Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ik heet Esmee, ben zeventien jaar en heb net een vriendje en die is heel erg geil op mij, maar ik heb nog bijna geen ervaring en vind pijpen smerig. Ze noemen mij op school een geil blondje, maar waar dat vandaan komt? Tja, ik heb alles mee, maar daar kan ik toch niets aan doen? Zo wordt je geboren toch? Ik zie ook heus wel die lelijke eendjes rondlopen en heb met ze te doen, van die schele, ppppfff van die dikke en die met kort touw haar, dikke kont en dan bedoel ik ECHT een dikke kont, gadverdamme, van die graat magere, sommige met grote flaporen, oppassen dat je niet weg vliegt, He, hahahahaha, triest is dat. Ik zal ze heus niet uitschelden. Heeeeeee….vlooien kop, of van die waterhoofden.


Benno, Benno is mijn vriendje, hij heeft rijke ouders en dan bedoel ik niet zomaar rijk, nee stinkend rijk, hier een villa, in Frankrijk een bungalow, in Amerika……. Ik heb daar geen last van hoor, is wel handig, dan heb ik later personeel, die ik voor mij kan laten werken, zo een keuken smurf, een butler, schoonmaaksters, je weet wel van dat arme volkje uit de achterbuurt, die zijn daarvoor, He. Geboren om zich kapot te werken, hahahaha, triest is dat.

Mijn papa, ja is echt waar, mijn papa is ook rijk, rijk trouwt met rijk, normaal toch? Die heb een fabriek waar tweeduizend mensen werken, echt waar hoor? Ik hoef niet te liegen, er staat al een Maserati voor mij in de garage, of hoe zo een ding ook heet. Maar ja dan moet ik wel eerst me rijbewijs halen, hahahaha, ik neem wel een chauffeur, er staan zeven auto,s in de garage en…en we hebben een zwembad, nee geen kleintje hoor, die is groter dan het zwembad van de gemeente. Waar de rest allemaal in zwemt en die viezeriken plassen er gewoon in, viezeriken zijn het. Ja, en dat heb ik ook gehoord er zijn van die meisjes, die laten zich dagelijks neuken, door alles wat een pik heeft, voor geld, das echt waar hoor!….door…door vieze oude manne en zo en…en zonder condoom en dan worden ze alweer geneukt door de volgende. Net zo smerig als je elke dag uit een zelfde smerige kopje, je thee drinkt.


Ons zwembad, is groter dan die van Benno zijn ouders. Benno wil later mij met trouwen en als hij gepijpt wil worden, moet ie maar naar de hoeren gaan, die zijn ervoor, He toch? Puh, ik heb gewoon gelijk en…en..neuken..hè bah wat een smerig woord, hoe zeg ik dat anders, fff denke, ………………gemeenschap hebben, ja dat is het geloof ik, dat is om twee, niet meer hoor, dat is om twee kinderen te krijgen, een meisje en een jongetje. Dus al die vieze spelletjes, daar zijn hoeren voor en natuurlijk de Keizer snee, dat is er voor om de kindjes te halen. Ik ga echt niet liggen puffen en gillen van de pijn hoor, ech nie!!.. Das voor het gewone volk en o ja, je ziet Maxima toch ook niet pijpen?….,hahahaha, nee daar doen ze niet aan hoor, das echt waar hoor. Ik lieg niet.

Waar is die vibrator dan voor Esmee?

Vibrator?…………..,ja dat tril ding wat je in je tasje hebt! O, heet dat… dat zo?..dat is om mijn zachte huid mee te masseren, daar zijn die dingen voor…… Ze zijn voor, om in……. Nee, hou maar op, dat is NIET waar, daar hebben ze kunst penissen voor en dat is niet voor ons, dat is voor dat vieze plebs. Maar wat ik zeggen wilde..ik…ik…………. Ik heb dus een vriendje en die viezerik wilde mijn kutje likken. Ik zeg ben je nou helemaal, daar plas ik uit hoor?, is ie nou helemaal van de pot afgerukt? Hij zegt dat ie geil wordt, omdat ik er zo geil uitzie. Ben geen hoer hoor, Benno, is hij even weg om te kalmeren, dat lukt blijkbaar ook, met beetje rood hoofd komt hij terug, maar is dan wel kalm. Zijn bult in de broek is dan ook weg. Dat is het bewijs.

En…en..is echt waar hoor, zag per ongeluk?, echt waar per ongeluk een keer een film, nee geen film, maar een heel klein stukje van een film. Ik denk nog dat kan niet. Volgens mij kan dat ook niet, maar een neger had een penis van dertig centimeter lang. Leek ook wel zo hoor, maar dat moet wel nep zijn toch? Ben wel blond hoor, MAAR niet dom, gelukkig heb ik dat gauw weg geklikt, nadat die hele penis in een meisjes mond verdween…dat…dat..moet een goochel truck zijn, KAN NIET ANDERS??? Hij beukte ook nog in haar mond. KAN NIET! Helemaal er tot aan zijn..nou ja je begrijpt me wel. Kan niet.

Benno zat ook een keer zomaar in mijn borsten te knijpen. Waar ben je mee bezig?, moet je een dreun voor je kop? Ik wil jou geile tieten zien, zei die, viespeuk. Jou vriend wilde jou geile tieten zien, jij hebt ook geile tieten? Hou je mond, jij bent al net zo erg, ik heb borsten en heb netjes een BH aan, punt uit! Hij wilde zijn dikke ODOL lul tussen jou dikke tieten plompen en….. Hou je smerige bek, hè ik bedoel mond. Ik heb geen dikke….., ik heb stevige borsten, cup maat D en daar is niets mis mee. Je ziet er geil uit, maar bent een ijskonijn, jij moet nodig eens door een flinke groep mannen afgeneu.. ……!

Je gaat te ver. Weg wezen of ik roep de beveiliging, met honden! Zo die is weg mannen! Denken alleen met hun penis. Dat leert Benno wel af. Wat een viespeuk..BAH. Tijd voor een kopje thee, even aan de bel trekken, dan komt de butler wel en die gaat daarna, naar de kamerjuffrouw. Dat is een dame die in opdracht van de butler mijn thee komt brengen, nee dat is niet helemaal correct. Ze moet eerst komen vragen welke koekjes ik er bij wil en welke thee soort en dat soort dingen en dan komt ze weer terug met het gevraagde!

Wat erg, He, zei oma, die verder de hele dag nog niets gezegd had.

Oma is een nette vrouw van vijfentachtig, een vrouw van stand! Oma bedoelt die vieze man. Benno neem ik niets kwalijk. Hij is pas tweeëntwintig en heeft op een school tussen dat smerige gepeupel gezeten, drie maanden, gelukkig niet meer dan drie maanden, omdat er brand was geweest op de universiteit. Ja?, daar zaten ook van die vieze…vieze sletjes, je weet wel, van dat lage soort, dat achter de school jongens af pij……, sorry ik krijg het niet uit mijn mond…dat soort woorden. Gelukkig is Benno sterk en ik steun hem hiermee.

Benno echter, zag het eigenlijk niet meer zitten, om met haar te trouwen, want ja ze was bloedjes mooi, maar een echt ijskonijn. Hij mocht niks, zij wilde niks, kon ie naar de hoeren gaan, ja doei als je zo een mooie meid thuis hebt. Ze moest gewoon geneukt kunnen worden, zou hij haar gewoon maar eens een keer verkrachten?, misschien ontdooide ze dan. Van zijn vader MOEST hij met haar trouwen, tja het geld hé, het spookt wel in zijn hoofd, maar verkrachten was ook zo wat, dan kon hij zomaar in het gevang terecht komen. Hij zag dat toch niet als een optie! Zet het uit je hoofd gek. Benno ging dus even de stad in en ontmoette een jongen die hij nog kende van de drie maanden dat hij tijdelijk op een andere school zat, een school waar hij thuis niet over mocht praten. Op die school zaten immers de kinderen van het werkvolk en van die hand op houders, dieven..inbrekers..en dat soort schorem.

Hee, Benno, hoe gaat het er mee. Ach, weet je ik ga trouwen, weet nog niet wanneer precies, maar het moet, dat heb je in onze kringen, geld moet met geld trouwen. Jeetje, maar is het wat?, ik bedoel een lekker ding? Tja, zeventien jaar, mooi blond lang haar, mooie meid ook, ik wordt bloedjes geil van d,r. WAUW, nou dan tref je het toch, zo een geile slet in je bed! Pffff…was dat maar waar, een ijskonijn is het. Biertje dan maar, Benno, en ze gingen het café in, waar Benno eigenlijk nooit mocht komen, kroeg van het plebs der natie, He.

Ze praten nog wat, over het een en ander, maar opeens,zeg Benno, ik denk dat ik jou wel kan helpen, ik zeg niet hoe en waarmee, jij kan daar beter buiten blijven, wat niet weet, dat niet deert! Oké….Erik, ik ga jou vertrouwen en wil het niet weten!, ze gaven elkaar een hand en Benno ging weer naar huis. Hij zag dat Esmee er was en dat ze met oma praat, hoi, zei hij. Hoi Benno, waar ben jij geweest?, ook zoiets van haar, ze moest en zou alles weten. Ach, gewoon een eind gewandeld. Jij hebt toch niet stiekem gedronken, He? Benno reageerde daar niet op en ging naar zijn kamer, trouwen met haar?, een nachtmerrie.

Esmee reed de volgende dag op haar dure scooterbrommer. Ze moest wel even, door zo een achterbuurt straat heen, nou ja achterbuurt, in haar ogen dan, He. Esmee keek om zich heen, bah, dat er hier mensen wilde wonen, er woonden ook van die buitenlanders, uit Marokko en zo. Reed er opeens een gozer van links zo tegen haar mooie scooter aan. Ik heb voorrang hoor, mopperde ze en krabbelde overeind, nylons kapot, rokje vies, scooter een deuk en krassen op de lak. Hou je muil trut, kreeg ze te horen. Ik wil dat de politie komt, zei ze en pakte haar mobieltje, uit haar tasje. Wat jij gaan doen, blanke slet?, en hij sloeg het uit haar handen en hij dreigde haar een paar klappen te geven, als ze niet onmiddellijk maakte dat ze weg kwam.

Hoho, laat je dat wel ff, meisjes slaan, zei Erik en duwde de onverlaat weg. Esmee zag niet dat hij knipoogde naar Kalim, weg wezen maroc…! Kalim starte zijn brommer en reed weg, ja maar hij heeft schade aan mijn mooie scooter gemaakt?, reageerde Esmee verbolgen. Ach, die gasten betalen toch nooit, van een kale kip is het moeilijk veren plukken, maar jij hebt je knie kapot, er zit vuil op, kom maar even mee, ik woon daar boven die winkel, zei hij en wees naar het appartement boven een broodjes zaak.

Esmee zou normaal, daar nooit op in gaan, maar de jongen straalde vertrouwen uit. Ze gaf hem een hand, ik heet trouwens Esmee. Haha, oké, ik Erik.

Ze moesten door de broodjes zaak. Esmee zag tot haar schrik van die buitenlanders, de broodjes zaak was van hun, ze waren een beetje bruin en die noemde je geen neger, leken wel uit India of zo? Erik wees haar de trap en liet haar voor gaan, dat hij dat niet uit beleefdheid deed wist Esmee niet, hij kon nu onder haar rokje kijken. Ze had een degelijke onderbroek aan, geen stringetje zoals de meeste meisjes. Jammer was dat weer. Erik opende de deur, wel met een sleutel, dat moest ook wel, begreep Esmee als je boven zulke gasten woont, het was een ruim appartement en hij haalde eerst een washandje om het vuil van de wond af te halen. Hij verbond haar knie, nadat Esmee op zijn verzoek de nylons had uitgetrokken en taste gelijk een beetje haar geile dijen af. Esmee is nogal nat achter de oortjes, dus die had de bedoelingen niet door. Wil je wat drinken, voor de schrik? Doe maar, wel fris hoor, want ik drink geen alcohol. Erik goot eerst wat GHB in haar glas en daarna cola, pakte voor zichzelf een biertje en liep de kamer weer in, alsjeblieft. Dank je.

Esmee werd na een tijd een beetje afwezig, knipperde met haar ogen, ik..ik weet niet…., zei ze. ‘Ik denk dat je toch meer last hebt van dat ongeluk, dan je denkt, ga maar even op de bank liggen, ik bel wel even de huisarts! Hij belde, maar niet de huisarts. Esmee ging op de bank liggen, ze voelde zich een beetje van de wereld, alles zag er een beetje vaag uit. Erik trok haar onderbroekje uit…. Esmee voelde wel dat er iemand aan haar zat.. Maar verzette zich niet, even later kwam Kalim binnen. Esmee zag wel een tweede man erg vaag en even later kreeg ze wat in haar arm geïnjecteerd…cocaïne.. En Kalim vertrok weer, haar bloesje werd open gemaakt en uit getrokken, haar BH verwijderd. Erik betaste haar overal, kneep in haar tieten, kneep in haar dijen en kontje, greep haar vol bij de kut en probeerde een vinger in haar kutje te krijgen, dat ging moeizaam, dit mooie blondje was nog maagd, besefte hij, een maagdelijk ijskonijn.

Wat doe je?…….., lispelde Esmee, niet beseffend waar ze was en wie er aan haar zat. Erik had zijn broek en slip al uit, trok haar benen wat uit elkaar en plaatste zijn harde pik op haar maagdelijke kutje, hij had ervaring met dergelijke meisjes, als loverboy zijnde had hij er een paar aan het werk als tippelaarsters. Hij wrong zijn lul tussen haar kut lipjes, wat doe je?…, vroeg ze weer en hij perste zijn lul ruw naar binnen en ramde gewoon met een harde stoot haar maagdenvliesje aan barrels en begon haar ruig te neuken, met harde diepe stoten. De pijn voelde ze niet door de cocaïne en ze was ver weg door de GHB en kon zich amper verzetten. Erik nam het er van, dit was een lekker ding, grote tieten, strak kutje, huh…huh?, hoorde hij uit haar mondje komen, tja de cocaïne maakte haar geiler en de GHB gewilliger. Ik maak van jou een geile hoerige slet!!, en verhoogde zijn tempo, waarmee hij haar nam, haar kutje begon zijn lul af te knijpen, het ijskonijntje werd geil en zou een extra hevig orgasme hebben door de cocaïne. Huh..huhhuh.oooooohhhhh…ooooohhhhh..neeee…ooooohhhhh..ww..wat..wat.ggg..gebeurt er..huh ooooohhh, ze kreunde hevig, schokte, kutje molk aan zijn pik en met een brul en een zeer diepe stoot explodeerde Erik en bezorgde Esmee haar first cum. Esmee zat nog steeds in haar orgasme, toen Erik haar overeind hielp en vertelde, dat hij haar naar huis bracht, nou ja het huis van de ouders van Benno.

Hij moest haar een beetje ondersteunen, de GHB maakte dat ze nog een tijdje wat slapjes bleef en eigenlijk amper besefte wat er allemaal gebeurde. Erik zette haar in zijn BMW, daar werkten drie tippelaarsters voor en reed naar de kolossale villa, belde aan, de butler deed open, overzag de situatie, ik zal meneer erbij halen! De vader van Benno kwam aan de deur en herkende natuurlijk Esmee, wat is er met haar gebeurt? Zij heeft een ongeluk gehad, met haar scooter, ik heb haar knie verbonden, maar moest er toch even de huisarts erbij halen, ze werd even niet goed. Kom laten we haar naar binnen brengen, zei de vader. Erik hielp en ze brachten haar naar de biljart kamer, waar een grote sofa stond, zeg mag ik u hartelijk danken voor de hulp!, en hij gaf Erik tweehonderd euro. Ze moet nog wel een paar keer een injectie hebben, ik kom overmorgen voor haar tweede, zei Erik en vertrok.

Hendrikus, de vader van Benno, bekeek haar, hij had haar natuurlijk al vaker gezien, een net meisje, van hoge klasse ook, rijke ouders, maar nu kon hij haar eens goed bekijken, de bovenste knopjes van haar bloesje waren open. Ze had geen BH aan?, wat ze normaal altijd aan had, mmmmm lekkere stevige tieten,’ murmelde hij en flink groot ook, echt stevig, want hij kneep er in, huh……..?, reageerde Esmee vaagjes. Hij zag bloed op haar dijen, toen hij het rokje wat optrok en ook sperma sporen, trok het rokje nog wat verder op, ze had geen slip aan, hij keek zo tegen haar kale kutje.

Ze was duidelijk pas nog geneukt en dus ontmaagd, vandaar het bloed.

Hendrikus bedacht zich geen moment, dit was de kans en waarschijnlijk de enigste kans ooit, om zijn toekomstige schoondochter te neuken. Ze zag er erg geil uit, met die blonde haren. Huh…huh…huh…, kreunde ze, toen de lul van haar toekomstige schoonvader naar binnen drong, de tweede harde paal binnen het uur. Hij nam haar zo hard mogelijk, alsof hij een geile hoer neukte. Esmee kwam onder hem liggende en zeer hard genomen, onmetelijk geil klaar, een extreem super orgasme, ze trilde…schokte..molk zijn pik af, oooooohhh ja…jaa…jaaaa…ooooohhh, en kreeg met krachtige stralen zijn sperma naar binnen.

Benno hoorde geluid en kwam de biljart kamer binnen, net toen zijn vader, zijn broek omhoog hees en schrok toen zijn zoon naar binnen kwam. Pa?, heb je een hoer in huis gehaald?, laat mama dat maar niet merken, maar toen hij dichterbij kwam, Esmee?….dat..dat is Esmee?? Ja, sorry, maar ze werd zo thuis gebracht hoor, zonder slip en BH en ze was al geneukt, sorry..sorry, maar ik kon het niet weerstaan! Benno zag eigenlijk nu pas haar kut. Pa vertelde wie haar had thuis gebracht en waarom. Verdomme, Er……, maar hij stokte in zijn opmerking, want dan zou hij moeten uitleggen…

Ik breng haar wel naar mijn kamer. Benno hielp haar overeind en verliet de biljart kamer, de trap op naar boven, op zijn kamer legde hij haar op bed, wat zag ze er lekker geil uit. Hij kneep in haar forse tieten, kneep er lekker hard in, huh?….., reageerde Esmee vaagjes. De sperma droop uit haar kutje, met een handdoek veegde hij alles zo goed mogelijk van haar af en wilde het rokje goed leggen, maar hij voelde zijn lul omhoog komen en even later drong zijn harde pik haar kutje binnen. Hij ging haar nu ECHT neuken, met diepe halen…..,oooooooooooooooooooooooohhhh..jaa..mmm.. ….oooohhhh, kreunde ze.

 

Haar derde harde pik binnen anderhalf uur, het overkwam haar, drie keer achter elkaar.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen