Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Lisa werd ruig en hard geneukt, door een monster lul, haar rug schuurde langs een ruwe muur waar ze door twee negers tegen aangehouden werd, kreunend kwam ze klaar, een wonder dat ze niet uitscheurde, want de paal was dikker dan haar pols en een paard zou het niet misstaan, er werd een flinke hoeveelheid vruchtbaar negersperma naar binnen gespoten. Lisa aan de pil?, een pil waarvoor? We gaan, zei Jake. Iris, Anna, Lisa en Joyce, schaars geklede mooie Hollandse meisjes, op blote voeten, aan de wandel, met meer dan twintig negers??, in Bolivia, waar kwamen die negers dan vandaan en wat gaan ze doen, terwijl ze denken ergens in Texas te zijn, Texas, dat weer omdat ze dachten, dat ze in Amerika waren. Amerika…bijna goed…, ZUID-Amerika, allemaal beetje blond? Lisa was de enigste, die tot NU, tevreden was, over de aanwezigheid van de negers, zou dat zo blijven, hun ouders zouden helemaal gek worden, als ze wisten wat er gaande was.


Waar gaan we ook alweer heen?, vroeg Anna, die het vergeten was. Valle de la Luna, dames. We hadden ook wel naar Chili kunnen gaan, om voetbal te kijken. Sinds wanneer kijk jij naar voetbal?, schamperde Anna. Nou als Nederland speelt, best wel hoor, wat een rare omgeving is dit hier?, gewoon eng! Zo we zijn er, time For Tarpurisunchis. Whoe..whoewhoe..whoe…whoewhoe…whoe..whoe, en de negers dansten. He?, wat hebben die dan opeens. Ze hadden ruim een uur gelopen, kilometer of vier, in dan weer mul zand en dan weer rotsachtige ondergrond, op blote voeten, tja dat was met schoentje op hoge hakjes ook niet gegaan.

Joyce, Anna en Iris moesten gaan zitten en Lisa was het eerst aan de beurt, bewust Lisa omdat die toch al geneukt was, gewoon buiten tussen een soort van steile rotsachtige hoogtes, er was nog een bruggetje te zien in de verte, over een diepe afgrond…brrrrr. Jake, wees stuk of zes..zeven negers aan, die het lapje of de koker verwijderde, Tarpurisunchis…, oftewel zaaitijd, tijd om kutjes, mondjes en kontjes te vullen met zaad, ooooohhh dat soort zaad…, maar niet met mij??, reageerde Anna gelijk, nu EINDELIJK het kwartje viel, of zou ik nu twintig euro cent stuk, moeten typen.


Ik ben nog maagd, melde ze maar alvast.

Huh?.., jij nog maagd, sinds wanneer en al die praatjes dan??, verwijten van haar vriendinnen. Daar weet Moedim, wel raad mee, met leugenachtige sletjes, fluisterde Jake, zodat Anna het niet hoorde. Lisa kreeg staande een dikke grote zwarte pik in haar kut geboord, gevolgd door een in haar kontje, die ruw de weg open boorde langs haar sluitspier, aaaahhhhhh…ooooooooohh…neeeeeee, kreunde ze, haar maagdelijke kontje en dan gelijk zo een dikke zwarte paal, doordat ze tussen twee negers vastzat, bleef ze overeind, haar stringetje was mee haar kutje in getrokken en knapte, als een tweetakt motor werd ze hard en zeer diep genomen. Anna, Joyce en Iris, beseften nu pas wat de bedoeling was, vooral Anna, die normaal de grootste bek had, trilde als een rietje, verkracht worden door een horde negers, was wel het laatste op aarde wat ze wilde. Ze liet haar tranen de vrije loop, niets was er meer van over, van haar bravoure en leiderschap gedachte.

Ooohh…neee..oooohhhh..ww…wat..gggg..geil, kreunde Lisa en kwam klaar, de stotende pikken raakten elkaar, slechts gescheiden door een heel dun tussen wandje, dit wilde ze wel vaker, ze zei het alleen niet hard op. De beide negers kwamen in haar klaar en Lisa werd letterlijk aan de kant gegooid, krabbelde overeind en ging bij haar vriendinnen zitten.

Joyce moest nu op staan, haar bloesje werd van haar afgerukt, haar grote tieten, grote tieten voor zo een klein meisje. Ze zeiden niets tegen haar, maar drukte op haar schouders en ze liet zich gedwongen knielen en een zwarte pik stond er voor haar lekkere pijp mondje, een lekkere grote dikke zwarte pik, waar het voorvocht al uit sproeide. Ze opende haar mondje, de lul drong ruw haar pijp mondje binnen, ze kokte gelijk, zo diep drong de paal naar binnen, twee mannen hielden haar hoofd vast en daar begon de neuk partij, de lange pik penetreerde haar keel. Ze liet hen maar begaan, zo bang dat ze anders kwaad werden, de ballen plopten elke keer tegen haar kin.

Anna huilde nog steeds en nu begon Iris ook te janken.

Ulk..ulk..ulk..klu….flff..ulk..ulk, keel in, keel uit, een tweede trok aan zijn grote lul en sausde Joyce haar ogen dicht met sperma, de man die haar keeltje neukte kwam ook klaar, ondertussen lag er een neger op de grond die zijn paal omhoog hield, toen de lul uit haar mond gleed werd ze door beide mannen omhoog getrokken en naar de klaar staande lul gebracht. Joyce veegde sperma uit haar ogen en kon toen de klaar liggende neger zien, zonder dat er een woord werd gesproken, liet ze zich over de pik heen zakken, die haar behoorlijk vulde en bereed hem.

Lisa zat met vingers in haar kut, ze had alweer zin en wilde het best overnemen van de volgende, Jake had haar door en juist zij, zou voorlopig geen beurt meer krijgen.

Iris moest opstaan en kreeg gelijk twee negers, ook staande kreeg ze een harde zwarte lul in haar kontje en de tweede vlotjes daarna in haar kut, ze schreeuwde het uit van de pijn, ze had wel wat ervaring, maar de lullen waren veel dikker en groter, dan de lul van haar vriendje. Ze werd flink hard genomen en ook Joyce wipte nog moeizaam over de pik op en neer, ze was nog aardig droog en dat deed best wel pijn, waarom werd ze nou niet geil?, verdomme!

Anna zag dat Moedim haar aan keek, ze zag zijn monsterlijke pik, waar hij zachtjes met twee handen aan trok, hij glimlachte naar haar. Ze besefte opeens, dat hij zo dadelijk haar…………, het werd wazig voor haar ogen en ze viel flauw.

De lullen flitsten in Iris op en neer, ze beet op haar lip, die verdomde pijn, waarom van die grote dikke pikken, je zou haast gaan denken, dat dit allemaal voorbereid was, hoe konden ze dan weten dat ze naar Bolivia zouden gaan?, was er iemand van het thuisfront..die? Joyce, voelde wel dat ze klaar ging komen, ze sopte behoorlijk, natuurlijk wilde ze niet klaar komen op de pik van een verkrachter, maar daar hield je lichaam geen rekening mee, net toen ze begon te kreunen, oooohh..ja..mmm, hurkte een neger voor haar, die een harde pik omhoog hield, ze moest haar grote tieten er tegen aandrukken en op en neer langs zijn pik trekken en tegelijk nog wippen ook, de vent die ze bereed spoot grommend zijn vruchtbare sperma in haar kut.

Joyce besefte, dat ook zei, niet aan de pil was. Iris op haar beurt, zou juist wel geil willen worden, zodat ze vocht zou afscheiden en de pijn minder zou worden. Joyce zag al klaar komend, terwijl haar kut de zwarte pik uitmolk, de dikke lul tussen haar tieten glijden en de man kreunde al.

Jake, hield Anna iets onder haar neus, zodat ze bij kwam, ze trilde van angst en begon weer te huilen, de lekkerste pik is zo voor jouw, hoorde ze. Nee…nee..pleas..ik niet…, lll..laat die hoer van een Lisa maar…pleas.. Jake..ik..ik bb..ben nog maagd, en de tranen namen weer toe, niets geen branie meer, gebroken, ze was gebroken en moest nog haar beurt afwachten.

Iris slaakte een zucht van verlichting, ze hoorde dat ze begon te soppen, tja waarom zou een dikke negerpik haar niet klaar kunnen neuken, het geile gevoel trok door haar lichaam, waardoor de gemene pijn van de dikke paal in haar kontje ook minder werd. Oeffff..ooooooohhhhh, de lul ritste langs haar klitje.

Joyce kreeg het geil van de vent, die met zijn pik tussen haar tieten zat, in haar gezicht en ook de neuker, was ook klaar, ze werd aan de kant geduwd.

Tja, Anna. Moedim wenkte haar, zij wilde niet, twee negers haalde haar tussen de vriendinnen vandaan, nee neee.. Ik..ik..niet.., Lisa alsjeblieft neem het van me over, ik zal alles voor jou doen, als wij weer thuis zijn! Ik wil wel, zei Lisa. Jij blijft braaf zitten, kreeg ze te horen. Nee…neeeeeeeeeee…..help..help, krijste Anna, laat verdomme, die hoer van een Lisa het doen, die…die vieze negerslet! Pardon?, ik ben geen hoer hoor, wat denk je wel trutje, ze heeft nog meer gaatjes, laat haar maar verkrachten door vier negers, leert ze die grote bek is af, reageerde Lisa, nu erg kwaad, wat dacht ze wel, verdomme. Neeeeeeeeeeeeeee..neeee..lll..laat me los, en ze schopte een neger voor zijn kloten, dom dom dom, Anna. Moedim gaf haar een klap in het gezicht, triagacu!!!! Ze werd op haar knieën gedwongen, hij liet zijn vuist zien, ten teken van, dat ze haar tanden kon kwijt raken, als ze het lef had om te bijten, haar hoofd werd vastgehouden, als in een bankschroef, OPEN, was het commando, ze opende trillend haar mond, haar lippen scheurde gelijk op haar mondhoeken in, toen de paal ruw naar binnen werd gedrukt, kraste langs haar tanden, gelukkig, nou ja gelukkig, is maar hoe je het bekijkt, de pik was te dik om haar keel te kunnen penetreren, dus vulde een stuk vlees van een cm of tien haar mond en ramde een beetje, dat beviel Moedim niet, er werd wat overlegd.

Ze werd op haar rug gegooid, een neger besprong haar en verkrachte Anna, ze gilde het uit, maagd af en tot bloedens toe geneukt door een van de zwarte dikke pikken, zijn pik zat er diep in, toen hij haar goed vast hield en omdraaide, aaaaaaaaggggg..neeeeeee..neeeeeeeee, want ze zag Moedim weer naderen en besefte, aaaaaaaaagggggggggg, hij kroop achter haar en zette zijn monsterpaal tussen haar billen en er scheurde van alles toen die haar kringspier verwoestend passeerde.

Dat wordt een poep zakje, hahahahaha, reageerde Lisa, lachend, door de harde stoten, verdween de pik in haar kut, er ook tot de wortel in. Ze krijste en gilde, het was nog niet gedaan, terwijl ze gemangeld werd tussen twee stotende pikken, trok een derde neger haar aan de haren omhoog en liet zijn zwarte pik in haar openstaande mond glijden, gloep..gloep……gloep, deze penetreerde wel haar keel. Wat een rust opeens, reageerde Lisa weer. De hele groep stond erbij, allen aan hun pikken trekkend, terwijl ze totaal los geneukt werd, kreeg ze regelmatig een volle laag sperma in haar haren, gezicht, overal waar ze haar maar konden raken.

Morgen weer een nieuwe dag!, riep Jake opeens.

Huh?, morgen weer, klonk het moeizaam uit Joyce’s mond. Anna werd door twee negers meegesleept, ze was niet in staat om te lopen, ook zij was niet aan de pil en de sperma was diep genoeg naar binnen gespoten, dus…. Ze kon niet zitten, de andere drie hadden daar ook moeite mee, maar een flinke maaltijd Almuerzo stond klaar en ze goten flink wat drank naar binnen, om de pijn zo min mogelijk te voelen. Lisa had alleen maar wat last van haar kontje en had best zin, in een harde pik in haar kutje, maar die kreeg ze niet en ze had het zo nodig! Anna werd naar boven gedragen en Joyce, Iris en Lisa strompelden er min of meer achteraan, ze vielen vlot in slaap.

WAKKER..WORDEN, schreeuwde Jake. Aaaaaaa…..neeee, niet weer, gilde Anna gelijk, in plaats dat ze haar bek nu eens hield, niet slim, Anna niet slim. Anna moest beneden gelijk een flinke beker sperma leeg drinken, een week was er verzameld in de stad, lekker verse, maar ook bedorven, kokken dronk ze de beker leeg en kreeg braakneigingen.

Weer ging de groep op weg naar de Valle la Luna, er waren nu veel toeschouwers op af gekomen, vooral mannelijk. Iris kreeg haar beurt, Joyce kreeg haar beurt. Lisa kreeg GEEN beurt, ik wil ook?, riep ze verontwaardigd, snakkend naar een zwarte harde lul. Anna was weer de hoofdprijs, eerst kreeg ze de monsterpik, nu in haar getergde kut, aaaaaaaaagg aaaaaaaaagggg….neeeeeeeeee, in doggy style en ze viel gelijk flauw, maar de harde paal, zat zo goed als klemvast in haar kut en bleef haar met wat draaiende bewegingen boren, twee inlanders drukten hun pik in haar mond.

De derde dag, hadden de negers vrij en mochten de inlanders, Boliviaanse, hun gang gaan, zo een man of veertig maakten van de gelegenheid gebruik om vier blanke kaaskoppen uit Nederland, te voorzien van hun vele vruchtbare sperma.

Lisa liet zich door twee man in haar kut neuken. Anna lag er maar te liggen, totaal gesloopt, droomde ze van haar zachte bedje, terwijl er om haar heen, de andere drie tientallen pikken te verwerken kregen. Huh…oooooohhhhh, kan geen pik meer zien, kreunde Joyce en weer hing er een voor haar mond, die ze gewillig opende, alle verzet was gebroken.

Dag vier, weer de negers.
Dag vijf, de negers.
Dag zes de ……….., dag zeven idem dito.
Dag acht, neeeeeeeeeeeee..niet weer, piepte Anna, we mogen naar huis, schreeuwde Iris het uit, maar ze geloofde het pas, toen ze in het vliegtuig zat op Sucre Airport.

Anna werd op een brancard naar binnen gebracht, gebroken, uitgewoond, afgemat, via een tussenlanding op een vliegveld in Newyork, waar alleen Lisa het toestel even verliet en met een cowboy hoed op weer terug kwam. Ik denk dat ik een neger als vriend neem, zei ze, eentje met een grote dikke zwarte pik, jamie..jamie! Anna dacht meer aan het, intreden in een klooster. Iris en Joyce dachten even nergens aan, ze hadden geen enkele foto kunnen maken van hun vakantie, mooie thuiskomst, gelukkig hadden ze de souvenirs nog.

We zijn er bijna, riep Lisa, die als enigste nergens geen last meer van had, nou ja wel jeuk aan haar kutje, zin in pik had ze wel. Anne weigerde op de brancard en waggelde op twee krukken het toestel uit, wat is er dan met jullie gebeurd?, was de algemene reactie van hun familie, ze zagen er ook niet uit.

Ski..ongeluk, reageerde Anna en wilde er verder niets over zeggen, maar dat was wat te gemakkelijk gedacht. Ze ontvingen allen een pakket foto’s, gericht aan hun familie, dus de mama van Anna maakte tijdens het diner, het foto pakketje open en liet ze gillend uit haar handen vallen, haar dochter met drie zwarte pikken in haar lichaam. Leg dat eens uit, meisje?, vroeg haar vader, twee dagen later melde Anna zich bij een klooster in Frankrijk. Leg dat eens uit, meisje?, de vader van Lisa, oemgghhh..o?, ik ga met een neger trouwen en heb al vast geoefend!

Joyce vertelde het eerlijk, er..er is wat mis gegaan met de boekingen en…en..wwww..we zijn ruim een week lang verkracht, ze brak in huilen uit.

En Iris dan?, zie ik de lezers denken. Iris kreeg geen pakket foto’s thuis. Iris had het al raar gevonden dat alleen haar moeder op Schiphol was, waar is papa? Geen flauw idee meisje, die ging een dag na jullie, ook opeens weg, voor zijn werk, zei hij. Arend, zo heet haar vader, kwam twee dagen later thuis, haar moeder was die avond, naar haar wekelijkse potje Bingo met de beide buurvrouwen. Iris?, hoorde ze, haar vader roepen. Wat is er paps. ‘Kom naar boven, wil jou wat laten zien. Iris de trap op, de zoldertrap op, ze wilde gelijk omdraaien, daar stond papa in ze blote kont, zijn harde blanke pik, schuin omhoog, HIER…BLIJVEN!!! Onderbroekje uit, negersletje.

Ja, doei, zei ze. Ik heb hier een paar honderd foto’s, van jou tussen de negers, moet ik nog meer vertellen?, uit dat onderbroekje, negersletje! Iris trok haar slipje uit, je bent vanaf NU mijn privé hoertje en ze werd vanaf die dag, elke dag geneukt, met medeweten van haar mama, die vond haar toch al een vieze blanke slet en had zelf geen zin meer.

Mama bleek de uiteindelijke dader te zijn, ZIJ had alles geregeld. Vieze negerslet, jij moet voortaan bij papa slapen en je laat je neuken wanneer hij zin heeft!

Is dit nu het einde?
Nee!

Zo ongeveer negen maanden later, natuurlijk werden de buikjes van de vier blanke neger sletjes, steeds dikker, want dat negerzaad was zeer vruchtbaar geweest. Anna beviel in Frankrijk, van twee, ja twee schattige zwarte baby meisjes. Joyce en Lisa, beiden van een zwart baby jongetje en Iris?

 

Ruim een week later van een blanke tweeling, een jongetje en een meisje en de vader was...

EINDE

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen