Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ze hadden haar al een paar keer gezien, het nieuwe buurmeisje. Samen met haar moeder woont ze sinds een paar maanden in de straat, een volksbuurt. Kleine huizen, nog kleinere achtertuintjes. Vervallen straten, nodig aan renovatie toe. John en zijn maat Raoul zaten in de achtertuin, het zonnetje scheen weer, en ze hadden een kratje bier, en lagen lui in het zonnetje. Rumoer uit de huis van de buren, dochter scheldt en vloekt als een puber, omdat haar moeder haar zin niet wil geven. John lacht “dagelijkse kost... ” en ze trekken een biertje open, en luisteren naar de 2 vrouwen die verhit discuseren over eerlijk, en luisteren, en moeder die probeert duidelijk te maken dat een 'echte' vakantie er niet in zal zitten dit jaar. De tuindeur slaat luid dicht, en daarna de schuur, en poort. Op haar rammelende fiets vertrekt de dochter.


“Wat een bitch …. “ gromt Raoul, en John knikt instemmend. Het krat bier is leeg, en de jongens gaan op pad, naar de lokale supermarkt voor een nieuwe vulling. Statiegeld ingeleverd, en met de volle krat lopen ze naar de kassa.

“Hey buurvrouw !” John groet het meisje aan de kassa maar ze reageert koeltjes … “ID alsjeblieft!” snauwt ze kortaf, en John en Raoul tonen hun kaartjes …. “18 !” triomfantelijk grijnst de jongen, als zijn buurmeisje de krat aanslaat, en hem het wisselgeld geeft.

“Was dat je buurmeisje ?” vraagt Raoul, en John knikt … “ja, echte trol “ antwoord hij.Het blonde meisje maakt haar avonddienst af, en fietst weer naar huis. Raoul, die de rammelende tweewieler hoort, schiet naar de poort. “Hey buuf … zin in een drankje ?” en hij biedt haar een biertje aan. Omdat hij in de weg staat, stapt ze af, bedenkelijk kijkt ze hem aan, en zet dan haar fiets tegen het hekje. “één dan …. Ma is toch niet thuis” ze is nog steeds kortaf. Ze gaat zitten, en opent het flesje.

“Raoul, en dit is John... ” stelt Raoul de beide jongens voor. “Myrthe … hoi” zegt ze als antwoord. Terwijl ze langzaam drinkt, kletst Raoul tegen het meisje, haar antwoorden zijn kort, en lijken verplicht. John neemt haar in zich op, niet groot, beetje vol figuur, stevig kontje, gevulde tietjes voor haar leeftijd, leuk koppie. In de tuin naast hen wordt gerommeld, de achterdeur gaat open, en Myrthe staat op “Ma is thuis, dank je voor de pint”, en met die woorden vertrekt ze weer. Een beetje verbaast kijken de jongens haar na, ze vertrekt gewoon, wat een dom onbeleefd wicht !

De jongens bestellen een pizza, en langzaam gaat de avond over in de vroege nacht. Naast hun is weer het geruzie te horen van de 2 vrouwen, en kort erna is het haar moeder die de deur dichtsmijt en scheldend op haar dochter de tuin uitstormt.

Raoul is het zat, de combinatie van bier, ergernis en het onbeleefde gedrag van het buurmeisje hebben hem zo opgefokt, dat hij opstaat, en tegen John zegt dat hij van mening is dat de bitch respect moet leren. Hij gaat tussen de bosjes door, en John volgt hem. De achterdeur staat nog open, en de jongens sluipen naar binnen. Boven aan de trap brand licht, en klinkt de muziek. Behoedzaam gaan ze naar boven. De kamerdeur staat op een kier, Raoul gluurt naar binnen. Het meisje zit op haar burostoel, haar laptop op de tafel, en door de wat luide muziek heeft ze niet in de gaten dat de 2 jongens vlak bij haar zijn.

Heel rustig trekt Raoul het kussensloop van haar bed, en dan gaat het snel.

Met een trekkende beweging omsluit hij haar hoofd, en trekt het sloop vrij strak aan. Omdat de stoel op wieltjes staat, rolt ze naar achteren, en hierdoor kan John haar handen vastpakken. Ze wordt uit de stoel gesleurd, en op het bed gegooid. Het meisje vecht, en worstelt, maar ze is geen partij voor de 2 jongens, jong, sportief, gespierd. Als ze op haar buik op het bed ligt, gaat Raoul op haar zitten, onder zijn billen spartelt het meisje nog even door, en ze probeert om hulp te roepen, maar haar stem gaat verloren in de kussensloop, en het hoofdkussen.

Met een dunne riem die aan het bed hangt, bindt John één pols vast, en met een paar slagen van de lange lijn maakt hij haar andere pols ook stevig vast. Het meisje voelt de bijna snijdende pijn, als ze haar armen probeert los te trekken, maar John heeft een goede knoop gemaakt, en als ze iets kalmeert, wordt de pijn ook minder. Raoul klimt van haar af, het meisje ligt nog voorover op het roze bed, haar dunne jurkje licht omhoog geschoven in de worsteling. De aanzet van haar stevige billen al te zien, pakt Raoul de zoom van het jurkje, en trekt het verder omhoog

“Flinke reet ….” lacht hij, terwijl hij ernaar wijst, en John knikt.

Twee goed gevulde billen, licht gebruind, en een donkerblauwe string die de helften mooi scheidt. Raoul legt zijn handen op haar heupen, en drukt zijn duimen in het volle vlees. Haar lichaam reageert met een stuiptrekking, en het meisje knijpt zichtbaar haar billen samen van schrik. Als Raoul zijn handen weghaalt, blijft er kort een witte duimafdruk zichtbaar. Het meisje begint zachtjes te snikken, en Raoul legt zijnhanden op de 2 volle manen, en knijpt er rustig in

“Nee... niet doen … alsjeblieft... ga weg...” het meisje smeekt om genade..

Maar haar stem komt er bijna niet hoorbaar uit. Raoul drukt zijn hand onder het kussensloop, en zoekt via de nek van het meisje haar halflange blonde haar, en pakt die dan stevig vast. Hij trekt haar hoofd omhoog, en sist gemeen tegen haar dat ze wat meer respect moet tonen, en beleefdheid.. “Val toch dood” is haar antwoord, en voor ze weer kan schreeuwen, duwt Raoul haar gezicht weer in het kussen onder haar. Zijn bovenlijf draait een slag, en zijn vrije hand gaat omhoog, en komt met een luide klets op haar billen neer. Haar lichaam veert op, pijn, schrik … en terwijl Raoul klaarmaakt voor een tweede slag, komt haar kontje weer omhoog “Flats...” een rode handpalm staat nu bijna gegraveerd in haar achterwerk.

Een serie van 6 of 7 klappen landen op haar kontje, het lichtgebruinde is veranderd in gevoelig rood, het meisje snikt van ongemak. Dan gaat Raoul van haar af, en met een ruwe duw, laat hij haar omdraaien, zodat ze op haar rug ligt John ziet dat hij verhit is, opgewonden, en met een enorme stijve in zijn shorts zit. Ruw trekt Raoul het jurkje verder omhoog, ze draagt geen BH, en haar flinke borsten komen in zicht. De bikinilijntjes verraden dat ze niet vaak topless in de zon gaat. Het duurt niet lang, of hij heeft haar dunne jurkje onder haar armen vandaan, en gooit het in de hoek. Het meisje worstelt heftiger, haar handen slaan om zich heen, en Raoul laat zijn vriend haar handen vastgrijpen.

“Hou die teef vast “ gromt hij, terwijl zijn handen de elastiek van haar slipje grijpen.

Met een korte heftige ruk trekt hij het over haar knieen, en enkels. Haar voeten schoppen en trappen, maar hij krijgt haar weer in bedwang. John trekt haar armen boven haar hoofd, ze ligt op haar rug, en Raoul kijkt tevreden naar het jonge meisje. John neemt de roze linten van haar bed, en maakt deze om haar polsen vast. Dan draait hij ze om de hoofdeindes van het bed, en trekt ze aan. Haar armen liggen nu gespreid vastgemaakt aan de metalen bedpunten, en hij heeft nu zijn handen ook vrij, en begint haar borsten te kneden. Haar hoofd gaat heen en weer, maar ze begrijpt dat meer verzet nutteloos is. Met haar tanden op elkaar geknepen wacht ze tot de 2 jongens klaar zullen zijn.

“Hou haar vast, ik zoek nog een stuk koord!”

John laat Raoul alleen bij het meisje, en gaat de hobbykamer in. Niets wat ook maar bruikbaar lijkt, gaat hij de slaapkamer in van de moeder. In de kledingkast vindt hij wat lingerie, en wat spannende kleding, maar verder geen goede items. Dan valt zijn oog op een kistje onder het bed. Zelf bewaart hij zijn vieze boekjes ook onder zijn bed, dus met goede hoop trekt hij de langwerpige kist tevoorschijn. Het kleine sierslot is geen partij voor zijn zakmes, en als hij het opendoet vervult zijn gezicht met een lach. Hij pakt de kist op, en zet hem op de grond bij Raoul “kijk eens wat een geile MILF, mijn buurvrouw !” roept hij opgewonden.

Raoul pakt een paar dildo's tevoorschijn, van 5cm en smal, tot een mega exemplaar van zeker 25cm en bijna vuistdik “zow... mamma heeft smaak !” lacht hij, terwijl hij een paar setjes handboeien tevoorschijn tovert, en de enkels van Myrthe vastmaakt, en haar gespreid op haar eigen bedje plaatst. Hij streelt haar dijbenen, en haalt zijn vingers over het licht behaarde spleetje, haar lipjes reageren direct, en zonder dat ze wil begint haar poesje al een beetje te glanzen. Raoul drukt op het behaarde heuveltje, en ondanks dat het meisje snikkend probeert te verzetten, weet ze dat ze geen kant meer opkan, haar lichaam verraadt haar, haar lipjes glimmen, en zo met haar benen gespreid, is duidelijk de lichte vochtigheid waar te nemen.

Hij knijpt in het gevoelige vlees, en haar lipjes gaan hierdoor verder openstaan, met zijn andere hand begint hij de lipjes te strelen, haar kutje wordt natter en natter. Hij begint langzaam te knijpen met zijn duim en wijsvinger, net boven de plaats waar haar klitje zit, het gevoelige bobbeltje wordt harder, en Raoul drukt en kneed behoedzaam, Myrthe haar verzet is gebroken, ze begint tegen haar zin in te genieten, haar lichaam is in een soort trance, haar heupen drukt ze omhoog, tegen de vingers van haar aanrander aan. Raoul blijft haar klitje “aftrekken” knedend en strelend bewerkt hij het jonge kutje, de topjes van zijn vingers zijn al nat, van haar eigen opwinding, en hij drukt haar dunne lipjes opzij. Het fel roze poesje smeekt hem om aandacht, langzaam drukt hij een wijsvinger tegen de opening, en als hij binnen glijd, slaakt Myrthe een diepe zucht.

John ziet hoe het meisje opgewonden met haar heupen tegen de hand van zijn maat rijdt, hij legt zijn handen op haar buik, en masseert langzaam omhoog, en omklemt de grote stevige borsten. Haar tepels staan stijf omhoog, en behoedzaam buigt hij over haar heen, en likt er zachtjes overheen, de kreunende geluidjes van het meisje winden hem op, knijpend en trekkend geniet hij van de grote memmen. Als hij omkijkt ziet hij dat Raoul omlaag gegaan is, zijn hoofd ligt tussen de benen van het meisje, en als zijn tong haar poesje raakt, worden de geluiden van het geile meisje alleen maar luider. John besluit om het kussensloop weg te halen, en hij ziet hoe het meisje geil geniet nu. Hij buigt voorover, en likt aan haar lip, direct komt haar eigen tong naar buiten, en draaien ze geil om elkaar heen.

Het jonge meisje heeft zich overgegeven, en geniet van de aandacht.

Raoul gaat sneller met zijn tong op en neer, en concetreerd zich op haar klitje, het meisje ligt te trillen van genot, en als Raoul zijn handen omhoog brengt, en aan haar tepeltjes begint te knijpen, en te trekken wordt haar ademhaling nog onregelmatiger. Ondertussen maakt John haar enkels los, en daarna haar polsen, en zodra ze de vrijheid voelt, slaat ze haar knieen over zijn schouders, hierdoor komt zijn tong dieper in het knijpende kutje, en trekt ze zijn hoofd tegen haar kruis aan. Kreunend komt ze klaar, Raoul voelt haar poesje stromen van geilheid, het orgasme van het meisje overweldigend, en uitgeput valt ze weer op haar matras. Snel ontdoet Raoul zich van zijn broek, en onderbroek, en met een paar korte aanwijzingen gaat het meisje gewillig op haar knieen zitten, met haar kontje in de hoogte. John staat in de hoek van de kamer, en opgewonden kijkt ze hem aan, totdat Raoul zijn dikke paal tegen haar snee aandrukt, en langzaam naar binnen gaat.

Haar gezichtje toont de moeite die ze heeft om hem te nemen, dit formaat was haar nog onbekend. Na wat korte bewegingen heeft Raoul zijn paal gesmeerd met haar kutvocht, en glijdt hij soepel diep in haar. Ze gromt van genot, haar ogen staren mij aan, zonder ook maar iets te zien. Haar grote borsten zwengelen geil onder haar lijfje, en bij elke stoot voorwaarts bewegen ze in de maat mee, wat een geil gezicht is dat. Dan buigt Raoul wat naar voren, hij pakt haar tieten, en stoot diep in haar. Ze kreunt, zijn paal diep en strak in haar begraven geniet ze

“Nou heb je niet meer zo'n bijdehandte smoel he, sletje … geile neukhoer...” roept Raoul in haar oren, en ze knikt alleen maar... John hoort voetstappen op de trap, het getik van hakken op het laminaat. Hij gebaart naar Raoul dat er 'bezoek' is, maar die gaat langzaam door, zijn hand op de mond van Myrthe, stoot hij met langzame regelmaat diep in en uit haar. De deur zwaait open, en moeder stapt binnen, veertiger, sportief en mooi slank figuur. Ze ziet direct Raoul achter de dochter zitten, en heeft geen idee van John, die schuin achter haar staat.

“Wat is er GVD hier aan de ha...” maar ze kan haar zin niet afmaken, John grijpt haar bij haar schouders, en trekt haar omlaag, naar de knieen. Binnen een paar seconden heeft hij haar gekneveld, zoals ze ook bij Myrthe hadden gedaan. Maar moeder is feller, haar armen zwaaien om zich heen, en John krijgt haar met moeite onder de duim. Pas als hij met een meetlatje in haar zij drukt, alsof het een mes is kalmeert ze een beetje. John trekt haar armen ook naar achteren, en met de bandjes waar ze Myrthe eerst hadden gebonden, wordt nu hun 2e slachtoffer overmeesterd. John is ruwer dan Raoul, hij sleurt haar mee, naar de andere kamer, en tijdens die verplaatsing trekt hij de blouse kapot, en niet lang erna heeft hij d'r BH ook omhoog getrokken.

Haar borsten zijn kleiner dan die van de dochter, maar haar tepels zijn groot en rond, en als John er gemeen in draait, groeien ze tot bijna 2cm lengte. Haar korte zomer rokje en string zijn geen partij voor de sterke tiener, en naakt voor hem bekijkt hij zijn mooie buurvrouw.

Hij sleurt haar mee, struikelend op haar hakken kan ze niet anders dan volgen.

John bindt een van de koorden aan de bedrand, en als hij haar polsen van elkaar afhaalt, maakt hij haar andere hand ook vast, aan de andere kant van het bed. Hij streelt haar heupen, en gaat achter haar staan, zijn handen gaan over de gladde blanke huid, tot aan haar borsten. Met zijn duim en wijsvinger pakt hij haar tepels weer vast, en trekt er aan, steeds wat steviger, totdat ze zachtjes kreunt van de pijn. Haar lichaam kronkelt onder zijn mishandeling, haar billen wrijven over zijn kruis, en hij geniet van de angst die hij toebrengt. Dan laat hij haar los, en gaat terug naar de kamer van Myrthe, ze ligt rustig in de armen van Raoul, ze hijgt, en hij ziet hoe de handen van zijn maat rustig kneden met haar borsten spelen.

“Ik neem deze mee !” en hij gaat terug naar de andere kamer, met de lade speeltjes. Als hij ze op het bed voor de vrouw zet, kijkt ze verschrikt naar de man met het masker. John neemt de grootste dildo eruit, het is een enorm apparaat, en met de top tikt hij haar tegen haar gezicht, en kin aan. “Deze ken je wel hé ?” zegt hij met een duivelse glimlach, en hij legt het op het laken. Dan haalt hij een koord tevoorschijn, er zitten 5 balletjes aan, oplopend in grootte. “Eerst deze... ” en hij gaat achter haar staan. Met zijn voeten drukt hij haar enkels uit elkaar, haar voeten verder gespreid. Langzaam streelt hij met zijn vingers over de binnenkant van haar been, als hij bij haar kruis komt, duwt hij twee vingers tegen haar gladde venusheuvel. “zoooww... date gehad vandaag ?” vraagt hij, en de vrouw schudt haar hoofd.

John beweegt zijn duim door haar spleet.

Dan knijpt hij in het pasgeschoren poesje “Niet liegen, Sophia … je hebt een geil nat kutje!” en direct drukt hij 2 vingers half naar binnen. Ze snakt naar adem, geschrokken schud ze haar hoofd weer, maar dan knikt ze. John zet het eerste balletje tegen haar kutje, en drukt het langzaam naar binnen. De vrouw protesteert, haar heupen wringen, en draaien, maar hij is wendbaarder, en met een korte duw gaat het 2e balletje, wat een maatje groter is, ook haar spleetje in. Dan laat hij de balletjes los, en aan het koordje bungelt het half tussen haar benen. “heeft hij je geneukt ?” vraagt John streng. Sophia schudt haar hoofd, zijn handen gaan over haar schouders omlaag, en pakken haar borsten.

“Heeft ie je tieten gepakt, je geile tepels getrokken ?” vraagt John, terwijl hij haar borsten blijft vastpakken, en knijpen.

“Nee... nee... nee dat hebben we niet gedaan...” jammert de vrouw zachtjes.

'Wat een domme lul dan, die vent … je kutje wil het anders héél graag !!” en hij drukt de volgende balletjes in het spleetje erbij, tot alleen het korte ringetje er nog uithangt, zijn vingers strelen de kutlipjes, ze zijn warm en vochtig, de vrouw haar poesje verraadt haar eigen opwinding. Dan trekt hij langzaam aan de ring, één voor een, en op volgorde van klein naar groter ploppen ze weer tevoorschijn, de grootste bol aan het einde heeft een diameter van 3 á 4 cm, deze komt langzaam tevoorschijn, en laat haar poesje nog een beetje op een kier openstaan … John ziet het geile kutje, en drukt zijn duim ertegen aan. Soepel glijdt hij naar binnen, in de warme grotje. Dan rommelt hij weer door het kistje, hij laat haar wat items zien, en aan haar reactie probeert hij af te lezen of het wel of niet gebruikt gaat worden. Tot hij zij een tube gel komt, dat brengt hem op een idee. Met 2 vingers smeert hij het glijmiddel om haar sterretje, en gaat dan met zijn wijsvinger naar binnen. Langzaam beweegt hij in en uit haar, en de dikke gladde gel lekker insmerend.

“Ohh nee.. niet doen... laat dat … niet...” de vrouw klinkt wanhopiger, haar verzet komt weer omhoog, en John voelt haar sterretje klemmen om zijn wijsvinger. Dan neemt hij uit de doos een middelgrote vibrator tevoorschijn, en zet hem op zacht trillen. Hij masseert haar venusheuvel ermee, en haar opgezwollen klitje. In de pogin om van hem weg te komen leunt ze verder naar voren, maar dit geeft juist meer ruimte... John grijpt dat aan, langzaam drukt hij het eerste balletje in haar kontje, 1 cm doorsnede plopt eenvoudig naar binnen, en de volgende van 2cm past ook prima. Hij drukt de kop van de vibrator in het poesje, en laat het over haar lipjes masseren, ze wringt moeilijk heen en weer, maar zijn kwelling gaat verder. Het middelste balletje is 3cm dik, en gaat wat lastiger naar binnen, maar het glijmiddel helpt. En met een zacht slurpend geluid sluit haar kontje om de indringer. Ondertussen begint ze zachtjes te hijgen.

“Vindt je lekker, geile sloerie ….” zegt hij zacht, terwijl hij het 4e balletje naar binnendrukt.

Bijna direct begint hij te wringen aan de laatste, maar met 5cm doorsnee is het zo dik als een stevige pik. Even kreunt ze, het ongemak klinkt in haar keel, als hij toch doordrukt. Dan stopt hij, hij laat de vibrator halverwege haar kutje zitten, en loopt snel naar de deur, deze en die van de kamer van Myrthe zet hij half open. “Luister eens … Je geile dochter ligt te genieten.” Sophia hoort heftig gekreun uit het kamertje, haar hart bonkt als een wilde, en ondertussen glipt de zacht trillende vibrator uit haar kutje. Als een luidspreker trilt het apparaat op de houten vloer. John pakt hem op, en houd hem voor haar neus … “is hij te klein, meisje … wil je meer vulling... ” langzaam streelt hij haar wang met de grotere dildo, en hij gaat omlaag over haar borsten.

“Of zal ik hem eerst passen bij je kleine meisje??”

Met die woorden streelt hij haar natte poesje, en gaat de kamer uit. “Nee..nee... niet doen... alsjeblieft...” Sophia smeekt hem terug te komen. John weet dat hij gewonnen heeft, deze dame gaat haar best doen om toch haar dochter te ontzien. John staat weer naast haar, hij streelt haar rug, tot haar billen, dan drukt hij nog een keer tegen de balletjes, en haar heupen drukken terug, hij voelt de beweging in zijn vingertoppen. Hij gaat wat lager, en soepel glijden twee vingers in haar poesje, hij voelt de aangename warmte, het kneden van haar spieren in de vagina. John voelt haar in zijn vingers knijpen, terwijl hij langzaam in haar beweegt.

“Kan ik je losmaken ?” vraagt John, zonder zijn hand weg te halen, en de vrouw knikt, haar ogen gesloten van genot, haar heupen draaiend op zijn vingers. Voorzichtig trekt hij de lus uit het koord wat haar polsen vasthoud aan het bed, losjes glijd het touw los en aan de andere kant gebeurt daarna hetzelfde. De vrouw drukt haar vingers om de bedspijlen, en pakt ze stevig vast, haar billen komen naar achteren, John voelt haar lenige heupen draaien tegen zijn diep ploegende vingers. John neemt alsnog de dikkere dildo vast, en als ze even op adem komt, drukt hij de kop tegen haar spleet aan. Soepel maar met een stevige stoot drijft hij het enorme apparaat diep naar binnen. Kreunend van genot ontvangt de vrouw het, en als hij langzaam aan het koordje trekt van de balletjes, ontsnapt haar kreunen zonder in te houden.

Als ze haar ogen opent, ziet ze Raoul voor zich op het bed, gebruinde jongen, gespierd, zijn pik nog steeds keihard van geilheid. Ze strekt haar arm uit, maar kan er niet bij, dan begeleid John haar met dildo in haar om het bed, en als een wolf valt ze aan, begint hem te pijpen. “Ohhh geile moeder heb je Myrthe... kom eens kijken hoe ze kan pijpen!” Myrthe steekt haar hoofd om de hoek.. ze ziet haar moeder wijdbeens voorover gebogen, en John de dildo stevig in haar pompend, en vervolgens ziet ze haar moeders hoofd op en neer gaan, terwijl Raoul het tempo bepaald.

“Nee, mamma... wat doe je ?” roept ze verschrikt.

Raoul lacht, “mamma kan niet praten met haar mondje vol … ze maakt mijn pijk schoon van jouw geile kutje!” en hij duwt het hoofd nog een keer diep over zijn stijve lul. “Kijk Myrthe, en ik ga haar geile kontje neuken !” John trekt het laatste balletje uit haar strakke kontje, en drukt zijn eikel tegen de openstaande ster. Soepel glijd hij naar binnen, tot de sluitspier weer langzaam begint te knijpen. Even slaakt Sophia een hoge kreet, maar al snel gromt ze met haar lippen om de paal van Raoul, ze voelt haar orgasme komen, en met 2 vingers beweegt ze over haar klitje.

Een ongelooflijk en overweldigend orgasme overkomt haar, ze had al langere tijd niet echt geile seks beleefd, maar dit was wel een toppunt. Haar kronkelende heupen en knijpende kontje geven John een supergevoel, en al snel kolkt het zaad omhoog, uit zijn ballen. Hij pakt haar borsten, en knijpend stoot hij dieper in haar kontje, zijn zaad stroomt uit zijn paal, en in haar heerlijk warme reet. Sophia drukt haar vinger in de kont van Raoul, dit wordt ook hem fataal, hij spuit de laatste restjes zaad in haar mond, en gulzig likt ze alles op.

De jongens liggen op het bed, en Sophia kijkt hem aan “even dacht ik dat er echt een inbreker was, man!” En spelend slaat ze John op zijn bovenbeen. Ze kruipt tegen hem omhoog, haar borsten tegen zijn bovenarm. “Maar jij mag altijd langskomen, geile buurjongen !” Myrthe komt bij Raoul zitten, hij slaat zijn arm om haar naakte lichaam, en knijpt inhaar borsten, en trekt kort aan de tepeltjes. “En ook bij mij !!” en ze kust Raoul op zijn lippen. Ondertussen buigt Sophia voorover, ze likt de ballen van John... “is er nog wat lekkers voor mijn kutje?”

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen