Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Anja was een vrolijk meisje van 18 jaar. Ze was blond, had lange benen en een strak kontje. Haar borsten hadden de vorm van rijpe appels. Ze was knap om te zien en veel mannen keken dan ook graag naar haar. Anja woonde op kamers in een leuke buurt.

Alleen haar buurman mocht ze niet, hij bekeek haar steeds begerend aan en ze was eigenlijk een beetje bang van hem... Af en toe had Anja een vriend, maar ze wilde zich nog niet vast binden aan een van hun. Seksuele contacten had ze al sinds haar buurjongen haar ontmaagde toen ze 15 jaar was.

Op een vrijdagavond kwam Anja thuis van een avondje stappen. Ze wilde haar deur opendoen, maar kwam toen tot de ontdekking dat ze haar sleutels thuis had laten liggen. Ze wist dat haar achterdeur open was, maar om daar te komen kon ze alleen maar via de buurman. Zuchtend belde ze aan en hoopte dat hij niet zou slapen.

Na een tijdje ging de deur open en stond haar buurman met een kwaad gezicht voor haar. 'Ja, wat wil je!' vroeg hij boos en voegde eraan toe dat hij al lag te slapen. 'Sorry' zei Anja, 'maar ik ben mijn sleutels vergeten. Kan ik via uw balkon naar mijn huis gaan?' De buurman keek haar even aan en stemde toe. Hij deed de deur verder open en liet Anja binnen. Ze liep voor hem uit de huis- kamer binnen en hij bekeek haar van achteren. Anja was gekleed in een strak minirokje, een sweater en had nylonkousen die tot het eind van de rok liepen... Haar kontje was duidelijk zichtbaar en bewoog verleidelijk toen ze verder de woonkamer in liep. Hij sloot de deur en kwam achter haar aan.

Onder zijn ochtendjas was zijn stijve lul in de vorm van een bobbel zichtbaar. Anja liep naar de balkondeur om het te openen, maar de deur was op slot. Ze draaide zich om, om aan haar buurman de sleutel te vragen, maar die stond direct achter haar en greep haar beet. 'We kunnen eerst toch nog wat lol beleven' zei hij, terwijl hij zijn handen op haar kont plaatste. Anja was hier echter niet van gediend en probeerde zich onder luid protest los te maken. 'Laat me los!' zei ze en gaf de buurman een duw. Die was echter sterker en hij dwong haar richting slaapkamer. Daar aangekomen gooide hij haar op het bed en ging bovenop haar liggen. Hij duwde haar armen bijeen en maakte haar vast aan het bed met behulp van het koordje van zijn ochtendjas. Daarna bond hij zijn kussensloop om haar mond heen, zodat ze niets meer kan zeggen.

Daar lag Anja dan, ze kon niets meer doen en was overgeleverd aan haar buurman.

Die ging nu naast haar zitten en duwde haar sweater langzaam omhoog. Daardoor kwam haar diepe navel bloot te liggen. De buurman bukte voorover en likte met zijn tong over haar navel. Zijn handen hadden ondertussen de borsten van Anja ontbloot en nu masseerde hij ze naar hartenlust. Anja probeerde zich van haar boeien te ontdoen, maar die waren te stevig vastgemaakt. Wanhopig bewoog ze zich heen en weer. De buurman was weer bij haar borsten aangekomen en zoog haar tepels een voor een naar binnen en beet erop. Zijn handen knepen hard in haar borsten, afdrukken achterlatend nadat hij ze los had gelaten.

Buurman kwam overeind en greep haar bij haar benen vast. Zijn handen gleden omhoog langs haar volle dijen en gleden weer terug om haar knieƫn te onderzoeken. Daarna gleden ze weer omhoog en kwamen bij haar slipje aan. Anja's slipje was nu duidelijk zichtbaar, doordat haar rokje omhoog gegleden was. Ze had een roze slip, met daarop de woorden: "Do you want me?" geschreven....

Buurman verwijderde het slipje met een ruk.

Nu was haar kut duidelijk zichtbaar. Ze had blond schaamhaar, met daaronder een heerlijk paradijs. Haar schaamlippen waren iets aan de grote kant, maar alles was heerlijk glad en het rook fris. Buurman gleed met zijn hand door haar spleet en trok haar schaamlippen uit elkaar, om vervolgens zijn vinger diep in haar liefdesgrot te boren.

Anja kreunde, ze was compleet aan haar buurman overgeleverd en moest zich in haar lot schikken. Nu opende de buurman zijn ochtendjas en als de loop van een geweer hing zijn paal ertussen. De buurman duwde zijn grote lul tegen haar schaamlippen aan en langzaam verdween hij ertussen. Anja voelde hoe zijn paal als een gloeiende staaf in haar kut verdween en kreunde... Nu was de paal compleet in haar kut verdwenen en de buurman bleef even genietend liggen.

Daarna trok hij zijn lul omhoog om het volgende moment met een ferme stoot terug te komen.. De buurman neukte haar met grote felheid, haar ondertussen op haar borsten kussend. Zijn handen gleden over haar lichaam, maar gleden al snel naar haar kont, die hij stevig vastgreep. Bij elke stoot trok hij haar kont omhoog, zodat hij nog dieper naar binnen kon komen... Al snel kreeg hij zijn orgasme, zodat zijn zaad met ferme stralen haar baarmoeder in spoot. De buurman zakte vermoeid over Anja heen...

Buurmans hete zaad droop uit haar uitgewoonde kutje, wat voelde Anja zich vies en gebruikt. Anja duwde de zware man van zich af. Snel vluchtte ze richting het balkon, om via daar huis binnen te komen. De dagen daarna keek de buurman haar niet aan, hij schaamde zich en was bang voor aangifte. Anja wist dat ze hem daarmee onder druk kon zetten en was vastbesloten om wraak te nemen op haar verkrachter. Hoe dat verder ging lezen jullie in mijn volgende sexverhaal.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen