Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Op de beats van haar favoriete nineties house plaat, ramde Chantal wild haar blauwe dildo in en uit haar druipende kut. Ze was weer eens geil thuis gekomen van haar werk en zocht onmiddellijk haar slaapkamer op om wijdbeens zichzelf tot een hoogtepunt te neuken. Net voor het einde van het nummer vond ze haar climax en ze schreeuwde luid terwijl ze spuitend klaarkwam. Toen de sensaties langzaam weg ebden, likte ze haar dildo proper en borg hem weer op bij de rest van haar speeltjes in het nachtkastje. Chantal was vorige week 35 geworden en nog steeds single. Nog nooit had ze een man langer dan een maand aan haar kunnen binden. Ze zag er niet slecht uit vond ze zelf, ook al was ze best wel mollig, maar de reden waarom nooit niemand lang bij haar bleef was haar rot karakter. Ze wist het niet van zichzelf, maar ze was wat men in de volksmond 'een hautaine trut' heette. Chantal had namelijk nooit iets tekort gehad in haar leven. Haar ouders waren rijke burgers en op haar 25ste kreeg ze reeds haar eerste appartementje. Nu, tien jaar later, woonde ze in een eigen villa en was ze ook eigenares van twee appartementen die ze verhuurde. Chantal was ook extreem materialistisch en kon het nooit laten om altijd foto's van haar nieuwste aankopen te posten op Facebook, Twitter en Instagram enkel en alleen om haar vrienden jaloers te maken. Kocht er iemand die ze kende een nieuwe gsm of tablet, dan moest zij zo snel mogelijk ook een nieuwe hebben, en natuurlijk een zwaarder en duurder model, wat ze dan ook verkondigde op de sociale media. Dit zorgde er dan ook voor dat ze vaak vrienden verloor op deze platformen. Toch had ze een groepje vrienden die haar ergens wisten te tolereren, maar haar toch dikwijls duidelijk maakten dat ze moest stoppen met die afgunst en aandacht zoekerij, of dat ze nooit een partner zou vinden. Maar Chantal trok er haar niets van aan en besefte niet dat ze langzaam zelfs dat vriendengroepje aan het kwijtspelen was.


Die maandag trok ze om 7 uur in de ochtend naar haar werk. Chantal was makelaar in een immobiliën firma, een job die ze verkregen had dankzij de lange arm van haar vader. Ze was tijdens de eerste jaren in het bedrijf reeds over de hoofden van collega's die een veel langere diensttijd dat haar hadden gesprongen, en daarom was ze er ook niet erg geliefd. Maar Chantal trok zichzelf daar niets van aan en deed haar werk zoals dat verwacht werd van haar. Ze was zoals steeds als eerste op kantoor en begon aan haar administratieve taken. Langzaam druppelden haar collega's binnen maar die gaven haar geen aandacht. Om 8u kwam ook de stageair toe die ze toegewezen kreeg, en onmiddellijk begon ze die arme jongen te commanderen. "Dag Chantal", klonk het plots rond een uur of tien en ze keek recht in het gezicht van Bjorn, een 40 jarige man uit haar vriendengroep die gehuwd was met Lisa. "Hey Bjorn", zei ze vriendelijk en ze gaf hem een zoen op de wang. "Is Lisa niet mee", vroeg ze hem en Bjorn zei dat aan het werk was. Dat zijn vrouw niet mee was vond Chantal totaal niet erg. Ze geilde namelijk al een tijdje op Bjorn en ze had hem al diverse malen proberen te verleiden, wat hij niet erg apprecieerde en dit had hij haar ook verteld. Bjorn hield enorm veel van zijn vrouw en wou haar niet bedriegen, en zeker al niet met Chantal die hij totaal niet knap vond en een complete tegenpool van zijn lieve schat was. "We willen een nieuw huis want we zijn het beu in die buurt waar we nu wonen", zei Bjorn. "Dan ben je hier aan het juiste adres", repliceerde Chantal en ze nam een blaadje om te noteren wat het koppel zocht in hun nieuwe woning. Bjorn zei dat ze een alleenstaand huis wilden in een rustige buurt, met een grote tuin zodat hun honden alle ruimte hadden en niemand zich zou storen aan hun geblaf. Chantal logde in op hun database en begon te zoeken.

"Lijkt dit je niets", zei Chantal toen ze een alleenstaande vernieuwde woning vond in een bosrijk gebied. Bjorn bekeek de foto's en het stond hem inderdaad wel aan. Het was blijkbaar een bungalow die verbouwd was in een luxueuze kleine villa. Aan de voorkant was reeds een mooie tuin, maar aan de achterkant was er echt een grote grasvlakte die uitmondde in het aanpalende bos. "Ziet er zeer leuk uit", zei Bjorn, "maar ze vragen best wel veel ervoor". "Over de prijs valt altijd te onderhandelen", zei Chantal, "maar als je wil gaan we er vanmiddag eens een bezoekje brengen". Bjorn vond dit een goed idee en ze spraken er om 14u af.

Tijdens de lunchpauze reed Chantal snel naar huis om van kledij te wisselen, want ze was weer geil geworden en zou een nieuwe poging ondernemen om Bjorn te verleiden. Dat hij gehuwd was met één van haar beste vriendinnen trok ze zichzelf niets van aan. Thuis aangekomen deed ze haar al haar kleren uit en zocht ze een mooi lingerie setje. Ze vond een doorzichtige witte string en stapte in het stukje textiel. Haar grote hangtieten stopte ze in een bijhorende doorzichtige beha met dubbel D cup. Ze stroopte mooie donkere nylon kousen rond haar benen en zocht een leuk rokje uit dat tot net boven haar knieën kwam. Een witte half doorzichtige blouse maakte het geheel af. Snel deed ze nog een verse laag rode gloss op haar lippen en ze stapte vervolgens in haar wagen om naar de afspraak te rijden.

Ze was blijkbaar als eerste aangekomen en parkeerde haar wagen op de oprit. Ze stapte uit en opende de voordeur en liet deze op een kiertje open staan. Het huis was leeg want de vorige bewoners waren reeds verhuisd. In de keuken ging ze op een barkruk aan het keukeneiland zitten en wachtte ze op Bjorn. Een kleine tien minuutjes later hoorde ze zijn wagen gevolgd door de deurbel. "Kom maar binnen", riep ze luid, "ik zit in de keuken". Bjorn liep de woning binnen en vond Chantal al snel. Toen hij haar op de kruk zag zitten kon hij onmiddellijk merken dat ze weer een nieuwe verleidingspoging ging ondernemen, want hij kon duidelijk de boord van haar kousen zien onder het rokje dat veel te hoog opgestroopt was. "Veranderd van outfit", zei hij tegen Chantal. "Speciaal voor jou ", knipoogde ze en ze sprong van de stoel en trok haar jurkje weer naar beneden. "Je weet wat ik er van denk he", zei Bjorn. "En je weet dat ik me daar niets van aantrek", zei ze hautain tegen haar vriend. Vervolgens liepen ze samen door het huis en het stond Bjorn enorm aan. Overal waren er mooie grote ramen die voor veel natuurlijk licht zorgden. De woning was zeer ruim en beschikte over een redelijke nieuwe keuken en badkamer. "Prachtig", zei Bjorn. Tijdens de rondleiding kon Chantal het niet laten om Bjorn af en toe nonchalant te strelen of aan te raken, en Bjorn liet altijd blijken dat hij dit niet apprecieerde, maar ze bleef het doen. Uiteindelijk kwamen ze aan bij de grootste slaapkamer. "En hier zal de magie gebeuren", zei Chantal met een valse lach op haar mond. Bjorn keek rond en hoorde plots iets vallen. "Oei mijn vulpen", zei Chantal en ze ging voor hem steen en bukte zich met gestrekte benen om de pen op te rapen. Bij deze handeling schoof haar rokje volledig omhoog, en kon Bjorn duidelijk haar geschoren kut door de doorzichtige stof van de string zien. "Chantal!", riep Bjorn luid, "waar ben je mee bezig". "Je wil me, geef maar toe", zei ze en terwijl ze zich omdraaide kneep ze in zijn kruis.

"Chantal, je weet dat ik Lisa graag zie", zei Bjorn. "Ze komt dit toch nooit weten", antwoordde ze. "Dus jij zou één van je beste vriendinnen zo voorliegen", was zijn antwoord. "Wat niet weet niet deert", zei ze hierop. "Maak je keuze", zei Bjorn. Lang moest Chantal niet nadenken want ze ging onmiddellijk op haar knieën zitten en begon de knopen van zijn broek langzaam te openen. "Als je dit doet is er geen weg meer terug", waarschuwde Bjorn haar voor een laatste maal. Chantal zei niets meer maar keek naar hem met een valse lach op haar gezicht, en stak vervolgens haar hand in zijn slip en haalde er zijn slappe pik uit. Met haar duim en wijsvinger schoof ze zijn voorhuid naar achteren, en begon aan zijn dikke eikel te likken. Minutenlang zoog ze aan de pik van Bjorn maar hij slaagde er niet in om hard te worden. Terwijl hij naar de mollige dame keek die aan zijn lul zoog, voelde Bjorn zich extreem rot dat hij zijn vrouwtje aan het bedriegen was. Chantal merkte dat Bjorn er niet erg van genoot, want hij werd maar niet stijf, maar gelukkig kende ze en onfeilbaar trucje. Ze maakte de wijsvinger van haar rechter hand nat en begon over zijn scrotum te wrijven. Vervolgens liet ze dezelfde vinger iets afzakken en vond ze zijn sterretje. Toen ze haar vinger er met het topje induwde moest Bjorn zich gewonnen geven en zwelde zijn pik op tot hij staalhard vooruit stond. "This never fails", zei Chantal luid lachend, en ze trok hard aan de die voor haar stond. Tot zijn schaamte moest Bjorn toegeven dat deze slet wist wat ze deed, en hij werd nu ook geil. Hij scheurde de rits van haar rokje stuk, en het viel op de grond. Ze stapte eruit en Bjorn kon duidelijk zien hoe haar string reeds zeiknat was geworden. De geur van geil verspreidde zich in de grote, meubelloze slaapkamer.

"Lik me", zei Chantal op een dominante toon.

Ze stond recht en deed haar natte string uit en smeet hem in de hoek van de kamer waar hij aan de muur bleef kleven. Vervolgens plaatste ze haar hand op het hoofd van Bjorn en duwde hem naar beneden. Bjorn zat nu op zijn knieën op enkele centimers van haar kale kut, en zat hoe dikke druppels geil via haar dijen naar beneden parelden om op de vloer uit elkaar te spatten. "Komaan jong", zei Chantal een beetje boos, en met beide handen duwde ze zijn hoofd in haar kruis. Een zilte geur van geil overmeesterde Bjorn en hij moest wel beginnen likken of hij kreeg geen adem. Chantal spreidde haar wulpse dijen zodat Bjorn een betere toegang kreeg, en ze voelde zijn tong afwisselend over haar grote schaamlippen flitsen en daarna rond haar clit die fier zijn schuilplaats had verlaten. Bjorn stikte bijna in de hoeveelheid geil dat Chantal produceerde, en hij kon niet anders dan af en toe eens slikken, wat de trut natuurlijk nog geiler maakte en dus nog meer sappen deed ontsnappen. Deze situatie had Chantal zo heet en geil gemaakt, dat een eerste orgasme zich reeds aankondigde. Met een luide schreeuw gevold door enkele fijne stralen melkachtig kutsap spoot Chantal zichzelf klaar. De sappen spatten in Bjorns gezicht uit elkaar en maakten zijn overhemd volledig nat.

Maar zo snel als het orgasme gekomen was, zo snel begon Chantal aan ronde twee. Ze duwde Bjorn op zijn rug en beklom hem als een ervaren amazone. Zijn pik van zo'n 18cm lang verdween in de gulzige spleet van de mollige vrouw. Hij voelde hoe haar gewicht won van de zwaartekracht en voor hij het goed en wel besefte zat zijn pik volledig in haar en begon ze hem te berijden. Soppende en zuigende geluiden vulden de kamer die doordrongen was met de geur van seks. Het was fout, maar Bjorn begon toch te genieten van de situatie. Chantal had ondertussen haar blouse uitgedaan en haar twee grote tieten uit haar beha gehaald. Met elke stoot vlogen haar borsten wild heen en weer. Dit werkte voor Bjorn hypnotiserend en hij nam haar tieten vast en begon ze hard te kneden. "Trek aan mijn tepels slaaf", zei ze dominant. Bjorn nam beide tepels van ongeveer 1cm lang tussen zijn vingers en rolde ze hard en trok er dan aan. Chantal schreeuwde het uit van pijn en geiligheid. "Spuit me vol", riep ze luid, "spuit m'n geile zaadkut vol!". Bjorn hield het niet meer uit, en na enkele seconden spoot hij met een enorme kracht zijn sperma diep in haar zuigende kut. Chantal voelde hoe diverse stralen haar volledig opvulden. Toen Bjorn klaargekomen was, kroop ze van hem en hij zag hoe zijn sperma vermengd met haar kutgeil uit haar wijd openstaande spleet droop, en op zijn buik open spatte. Chantal boog zich voorover en likte alles op.

"Ben je nu tevreden", zei Bjorn tegen haar.

"Bijlange nog niet", was haar antwoord en ze begon onmiddellijk weer te zuigen aan zijn slap wordende lul die vol plakte van het zaad en haar geil. Bjorn wou eigenlijk niet verder gaan, maar tot zijn schaamte moest hij toegeven dat ze echt wel een kunstenares in blowjobs geven was, en al snel stond zijn pik weer op volle oorlogssterkte.

"Neuk mijn kont", zei ze nu luid.

"Nee, ik doe geen anaal", zei hij. "Jij hebt niets te willen", zei ze boos en kneep hem in zijn ballen. Bjorn schreeuwde het uit van de pijn en gaf uiteindelijk toe. Chantal ging op haar handen en knieën zitten, en stak vervolgens één hand in haar kut om er wat geil uit te lepelen, en vette vervolgens haar sterretje ermee in. Toen nam ze zijn harde pik vast en plaatste deze voor haar meest intieme opening. "Duw", zei ze ruw. Bjorn moest echter niet hard duwen, want haar kontje was blijkbaar geoefend en zodra zijn eikel erin verdween schoof de rest van zijn pik er zeer vlotjes in. Haar kontje was veel strakker dan haar kut, en Bjorn vond het best een lekker gevoel, en al snel pompte hij haar lekker hard. Dikke druppels geil dropen uit haar kut bij elke stoot en al snel kwam ze een tweede keer luidkeers klaar, en nog meer druppels vielen op de vloer van de slaapkamer. Haar kontje zoog zeer strak rond zijn leuter, en ook hij voelde dat hij snel zou klaarkomen. "Spuit het in mijn darmen", zei ze met een vulgaire toon. Bjorn deed wat hem gevraagd werd en een tweede lading zaad ontsnapte uit zijn eikel en vulde haar op.

Nu was Bjorn echt uitgeteld en zijn pik werd zeer snel slap en hij haalde hem eruit. "Dit moeten we vaker doen", zei Chantal terwijl ze met haar vingers het zaad uit haar kont lepelde. "Dat denk ik niet", hoorden ze plots een vrouwenstem zeggen. In de opening van de slaapkamer deur stond Lisa. Ze zag hoe haar man volledig misbruikt en naakt op de vloer lag en ging onmiddellijk naar hem toe om zich over hem te ontfermen. "Wat heeft dit te betekenen", vroeg Chantal zich luid af. Lisa zei dat ze samen met de rest van hun vriendengroepje nu voor eens en altijd wilden weten of Chantal uberhaupt respect voor hen had of niet. Daarom moest Bjorn zogezegd komen informeren achter een nieuw huis en zien hoe ze zou reageren wanneer ze met hem alleen was. Lisa had ook gezegd tegen Bjorn dat hij zich moest laten doen om te zien hoe ver ze zou gaan.

Bjorn wou dit niet, maar uit liefde voor Lisa had hij zich toch laten ompraten. "En blijkbaar respecteer je mij voor geen meter", zei Lisa, "want je hebt hier doodleuk mijn vent verkracht". Chantal voelde hoe ze in het nauw gedreven werd en wou nog excuses gebruiken in de aard van dat Bjorn het ook wou, maar Lisa zei dat ze alles gezien had, en dat haar leugens het gewoon nog erger maakten.

 

Net zoals elk verwend kind dat zich betrapt zag, begon Chantal te huilen. "Jouw valse tranen komen te laat", zei Lisa. "Hopelijk heb je ervan genoten want dit is de laatste keer dat je ons en de rest van de vrienden gezien hebt, zoek het nu alleen maar uit", vervolgde ze. Bjorn kleedde zich met hulp van zijn lief vrouwtje weer aan, en verdween samen met haar.

Chantal lag nog steeds naakt op de grond in een plasje met haar eigen geil en Bjorns zaad, en besefte wat ze gedaan had, en met zoute tranen moest ze toegeven dat ze het ook verdiend had.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen