Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Tia was vierentwintig, en had sinds 2 maanden een baan als koffiejuffrouw bij een kantoor. De heren aldaar konden hun ogen niet van haar af houden. Logisch als je haar eens goed bekeek: Halflang haar met een diep rode gloed omstrengelde een lief  lachend gezicht. Haar diepe grote vragende ogen die zwoel opblikten boven haar met veel guitige sproetjes omringde wipneusje zorgden voor heel wat spanning als ze langskwam ! Een grote; zwaar deinende boezem, ronde heupen, en volle kutlippen die je soms in haar slipje onder haar (te) korte rokje duidelijk afgetekend zag, zorgden voor zo mogelijk nog meer aandacht...


Maar ze had weinig oog voor al die kerels, was nogal preuts en wist eigenlijk niet goed wat ze nou met mannen aan moest. De weinige vriendjes die ze had gehad vond ze maar sloom en weinig ondernemend als het op vrijen aankwam.  Als het al tot neuken kwam vond ze het maar saai en ze voelde er weinig bij, en klaarkomen lukte slechts als ze zelf meehielp!
Nee..  dat kon ze zelf wel beter, dan vingerde ze zich diep en hard en ging soms tot aan de grens van pijn. Ze fantaseerde soms over sterke ruige kerels die haar min of meer hard namen.. al schaamde ze zich daar dan zelf over en vond ze die gedachten maar verwarrend voor een jong  en gevoelig meisje dat niets van jongens wilde hebben....


Toch nam ze de uitnodiging voor het bedrijfsfeest maar aan, iets anders had ze toch niet te doen... Het was vrij saai gebleken, en om nog iets van lol te hebben dronk ze wat teveel. Aangeschoten had ze tenslotte wat gedronken met een of ander vent die haar leek te kennen. ze was met hem meegegaan en ze hadden in een roes wat gevreeën. Ze had giechelend een striptease gehouden en was op het bed gevallen. Hij drukte zijn lul tussen haar schaamlippen en stootte omhoog.
Ze kreunde toen hij tot aan zijn kloten in haar flamoes drong.  


Met zijn sterke armen schoof hij het meisje op en neer op zijn dikke lul. Tia genoot vaag, maar voelde zich weer niet echt goed bemind. Om hem wat te amuseren ging ze op handen en voeten voor hem zitten. En toen gebeurde het ! : ineens bond hij haar vast, net terwijl ze op handen en voeten wulps draaide om hem uit te dagen tot actie.
Eerst dacht ze aan een maf spelletje, en lachte wat voor zich uit. het zou wel weer niks worden... Maar dat lachen verging haar snel ! "Nou heb ik je teef !" riep hij ineens hees en trok haar hoofd aan de haren omhoog.  ze kon geen kant op, want hij had haar stevig vastgebonden." Al weken kom je , iedereen verleidend, langs met die rotkoffie van je,en je ZIET me niet eens !" Ondanks de pijn keek ze hem eens  aan. "Sander !"riep ze, "de werkchef !"  "maak me los !!!, wat wil je !?!"Hij rukte haar hoofd verder naar achter "ik zal  je leren me te negeren, geil loeder !, ik neuk je tot je erbij neervalt, als een willoze sex slavin !""Zolang je meewerkt overkomt je niets.., al zal je mn  wapenstok moeten voelen.


Met steeds groter wordende angst keek ze hem aan. De touwen trokken in haar zachte vlees ."NEEEE het doet pijn " gilde ze en keek hem verbijsterd aan . "wat ... wat ga je met me doen" hijgde ze toen, bang. Hij grijnsde .."ik heb je vastgebonden als een varken en neuk  je als een goedkope hoer !!!"  
"Ik ga met je doen wat ik wil, en jij hebt maar mee te werken !" "Doe je mond dan open, dan neuk ik je smoel !" hijgde hij.


Ruw duwde hij zijn eikel in haar keel, zodat ze begon te kokhalzen. "Zuigen teefje, zuigen." riep hij met schorre stem en hij begon haar hoofd te neuken.
Hij pakte het hoofd aan weerskanten pompte zijn lul in het zuigende mondje.  "Ik zal je een lekkere kwak geven meisje." kreunde hij. "Oh... ik ga spuiten. Hou je mond open, totdat ik leeg ben." Hij trok zijn pik uit het mondje en richtte hem tussen haar lippen en begon zich af te rukken.


Brullend van genot schoot hij dikke slierten zaad in haar keel , ze hield braaf haar mond open, totdat hij de laatste druppel uit zijn lul  had gedrukt.
"Niet doorslikken, eerst proeven.
Laat het over je tong glijden." zei hij, met zijn gezicht dicht bij het hare. Hij keek vergenoegd toe hoe het meisje op zijn sperma kauwde, ze scheen het heerlijk te vinden, want af en toe sloot ze snuivend haar ogen. "Slik nu maar door..." Hij zag hoe het zaad in haar keel verdween en kreeg alweer een stijve.


Hij ging achter haar zitten, als een arbeider achter een kruiwagen. Hard ramde hij vanachter zn pik in haar, snel vloog zijn paal in en uit haar gefolterde poesje.
Ze gilde van pijn, maar voelde ook een gevoel van genot opkomen "o god nee !" riep ze, maar hij ramde door. Hij keek over haar rug, naar haar volronde billen die strak om zn pik stonden en trilden als zijn harde lul soppend in haar kut verdween."je kut wordt anders al aardig nat" zei hij , en grijnsde. "Je bent ook zo ...  zo... groot !" Hij trok zijn wenkbrauwen op en hij voelde hoe zijn lul nog stijver begon te worden.  
Het meisje keek hem onderdanig aan en dat beviel hem wel. "Weet je wat ik denk?


Ik denk dat jij eens flink afgeneukt moet worden. "moet je die teef eens zien genieten ! ik zal je eens goed pakken !!!" Hij greep naar haar wild bengelende borsten onder haar buik "beste memmen"...
Haar tieten vlogen doordat hij haar wild nam snel van  links naar rechts en haar kin tot op haar buik, en kletsend ook tegen elkaar. "stop toch" smeekte ze,bang dat ze haar lichaam niet onder controle hield..."je kut knijpt anders enthousiast in mn lul" grinnikte hij, en blozend van schaamte moest ze dat bekennen... ondanks alles wond dit haar op!
Ze probeerde  bevend dat heerlijke gevoel wanhopig te onderdrukken."smeerlap ....uuhh jij ontzettende.. "maar ze kreunde voorzichtig  van genot. "Neuk me dan maar met die gore knots van je"  begon Tia te hijgen,"ram die paal in mijn natte kut, ik wil dat je me dan ook pijn doet als je hem in me schuift, doe dan wat je wil, verkracht me ,en wacht niet langer, toe...neuk me nou, dan ben ik er vanaf !!" kreunde ze luid en greep zijn pik vast, duwde hem omlaag in  haar opgloeiende oventje.  


Tia begon te  kreunen, eerst zachtjes, hijgend, maar steeds luider. "OOhhh UhhMmmmm het is zo lekker, zo eindeloos lekker, die grote lul, neuk me!!!" Hij masseerde het weke vlees van haar grote tetters, en duwde de sidderende heupen en haar neukspleet om zn steigerende paal. "Arhhh! Ik kom! riep hij, en ze voelde de smurrie haar lichaam instromen.
Schokkend spoot hij straal na straal in haar donkere grot.
De dikke klodders geil stroomden uit haar kut en trokken langs de binnenkant van haar benen sporen, glinsterend van nattigheid.


Hij haalde zn pik uit haar sputterende kut en duwde hem snel in haar kontgat "Hmmm, dit zal ik je ook leren hoer !" riep hij, en terwijl ze van pijn gilde ramde hij zn pik in en uit haar kont. Zijn vingers zochten haar kut; steeds meer vingers deed hij erin, tot zijn hele hand erin zat. "hoe voelt dat nou, geneukt in beide gaten ?" vroeg hij, maar ze kermde slechts en jammerde zacht, toch kwam het genot weer..."Hmm pik" kermde ze "Ohh ja naai me!"


Ze merkte dat in haar lichaam genot en pijn streden en dat het genot won. "toe dan maar, neuk me hard jij  ... jij.. grote hengst !" "oohhh ah ja !!!!"


Haar kutwanden knepen samen en ze zat tegen een orgasme aan. "wil je dus doorgaan?" vroeg hij "nee, ohhh aaaagh, ik....Neuk me !" riep ze "pomp die  vette lul in mn gore lijf" smeekte ze hem..."neeuuukkk!!!"
Tia kwam klaar, beter als ooit tevoren.. tot haar eigen verbijstering!
Het ene orgasme na het andere trok wild door haar lichaam. Ze schrok ervan en vroeg zich af of ze dit onbewust altijd had gewild: met geweld en kracht genaaid worden, onderdanig en vernederd...


Verbaasd en tevreden ging hij nog steviger tekeer. Af en toe vonden in haar lichaam z'n hand en pik elkaar bijna, wat hem enorm opwond.  Ze voelde zijn schaamhaar tegen haar verende kont en werd doormidden gespleten. "machtig strak ben je...lekker !  zei hij "UHHH... Meeneuken kleine hoer" Even later klom hij van haar af.
Hij bracht haar armen achter haar weelderige lijf en bond ze aan haar enkels vast. Hij drukte haar tegen de muur. Ze hapte naar zijn pik die hij met beide handen vasthield.


"bek open" beval hij, en rukte haar hoofd naar achter. Toen ze gilde duwde hij de pik in haar warme open mond.  "ik ga je lieve keeltje neuken" Haar adem gleed over zn schacht terwijl de touwen in haar polsen groeven. "neuk me.. mond, hijgde ze ja, geef me die pik om op te zuigen!!!" Ze keek naar hem met haar grote ogen, en hij keek naar op de volle glanzende lippen die zn pik omsloten..."ik neuk je in elk gat slet" riep hij lachend en begon in en uit haar zuigende mond te pompen tot zn hele schacht erin zat.
Zacht murmelend sabbelde ze aan zn pulserende pik. Beetje bij beetje verdween z'n zware lul in haar natte mond. "hmmmm"... Het genot won het weer bij haar... "geef me je geil, spuit me vol!" "Ohh jaaaaaaa" hijgde Tia en ze kwam ondanks alles  weer stuiptrekkend klaar. "AAAieeeee" krijste ze, en wreef haar kut  wild tegen zn benen aan.


Haar lichaam schokte wild en ze beet in z'n ballen. Even later spuugde ze die weer uit en kauwde gulzig op zn pik verder. Ze zoog, knabbelde,  trok,  likte en kneedde zn pik en inhaleerde met diepe teugen zn geur en gromde van genot. "Hmmpff !" "jee wat ben je goed zeg" kreunde Sander. Hij liet zijn gezwollen pik uit haar mond glijden en sloeg ermee tegen Tia's enorme bolle tieten, die zwaar op en neer deinden van angst en opwinding.


Hij draaide met de kop van z'n pik rondjes over haar tepels tot deze stijf stonden en van het geil glommen. Hij begon Tia tussen de borsten te naaien tot haar huid rood werd van het wrijven en hij klaarkwam. "jaaah ! riep hij slik 't in hoer !" Hij spoot de eerste straal in haar keeltje en de tweede over haar deinende boezem. "smeer het over je tieten" riep hij.


Toen Tia dat deed drukte hij z'n verslappende pik in haar mond. Ze rook de sterke spermageur en kreunde wellustig. "alles eruit zuigen" zei hij en drukte haar hoofd om zn pik. "o shit ja.. zo !" z'n kont draaiend.
"Ik vind t heerlijk geef me meer, ik wil zo graag! "ze had zich nu geheel aan hem overgeleverd en kon aan niets anders meer denken dan aan zn lul. "Ik ..zal" gorgelde ze en nam de lul in haar mond, ze klemde haar vochtige lippen om zn pik tot ze zijn schaamhaar in haar neus voelde en de slappe lul opgekruld in haar warme mond lag na te schokken.


Overal zat z'n geil, in haar kont, kut, mond en keel. Ze haalde diep adem en likte haar lippen af, en hoopte op wat rust. Vergeefs! Hij maakte de touwen weer los en gooide Tia op de rug neer. Nu bond hij de touwen om haar enkels en wierp de uiteinden over een muurbeugel. "wat ...wat ga je doen?" vroeg ze angstig, maar Sander grijnsde slechts.
Hij trok haar benen en onderlichaam wijdbeens omhoog tot slechts haar schouders en hoofd nog op bed lagen en haar borsten tegen haar kin vielen.


Vertwijfeld wachtte ze af op wat er ging gebeuren. "Auuuu!!!! Niet doen! Niet doen!!!" Gilde Tia toen hij twee vingers in haar kut pompte. Haar geschreeuw wond hem zodanig op dat hij probeerde er nog een vinger bij te proppen. Met andere hand reikte hij tussen haar billen en stak zijn middelvinger tot aan de knokkel in haar anus.  "Ooooh... dat doet pijn !" huilde het ze.


Hij begon wild zijn vingers in het kutje en de kont van zijn "leerlinge"  te soppen. Wit kutvocht besmeurde zijn vingers ten teken dat ze er danig opgewonden van raakte. Toen hij merkte dat Tia op het punt stond om klaar te komen, trok hij zijn vingers terug en deed een stap bij haar vandaan. Kronkelend en met een hoogrood gelaat schokte het meisje heen en weer.


"Oh, ga door..." smeekte ze.  "toe.... toe nou!  alsjeblieft!


Als het dan toch moet laat me dan ook wat genieten ." Sander  ging tussen haar benen zitten , keek naar haar bange ogen en ramde toen beide duimen diep in haar kut ! Met de vingers van de ene hand drong hij haar kontgaatje in; met de andere hand wreef hij wild over haar klit, terwijl z'n duimen haar spleet verkenden.
Tia gilde het uit van schrik maar vooral van een sensationeel genot dat haar overspoelde...


"aaRRgh !! auwooojaaajjjjjj!!" Uhhh hurhhhhhoh oh JAAAAHHHH !!! krijste ze en maakte wellustige bewegingen waardoor zn duimen nog dieper in haar grot porden en soppende geluiden maakten.
Toen ze nog slechts zacht kon jammeren van schaamtevol genot haalde hij z'n kletsnatte handen uit haar lijf en  wreef ze droeg aan haar lange dieprode haren.


Toen zette hij zn mond om haar gefolterde kut, en sloot zn lippen om de rood gezwollen kutlippen. Ineens zoog hij snel en hard haar kittelaar diep zn mond in en begon op haar klit en schaamlippen te kauwen. Verrast en aanmoedigend stuwde ze haar kut vol genot tegen zijn gezicht. "Door , door !! ooohhhh sabbel alles op !!!!" hoorde ze zichzelf in de verte zeggen, maar de schaamte was allang verdrongen door groot genot. "god wat ben jij een heet loeder" riep hij verrukt en zoog het schuim van haar uitgelubberde kut met slurpende geluiden op in zn mond. "En nu het toetje" kondigde hij aan.


Verlangend en ook ongerust keek ze glazig naar hem  terwijl hij zich over haar spleet boog waar het sap in  dikke klodders uit gleed en via haar bilnaad op de lakens droop. Hij sloeg zijn behaarde armen om Tia's volle kont en liet een wijsvinger diep haar kont inglijden. Toen, plots, drukte hij zn neus diep haar drijfnatte kut in en ging er   grommend met lange halen doorheen, zijn neusvleugels vol snuivend met haar gul stromende kutgeil.


"o ja, jij vuile klootzak, ahhhhh !! slurp mn kut maar leeg, Uhuhuhuhhhhhhuuuuu!!


Tia kreunde, dit was het lekkerste wat ze ooit had meegemaakt, ze genoot van zijn adem die stotend uit z'n neusgaten haar kut inging en van heerlijke gevoel als zn neus zich volzoog met kutwand en geil.. Hij draaide zn neus helemaal in de spleet en voelde de warmte van haar kut in zn neus opgloeien, wild maakte hij neuk- bewegingen in haar kut, zn neus helemaal vullend met het  nat in haat spleet. "hmm ja ja oooohhhh! uhmmmmm" kermde ze en ze hoopte dat hij er lang mee doorging..... zo lekker was ze nog nooit in haar kut gepakt.


Na een laatste diepe teug haalde hij zn neus uit haar openstaande kut en keek haar met een kletsnat gezicht grijnzend aan... "zo..., zoals ze zeggen "what goes in; must come out" na plezier werken schat!"
Hij boog zich over haar heen en ze keek ondanks het hitserige gevoel in haar lichaam met walging naar het sap dat slijmerig van zn gezicht droop. Hij rukte haar hoofd naar achter en duwde zn neus in haar openvallende mond.


Zwaar ademend in haar nek hijgde hij "leegzuigen hoer, proef je eigen geil !" riep hij  Vernederd zoog Tia snikkend en gorgelend haar eigen kleverige en sterk geurende kutsap uit zn neus en liet het slikkend haar keel in glijden. Haar tong maakte ongewild likkende bewegingen langs z'n neus waardoor ze haar eigen slijmerige nat nog beter proefde.


Toen alles eruit was woelde ineens zijn tong als een slang in haar mond,en na een laatste lik over haar wipneus zei hij "zo ..nou ben je vast niet meer zo preuts,  eerder een afgereden hoertje dat het met iedereen wil doen !"
Sander keek neer op het uitgeputte lichaam van Tia... vol hoon en wellust.


Ze was totaal murw geneukt en voelde zich diep vernederd en misbruikt, terwijl ze toch nog steeds diep gewortelde verwarde gevoelens van lust en begeerte had. Langzaam drong het tot haar door dat ze eindelijk een man gevonden had die haar kon geven wat ze altijd in het verborgene gewild had :  


Onderworpen zijn aan een sterke man die haar genot tot ongekende hoogten kon opvoeren, als een wellustig willoos schepsel aan hem overgeleverd zijn...
Haar droom fantasie werd werkelijkheid ! "neem me nog eens ! smeekte ze ik .. ik ..wil je harde pik nog eens voelen,""laat me nog eens wild en diep klaarkomen.."


Ze keek hem verslagen en onderdanig aan, met grote timide ogen. Hoewel ze zich schaamde en vernederd was vroeg ze het bedeesd...en graag ! Hij raakte opgewonden bij de aanblik van het van pijn en genot vertrokken gezicht van Tia.
Zijn lul vulde zich in kleine schokjes weer met bloed en werd weer langzaam staalhard....


Sander grinnikte, dit meisje kende tenminste haar plaats. Hij bond haar los en bromde :"vanaf vandaag kom je elk weekend bij mij langs, en je hebt maar te luisteren !"
Toen kuste hij haar zacht..
Ze keek hem bang en tegelijk verlangend dankbaar aan" "ja, "zei Tia  zachtjes. "Kom dan maar, bang hertje van me" zei hij en omhelsde haar voorzichtig.


Hij legde haar op de rug, drukte zn wijsvinger diep in haar kut en wreef met de handpalm over haar drijfnatte klit. Toen klom hij op haar. Haar trillende memmen, haar angst, wellust en wijd open kut hadden hem weer geil gemaakt. Haar gezwollen klitje trilde zacht hem toegemoed... Met groot gemak gleed hij in haar geurende grotje.
Toen haar kutspieren zich om zn pik klemden streelde hij haar volle borsten. "Goh .. wat ben je goed" "ik dacht wel dat achter die preutsheid wellust zat, maar je overtreft alles !"


Wild nam hij haar op de rand van het bed, Tia sloeg haar benen om zijn kont en sloeg haar hakken in zn reet om hem harder haar kut in te duwen. Binnen een paar tellen kwamen ze beide gillend klaar en lagen uitgeput op bed.


Het was het begin van een vreemde relatie...

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen