Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Het was een warme vrijdag midden in Augustus, had een vrije dag genomen omdat mijn vriend voor een paar weken weg ging voor zijn werk. Hij ging tegen de middag weg en had besloten om nog wat boodschappen te gaan doen en daarna lekker nog even in de tuin te gaan zitten.

Na het afscheid nemen van mijn vriend en de boodschappen gedaan te hebben ging ik dus lekker in de tuin zitten met wat drinken en een boek. Heerlijk dat zonnetje.

Het was ca. 2 uur toen mijn buurjongen thuis kwam. Zoals altijd was hij op zijn brommer weg gegaan en met veel lawaai kwam hij thuis. Het bleek dat zijn ouders er beide niet waren en dat hij geen sleutel bij zich had.

Al een tijd had ik in de gaten dat zodra ik in de tuin zat of buiten was hij me stond te begluren en vaak deed ik alsof ik hem niet zag.

Omdat hij nu niet het huis in kon besloot ik hem uit te nodigen om zolang bij mij te wachten tot er iemand thuis kwam. Ik riep over de schutting dat hij wel hier kon wachten. Hij vond het best en kwam meteen. Het was een niet onaardige jongen maar geen type voor mij.

We waren een tijdje aan het praten en besloot hem aan te spreken dat ik wel zag dat hij me aan het begluren was. Hij kreeg een knalrode kop en vertelde me dat hij me al een tijdje mooi en leuk vond. Ik vertelde hem dat in geen gevoelens voor hem had en dat ook niet zou krijgen omdat ik gelukkig ben met mijn vriend.

Ik besloot nog wat drinken te halen en vroeg hem of hij ook wat wou. Doe maar een biertje zei hij. Omdat het erg warm was was het drinken snel op. Nog 1 vroeg ik, ja doe maar zei hij.Ik liep weer de keuken in om het volgende biertje te pakken. Plots werd ik van achteren vastgepakt en meegesleurd naar de slaapkamer. Hevig verzette ik me maar hij was te sterk om los te komen. Ik werd op bed gegooid en hij ging op me zitten. Weer verzette ik me hevig maar dit bleek geen zin te hebben. Uit zijn achterzak haalde hij een stuk touw en bond mijn handen stevig vast aan het bed. Wild schopte ik hem met mijn benen maar ook deze maakte hij vast met touw. Ik lag nu helemaal vast en het was onmogelijk om los te komen.

Zo zei hij, nu heb ik je eindelijk. Hij ging op me zitten en ging met zijn handen over mijn borsten. Met een grote ruk scheurde hij mijn truitje stuk en maakte hij mijn bh los. Nou dat ziet er goed uit zei hij. Hij zoog op mijn borsten en ik moest me verzetten om het niet lekker te vinden, wat niet lukte. Mijn tepels werden hard. Haha zei hij zie je wel dat je me wilt. Hij ging van me af en zijn handen gingen naar mijn broek. Hij maakte mijn broek los en trok deze naar beneden. Mijn string trok hij stuk. Daar lag ik dan met mijn broek op mijn enkels en verder helemaal naakt. Nou zei hij dat poesje van je ziet er ook erg lekker en geil uit. Hij stak 2 vingers in mijn vagina. Eens kijken hoeveel je kan hebben zei en en van de 2 vingers maakte hij 3. Omdat ik niet goed nat was deed het pijn en schreeuwde het uit. Hij ging door 4 vingers gingen erin. Het deed zoveel pijn dat ik op het punt stond te gaan huilen. Daar kwam vinger nummer 5. Ik barste in snikken uit van de pijn. Hij haalde zijn vingers eruit en maakte een vuist. Deze drukte hij naar binnen. Ik schreeuwde het uit van de pijn en de tranen rolden over mijn wangen. Hij haalde zijn hand eruit en stond op. Hij trok zijn kleren uit en zei zo nu zal ik je eens wat laten voelen.

Ik bekeek zijn lichaam en zijn lul. Die stond fier overeind en was ongeveer een cm of 18 groot. Pff dacht ik die kan ik wel hebben want mijn vriend heeft een grotere. Hij bond mijn benen anders vast aan bed zodat ik met mijn benen wijd lag. Hij ging tussen mijn benen zitten en zette zijn lul op mijn schaamlippen. Met enige kracht drukte hij zijn lul bij me naar binnen. Een koude rilling ging door me heen. Met lange en diepe halen begon hij me te neuken. Omdat ik nog steeds niet goed nat was deed het erg pijn en al snikkend vroeg ik hem op te houden. Niets ervan zei hij en ging het tempo verhogen. Na ongeveer 5 minuten kwam hij met een luide schreeuw klaar en voelde ik zijn zaad diep in mijn vagina dringen. Zo zei hij vanavond kom ik terug. Hij pakte een doek en drukte deze in mijn mond met hieroverheen een stuk tape. Hij ging naast het bed staan en trok zich af. De sperma kwam over mijn hele lichaam terecht. Hij kleedde zich aan en ging weg. Daar lag ik dan onder het sperma helemaal naakt en zo goed vastgebonden dat het onmogelijk was om mezelf los te maken. Ook was het niet mogelijk om hulp te roepen vanwege die prop in mijn mond.

De uren kropen langzaam voorbij en ik viel huilend in slaap. Ineens schrok ik wakker, hij was weer binnen. Hij liep de slaapkamer in en bleek dat hij niet alleen was. Hij had 1 van zijn negervriendjes meegenomen. Zo riep hij daar zijn we weer. Lekker ding riep de neger. Die zal ik eens lekker verwennen riep hij. De neger liep naar me toe en sloeg me in mijn gezicht. Zo vuile slet zei hij ik hoop dat je er klaar voor bent. Hij trok zijn shirt uit. Zijn gespierde bovenlichaam kwam te voorschijn. Nu trok hij zijn broek uit. Een boxer kwam te voorschijn met daarin een dikke bobbel. Mijn buurjongen had zich inmiddels ook alweer uitgekleed en stond zich te af te trekken boven mijn gezicht. De neger trok zijn boxer uit, ik schrok me dood een lul van denk ik ca. 25cm kwam te voorschijn en hij was nog vrij dik ook. Zo groot had ik nog nooit een lul gezien. Mijn buurjongen kwam klaar en spoot zijn zaad in mijn gezicht en haar. En nu komt het echte werk zei hij.

De neger kwam tussen mijn benen zitten en trok aan zijn lul om deze goed stijf te krijgen. Hij spuugde op zijn eikel en tussen mijn schaamlippen. Zijn lul zette hij op mijn schaamlippen. En nu moet je opletten zei hij. Hij ramde zijn lul bij me naar binnen. Een hevige pijn schoot door mijn hele lichaam heen. Steeds verder stopte hij zijn lul bij me naar binnen waardoor ik weer ging huilen van de pijn. Hij rekte mijn vagina goed op en stootte steeds harder en dieper. Dit ging zo ongeveer een kwartier tot 20 minuten door totdat hij klaarkwam en zijn zaad ook diep in me spoot. Nadat hij was klaargekomen ging hij van me af en maakte 1 voor 1 mijn benen los. Ik dacht dat het was afgelopen. Gelukkig dacht ik. De neger zei tegen mijn buurjongen dat hij mijn handen ook moest los maken en ze goed vast moest houden. Ik werd op mijn knieen gezet waarbij de neger zijn voeten gebruikte om mijn voeten vast te houden. Mijn buurjongen hield stevig mijn handen vast. Oh mijn god dacht ik wat nu, wat gaat er nu gebeuren. De neger spuugde weer op mijn lul en bracht deze in de richting van mijn vagina. Op het laatste moment ging hij omhoog en drukte zijn lul met enige kracht in mijn kontje. Ik schreeuwde het uit maar door de prop in mijn mond was het niet te verstaan. Nog nooit was in anaal genomen. Mijn kont deed zeer van het uitrekken om deze enorme lul kwijt te kunnen. Ik verzette me hevig maar het was niet mogelijk om los te komen van deze 2 sterke mannen. De neger drukte steeds harder zijn lul in mijn kont terwijl hij met zijn andere hand mijn borsten betaste. Toen hij er bijna helemaal in zat (ik kon zijn ballen tegen mijn vagina voelen) ging hij langzaam het tempo opvoeren. Steeds sneller en sneller ging hij en na ca. 10 minuten voelde ik een warme straal in mijn kontje. De neger was klaar gekomen. Inmiddels waren mijn handen weer vastgebonden aan het bed en had de buurjongen onze camera gepakt en opgnomen hoe ik door de neger was genomen. De neger pakte me terwijl zijn lul nog in me zat bij mijn haren en snauwde naar me dat als ik naar de politie ging om aangifte te doen of het zou vertellen aan iemand hij wel even terug zou komen. De beelden die gemaakt waren werden via onze computer op internet kon zien zodat heel nederland kon zien hoe ik verkracht werd. Hun gezichten hadden ze vaag gemaakt zodat je niet kon zien wie het waren.

Inmiddels was het over 12en en moest de buurjongen naar huis want de volgende dag moest hij weer vroeg eruit. Ik blijf hier zei de neger. Oh nee dacht ik terwijl ik nog steeds met mijn handen vastgebonden lag. De buurjongen verdween en ik bleef alleen achter met de neger in huis. Hij maakte mijn handen los en haalde de tape en prop van mijn mond. Verslagen bleef ik op bed liggen en begon te huilen. Hij doorzocht de kast en vond de kast met lingerie. Een geil setje vond hij en zei deze mag ik vast wel houden. Hij maakte nog een paar foto's van me en verdween toen. Hij liet me alleen achter, verslagen, plakkerig van de sperma en verkracht.

De volgende dagen en weken heb ik mij ziek gemeld op het werk en ben ik thuis gebleven met alle deuren op slot en de gordijnen dicht. Toen mijn vriend thuis kwam probeerde ik zo normaal mogelijk te doen om niets te laten merken wat er gebeurd was. Dit ging allemaal goed tot 's avonds in bed. Toen wou hij sex en stopte zijn lul in mijn vagina. De herinneringen kwamen weer boven. Ik schopte hem in zijn ballen en barste in huilen uit. Nadat hij van de pijn was bijgekomen heb ik hem het hele verhaal verteld. Samen zijn we naar de politie gegaan en hebben aangifte gedaan. De buurjongen en zijn neger vriendje hebben ze opgepakt en voor langere tijd in de gevangenis gezet.

Inmiddels zijn we verhuisd en weten ze me gelukkig niet meer te vinden.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen