Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik zal mezelf even voorstellen, ik ben een vrouw van 45 jaar, ik zie er voor mijn leeftijd nog erg leuk uit met mijn lekkere kontje en stevige D-cup. Na mijn scheiding heb ik diverse losse vriendjes gehad, maar sinds kort heb ik een vaste LAT-relatie. Mijn vriend weet van dit hele voorval niets af, dus vandaar dat ik mijn naam en woonplaats geheim houdt. Het volgende verhaal gebeurde deze zomer.
Ik werd wakker van het aanhoudende geluid van de bel. Het was midden in de nacht en nog half in slaap trok ik mijn ochtendjas aan.

 

In het donker strompelde ik naar de deur en opende hem. Plotseling werd ik naar achteren geduwd en drongen er 2 gemaskerde mannen mijn huis binnen. Terwijl de ene man de deur sloot,pakte de andere man me bij mijn haar en dwong me met mijn gezicht tegen de muur. Met zijn andere hand ramde hij in 1 keer zijn vinger tot aan de knokkel in mijn kont. Ik opende mijn mond om te gillen maar er werd een hand overheen gelegd door de man die de deur gesloten had en hij fluisterde in mijn oor: "Hou je bek kut, anders gaat er wat anders dan een vinger in." Genadeloos hard en snel werd ik in mijn kontgaatje gevingerd.

 

Steeds opnieuw werd de vinger er bijna uitgetrokken waarna hij met een harde stoot er weer ingeramd werd. Ik probeerde me los te rukken maar de man had nog steeds mijn haar vast en ik was volkomen hulpeloos. Nog harder en sneller bewoog de vinger,ik kon amper op mijn benen blijven staan van al dat brute geweld. De mannen begonnen te lachen en eentje zei: "Hier kun je een einde aan maken als je dat echt wilt,slet,je hoeft er alleen maar om te smeken.

Maar bedenk goed dat we dan je kut te grazen gaan nemen,het is maar net wat je wilt." Ondertussen waren de mannen begonnen elkaar af te wisselen,de een stak zijn vinger er helemaal in,trok hem eruit waarna de andere man hetzelfde deed en ik door 2 mannen om de beurt een vinger in mijn kont kreeg. Ik wist niet meer waar ik het zoeken moest en begon eindelijk te smeken of ze wilden stoppen. "Weet je het echt zeker stomme kut? " vroeg een man terwijl hij nu zijn vinger weer als een razende heen en weer bewoog. "Ja,ja,ja,alsjeblieft,niet meer,alsjeblieft! "huilde ik bijna. "Oke dan,je hebt er zelf om gevraagd dus zal je het krijgen ook!"

 

Voor ik wist wat er gebeurde,werd ik door 1 man stevig vastgehouden met mijn armen op mijn rug terwijl de andere in 1 keer 2 vingers in mijn kut ramde. Terwijl hij zijn vingers stil hield,zei hij dat we nu een spelletje gingen doen,het spelletje "stil zijn en niet bewegen". Bang wachtte ik af wat er zou gaan gebeuren. Ik voelde de vingers diep in mijn kut zitten maar ze werden nog steeds stil gehouden. "Goed," zei de man voor me, "we doen het zo:als ik tot 10 geteld heb ga ik je zo waanzinnig hard vingeren dat je wenste dat mijn vinger nog in dat strakke kontgaatje van je zat en mijn vriend gaat in allebei je tepels knijpen. Je mag geen enkel geluid maken of bewegen anders krijg je in plaats van een vinger een lul in je kont.

Heb je dat begrepen?! " Snel knikte ik van ja,ik had het begrepen.

 

De man achter mij trok mijn ochtendjas uit en greep met 1 hand mijn polsen bij elkaar. Plotseling hoorde ik het geluid van een rits die opengemaakt werd. De man spuugde in zijn hand en wreef het over mijn kontgaatje. Daarna voelde ik hoe er een stijve pik stevig tegen mijn kontgaatje gedrukt werd, nog niet erin maar dat scheelde maar weinig.

 

"Ben je er klaar voor? " vroeg de man voor mij en begon langzaam te tellen...10.....9....8.....7..... Bevend stond ik daar,ik voelde de 2 vingers diep in mijn kut en wist wat er zou gaan gebeuren... 6...5....4.... De man achter mij bracht allebei zijn handen naar mijn tepels, 3...2... Even was het volkomen stil, op mijn hart na die als een razende tekeer ging........1!!!

 

Ik heb met mijn vriend al genoeg anale sex gehad, maar een vreemde lul in mijn kontje ging me toch te ver.

 

Meteen begon de man voor mij als een razende te vingeren terwijl de man achter me,me hard in mijn tepels begon te knijpen. Diep en hard gingen de vingers tekeer, erin, eruit, harder bewegend, ronddraaiend, bijna eruit dan in een keer er weer in en me bijna optillend toen ze zo diep mogelijk er weer in werden geramd. Ondertussen werd er hard in mijn tepels geknepen, op het ritme van het vingeren.

De mannen begonnen elkaar aan te moedigen en me uit te schelden. Ik snakte naar adem en kon met moeite een schreeuw binnen houden. Ik dacht aan de pik die ik tegen mjn kont had gevoeld en wist dat ik zo lang mogelijk uit moest stellen dat die zich in mijn kont zou boren. Waanzinnig hard werd ik gevingerd en geknepen, ik dacht dat ik flauw zou vallen maar wist me stil te houden.

 

In mijn kut voelde ik de twee vingers, soms met langzame harde stoten zo diep mogelijk, dan weer razend snel, ze raakten iedere keer mijn g-spot, ze wisten goed wat een vrouw nodig heeft, stiekum werdt ik al maar geiler en geiler van die twee verkrachters.

Mijn tepels voelden aan of ze in brand stonden.

Ik voelde de stijve lul tegen mijn kont aan duwen en wist dat ik het niet lang meer kon volhouden. Plotseling zakte de man voor mij door zijn knieen en terwijl hij me nog steeds als een razende vingerde, begon hij zachtjes aan mijn klitje te likken en te zuigen.

 

Ik wilde deze pikken in mijn lijf voelen en hun zaad oplikken. Ik opende ik mijn mond en schreeuwde gelijk bewoog ik mijn kont naar achteren om die dikke lul naar binnen te krijgen. De man achter mij zei:" Aaaahhh,oh ja,stomme slet, ik had je gewaarschuwd, nu gaat ie erin." Nou, dat was ook mijn bedoeling.

Terwijl ik nog steeds hard gevingerd en gelikt werd, begon hij langzaam zijn pik in mijn kont te schuiven. Ik genoot van dit hele gebeuren, maar dat wilde ik niet laten merken. Met een hand trok hij mijn hoofd aan mijn haar achterover terwijl zijn pik zonder pardon steeds dieper in mijn kontgaatje verdween.

 

Ik schreeuwde het uit maar hij was onverbiddelijk. Wat een enorme pik moest dit zijn zeg mijn holletje werdt tot het uiterste uitgerekt en ik was toch best wel wat gewend. Na wat een eeuwigheid leek te duren had hij zijn lul tot aan zijn ballen in mijn kont geduwd en begon langzaam te stoten, met lange halen. "Voel je hem slet, voel je mijn lul in je kontje heen en weer schuiven. Nou en of ik hem voelde. aaaaah ja, zo lekker strak, voel je dat mijn ballen er ook bijna inzitten, zo diep zit ik.

 

" Heel langzaam trok hij zijn pik weer een eindje terug. "En nu," zei hij, "is het tijd voor actie!" en ramde in een stoot zijn pik diep in mijn kont.

 

Genadeloos hard begon hij te stoten terwijl de vingers in mijn kut ook nog steeds onverbiddelijk hard tekeer gingen. De man voor me hield op met likken en stond op.

Met zijn vingers nog steeds diep in mijn kut en de lul hard in mijn kont stotend begonnen ze tegen me te praten, ze vroegen of ik het harder wou, of ik al geil was, of ik nog meer wou....

Mijn benen begonnen het te begeven onder al dat aanhoudende geweld en ik zakte langzaam door mijn knieen. De vingers gleden uit mijn kut maar de man achter mij hield me stevig vast en ging al stotend verder tot ik op mijn buik op de grond lag en hij op mijn rug met zijn lul nog steeds diep in mijn kont.

 

Hij greep me bij mijn haar en terwijl ik machteloos onder hem gepind lag begon hij me zo hard mogelijk te neuken. Ik kon het niet eens meer opbrengen om te schreeuwen en kon alleen nog maar machteloos afwachten tot het voorbij zou zijn. Net toen ik dacht dat hij nooit zou ophouden hield hij op en terwijl hij me goed vasthield draaide hij mij om, zodat hij nu met zijn rug op de grond lag en ik op hem, zijn lul nog steeds diep in mijn kont.

De andere man knielde voor me. Hij hield mijn schaamlippen wijd open zodat mijn klitje helemaal vrij was en begon zachtjes te likken, met het puntje van zijn tong steeds over mijn klitje heen. Zachtjes zoog hij er af en toe aan. De man onder mij bewoog nog steeds zijn pik in mijn kont maar nu niet meer zo hard.

 

Plotseling stond de man voor mij op,maakte zijn broek los en haalde zijn stijve lul tevoorschijn. Hij knielde tussen mijn benen en hield zijn lul tegen mijn kutje aan die nat was van zijn speeksel. "Playtime!" zei hij en ramde in één stoot zijn lul naar binnen.

Ook de man onder mij liet zich niet onberoerd en ik werd van beide kanten waanzinnig hard geneukt. Het leek uren te duren voor ze klaar waren,ze neukten me tegelijk, apart,in mijn kont, in mijn kut, en in alle standjes die je je maar kunt voorstellen. Ik stond op een gegeven moment over de bank heen gebogen met een lul diep in mijn kontje toen ik plotseling vastgepakt werd en de man me optilde.

 

Gespietst op zijn lul in mijn kont en met mijn benen wijd open hield hij me voor de andere man die meteen zijn pik in mijn kut ramde. Om de beurt begonnen ze nu te stoten, ik kon de lullen langs elkaar heen voelen gaan. Omdat ik nergens grip op had zakte ik steeds verder en dieper over de lullen heen.

Eindeloos bleven ze me in deze positie neuken, tot ik dacht dat ik nooit meer zou kunnen lopen. Ze stootten tegelijk,om de beurt, soms een aantal keer alleen in mijn kont, dan weer een tijd diep in mijn kut maar al die tijd bleven er 2 lullen in me. Ik was ondertussen nauwelijks nog bij bewustzijn en eindelijk kwam er een eind aan. De man die in mijn kont neukte kwam klaar waarna hij me op mijn rug op de tafel legde.

 

De andere man schoof zijn lul in zijn plaats in mijn kont en begon me steeds harder en sneller te neuken tot ook hij grommend klaar kwam. Ik dacht dat het nu eindelijk afgelopen was, maar nee.

Ze lieten me op de tafel liggen en terwijl ik met mijn kont op het randje lag, trok 1 van de mannen een stoel bij waar hij op ging zitten en begon mijn kutje te likken terwijl ik ondertussen weer 2 vingers in mijn kut kreeg. De andere man stond ernaast en wist zijn vinger in mijn kontgaatje te wurmen.

Nu bewogen de vingers zachtjes, ik voelde ze erin en eruit schuiven terwijl ondertussen mijn klitje zacht gelikt werd. De man met zijn vinger in mijn kont zei dat ze niet zouden ophouden voor ik klaargekomen was.

 

Mijn klitje werd gelikt,er werd zachtjes op gezogen en al die tijd bleven die vingers zacht heen en weer schuiven, 2 in mijn kut en 1 in mijn kont.

 

Na een eindeloze tijd kon ik het niet meer inhouden en schreeuwend kwam ik klaar.

 

De mannen stonden op en gingen weg, mij trillend achter latend op de tafel.

Reacties   

0 #1 jacky van der made 06-04-2011 15:36
Heftig lieve, hoop dat je er geen trauma aan over gehouden hebt .
en nog altijd kan genieten bij een goeie beurt.
M.Vr.Gr. Jacky
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen