Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Hoi, mijn naam is Aisha en samen met mijn drie vriendinnen Anouk, Gaby en Mireille hebben we wraak genomen op een studiegenoot. Peter, zoals hij heet had juist zijn ‘relatie’ met Gaby verbroken en het was gewoonweg schunnig wat hij had gedaan. Weken had hij aan haar hoofd gezeurd om met hem te vrijen, en hoewel Gaby al eerder een vriendje had gehad maar nog maagd was (in tegenstelling tot Anouk, Mireille en ik) had ze pas na lang aarzelen toegestemd, niet zeker als ze was van zijn bedoelingen. Klaarblijkelijk was de seks die ze hadden gehad nogal tegen gevallen voor hem, want een dag daarna had hij haar de bons gegeven, met als reden dat hij vond dat ze niet ‘heet’ genoeg was. Hij stond al bekend als een echte vrouwenversierder en we hadden Gaby gewaarschuwd. Anouk en ik waren ook al slachtoffer geweest van zijn versieringsdrang. Gaby was laaiend, kwaad en misschien ook wel een beetje bedroeft en wij probeerden haar te troosten. Zodoende kregen we het hele verhaal tot in de puntjes te horen en onze conclusie was dat die jongen of seksziek of seks- gek moest zijn. Mireille kwam op een geweldig idee om hem een lesje te leren. Mireille zou hem over een weekje of zo vragen te helpen met huiswerk en dan zouden we hem met zijn allen er eens lekker tussen nemen. Zo gezegd zo gedaan. Mireille ’s ouders zouden niet thuis zijn dat weekend en dus hadden we daar vrij spel.


Die bewuste zaterdagmiddag kregen we telefoon van Mireille dat ons slachtoffer met haar huiswerk zat te maken en wij zouden over een uur of wat toevallig langskomen. Zij zou het ‘voorbereidend’ werk doen. Om 4 uur belden we aan en Mireille deed open en fluisterde, "zit boven op mijn kamer." We liepen giechelend achter haar aan en daar zat onze 'heer' dan. Hij wist niet meteen wat te denken van al dat vrouwelijk schoon om hem heen, temeer daar wij, net als Mireille gekleed waren in lekkere korte rokjes en bloes of shirt dat veel liet zien van wat eronder zat. Vooral de aanwezigheid van Gaby scheen hem niet lekker te zitten, en het was duidelijk dat hij zicht een beetje schuldig voelde. Goed! Hij zou het weten. Gaby stapte op hem af, ik weet niet waar ze de moed vandaan haalde en opende haar bloes. "Dat was niet genoeg en daarom we gaan je meer geven." Vuurrood werd Peter maar veel tijd had hij niet of hij werd door Mireille, Anouk en mij van zijn stoel afgetrokken en op bed geduwd. Mireille had een stuk touw dat vliegensvlug om zijn borst en om zijn benen werd gelegd en zijn krachtig tegenspartelen kwam, waarschijnlijk door het verrassingseffect te laat om ons drieën de baas te worden.

Weerloos lag hij nu op bed en keek een beetje angstig, maar omdat het, wat we dachten, moeilijkst gedeelte van ons plan zo voorspoedig gelukt was, glimlachten we vriendelijk, wat hem op de een of ander manier gerust stelde. Hij moest eens weten! Anouk en ik controleerden de knopen en we brachten zijn armen boven zijn lichaam en bonden het aan de bedspijlen vast. Hetzelfde gebeurde met zijn voeten. We deden dat op een zeer geraffineerde manier en gaven hem vol uitzicht op het moois dat wij onder ons shirt hadden.


Toen lieten we hem een tijdje alleen liggen in de kamer en gingen naar de aangrenzende badkamer om ons om te kleden. Even later kwamen we met zijn vieren in bikini terug en gingen twee aan twee naast hem op bed zitten. Zijn ogen rolden heen en weer en het was mijn hand die als eerste op zijn bovenbeen lag en er zachtjes in kneep. Ik boog voorover met mijn borsten goed zichtbaar voor hem, en zag in zijn broek een langzaam groter wordende bobbel. Ik stootte Anouk aan, wees erop. "Hij krijgt het benauwd." Dat was duidelijk te veel want hij werd rood, rukte aan zijn touwen, maar kon niet verhinderen dat de bobbel groter werd. Toen van de andere kant van het bed de stem van Gaby klonk. "Ik zal hem wat vrijheid geven, ik heb dat pas geleden nog gedaan," en haar licht trillende handen gingen naar de gesp van zijn broek, haakte die los, opende de knoop en trok de rits naar beneden. Het rukken aan de touwen werd heviger maar, naar bleek, hadden we vakwerk geleverd. Poeslief hoorde ik Mireille tegen hem zeggen het wat rustiger aan te doen omdat hij zich anders nog zou bezeren. Klaarblijkelijk realiseerde Peter zich dat, en hij werd wat rustiger.

"Wat zijn jullie van plan met mij," fluisterde hij hees.

"Alleen maar lieve dingen," zei Gaby, "dingen die je lekker vindt." Op het zelfde moment trok ze zijn broek aan zijn pijpen naar beneden en lag hij daar in zijn slip. Zijn pik was duidelijk te groot voor het kledingstuk en zijn eikel stak boven de rand uit. Het was een geil gezicht en wij allen begonnen ons te verheugen op wat komen zou, mochten we eerst nog onze twijfels hebben gehad. Gaby ’s hand ging naar zijn kruis, haar hand omvatte zijn pik en trok de voorhuid langzaam naar achter. Peter werd vuurrood en beet haar toe, "laat dat zeg ik je."

Gehoorzaam trok Gaby haar hand terug maar nu was het mijn hand die naar zijn pik ging en het slipje verder van zijn kont trok. Ik trok de voorhuid verder naar achter en pompte even, voordat ik me weer terug trok, na genietend van het effect dat mijn actie had op zijn ego. Hij sloot zijn ogen en ik zag hem zijn kaken op elkaar klemmen. Anouk haar handen gingen langzaam naar de sluiting van haar bovenstukje en terwijl ze naar hem toe boog liet ze het toch al minuscule deel van haar bikini op hem vallen terwijl ze hem vol zicht gaf op haar borstjes. Ze was duidelijk heet, want ik zag haar tepels vooruit steken. Peter wist niet waar hij kijken moest en dat werd spoedig nog moeilijker voor hem want een voor een deden wij ons bovenstukje uit en zaten in vol ornaat om hem heen. Anouk hand ging naar zijn pik en weer ging die voorhuid naar achter en pompte ook zij een paar slagen. Ik werd bloedgeil en gaf Gaby die naast me zat ik kneepje in haar arm. Ook zij moest dezelfde gevoelens hebben want voordat ik het wist voelde ik haar hand op mijn hand en ze bracht die naar haar kruis. Het was nat daar, kletsnat. Intussen zat Mireille met haar tepels te spelen, duwde toen Anouk’ s hand van Peter af, greep naar zijn pik en begon hem vakkundig af te trekken.

Peter lag intussen met een rood hoofd van schaamte en met gesloten ogen en had geen andere keus dan het over hem heen te laten gaan. Waarschijnlijk hoopte hij op een spoedig einde, en dacht hij dat dit komen zou als hij zijn zaad zou spuiten. Hij gaat komen, hoorde ik Mireille zeggen en even later zag ik klodders zaad omhoog spuiten en op zijn blote buik belanden. Hij zuchtte, misschien van verlichting, maar lang duurde dat niet of Gaby nam zijn pik en stimuleerde hem dusdanig dat hij niet eens de kans kreeg om slap te worden. Weer begon ze hem af te trekken en het duurde niet lang of de tweede lading kwam naar buiten. Nog was onze lady killer geen rust gegund, want ik voelde dat het nu mijn beurt was. Met mijn ene hand in het kutje van Gaby en duidelijk de tinteling in haar klitje voelend, pompte ik met mijn andere hand aan die pik. Gaby kwam klaar, voelde ik, maar Peter had er wat meer moeite mee.

Zijn pik wou niet echt meer omhoog, maar ik bleef maar pompen en een paar minuten na Gaby werden mijn inspanningen beloond en weer spoot de pik zijn zaad eruit. Duidelijk minder nu, en we moesten met zijn allen (behalve ons slachtoffer) lachen toen Mireille zei, dat ik niet zo goed was als zij, duidelijk doelend op de hoeveelheid zaad die zij eruit gekregen had. Het was nu de beurt van Anouk om hem klaar te krijgen en, och arme, ze had heel wat moeite om het slappe geval niet bij elke beweging uit haar hand te laten glippen. Het duurde lang en ze kreeg hem niet stijf, maar uiteindelijk kwamen er nog wat zaaddruppels te voorschijn. Peter lag intussen meer dood dan levend op bed, zijn ogen stijf gesloten en je zou bijna medelijden met hem krijgen. We besloten hem wat rust te geven en vertelden hem dat we hem graag even alleen lieten. We controleerden de touwen, en lieten hem een uurtje alleen, intussen lekker een douche nemend met een glaasje fris. We hoorden hem roepen om ons, smeken om hem los te maken, maar we deden alsof we niets hoorden.

Na een uurtje gingen we terug. Hij lag nog steeds waar we hem gelaten hadden, zijn polsen een beetje rood van het schuren van de touwen en klaarblijkelijk deed het hem een beetje pijn. Zijn smeken om los gemaakt te worden werd lachend afgedaan, en we beloofden hem een tweede ronde. Hij zakte slap terug en smeekte "nee, dat niet." Wij waren echter vastberaden en geheel naakt als we nu waren na de douche en opgegeild door de voorafgaande gebeurtenissen, begon Gaby met mijn kutje te spelen en zag ik Mireille en Anouk in een innige tongzoen. Peter keek toe met een moede blik in zijn ogen. Het was duidelijk dat seks hem op dat moment niet veel deerde. Mireille ging naast hem op bed zitten terwijl Anouk met haar borsten speelde en legde haar hand weer op de slappe pik van Peter. Klaarblijkelijk was die lichamelijk zover opgeknapt dat die reageren kon en even daarna pompte Mireille tergend langzaam een lading zaad naar buiten. Het moet echt uit zijn tenen gekomen zijn, want ik zag een pijnlijke uitdrukking op zijn gezicht toen hij spoot, lang niet meer zo fier en hoog als tevoren. Het geval was meteen daarna weer slap maar dat deerde ons op dat moment niet want we hadden het te druk met spelen met elkaar. Heerlijk beffend zijn we klaar gekomen niet eens wetend of Peter wel of niet naar ons keek. Hij heeft de laatste behandeling van Gaby gekregen, die hem opnieuw aftrok, en gemeen als ze was, door bleef trekken nadat hij, god weet waar hij dat vandaan haalde, nog eens gespoten had. Het moet een pijnlijke ervaring voor hem geweest zijn en zeker ook een die hij niet vergeten zal.

Nadat het voor ons en hem duidelijk was dat het feest erop zat, hebben we hem haarfijn verteld wat we van hem dachten. Mocht hij het in zijn hoofd halen om zijn verhaal op ons te halen, wij wisten niet alleen van niets, maar ook zouden zijn schandelijke versierpogingen aan de grote klok gehangen worden. Hij scheen het te begrijpen. Voor zover wij weten heeft de jongeman geen vriendinnetje meer gehad gedurende het laatste jaar van ons opleiding, en gelukkig zijn wij hem nadat wij allen onze weg gegaan zijn na de hogeschool, niet meer tegengekomen. Wij hebben het nog wel eens over ‘ons weekend’ met Peter, en kunnen er nog steeds hartelijk om lachen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen