Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Iris, Anna, Lisa en Joyce, vier vriendinnen mochten eindelijk van hun ouders samen op vakantie, niet zomaar een vakantie, naar Texel of zo, nee naar het buitenland, geen België of Duitsland, zo saai, daar gaat half Nederland al naar toe. Bolivia, waarom Bolivia, wisten ze eigenlijk niet, klonk erg onbekend en zo hadden ze met nog wat van dergelijke landen, dat op papiertjes geschreven, opgevouwen, in een mandje gegooid en de kat van Lisa moest er een uitgraaien, nou die graaide er dus Bolivia uit. Huh?..Bolivia, nog nooit van gehoord, reageerde Anna. Denk dat het ergens in Afrika ligt of zo, reageerde Lisa en aaide haar kat, die het voor hen had uitgezocht, hun ouders schrokken ook van de plannen, waarom geen Spanje?, probeerde, de moeder van Joyce nog. Omdat wij dat niet willen, riep Anna, niet bijster slim en een verschrikkelijk verwend nest.


Alle vier, zeventien jaar.

Iris, 1,72 groot, lang zwart haar, flinke tieten, groter dan C, op seks gebied wel ervaring, knap meisje wat haar uiterlijk betrof. Anna, 1,80 groot, donkerblond halflang haar, cupje B, niet een van de slimste van het stel, een erg verwend nest, grote bek, weet alles beter, nog maagd, maar dat wisten haar vriendinnen niet. Lisa, 1,77 groot, bruin krullend haar, cup C, beetje mollig, de minst knapste wat uiterlijk betrof, maar wel weer een geile slet, met de meeste ervaring. Joyce, de kleinste, 1,65, lang blond haar, tot op haar kontje, cup D, mooi meisje, beetje verlegen, behalve als ze gedronken had.

Bolivia dus, hun ouders slaagden er niet in hen om te praten, met dank aan de kat van Lisa, want geen van de vier hadden ook maar een idee wat ze van Bolivia moesten vinden, maar geen van de vier wilden dat toegeven, vooral Anna niet, die bemoeizucht van haar ouders.


Leuk toch Afrika?, mooie knappe negers, met grote palen, zei Anna, want dat had ze is ergens gelezen. Hoezo, grote palen?, wat bedoel je?, vroeg Joyce. Nou men zegt dat negers grote dikke harde lullen hebben en dat is wel mijn voorkeur, vulde Lisa het gesprek aan, met haar mening. Huh?, ga jij voor dikke pikken op vakantie?, deed Iris, haar aandeel in het gesprek. Ze zochten het op en het bleek in Zuid Amerika te liggen, o?, hé geen negers dus, of wonen die daar ook?

Goed de vakantie werd dus geboekt, de dag van vertrek kwam snel naderbij, wat injecties gehaald voor alle zekerheid tegen de meest vreselijke ziektes. Blijven jullie wel steeds bij elkaar, kregen ze nog als tip mee, van hun ouders, waarbij de moeders van de vier, bezorgder waren dan de vaders. Het is daar erg warm, had de moeder van Anna nog gezegd, ja mam, dat weten wij ook wel, reageerde Anna gelijk fel terug, wij hebben de kortste rokjes en jurkjes in gepakt en lekkere luchtige bloesjes en t shirtjes. Jij hebt geen eens een BH ingepakt?, foeterde, de moeder van Anna weer. Ppppffff, wat zijn dat?, vroeg Anna, smerig lachend, aan haar moeder. Ze wisten dat het dus Zuid Amerika was en de meesten dachten gelijk aan New York, goed voorbereid dus, waarom het vliegtuig daar dan niet lande?, reisbureau had geboekt voor Sucre, de hoofdstad, maar was dat dan Texas of zo? Denk dat het Texas is, besloot Anna en de rest had dat maar te accepteren, ach, wat maakt het ook uit, He, riep Iris vrolijk, zes weken geen gezeur van pap en mam, joepie, Amerika we komen, maar goed dat ze redelijk Engels konden. Anna had natuurlijk te veel bagage, weer niet geluisterd en moest dus een koffer achterlaten, thuis hadden ze afscheid genomen en met een taxi bus naar Schiphol.

Lange vlucht, lekker onderweg goed gegeten, drankje er bij, weg zonder papa en mama, vrij om te doen wat ze zelf wilde, Amerika, gemakshalve lieten ze Zuid weg, zo moeilijk was dat toch niet, Nederland was Nederland en dus Limburg in het zuiden, zoiets was Zuid Amerika ook en dat zou dus volgens Anna Texas zijn en Bolivia een streek daar of zo, ja zoiets moest het wel zijn, waren ze onderhand wel van overtuigd. Anna verliet van de vier als eerste het vliegtuig, de klamme warmte sloeg gelijk toe,pffffff..jeetje wel erg warm zeg, klopt weerbericht van Amerika ook niet, hebben wij weer! Voelt aan als ruim boven de dertig graden, vulde Iris aan, een grote meter gaf aan 48. Sucre Airport, mooi we zijn er, op naar het hotel, zei Anna, die gelijk de leiding nam, dat waren ze wel gewend, op naar het zwembad, zei Joyce, in het hotel werd Engels gesproken, dus het kwartje viel nog niet. Ze bleven de eerste week in het hotel, of dichtbij het hotel, om een beetje te wennen, waren al naar wat winkeltjes geweest, je kon daar gewoon met dollars betalen, graag zelfs, souvenirs en zo, voor paps en mams en achtergebleven vriendinnen, in sommige winkeltjes praten ze een raar taaltje, ach, dat zijn een soort mongolen of zo, wist Anna te vertellen, toch wel handig zo een vriendin die alles weet.

Wil wel wat anders dan elke dag zwembad en souvenirs hebbe we ook genoeg, klepte Lisa, die eigenlijk wel naar een stevige beurt verlangde, zolang zonder een harde lul in haar lichaam, kon ze eigenlijk niet volhouden. Ze had thuis haar vaste vrienden die maar wat graag, haar verlangende geile knijp kut….. We gaan de stad uit, omgeving verkennen, ja dat gaan we doen, opperde Anna en het stond dan wel vast, dat het dan ook ging gebeuren. Jake een neger, die taxi chauffeur was en gelukkig Engels sprak, want de andere taxi chauffeurs praten wel erg vreemd (Spaans), hoofdzakelijk of, Quechua, Aymara, Puquina en More.

Jake had een flinke Mercedes, wel een oudje, maar dat mocht de pret niet drukken, hij wist wel een overdonderende mooie omgeving. Hij belde wel constant met diverse personen, maar dat verstonden ze dan weer niet, het gebied werd wel steeds ruiger, tja Texas he,ik mis eigenlijk de vele ranches met paarden, zei Anna, apart soort bergen, of zoiets dan, doemden op, Valle de la Luna. Ze zagen ook eigenlijk helemaal geen toeristen meer, maar ja dat wilden ze eigenlijk ook, maar ja een paar toeristen hadden dan wel weer gemogen. Jake zette de taxi stil bij een log uit klei opgetrokken pand, er stonden zowaar twee paarden, van hier uit kunnen wij verder Valle de la Luna in trekken, lopend dan, He. Lopen?, reageerde Lisa en keek naar haar open schoentjes met hoge hakjes, niet te ver, mag ik toch hopen! Hahahaha, lachte Jake.

Lisa had al wel de flinke bult in de korte broek van Jake ontdekt en haar kutje had al tevreden gereageerd. Ze stapten uit en gingen naar binnen, er zat een soort bar in en er stonden krukken voor en wat tafeltjes en stoelen, een neger achter de bar lachte vriendelijk naar de meisjes, er waren toiletten en een trap naar boven, zodat er blijkbaar een verdieping in het gebouw zat. Wat eten en drinken dames? Pppfff..wat hebben ze hier, vroeg Anna. Ik zal het regelen, laat je maar verrassen, reageerde Jake en hij bestelde een lunch-Almuerzo en een van de nationale dranken, Singani, alcohol houdend natuurlijk, voor iedereen, werd het toch nog gezellig, er kwamen steeds meer negers de trap af.

Jake had al lang gemerkt dat die Lisa steeds naar zijn kruis keek, met een naar seks verlangende blik in haar ogen en dat haar hand regelmatig even onder haar korte rokje verdween, even later trok hij haar het toilet in, liet zijn broek zakken en penetreerde de geile slet staande. Ze was al zeiknat merkte hij en de geile vocht strepen liepen al langs haar stevige dijen naar beneden, het mokkeltje was niet de knapste, beetje mollig, maar best wel lekker, die blanke met zijn dikke pik bewerken, een tweeëntwintiger in lengte en behoorlijk dik. Uhuhuh..huh…..huh…huh..oooooohhh..ja..huh..huh, kreunde ze dan ook, na elke diepe stoot in haar soppende kale kutje, de negerinnen die hij kende waren allemaal besneden, je kon ze heerlijk neuken, dat wel, maar klaarkomen was er niet meer bij voor de dames en dit blanke sletje kreunde heerlijk, ten teken dat ze zijn dikke paal kon hebben en erg lekker vond. Zijn paal verdween er dan ook bij elke stoot tot aan de wortel in en ze kreunde heviger van genot, o jaa..ja..oooooohhhhh…lekkerrrr…..mmm..ja..ja….harderrr..ooooohhh.

Ze liet haar kutje dan ook probleemloos vullen, met zijn vruchtbare sperma, wat hij met krachtige stralen, kreunend diep in haar pompte. Ik had het echt nodig, zei ze naar afloop en knielde voor hem en nam zijn verslappende lul in haar mond en begon hem professioneel af te zuigen. Zijn lul werd snel weer hard en dik, maar ze liet zich niet kennen en zoog hem leeg tot de laatste druppel. Lisa kwam weer van het toilet, terwijl de sperma nog langs haar mondhoeken lekte, jeetje, wat heb jij dan uitgespookt, vroeg Joyce. Mmmm, had het nodig, Joyce.

Jake zag al de vier dames wel zitten, om op zijn dikke neger pik vast te schroeven en had daarom vele vrienden gebeld, hier in Bolivia kon dat er werden regelmatig toeristen ontvoerd, vooral jonge meisjes, om gebruikt te worden als seks slet. Gaan we nog wat doen?, vroeg Joyce, die aardig aan de praat was, normaal zo verlegen, maar ja die Singari smaakte prima, wat het dan ook mocht zijn en ze had het zoveelste glas in handen. Tarpurisunchis, zei Jake, hard en luid, wat de andere negers deed lachen en applaudisseren. Wat zei je?, vroeg Joyce aan hem. Ik sprak de taal Quechua, tegen hen anders verstaan ze mij niet en ik zei, tarpurisunchis. O, zei Joyce en weer werden de negers luidruchtig, nu wist ze nog niets, wat betekend dat dan? TARPURISUNCHIS, schreeuwde hij nu, wat met luid geschreeuw werd beantwoord, tarpurisunchis ….tarpurisunchis..tarpurisunchis, bij herhaling, luid en duidelijk, in een soort feest stemming en Anna klapte mee, ook al had ze geen idee waar het over ging. Morgen gaan wij er op uit, het gebied Valle de la Luna in. Morgen?, vroeg Iris, gaan we dan nu naar het hotel terug of zo? Nee, we blijven hier slapen, morgen eerst ontbijt en dan te voet. Hier slapen?, waar? en al die negers, gaan die wel weg dan? Jullie boven, wees maar niet benauwd, we eten jullie niet op hoor..hahahaha.

Het was al donker geworden en wat lampen gingen aan, de meiden gingen naar boven, terwijl er beneden nog een tijd werd door gefeest. Waar had hij het nou over?, vroeg Joyce, nu aan haar vriendinnen. Geen flauw idee, reageerde Anna en gaapte eens, ach, wat kan ons dat schelen, nu slapen en we zien morgen wel!

De volgende morgen.

Wakker worden…allemaal, vandaag tarpurisunchis, op blote voeten! Anna gaapte wat, oké, maar ik wil NU weten wat dat betekend! Hahahahaha…hahaha, lachte Jake, dat betekent, heel simpel, laten we zaaien. O??, Anna snapte er niets van, maar het zal wel weer, eerst aten ze een stevig ontbijt, want ja er moest gezaaid worden? Jake had alleen nog maar een klein lapje voor zijn zwarte dikke grote pik hangen en de andere negers hadden niet veel meer aan, sommige een soort koker, de meiden snapten het doel ervan niet, maar Lisa had alweer last van een lekkende kut, de slet. Ze likte haar lippen af, bij het zien van de vele grote penissen en als enigste snapte ze het verband van de bijna naaktloperij en het, laten we zaaien verhaal, haar kutje kneep bij de gedachten aan, wat er volgens haar komen ging, ze zei dus niets aan haar vriendinnen. Ik..ik…heb ..weer een bb..beurt nodig, zei ze tegen Jake en keek hem smekend aan. Moedim…ichner..tapa Lisa!

Lisa zag de grootste neger uit de groep op haar afkomen, alles was groot aan de man, met de nadruk op ALLES, een enorme penis, daar zou een paard jaloers op worden en hij had er zin in, zo te zien, hij seinde wat, tegen andere negers, twee grepen haar en tilde haar op en drukten Lisa tegen de ruwe buitenmuur. Lisa had nog nooit zo een grote pik gezien, ondanks dat ze op dat gebied wel wat gewend was, ze hing tegen de muur, bijna een halve meter van de grond en de enorme paal, boog de eigenaar nu precies voor haar drijfnatte kut.

Lisa?, die kan je echt niet hebben hoor, sprak Anna bezorgt. Moedim heet hij, betekend zoiets als de grote en dat klopte dan ook wel, nou dan laat ik me maar kapot neuken!!, reageerde Lisa stoer, ze was te geil, de lul was dikker dan haar pols, maar ze had er zelf wel eens flinke komkommers in geperst. Hij plaatste de monsterpik precies op haar iets openstaande kut, een zuigend geluid begeleide het naar binnen dringen, ooooooooooooohhhhhh..oooooooooooohh, kreunde ze luid, want haar kut lippen werden me toch een potje op gerekt, ooooohh ja..bbb..babys kunnen er uit..dus aaahh..ja…ja…ooooooooooohhh.

Ze kon hem hebben, wat binnen dringen betrof, maar de lengte paste niet, dat merkte ze wel toen hij haar hard en diep begon te nemen. Anna, kon je zien denken, als ze maar niet denken dat ik me laat neuken en aan de gezichten van de andere vriendinnen te zien, dachten die er net zo over, dus laten we zaaien, drong niet door in hun geile koppie’s. Ooohh..ooohh…oooohh….ooohh..oooohh….ooohh, kreunde Lisa luid bij elke harde stoot...

EINDE DEEL 1

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen