Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Zo nu en dan ga ik samen met Missy stappen. We werken allebei hard en hebben vrij weinig vrije tijd. Maar dit weekend zijn we allebei vrij en de kinderen zijn de duer al uit dus vanavond gaan we stappen in Utrecht. Missy heeft zich seksy gekleed. Nadat ze onder de douche is geweest heeft ze haar nagels gelakt en een lekker parfum opgedaan. Ze is 48 jaar en ziet er nog steeds ongelooflijk seksy uit. Ik stap vervolgens ook onder de douche en kleedt me daarna aan. Missy staat voor de spiegel haar make-up in orde te maken als ik de slaapkamer binnenstapt. Ze heeft een kort rokje aan en een haltertopje, nylons en laarsjes. Ze kijkt me ondeugend aan en vertelt me dat ze geen ondergoed aan heeft.

 

Dat heeft te maken met een spelletje dat we vaak spelen als we uitgaan. Ik vind het geweldig mooi om te zien als ze als ze seksy over straat loopt terwijl alle mannen haar aangapen. Ik loop dan een stukje achter haar zodat het net is of ze alleen is en geniet met volle teugen. Missy voelt zich dan super seksy en geil. Als we dan thuis zijn hebben we altijd wilde seks.

 

We hebben een heerlijk avondje gehad in Utrecht. We zijn uit eten geweest, hebben een bioscoopje gepakt en zijn tot slot in een kroeg beland waar we de rest van de avond gezellig hebben gezeten. Zo rond 01:00 haasten we ons naar het station voor de laatste trein naar huis.

 

We gaan in de bijna lege trein zitten. Waarbij ik een paar zitjes verder op plaats neem. Missy zit met haar benen over elkaar, waarbij haar jurkje zodanig omhoog kruipt dat de bovenkant van haar kousen net zichtbaar zijn. Er zijn niet veel mensen in de trein, maar degene die er zitten kijken allemaal naar haar.

Soms als het heel druk is in de trein en we moeten staan zie ik weleens dat mannen die naast haar staan haar “per ongeluk” aanraken. Ze vindt het geweldig. Soms zijn er weleens brutale mannen die haar kontje strelen.

 

Bij het volgende treinstation stapt bijna iedereen uit. Even ben ik bang dat er niemand meer instapt en ik denk er ook al over om op te gaan staan om naast haar te gaan zitten. Plotseling komen er 5 donkere jongens de trein ingestapt. Het was duidelijk dat ze al behoorlijk wat gedronken hadden. Ze lopen langs Missy en stoppen bij haar. “Hé, lekker ding”, zegt de leider van het groepje. “Je ziet er lekker geil uit”, zei een ander uit het groepje.

Ik voelde me opgewonden worden als ik zie hoe de jongens met geile blikken naar Missy kijken. Een van de jongens loop verder naar Missy toe gaat vlak voor haar staan en streelt over zijn kruis. “Je maakt me geil chickie”, zei hij.

 

Ik zie aan de ogen van Missy dat ze ook opgewonden is. Ze kijkt de jongens aan en likt haar rode lippen. “Hé schatje, door jou hebben we een stijve pik gekregen”, zei de jongen die vlak voor haar neus staat. Hij blijft over zijn kruis wrijven. Het is duidelijk te zien dat hij een behoorlijke stijve heeft want hij heeft een behoorlijke bobbel in zijn broek. Vervolgens strekt hij zijn arm uit en streelt Missy zachtjes over haar wang.

 

Twee jongens staan achter haar en leunen op de rugleuning van de bank waar ze op zit. Twee staan er voor haar en de laatste staat in het gangpad. Een van de jongens achter haar streelt haar schouder en gaat met zijn hand verder omlaag. Zijn hand gaat onder het wikkeltopje door richting haar borsten. Dan zie ik dat de leider van de groep zijn gulp open doet en zijn stijve pik uit zijn broek haalt. Hij houdt hem vlak voor haar gezicht. Dit had ze niet verwacht dat het zo ver zou gaan. Ze weet niet wat te doen en zit stil zonder iets te zeggen. “Volgens mij vindt ze het lekker”, zegt de jongen achter haar. Vervolgens haalt de andere jongen voor haar ook zijn pik uit de broek en houdt hem ook vlak voor haar gezicht.

 

De jongen achter haar streelt nog steeds haar borsten en zegt dan; “Volgens mij wilt dit schatje geneukt worden.” Terwijl hij dit zei kijkt hij mij recht in de ogen, of hij me nu pas voor het eerst ziet. Hij ziet aan mij dat we bij elkaar horen. “Oké, ik snap het”, zegt hij. “Jij bent haar man en je wilt zeker zien hoe je vrouwtje door een paar donkere pikken genomen wordt”. Ik voel me toch een beetje angstig worden en zeg; “Kom op jongens, het is leuk geweest”. “Hoor je dat jongens”, zegt de leider van het groepje. “Die klootzak vindt het goed als zijn vrouw ons opgeilt. Maar vindt het dan weer niet goed als we met haar willen spelen. Laat me je iets vertellen, als je vrouw ons opgeilt dan neuken we haar ook. BEGREPEN !!!”

Toe hij dat gezegd had pakte hij Missy bij haar enkel. De jongen in het gangpad pakte haar andere enkel, zij trokken haar benen uit elkaar. Haar rok kroop daardoor zo hoog op dat haar kutje bloot kwam. Missy kreeg het benauwd en keek mij angstig aan. De jongen die als eerste zijn lul ontbloot had knielde voor haar en hield zijn eikel voor haar kutje

 

“Zo negersletje. Ik ga je heerlijk neuken”, zei hij. Hij duwde zijn pik langzaam in haar. Terwijl hij haar begon te neuken betasten de andere jongens haar hele lichaam.

 

Ik wist niet wat te doen. Wat kan ik nu in mijn eentje tegen vijf jongens beginnen. Tegelijkertijd was ik toch ook wel een beetje opgewonden.

 

“Hé man”, riep een van de jongens naar mij. “Dat wijf van jou heeft een heerlijk strak kutje. Volgens mij vindt ze het heerlijk.” Hij neukte haar steeds sneller en sneller. “Ik kom sletje”, zei hij. “Ik spuit je dtrakke kutje lekker vol zwart zaad.” Kreunend kwam hij klaar. Hij stond op en maakte plaats voor de leider van de groep, terwijl hij nu op zijn beurt de enkel van Missy vasthield. Zodat haar benen goed uit elkaar bleven. “Zo”, zei de leider. “Ik ga die slet in haar reet neuken.” Hij haalde zijn eikel even langs de schaamlippen van Missy. Het zaad liep uit haar kutje en zo te zien vond ze het allemaal toch behoorlijk geil want haar kutje was behoorlijk vochtig geworden. Ze had nog geen woord gezegd maar had wel blosjes op haar wangen. Toen de jongen genoeg vocht op zijn eikel had zette hij zijn eikel voor haar sterretje. Met een stoot perste hij vervolgens zijn lul in een keer diep in haar kontje.

 

Missy kreunde het uit. “Hé jongens. Deze slet vindt het lekker, horen jullie dat.” Hij neukte haar hard en wild. Ik zag de mond van Missy open zakken en ze begon te kreunen. Mijn god Missy wordt onder mijn ogen verkracht en ze geniet er nog van ook. Een jongen die achter haar stond kwam nu ook voor haar staan en hield zijn stijve lul voor haar mond. Ze begon hem te pijpen. “Ja slet, pijp me. Ik ga je bek vol met zaad spuiten. Vind je het lekker om door ons genomen te worden geile hoer.” De jongen die haar kontje neukt komt schokkend klaar. Als hij opstaat zie ik het zaad uit haar kringspier lekken. De jongen die door Missy gepijpt wordt pakt met 2 handen het hoofd van Missy vast. Zodat ze geen kant op kan. Ook hij komt klaar. Missy wordt gedwongen het zaad door te slikken. Als hij haar hoofd los laat zie ik een sliertje zaad over haar kin lekken.

 

Intussen wordt Missy weer in haar kontje geneukt terwijl een andere jongen zich aan het aftrekken is boven haar borsten. Kreunend spuit hij zijn zaad over haar. Missy kreunt harder en harder. De jongen die haar kontje neukt zie dat als een aanmoediging en neukt haar of zijn leven er van afhangt. Missy komt nu gillend klaar, terwijl haar kontje weer vol gespoten wordt. “Zo slet, daar was je aan toe”, zei de leider. “Kom jongens we gaan.”

 

De jongens lopen vervolgens verder naar de uitgang en stappen snel uit als de trein op het station aan komt. Ik kijk naar Missy en zie haar half zittend, half liggend op de bank. Ik zie zaad op haar kin, op haar borsten en zaad wat uit haar kutje en kontje lekt. Ik loop naar haar toe, ondertussen mijn broek los makend. “Wat ben jij een slet zeg”, zei ik. “Je hebt er van genoten zie ik.” Ik kniel tussen haar en laat mijn keiharde pik in haar uitgewoonde kontje glijden. Ze kijkt me aan en zegt; “Gaan we volgende week weer met de trein.” Ik neuk haar kontje en kom al snel klaar. “Nou geile hoer van me. Dus jij wilt je volgende week weer laten verkrachten door dat tuig”, zei ik.” “Lijkt me heerlijk”, antwoordde ze.

Terwijl ze opstond en haar kleren weer fatsoeneerde. Nog helemaal onder het zaad waren we weer thuis aangekomen.

 

Het was een bijzondere avond.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen