirk z'n mond aan waarbij ik opgevangen word door Sjaak z'n vinger in m'n aars en z'n pik in m'n mond.

Missy wil een dikke lul in haar kontje


Dirk stopt met beffen en haalt z'n vingers uit m'n druipende kutje. Ik raak in paniek maar Sjaak houdt me stevig vast met m'n mond om die stijve lul van hem heen. Dirk schuift onder me vandaan en kijkt eens goed hoe Sjaak me dwingt hem af te zuigen. 'Nu ik', zegt hij. Hij loopt naar achteren en knielt bij m'n kontje. Sjaak haalt z'n vinger eruit en Dirk pakt m'n billen. Met z'n vingers schuift hij m'n lippen uit elkaar en zet zijn eikel teken m'n kutje aan. Deze staat wagenwijd open en er hangen dikke druppels aan. In èèn keer duwt hij z'n geile neukstaaf bij me naar binnen. Ik hap naar adem en verslik me haast in Sjaak z'n lul. Sjaak duwt hem tot in m'n keel terwijl Dirk ook tot het einde gaat. Ik voel z'n eikel tegen m'n baarmoederrand stoten. Dirk begint weer met m'n klitje te spelen en ik zucht. Zo is het goed. M'n klit is dik en gezwollen en bungelt wat tussen m'n lipjes terwijl Dirk ermee speelt. Z'n andere hand glijdt over m'n billen en een vinger verdwijnt in m'n sterretje. Hij duwt hem er helemaal in en ik begin te gillen. Ik weet niet meer waar ik tegenaan moet rijden en laat me helemaal los. Ik hang tussen twee stijve lullen met een vinger op m'n klitje en een vinger diep in m'n sterretje. Ik voel dat ik klaar ga komen. Ik schreeuw het uit terwijl beide mannen hun dikke lullen in me blijven stoten totdat ik op m'n rug op de grond val. Direct voel ik het zware lichaam van Sjaak op me vallen die z'n vette penis weer tussen m'n lippen moffelt. Hij haalt met lange halen in en uit. Terwijl Dirk m'n benen stevig gespreid in de lucht houdt. Dirk gromt en bijt in m'n tepels. Ik gil en probeer weg te draaien maar Dirk heeft m'n benen stevig vast. Sjaak z'n dikke buk wrijft over m'n venusheuvel en ik probeer de schokken zo goed mogelijk op te vangen. Spreid m'n benen zo ver mogelijk en laat hem diep in me. Neuk me, hard, alsjeblieft, gil ik. Sjaak begint te grommen en met een laatste paar stoten voel ik hem in m'n onderbuik spuiten. Dikke stralen spuiten door m'n kutje heen.

Sjaak rolt van me af en de twee mannen wisselen van plek. Sjaak komt achter me zitten en trekt me op schoot. Hij spreidt m'n benen wijd door z'n handen in m'n knieholten te leggen waardoor Dirk m'n druipende kutje ziet. Hij knielt en schuift z'n knieen onder m'n dijen. Hij schuift z'n lange neukstaaf bij me naar binnen en begint hard te rammen, als een geile hond. Korte halen, erin en eruit. Terwijl hij z'n vingers op m'n klitje houdt. Ik kom weer klaar en door mijn gekreun houdt ook Dirk het niet meer. Voor de tweede keer voor ik hete stralen door m'n kutje gaan, m'n onderbuik inspuiten. Hij trekt zich terug en ze leggen me op m'n zij. De èèn gaat achter me liggen en de ander voor me. Sjaak dwingt we z'n halfslappe pik in m'n mond te nemen. Ik wil niet meer maar heb geen keus. Als ik die stijve pik voel groeien in m'n mond terwijl z'n dikke vingers m'n tepels kneden, voel ik m'n klitje weer stijf worden. Ik haal m'n benen iets van elkaar en Dirk reageert daar direct op. Hij legt z'n half slappe lul tussen m'n billen en dijen te rijden. Met alle sappen glijdt hij daar lekker tussendoor en voel ik, terwijl zijn pik groeit, hoe het topje van z'n eikel tegen m'n klitje aanstoot. Z'n lul is helemaal glibberig van mijn kutvocht. Hij duwt z'n pik tegen m'n sterretje en zegt 'Het moet nu, hij is nog niet helemaal hard waardoor het minder zeer zal doen. Als ik eenmaal in je kontgaatje zit, wordt hij gelijk snoeihard'. Ik schrik me dood. Hij gaat me in m'n kontje neuken. Sjaak kijkt me aan en zegt 'Sletje, wat wil je?' Ik weet niet meer wat ik zeg, nee, ja, wat jij wil, als je me maar neukt, niet stopt. Ja, neuk me in m'n kontje, alsjeblieft.

De twee mannen lachen naar elkaar. Meer hoeft Dirk niet te horen. Hij haalt m'n billen uit elkaar en wrijft er m'n eigen kutvocht overheen. Eèn, twee vingers glijden er soepeltjes in. Hij haalt ze er uit en zet het topje van z'n eikel ertegenaan. Die voelt hard! Als die nog harder moet worden in mijn kontje scheurt hij me open. Hij schijft hem zacht naar binnen. Het eerste stuk doet pijn, maar daarna glijdt hij bijna als vanzelf door. 'O ja, zegt Dirk, ze kan het, en hoe.

Dit kontje is gemaakt om te neuken.' Hij haalt een arm onder m'n knie door en begint nu goed door te duwen. Ik voel hoe m'n aarsje helemaal oprekt maar duw toch terug. Ik wil deze paal helemaal in m'n kontje hebben. Sjaak gaat voor me liggen en duwt z'n lul tegen m'n klitje. God, ik heb het niet meer.

Alsjeblieft Sjaak, pak me in m'n kutje, ik ben zo geil. Ik kijk heb smekend aan. Hij hoeft me niet te openen want m'n kutje staat wagenwijd open. Sjaak laat hem er in èèn keer inglijden en pakt me bij m'n heupen beet. Ik voel de twee pikken in me beuken. Met lange halen worden die dikke stijve pikken eruit getrokken en weer terug geduwd. Dan begint Dirk te rammen, als een hondje word ik geneukt terwijl Sjaak m'n billen zo wijd mogelijk uit elkaar haalt zodat Dirk alle ruimte heeft. Sjaak zelf blijft ook gestaag z'n dikke pik in en uit me schuiven. Ik word gek. Het explodeert. Open m'n benen zo ver mogelijk en laat me van twee kanten neuken. Wanneer ik gillend klaarkom laten ook Sjaak en Dirk zich gaan. De mannen grommen als wilde honden en klauwen over m'n benen om zich goed diep vast te zetten. Dikke stralen stromen m'n kutje en kontje in.

Na afloop lig ik geheel verdwaasd op m'n kleedje. Ze hebben hun lusten op me mogen botvieren. Ik ben opengereten, misbruikt, volgespoten met sperma en achtergelaten. Ik hoop dat ze morgen terugkomen"

Of kom jij langs?

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen